Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 17:52:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kaj je Bubi? so vedno sumljivi . Predvidevam da nočeš reči, da tebe so pa danes razveselili . Mi2 si dohodnine nisva nič računala, a se nama je (prvič) izšlo s pozitivno nulo . Pojma nimam kako, zakaj,.... ampak sem vsekakor vesela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 18:04:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj je Bubi? so vedno sumljivi . Predvidevam da nočeš reči, da tebe so pa danes razveselili . tako nekako, ja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 18:45:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Piše gor Risanka To je v bistvu risalni blok (enaki listi), ampak format A4.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 18:47:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi pa nimamo Risanke na seznamu , imamo navadne risalne liste . Drugače pa tudi jaz nisem imela pojma kaj bi to bilo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 20:05:49
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jaz sem pa drugič teta!!!! Svakinja je rodila fantka, ki mu je ime tako, kot Nininemu lepotcu .... Čestitke!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 20:11:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mi pa nimamo Risanke na seznamu , imamo navadne risalne liste . Drugače pa tudi jaz nisem imela pojma kaj bi to bilo . Saj bubi je tudi nima, ampak mi uporabljamo to doma za risat z vodenkami. Je vseeno malo debelejši papir in ne nastane takoj luknja Za šolo pa bo rabil blok s 30 risalnimi listi. Kar itak pomeni, da bo treba 2 kupit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 20:11:45
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Sem malo gledala seznam za 1. razred. A mi pove prosim katera ka je to risanka A4?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 22:08:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj je Bubi? so vedno sumljivi . Predvidevam da nočeš reči, da tebe so pa danes razveselili . tako nekako, ja mene tudi Hvala za čestitke....in...lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 22:27:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj je Bubi? so vedno sumljivi . Predvidevam da nočeš reči, da tebe so pa danes razveselili . tako nekako, ja mene tudi Hvala za čestitke....in...lahko noč petarda, po moje ne misliva enako. Sem jaz tudi Ninin post najprej narobe prebrala, potem pa sem videla, da je zanikala. V glavnem - si predstavljate, kaj se zgodi, če celo leto uveljavljate olajšave že pri plači, potem pa otroke prijavi nekdo drug?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 23:03:34
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* V glavnem - si predstavljate, kaj se zgodi, če celo leto uveljavljate olajšave že pri plači, potem pa otroke prijavi nekdo drug?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 7:00:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj je Bubi? so vedno sumljivi . Predvidevam da nočeš reči, da tebe so pa danes razveselili . tako nekako, ja mene tudi Hvala za čestitke....in...lahko noč petarda, po moje ne misliva enako. Sem jaz tudi Ninin post najprej narobe prebrala, potem pa sem videla, da je zanikala. V glavnem - si predstavljate, kaj se zgodi, če celo leto uveljavljate olajšave že pri plači, potem pa otroke prijavi nekdo drug? o šit no Ne, moje vprašanje je bilo mišljeno tako, kot ga je razumela Petarda - se pravi, da so te razveselili, vendar tega nočeš priznati/povedati na glas Ja res sranje, sploh nisem vedela, da so take nečednosti sploh dopuščene Kdo pa odloča o tem komu otroke ob dohodnini oz. a ni nekako po ps-ju da če jih imaš čez leto prijavljene, da so tudi za obračun dohodnine tvoji OK, razumem, da jih ne bi imela prijavljenih čez leto.... pa še to bi nekako pričakovala, da bo pol-pol
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 7:35:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro Res se da Ninin post na dva načina prebrat.... če bi prvič namesto "reči" napisala "priznati", ne bi bilo nesporazuma. V glavnem, ja, moja dohodnina je letos , več podrobnosti pa ne bom tu gor pisala.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 7.6.2011 7:37:13 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 7:48:16
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro Res se da Ninin post na dva načina prebrat.... če bi prvič namesto "reči" napisala "priznati", ne bi bilo nesporazuma. V glavnem, ja, moja dohodnina je letos , več podrobnosti pa ne bom tu gor pisala. Moja tudi.imam čez 300 € za doplačati. Bubi in zakaj nas zadnjič nisi poklicala, ko ste bili pri nas? bi šli na tortico. Pismo, a jim ne bi bilo lažje napisati risalni blok A4,A3' ....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 8:55:22
|
|
|
|
petarda
|
Ja, jaz sem Ninin post razumela tako, kot ga je potem razložila ... In tudi razmišljam enako, kot Nina glede tega....zate pa sem prepričana, da se ne boš dala kar tako nateg*** in boš dala ugovor.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 8:56:36
|
|
|
|
petarda
|
Drugače pa....dobro jutro....spet bo pester dan ....jaoooo kaj dogaja zadnje čase...komaj čakam, da se obrneta še ta dva tedna in gremo prvo rundo na dopust
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 9:02:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...komaj čakam, da se obrneta še ta dva tedna in gremo prvo rundo na dopust iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii No, jaz sem s tistim delom službe, ki me zaposluje večji del leta, že končala Samo sfiniširamo še ta mesec, potem pa dopust. Za morje pa se bomo še malo načakali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 9:05:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Bubi in zakaj nas zadnjič nisi poklicala, ko ste bili pri nas? bi šli na tortico. smo šli k babici v zdravilišče na obisk. In nismo imeli kaj viška časa. Jaz sem dobila darilo za RD in sem dopoldan preživela na masaži potem pa po kosilu zaspala z bubiko ko ubita
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 10:55:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Petarda, saj sploh ne znam več uživati brez otrok Mah daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj no!!!! Evo...meni se je pred dvemi dnevi zdela tvoja doba brez otrok fuuuul dolga....če me vprašaš danes, bi jo izkoristila maximalno... Dva dni bi si vzela za stanovanje pospravit, en dan bi si vzela za šoping (Zagreb), en dan za šoping + izlet v Avstrijo (Ikea, kakšno jezerce...), en dan bi si vzela za moje prijateljice (bi doma naredila kakšen babji večer)...en dan bi šla z mojim lubijem na romantično večerjico+kakšno pub varianto dalmatinskega večera ob živi glasbi, en dan bi šla z mojim lubijem v kino, porisala bi že končno tista tri prazna platna, ki sem jih zadnjič (kakšno leto nazaj ) kupila v Hoferju, en dan bi vzela mojega bratca+lubijevega bratca in bi jih peljala v McDonalds, pa mogoče na kakšno tekmo zdaj, ko se ravno naša Krka bori v finalu z Olimpijo, en dan bi si vzela za kako dobro knjigo in preganjanje dolgčasa (bi spala do onemoglosti)... en dan bi si vzela čas in šla na manikuro, pedikuro+frizer...kolk dni je že??? ...aha en dan bi šla na kakšno potopisno predavanje, ki jih je zdaj pri nas v mestu kar nekaj....en dan bi si vzela, da bi mojega cel dan rajcala in potem zvečer ob živce spravla ....evo...jih je 12? ....če slučajno ni, bi si vzela še en dan, da bi se naučila kako skuhat gobovo rižoto, da NE BO preveč slana ....jao, kakšno kosilo bo danes.... bom probala s smetano "ubit" ....OK, tole pa moram skopirat, da ne bo we are sorry, ker se mi sfuzla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 10:58:37
|
|
|
|
petarda
|
uh...vidim, da jih še ni 12 ....vse ostale dni bi pospravljala (generalko)...in verjemi, da bi imela kaj delat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 11:00:27
|
|
|
|
petarda
|
Ok...en dan bi šla še kolesarit z mojim lubijem....al pa kar dva, tri dni...to pa res pogrešam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 11:43:55
|
|
|
|
Paštetka
|
Ok, bom upoštevala toj nasvet. Jutri greva na koncert, v nedeljo pa v Srbijo za 2 dni. Potem pa sproti . Vsak dan kavica s prijateljicami, tv, .... Pospravljati se mi pa ne ljubi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 7.6.2011 11:45:49
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...če slučajno ni, bi si vzela še en dan, da bi se naučila kako skuhat gobovo rižoto, da NE BO preveč slana ....jao, kakšno kosilo bo danes.... bom probala s smetano "ubit" .... A si imela it cajt gobe nabirta? Jst bi jih tudi šla, cajta imam dost vsaj zaenkrat še, sam sama v hosto pa ne bi šla.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?