Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 11:47:32
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Pospravljati se mi pa ne ljubi Se podpišem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 11:51:19
|
|
|
|
kvaka
|
Jaz sem pa danes ugotovila, da mi full slik fali in potem grem gledat albume, pa slikice na PC in sem prišla do spoznanja, da jih že cca 2 leti nisem dala razvit Sedaj pa jih že en del pošiljam. Jih bo treba po delih, ker drugače bo prehudo za mojo, že tako tenko denarnico
< Sporočilo je popravil kvaka -- 7.6.2011 11:52:56 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 11:56:56
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Jaz sem pa danes ugotovila, da mi full slik fali in potem grem gledat albume, pa slikice na PC in sem prišla do spoznanja, da jih že cca 2 leti nisem dala razvit Sedaj pa jih že en del pošiljam. Jih bo treba po delih, ker drugače bo prehudo za mojo, že tako tenko denarnico Uf... Jaz bi tudi morala razviti slike. Pa se mi nekak ne ljubi vse skup iskati
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 12:44:12
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...če slučajno ni, bi si vzela še en dan, da bi se naučila kako skuhat gobovo rižoto, da NE BO preveč slana ....jao, kakšno kosilo bo danes.... bom probala s smetano "ubit" .... A si imela it cajt gobe nabirta? Jst bi jih tudi šla, cajta imam dost vsaj zaenkrat še, sam sama v hosto pa ne bi šla. Ja, v Mercator V hosto pa tudi sama ne bi šla...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 13:00:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Uf... Tega (s)t(r)ič(k)a iz D&G bi jaz tudi. Njami.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 16:04:54
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Uf... Tega (s)t(r)ič(k)a iz D&G bi jaz tudi. Njami. Očitno si ga že ker jst tega tička nikjer ne najdem, al je odletel Pa odpret mi tudi noče filmčka
< Sporočilo je popravil kvaka -- 7.6.2011 16:06:20 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 16:14:11
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, v Mercator V hosto pa tudi sama ne bi šla... Bejž no, mercator je drag, pa še sveže niso Sem misla, da si jih v bližnjem gozdu nabrala. Bi se prec prštula, da bi šle v kompaniji nabirat. Vsaj govori se, da na oni strani Krke rastejo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 18:05:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ja, v Mercator V hosto pa tudi sama ne bi šla... Bejž no, mercator je drag, pa še sveže niso Sem misla, da si jih v bližnjem gozdu nabrala. Bi se prec prštula, da bi šle v kompaniji nabirat. Vsaj govori se, da na oni strani Krke rastejo Že...samo ne morem z vozičkom čez hosto...s steze se pa nič ne vidi ...če ga dam v kengurujček... se pa ne morem priklonit, da ga poberem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 21:27:07
|
|
|
|
kvaka
|
Bila na sestanku, dobili seznam vseh potrebščin, ki jih potrebujemo. Seveda dobili tudi ponudbo od DZSja in Ajde. Sam bomo prej preverili še pri ostalih trgovcih oz. kupili tam kjer je kaliteta in cena najugodnejša. Naša dva sta me z navdušenjem spraševala kaj so povedali. Sta full ponosna, da gresta v šolo. No, potem smo pa še skupaj očita prosili, če jima bo naredil pisalni mizi, kamor bomo lahko zložil vse nakupljene stvari . Bo mogoče šlo hitreje, če ga vsi prosimo Ja, pa še to smo izvedeli, da naj bi se, poleg delavnega zvezka za matematiko, vsak še logiral na spletni strani (kva pa vem kera stran, nekaj v povezavi z devetletko) pride cca: 9,00 EUR na leto po osebi, kjer bi dobili dodatne naloge iz matematike in bi jih otroci preko računalnika reševali. To naj bi bilo prvič na tej šoli in kao obvezno za vse. A imate še kje to opcijo Meni drugače to ni nič kaj preveč všeč, ker jaz mojim dvema sploh ne dovolim za računalnik. Tako, pa bom očitno morala popustit. Že tako so otroci prezgodaj zasvojeni s tehnologijo Pa še dobro, da imam pri hiši dva računalnika, ker da bi en delal, drug pa gledal pri nas odpade. Al oba naenkrat, al pa noben.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 22:26:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Ja, pa še to smo izvedeli, da naj bi se, poleg delavnega zvezka za matematiko, vsak še logiral na spletni strani (kva pa vem kera stran, nekaj v povezavi z devetletko) pride cca: 9,00 EUR na leto po osebi, kjer bi dobili dodatne naloge iz matematike in bi jih otroci preko računalnika reševali. To naj bi bilo prvič na tej šoli in kao obvezno za vse. A imate še kje to opcijo Prvič slišim in menim, da tega nikakor ne morejo zahtevat. 1. je plačljivo. 2. zahtevajo, da imaš doma računalnik 3. zahtevajo, da imaš doma internet. 4. od otroka zahtevajo znanje dela z računalnikom, pa jih tega v šoli še niso učili. Jah, nekaterim se točka 2 zdi mogoče samoumevna, ampak menim, da ni tako.... kaj šele točki 3 in 4.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 22:27:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Več imam prostega časa, manj se mi ljubi. Mislim da sem zbolela za lenoritisom. Bubi, kakšen antibiotik priporočaš? šibo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 22:32:48
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Prvič slišim in menim, da tega nikakor ne morejo zahtevat. 1. je plačljivo. 2. zahtevajo, da imaš doma računalnik 3. zahtevajo, da imaš doma internet. 4. od otroka zahtevajo znanje dela z računalnikom, pa jih tega v šoli še niso učili. Jah, nekaterim se točka 2 zdi mogoče samoumevna, ampak menim, da ni tako.... kaj šele točki 3 in 4. Se strinjam! Lahko ponudijo kot opcijo, obvezno pa niti slučajno ne sme biti.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 7:13:28
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro pa za vse. IZVIRNO SPOROČILO: Urša Se strinjam! Lahko ponudijo kot opcijo, obvezno pa niti slučajno ne sme biti. Ja to sem tudi jaz rekla včeraj na sestanku. Samo nam socialna delavka ni znala več povedat o tem, je pa omenila, da bomo imeli v avgustu še sestanek s učiteljico, katera bo prvošolčke poučevala in bomo več izvedeli takrat. V kolikor jih bo v skupini 24, bo učiteljica z njimi po 4 šolske ure. Ker je verjetnost, da se bo eden izmed šolarjev izpisal in jih bo le 23, bo potem z njimi, le 2 šolski uri.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 7:20:33
|
|
|
|
kvaka
|
Pa tak beden dan se kaže danes, spet sam dež Pa danes bom dosegla podvig, sama grem z vsemi tremi na pregled k zobozdravniku A se gremo kviz? Kdo od mojih treh se bo najbolje upiral?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 8:00:02
|
|
|
|
petarda
|
Tole pa je podvig kvaka... ...upam, da bodo vsi pridni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 8:01:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Prvič slišim in menim, da tega nikakor ne morejo zahtevat. 1. je plačljivo. 2. zahtevajo, da imaš doma računalnik 3. zahtevajo, da imaš doma internet. 4. od otroka zahtevajo znanje dela z računalnikom, pa jih tega v šoli še niso učili. Jah, nekaterim se točka 2 zdi mogoče samoumevna, ampak menim, da ni tako.... kaj šele točki 3 in 4. Se strinjam! Lahko ponudijo kot opcijo, obvezno pa niti slučajno ne sme biti. Saj po moje tako tudi bo...jaz jih namreč poznam kar nekaj, ki jih doma nima interneta...in kaj naj potem oni? Šestletniki hodijo v knjižnico nalogo reševat?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 8:03:36
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka meni tudi ne odpre tvoje filmčke Ok....zdaj pa šibam...moram it v mesto po material, ker bom naredila plakat dobrodošlice za svakinjo in nečaka....tokrat mi podgurka ne more pomagati, ker ima fuuuul dela ob zaključku leta in sem ostala sama....jaooooo jaz pa tak antitalent ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 9:28:34
|
|
|
|
Urša
|
Kvaka, verjetno si mislila vzgojiteljico?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 11:18:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Ja, pa še to smo izvedeli, da naj bi se, poleg delavnega zvezka za matematiko, vsak še logiral na spletni strani (kva pa vem kera stran, nekaj v povezavi z devetletko) pride cca: 9,00 EUR na leto po osebi, kjer bi dobili dodatne naloge iz matematike in bi jih otroci preko računalnika reševali. To naj bi bilo prvič na tej šoli in kao obvezno za vse. A imate še kje to opcijo Prvič slišim in menim, da tega nikakor ne morejo zahtevat. 1. je plačljivo. 2. zahtevajo, da imaš doma računalnik 3. zahtevajo, da imaš doma internet. 4. od otroka zahtevajo znanje dela z računalnikom, pa jih tega v šoli še niso učili. Jah, nekaterim se točka 2 zdi mogoče samoumevna, ampak menim, da ni tako.... kaj šele točki 3 in 4. podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 8.6.2011 12:35:50
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Tole pa je podvig kvaka... ...upam, da bodo vsi pridni Petarda je tvoja pikapoka pomagala. Vsi sodelovali in niso potočili niti ene solzice Luka ima itak brezhibne bele zobke, brez enga znaka kariesa (drugače pa trkam, trkam). JinA pa sta dobila vsak po eno zvezdico in sta full ponosna. Vesela pa predvsem jaz in še kar ne morem verjet, kako so bili korajžni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?