Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:35:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda pa kaj je SPET s tem mojim citiranjem veš... ...to pa pride z leti... Kaj pa ti veš, ko si skoz 25!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:37:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda pa kaj je SPET s tem mojim citiranjem veš... ...to pa pride z leti... Kaj pa ti veš, ko si skoz 25! izkušena sem pa najmanj za 33
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:38:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bravo, Petardito! Potem je tak samouk kot Nika. Naš Jaka pa pojma nima o črkah. Se bojim, da bo junior tudi tako...čeprav pravijo, da potem veliko pobere od starejšega ...ampak juniorja to nič ne gane...se mi zdi, da je petardito v njegovih letih vse barve že obvladal...junior pa nima pojma...govori na pamet, vedno pa začne z...zelena? ....modra?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.6.2011 21:43:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda pa kaj je SPET s tem mojim citiranjem veš... ...to pa pride z leti... Kaj pa ti veš, ko si skoz 25! izkušena sem pa najmanj za 33 ... ...edino, kar nas lahko tolaži je to....da z leti nismo samo starejše, ampak tudi pametnejše! ...jaoooo, da bi pri 23 imela to pamet, ki jo imam sedaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 8:32:51
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! jah pamet pri 23 in zdaj........ paštetka prve tri dni ti bo verjetno fajn, potem pa se ti bo mešati začelo..... jaz si sploh ne predstavljam, da vsi trije istočasno odidejo nekam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 21:06:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Paštetka si ne predstavljam da bi bila 12 dni brez obeh otrok Drugi teden gresta oba za 3 dni (2 noči) s šolo/vrtcem na tabor - Tina na kmetijo, Anže na gorniški tabor, pa je to čistzadostčenepreveč ko obeh ne bo . Mi smo danes planiran izlet realizirali, pravzaprav smo ga, ker so bile vremenske razmere ugodne , celo malo podaljšali in tako preživeli krasen dan v "hribih" . Fotke sledijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 21:30:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
white man can't jump???? naši vrli hribolazci z Ajdovsko deklico sneeeeeeg rožca med rožcami jezerce (menda je jezerce, samo meni je delovalo kot mlaka ) poooolno zaljubljenih žab (mislim res, ravn med smo jih motili ) in pupkov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 21:35:18
|
|
|
|
ada2
|
jeiiii! moj nečak je na svetovnem prvenstvu v kickboxu v italiji zmagal nina, krasne fotke mi smo pa bili danes pri tisti moji prijateljici, ki ji bom drugi vikend otroke čuvala in smo se tudi zelo luštno imeli, pa potem še pri moji sestri, kjer smo zapili nečakovo zmago
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 22:37:35
|
|
|
|
Urša
|
Waw Nina, kako lepo! Vsi in vse! A to je Anže tako skočil???
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 22:39:03
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jeiiii! moj nečak je na svetovnem prvenstvu v kickboxu v italiji zmagal To pa ni kar tako, svetovno prvenstvo, uf! Čestitke!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 22:51:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Bravo, Petardito! Potem je tak samouk kot Nika. Naš Jaka pa pojma nima o črkah. Se bojim, da bo junior tudi tako...čeprav pravijo, da potem veliko pobere od starejšega ...ampak juniorja to nič ne gane...se mi zdi, da je petardito v njegovih letih vse barve že obvladal...junior pa nima pojma...govori na pamet, vedno pa začne z...zelena? ....modra? se podpišem. Bubi je pri dveh letih fuuuul puzzle zlagal, bubika zdaj nekaj poskuša. Samo pri čvekanju ga pa prav dohaja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 22:51:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Dobro jutro. Moja deca so odšla danes z babico in dedkom na morje za 12 dni. temu se ploska Mi pa smo bili pri vas "na morju" bubika je navdušena, bubi tudi, čeprav taka boječka da je joj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 22:51:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...jaoooo, da bi pri 23 imela to pamet, ki jo imam sedaj ja.... ko bi jo imela 7 let nazaj... ni treba da pri 23 al je to 7 let nazaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 22:57:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina sem vas že na FB pogledala. Krasno... tiste žabe pa bi tudi bubija zanimale Mi smo preživeli krasen vikend, Moravci so se ful spremenili odkar smo mi tja hodili na dopust. Bubika je ful bolj pogumna v vodi kot bubi in itak čisto navdušena. Bubi tudi, ampak bog ne daj da kaka kapljica špricne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 23:07:50
|
|
|
|
petarda
|
AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jaz sem pa drugič teta!!!! Svakinja je rodila fantka, ki mu je ime tako, kot Nininemu lepotcu .... Je pa rojen 17 dni pred PDP in ima le 2460g, ampak sem prepričana, da bo fino jedel in bo kmalu lepo napredoval... Nina...res krasne fotke...samo....kje pa imaš ti noge na drugi slikici???? Ada....tebi pa tudi tukaj ČESTITKE....z vami se pa res ni za hecat!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 23:09:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Dobro jutro. Moja deca so odšla danes z babico in dedkom na morje za 12 dni. Tole je pa res kar dolgo...a jih bosta šla kaj pogledat?.... Uffff...meni se tudi zmeša...ampak kake dva dni bi pa pasalo ....samo pri nas nikamor ne grejo z vrtcem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.6.2011 23:10:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nina sem vas že na FB pogledala. Krasno... tiste žabe pa bi tudi bubija zanimale Mi smo preživeli krasen vikend, Moravci so se ful spremenili odkar smo mi tja hodili na dopust. Bubika je ful bolj pogumna v vodi kot bubi in itak čisto navdušena. Bubi tudi, ampak bog ne daj da kaka kapljica špricne Očitno vreme tokrat ne vpliva na razpoloženje novembrk...mi smo tudi preživeli krasen vikend ....smo bili pri moji babici v Hrvaškem Zagorju...smo šli kar s kombijem...nas 5 + moja mami, moj bratec in njegov očka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 8:32:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Nina...res krasne fotke...samo....kje pa imaš ti noge na drugi slikici???? sam res jih ni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 12:40:02
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Nina...res krasne fotke...samo....kje pa imaš ti noge na drugi slikici???? sam res jih ni ampak jih res ni!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 13:11:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina...res krasne fotke...samo....kje pa imaš ti noge na drugi slikici???? sum na fotomontažo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 13:24:10
|
|
|
|
kvaka
|
Nina lepe slikice in bravo za vas pohodnike Sam tista slikca, je pa kr malo srhljiva Petarda čestitke tvoji svakinji za naraščaj Jaz sem pa danes dobila informativni izračun dohodnine in moram doplačat Pa sem že vse preračunala, če si dam kakšnega otroka v olajšavo namesto pa se neizplača. Pač si bom morala denar od mojga izposodit Pa tudi mi smo preživeli lep vikend oz. podaljšanj vikend, so bili mali trije že od četrtka doma in na počitnicah pri moji mami, no z vsakodnevo prisotnostjo mene . So se vozili s kolesi po travnikih, kjer se je v kotanjah nabrala voda in da ne govorim kolikokrat smo jih morali preboleč. Ampak veselje je bilo nepopisno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 6.6.2011 14:36:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Jaz sem pa danes dobila informativni izračun dohodnine in moram doplačat Pa sem že vse preračunala, če si dam kakšnega otroka v olajšavo namesto pa se neizplača. Pač si bom morala denar od mojga izposodit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?