Medea10
|
Zdravo punce, kako ste? Danes se nisem uspela javit. Sem pa vas zjutraj prebrala. Je bil danes moj dragi doma, ker ni mogel it delat zarad dežja (neko teraso zunaj bi moral polagat) in sem se ga navžila. Ravno ko bi se morali začet oblačit za it v mesto je prišel tast, če lahko gresta s tamalo skupaj spat, in sva povedala, da gremo v mesto in je rekel naj greva sama, da bo že on popazil na njo. Sem mu rekla, da komot sam, da bo jo treba vrjetno tud previt in ko sva prišla domov je bila (pazi to) ! PREVITA ! prvič jo je previjal. Sva šla najprej na banko, potem pokasirat eno delo (in juhej, še bomo delali pri njih poleg tega so pa zrihtali še eno VELIKO delo- sva oba zelo vesela ampak zato bova s tamalo malo več brez atija ) potem pa spet na banko.. Šla sva tudi malo po trgovinah (teh tavečjih), kupila sva mi obljubljene lake za nohte (tisti, ki spoka, tisti z magnetkom, tisti, ki matira in enega za sijajne nohtke). Kupila sva šotor za na plažo za tamalo in na koncu sva šla še na pizzo. Mi je bilo res res lepo danes ker tako sama nekje že 1 leto nisva bila, prav pasalo je (še zaljubljeno za roke sva se držala). Mislim, da bo danes zvečer še pestro sarar- uf, gre denar, ko greš kaj od pohištva kupovat ja. Denarnice so hitro tanjše. Te pa dohitevam, jaz imam ted še sam nos zabasan. vdrugomami- dobrodošla, tud jaz upam, da boš aktivna članica Decemberk 2011. Od kod natančneje s Štajerske pa si? dojenje- tokrat se bom pa trudil, trudila in še enkrat trudila, da bo trajalo več kot en mesec. Res imam željo dojit upam in hočem, da mi uspe. nalia- druga kot ležat (upam, da imaš prenosnika, da lahko res skoz ležiš) pa čvekat na rr, fb al pa gledat kakšne filme ti ne znam priporočat. Al pa začni kakšne igrice igrat (SIMS so kul, ker gradiš in opremljaš, hitro padeš not) Si pa imela res grozne sanje . Lepooo da si me pogrešala Tifol- ma jaz še ga mam za 2 tedna, vmes sem tolikokrat pozabila... Drugače pa si tu in tam spustim eno šumečo tableto "multivitaminov" v vodo in tisto spijem. Pa b kompleks tu in tam. Prsi- jaz sem jih pred prvo nosečnostjo imela za vzorec, ko sem začela dojit so kar kipnile (imam cele strijaste ) potem so pa ostale kar velike. So mi všeč, moram priznat, sam strij ne bi blo treba. vikii- kakšno službo imaš? IZVIRNO SPOROČILO: korinca medea, če bi rada kakšno kilco gor, ti sam v šolo k men prit. ;) Aja, super, da sta se z fižolčkom spoznala, čarobni moment. Glede dela, če se ok počutiš- odlično. dspela- Ne vem kako ti je ampak si mislim, da se počutiš kot da bi ti manjka pol srca. Zjoči se, potem pa novim zmagam naproti. ursha- super za NS, si edina (al se motim) ki so ji kaj napovedali glede spola? laima- lepo da si se javila sover- joj, dlesni... Meni tako krvavijo. Ne vem kaj nardit, ne pomaga parodontax in nič. Bo treba potrpet. Glede ustne vodice pa tako kot je napisala sarar. Joj, zdaj pa moram it, moj že teži, da bi rad šel na računalnik. Se tipkamo jutri!
|