Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Čer! Ma jaz mam 2 v plenicah, meni se ne zdi neki problem. Da iskreno povem, zdaj ko to 2 verjetno malo zanima , da mi je največji problem Liina trma. Drugo, zaenkrat (trkam), ni ne vem kaki problem. Aja, pa še ena stvar je: nikoli več ne moreš bit 100% enemu otroku. To je meni najtežji del in upam, da se bom kmalu navadila, da je tako. Prej sem se vedno spraševala, kaj se zgodi z materinsko ljubeznijo, ko dobiš drugega otroka-se razdeli na 50-50 al kak? Ne, se ne razdeli, ampak je 100-100, s tem da sebe fizično in časovno pa ne moreš dat na 100-100 in to se mi zdi najtežji del. Tole si pa prav tako napisala, kakor se tudi sama počutim. Ljubezen je itak 100% do obeh, pozornost pa ne more bit vedno in to tud mene včasih mori. Sploh do Tije, ko bi rada kej delala z mano, pa Nika recimo še ne more pol pa ne delamo zarad tamale ali pa Tija sama dela... no, vse isto razmišljamo jaz si sploh ne znam predstavljat, kako imaš dva človečka tako neznansko rad To se tudi jaz sprašujem. Ampak mislim, da ljubezen do enega vsaj za malo prevlada, kar je čisto naravno in nič čudnega. Tako so mi tudi povedale mame, ki imajo 2 ali več otrok. Moja izkušnja: imela sem čudovit porod, nebolečo poporodno obdobje v porodnišnici, totalno fit, čustveno totalno stabilna... dokler ni prišla Lia v P na obisk. In ker je bila njena reakcija tako zelo čustvena, ker česa takega še nisem doživela pri njej, me je zlomilo. Jokala sem kot dež. Takrat vem, da sem T.-ju rekla, da bo Lia vedno moja največja ljubezen in da me je strah, kako bom lahko tako imela rada še Luko. Potem sva prišla z Luko domov. In vem, da je bilo prvi teden odkar sva bila doma, ko mi je rekel T., da mu je čudno, da se mu zdi, da je Lio v tem času že full cartal... meni je pa takrat neki klik naredilo v glavi in srčku, in od takrat sta oba 100-100. Ko pridem od nekod, sicer vedno najprej Lio poljubim, ampak to je zato, ker ona skoči na mene, Luka še ne more!
|