|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
6.6.2011 17:52:49   
NinaŠ
Kaj je Bubi? user posted image user posted image user posted image so vedno sumljivi user posted image . Predvidevam da nočeš reči, da tebe so pa danes razveselili user posted image .
Mi2 si dohodnine nisva nič računala, a se nama je (prvič) izšlo s pozitivno nulo user posted image . Pojma nimam kako, zakaj,.... ampak sem vsekakor vesela user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 551
6.6.2011 18:04:14   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Kaj je Bubi? user posted image user posted image user posted image so vedno sumljivi user posted image . Predvidevam da nočeš reči, da tebe so pa danes razveselili user posted image .

tako nekako, ja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 552
6.6.2011 18:30:08   
Paštetka
Sem malo gledala seznam za 1. razred. A mi pove prosim katera ka je to risanka A4?user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 553
6.6.2011 18:45:12   
*bubi*
Piše gor Risanka user posted image  To je v bistvu risalni blok (enaki listi), ampak format A4.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 554
6.6.2011 18:47:24   
NinaŠ
Mi pa nimamo Risanke na seznamu user posted image , imamo navadne risalne liste user posted image . Drugače pa tudi jaz nisem imela pojma kaj bi to bilo user posted image .  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 555
6.6.2011 20:05:49   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jaz sem pa drugič teta!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svakinja je rodila fantka, ki mu je ime tako, kot Nininemu lepotcu user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Čestitke! user posted image user posted image user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 556
6.6.2011 20:11:00   
*bubi*

Mi pa nimamo Risanke na seznamu user posted image , imamo navadne risalne liste user posted image . Drugače pa tudi jaz nisem imela pojma kaj bi to bilo user posted image .  

Saj bubi je tudi nima, ampak mi uporabljamo to doma za risat z vodenkami. Je vseeno malo debelejši papir in ne nastane takoj luknja user posted image

Za šolo pa bo rabil blok s 30 risalnimi listi. Kar itak pomeni, da bo treba 2 kupit.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 557
6.6.2011 20:11:45   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Sem malo gledala seznam za 1. razred. A mi pove prosim katera ka je to risanka A4?user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
6.6.2011 22:08:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image  mene tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke....in...lahko noč user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 559
6.6.2011 22:27:05   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image  mene tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

petarda, po moje ne misliva enako. Sem jaz tudi Ninin post najprej narobe prebrala, potem pa sem videla, da je zanikala.

V glavnem - si predstavljate, kaj se zgodi, če celo leto uveljavljate olajšave že pri plači, potem pa otroke prijavi nekdo drug? user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 560
6.6.2011 23:03:34   
Urša

V glavnem - si predstavljate, kaj se zgodi, če celo leto uveljavljate olajšave že pri plači, potem pa otroke prijavi nekdo drug? user posted image  

user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 561
7.6.2011 7:00:55   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

petarda, po moje ne misliva enako. Sem jaz tudi Ninin post najprej narobe prebrala, potem pa sem videla, da je zanikala.

o šit no user posted image user posted image
Ne, moje vprašanje je bilo mišljeno tako, kot ga je razumela Petarda user posted image - se pravi, da so te razveselili, vendar tega nočeš priznati/povedati na glas user posted image

Ja res sranje, sploh nisem vedela, da so take nečednosti sploh dopuščene user posted image Kdo pa odloča o tem komu otroke ob dohodnini oz. a ni nekako po ps-ju da če jih imaš čez leto prijavljene, da so tudi za obračun dohodnine tvoji user posted image OK, razumem, da jih ne bi imela prijavljenih čez leto.... pa še to bi nekako pričakovala, da bo pol-pol user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 562
7.6.2011 7:35:15   
*bubi*
Dobro jutro user posted image  

Res se da Ninin post na dva načina prebrat.... če bi prvič namesto "reči" napisala "priznati", ne bi bilo nesporazuma.
V glavnem, ja, moja dohodnina je letos user posted image , več podrobnosti pa ne bom tu gor pisala. user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.6.2011 7:37:13 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 563
7.6.2011 7:48:16   
Paštetka

Dobro jutro user posted image  

Res se da Ninin post na dva načina prebrat.... če bi prvič namesto "reči" napisala "priznati", ne bi bilo nesporazuma.
V glavnem, ja, moja dohodnina je letos user posted image , več podrobnosti pa ne bom tu gor pisala. user posted image

Moja tudi.imam čez 300 € za doplačati. user posted image
Bubi in zakaj nas zadnjič nisi poklicala, ko ste bili pri nas? bi šli na tortico.
Pismo, a jim ne bi bilo lažje napisati risalni blok A4,A3' ....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 564
7.6.2011 8:55:22   
petarda
Ja, jaz sem Ninin post razumela tako, kot ga je potem razložila user posted image ...

In tudi razmišljam enako, kot Nina glede tega....zate pa sem prepričana, da se ne boš dala kar tako nateg*** in boš dala ugovor. user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 565
7.6.2011 8:56:36   
petarda
Drugače pa....dobro jutro....spet bo pester dan user posted image ....jaoooo kaj dogaja zadnje čase...komaj čakam, da se obrneta še ta dva tedna in gremo prvo rundo na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 566
7.6.2011 8:58:41   
petarda
Paštetka...a si že kaj prepevaš?

http://www.youtube.com/watch?v=gNecdKd1IG4&feature=relmfu

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 567
7.6.2011 9:02:56   
*bubi*

...komaj čakam, da se obrneta še ta dva tedna in gremo prvo rundo na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

No, jaz sem s tistim delom službe, ki me zaposluje večji del leta, že končala user posted image user posted image user posted image  Samo sfiniširamo še ta mesec, potem pa dopust. Za morje pa se bomo še malo načakali user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 568
7.6.2011 9:05:09   
*bubi*

Bubi in zakaj nas zadnjič nisi poklicala, ko ste bili pri nas? bi šli na tortico.

smo šli k babici v zdravilišče na obisk. In nismo imeli kaj viška časa. Jaz sem dobila darilo za RD in sem dopoldan preživela na masaži user posted image  potem pa po kosilu zaspala z bubiko ko ubita user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
7.6.2011 9:46:27   
Paštetka
Petarda,  saj sploh ne znam več uživati brez otrok 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 570
7.6.2011 10:55:43   
petarda

Petarda,  saj sploh ne znam več uživati brez otrok 

Mah daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj no!!!!

Evo...meni se je pred dvemi dnevi zdela tvoja doba brez otrok fuuuul dolga....če me vprašaš danes, bi jo izkoristila maximalno...

Dva dni bi si vzela za stanovanje pospravit, en dan bi si vzela za šoping (Zagreb), en dan za šoping + izlet v Avstrijo (Ikea, kakšno jezerce...), en dan bi si vzela za moje prijateljice (bi doma naredila kakšen babji večer)...en dan bi šla z mojim lubijem na romantično večerjico+kakšno pub varianto dalmatinskega večera ob živi glasbi, en dan bi šla z mojim lubijem v kino, porisala bi že končno tista tri prazna platna, ki sem jih zadnjič (kakšno leto nazajuser posted image ) kupila v Hoferju, en dan bi vzela mojega bratca+lubijevega bratca in bi jih peljala v McDonalds, pa mogoče na kakšno tekmo zdaj, ko se ravno naša Krka bori v finalu z Olimpijo, en dan bi si vzela za kako dobro knjigo in preganjanje dolgčasa (bi spala do onemoglosti)... en dan bi si vzela čas in šla na manikuro, pedikuro+frizer...kolk dni je že??? user posted image user posted image user posted image ...aha en dan bi šla na kakšno potopisno predavanje, ki jih je zdaj pri nas v mestu kar nekaj....en dan bi si vzela, da bi mojega cel dan rajcala in potem zvečer ob živce spravlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....evo...jih je 12? ....če slučajno ni, bi si vzela še en dan, da bi se naučila kako skuhat gobovo rižoto, da  NE BO preveč slana user posted image user posted image user posted image user posted image ....jao, kakšno kosilo bo danes....user posted image bom probala s smetano "ubit" user posted image ....OK, tole pa moram skopirat, da ne bo we are sorry, ker se mi sfuzla user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
7.6.2011 10:58:37   
petarda
uh...vidim, da jih še ni 12 user posted image ....vse ostale dni bi pospravljala (generalko)...in verjemi, da bi imela kaj delatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 572
7.6.2011 11:00:27   
petarda
Ok...en dan bi šla še kolesarit z mojim lubijem....al pa kar dva, tri dni...to pa res pogrešam user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 573
7.6.2011 11:43:55   
Paštetka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, bom upoštevala toj nasvet. Jutri greva na koncert, v nedeljo pa v Srbijo za 2 dni. Potem pa sproti user posted image . Vsak dan kavica s prijateljicami, tv, .... Pospravljati se mi pa ne ljubi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 574
7.6.2011 11:45:49   
kvaka
...če slučajno ni, bi si vzela še en dan, da bi se naučila kako skuhat gobovo rižoto, da  NE BO preveč slana user posted image user posted image user posted image user posted image ....jao, kakšno kosilo bo danes....user posted image bom probala s smetano "ubit" user posted image ....

A si imela it cajt gobe nabirta?

Jst bi jih tudi šla, cajta imam dost vsaj zaenkrat še, sam sama v hosto pa ne bi šla.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?