Laima
|
Dober večer so , nedeljski večer, pa sem se odločila, da še jaz kaj napišem. Ob službi, malemu, velikemu, hišnih ljubljenčkih, gorah perila,nalogah v hiši... imam zelo malo časa kaj napisati. Upam, da me razumete, ko pa vse postorim sem tako utrujena, da se kar zvrnem in zaspim. Imam pa nočne pohode 3x na noč WC, to se mi je v prejšnji nosečnosti dogajalo ob koncu-ma bom že preživela. Sedaj, ko ne bruham več-imam le še občasne slabosti pa jem in pridobivam kg, čez dva dni bom vstopila v 15 teden in pridobila sem +3kg, se kar malo bojim svojega apetita. Komaj čakam petka in ponovnega pregleda, super ko poslušate svoje dojenčke, njihove srčke in premike-jaz te napravice žal nimam, a če bi jo imela bi stalno poslušala. Moram priznati, da sem na svoj trebušček-trebuh kar ponosna in se resnično veselim nove družinske članice ali novega člana, če so se slučajno zmotili. Kopanje, jaz sem si pred tednom prav z užitkom pripravila kopel, ne prevročo, not 10 minut in potem sem bila kot prerojena. Danes smo prživeli dan z babico, dedkom in prababico po moževi strani in je bilo kar prijetno-sem pa celo na stari zofi po kosilu zadremala-sem prav malo izčrpana. Komaj čakam na oddih-dopust z velikim D-jem. Za četrtek planirava z možem, da presenetiva malega in gremo do Gardalanda-do sedaj smo vsako leto šli konec aprila, a letos sem bila nesposobna za na pot-slabosti. Seznam, sama delim mnenje že z nekaterimi, da ostanemo v evidenci kar vse-ne glede na pogostost javljanja. Sedaj prihaja poletje in katera bo odsotna dlje časa in ko bo prišla nazaj bo videla, da je ni nikjer več. Meni ne bi bilo ravno lepo, pa nisem med pridnimi za poste, napišem pa kaj ko mam čas. Toplice Čatež super, vsaj za nas, saj zahajamo v hišičo na ulici pisanih hišk že 5 let 2x letno, enkrat pozimi in enkrat poleti. Mali je navdušen nad tobogani, drčami,...tlemi kjer nič ne špika, ni ježkov, ni valov-čeprav gremo tudi na morje-morski zrak, vonj morja, sončni zahodi so zame zakon. Ne menjam, a malo za vsakega mora biti, če se le da. No imejte se, pred mano je jutrišnji naporen delovni dan, a uživam v tukaj in zdaj. Mirno in lepo noč vsem. Laima
|