![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 13:03:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In gospa felix vaše počutje ? hvala na vprašanju fino, je fino, samo apetita nobenga, kilogrami še kar stojijo oz. padajo. Ampak bomo nadoknadli, v to sem prepričana ti si že iz službe? Pa daj no jaz ne rabil tolko hrane ne kg ti jih pripeljem? Ne ,ne še idem ja arbajtat ob 14 začnem,mi sploh ni ,pa je treba kaj hočem. naj ti vsaj hitro mine pa danes vsaj vročine ni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 13:05:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In gospa felix vaše počutje ? hvala na vprašanju fino, je fino, samo apetita nobenga, kilogrami še kar stojijo oz. padajo. Ampak bomo nadoknadli, v to sem prepričana ti si že iz službe? Pa daj no jaz ne rabil tolko hrane ne kg ti jih pripeljem? Ne ,ne še idem ja arbajtat ob 14 začnem,mi sploh ni ,pa je treba kaj hočem. naj ti vsaj hitro mine pa danes vsaj vročine ni Eh saj mine ko šus ne utegnem na kozlarije mislit .Bavca komaj zvečer vidim ,pa mi nekek ne diši to vse skupaj. Ati ju pazi ,pa ima včasih kake prebliske tak,da mi krvni obtok krepi .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 13:45:10
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika kdaj se bo ,pa tvoje počutje kaj začelo spreminjat ? mater imam dolgo lajtngo al kako se že temu reče sn razmišljala ko nora zakaj in sn te že mislila vprašat, če si me s katero zamenjala... trapa jaz... no, da ti odgovorim.... najprej bi rada šla malo delat, vsaj za nekaj mesecev, pač odvisno od službe, potem pa se mi lahko začne počutje spreminjat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 14:28:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Bi bila pa vesela, če bi ga odvadili pleničk tja do pozne jeseni, ker glih dveh pleničkarjev pa ne bi mela Kaj pa jaz ne vem????? To je tudi moj plan.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 2.6.2011 14:29:40 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 14:32:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika kdaj se bo ,pa tvoje počutje kaj začelo spreminjat ? Pa kaj tukaj tudi????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 14:34:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika kdaj se bo ,pa tvoje počutje kaj začelo spreminjat ? mater imam dolgo lajtngo al kako se že temu reče sn razmišljala ko nora zakaj in sn te že mislila vprašat, če si me s katero zamenjala... trapa jaz... no, da ti odgovorim.... najprej bi rada šla malo delat, vsaj za nekaj mesecev, pač odvisno od službe, potem pa se mi lahko začne počutje spreminjat Okej,,,,nič zamudila! Pa se ti že kaj odpira? Glede službe mislim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 14:36:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
Vprašanje: BEZGOV SOK! A ga res nosečnice ne bi smele piti? Je kateri kaj znano???? Jaz to prvič slišim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 15:22:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Bi bila pa vesela, če bi ga odvadili pleničk tja do pozne jeseni, ker glih dveh pleničkarjev pa ne bi mela Kaj pa jaz ne vem????? To je tudi moj plan. jej, jej, jej, a ti Štajerke nič ne povedo? ja, ja, grem po tvojih stopinjah
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 15:22:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vprašanje: BEZGOV SOK! A ga res nosečnice ne bi smele piti? Je kateri kaj znano???? Jaz to prvič slišim. to pa tudi jaz prvič slišim pa kej veš, zakaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 17:38:07
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika kdaj se bo ,pa tvoje počutje kaj začelo spreminjat ? Pa kaj tukaj tudi???? ne, ne, ne......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 17:38:40
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vprašanje: BEZGOV SOK! A ga res nosečnice ne bi smele piti? Je kateri kaj znano???? Jaz to prvič slišim. prvič slišim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 18:07:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika zakaj bi te ,pa plenička motla ,če je suha ? Ne razumem. Vprašaj ja v vrtecu ,če res hodi pridno na kahlico nima pomena ,da je še v plenički.Če se zgodi,pa itak imaš verjetno za preoblečt. Se strinjam. Če je že tako pridna, da ti popoldan pove, pa da v vrtcu hodi lulat, zakaj bi sploh imela plenico?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 18:07:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa felix jaz se močno priporočam za solato. Zadnje čase si velikokrat naredim solato s tuno njami. Kar se tiče odvajanja, eni radi močno pretiravajo. Razne variante ala od rojstva brez pleničke in tole od vaše vzg. kdaj je najprimerjenši čas, to je kr neki no. Najprimernejši čas je, ko otrok pokaže voljo in priavljenost. Naša Nika je že pokazala sam ni še pa čist pripravljena in se niti najmanj ne sekiram. Kak dan je brez plenice par ur, se mal polula na wc, mal v hlačke pol pa včasih reče, da bi bila še brez, včasih pa sama hoče plenico nazaj. Ko bo res toplo, bo tudi lažje, ko ne bo skoz enega preoblačenja. you know where to find us ja ja, sej se kmal vidmo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 18:07:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vprašanje: BEZGOV SOK! A ga res nosečnice ne bi smele piti? Je kateri kaj znano???? Jaz to prvič slišim. Jaz tudi prvič slišim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 18:10:00
|
|
|
|
Najaa
|
Danes sta mi pa tak živce spili... očitno luna zapoznelo vpliva. Gremo ven s kolesi, vzunaj pa se Tija niče vozit, Nika piči naprej, da moram laufat za njo.. pol Tija pade ene 500x, je tak štor včasih da grozno. Nika me ne uboga in bi kar po svoje... ma ni da ni. Punce, jaz sem imela dve pleničkarce. Ma to res ni fajn, haha, najprej previješ večjega s temi že ogromnimi nogami in rito, pol pa tistega malega dojenčka, nežnega haha in moraš hitro prešaltat na bolj nežne gibe.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 19:59:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika kdaj se bo ,pa tvoje počutje kaj začelo spreminjat ? Pa kaj tukaj tudi???? ne, ne, ne...... Trezika, si ziher?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 20:01:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Čeeeer. Danes pa sem tak crkjena, da kar joj Počutje na nuli al še nižje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 20:05:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: felix7 you know where to find us No končno en pameten odgovor Persida saj ni tebe povabla nikam, kaki pametni odgovor, Kaj bi pa rada v tiste kraje šla?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 20:31:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Bi bila pa vesela, če bi ga odvadili pleničk tja do pozne jeseni, ker glih dveh pleničkarjev pa ne bi mela Kaj pa jaz ne vem????? To je tudi moj plan. jej, jej, jej, a ti Štajerke nič ne povedo? ja, ja, grem po tvojih stopinjah Ne, nič! ČESTITKE!!!! Kdaj je dan D?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 20:31:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čeeeer. Danes pa sem tak crkjena, da kar joj Počutje na nuli al še nižje Kaj te? Služba?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 20:39:52
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika kdaj se bo ,pa tvoje počutje kaj začelo spreminjat ? Pa kaj tukaj tudi???? ne, ne, ne...... Trezika, si ziher? jaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 20:41:06
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čeeeer. Danes pa sem tak crkjena, da kar joj Počutje na nuli al še nižje žal pridejo tudi takšni dnevi...hitro si odpočij
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 20:42:14
|
|
|
|
trezika
|
jaz pa sem jezna, žalostna, besna, razočarana, potrta,.... pa še bi s e našel kakšen izraz.... ampak se mi danes ne da o vsem skupaj pisat..... upam, da bo kmalu bolje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 21:12:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika jaz pa sem jezna, žalostna, besna, razočarana, potrta,.... pa še bi s e našel kakšen izraz.... ampak se mi danes ne da o vsem skupaj pisat..... upam, da bo kmalu bolje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 2.6.2011 21:13:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj te? Služba? po mojem vreme
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.