|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
5.6.2011 21:59:41   
petrušk_
kolumbo ni panike...bomo vse pred bajto parkiraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vi sam ulette

tanci....upam, da ste ok...pa povej kje bova zj predajo BOBa naredle??

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
5.6.2011 22:02:21   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

čer

Brkn...krasno je ,da so tvoji posti končno dobili obraz......superca.....sem zelo vesela,da sem vas spoznala.....
Tvoje pecivo, pa božansko....waw....

hvala. upam, da je tako kot si si me predstavljala.user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
5.6.2011 22:04:00   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

helouuuuuuuuu

mi doma že od 6h...zj blo mal akcije....zj pa malčka že via pojstla mi2 pa mal na teraso na kak poročni pogovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn....super lepa družinica....ti si pa res fajn ženska....sm res vesela da sm mela čast vas spoznat in klepetat...sm mela filing da te poznam res že cel lajf....pecivo - no commentuser posted image user posted image user posted image

joj men je blo tud full fajn s tabo klepetat in res tudi js sem dobila filing kot da se ful dolgo že poznavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da se še kdaj vidimo. Če hodite kaj okoli in mimo Celja, se le oglasite na kakšni kavi

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
5.6.2011 22:05:12   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

helouuuuuuuuu

mi doma že od 6h...zj blo mal akcije....zj pa malčka že via pojstla mi2 pa mal na teraso na kak poročni pogovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn....super lepa družinica....ti si pa res fajn ženska....sm res vesela da sm mela čast vas spoznat in klepetat...sm mela filing da te poznam res že cel lajf....pecivo - no commentuser posted image user posted image user posted image

joj men je blo tud full fajn s tabo klepetat in res tudi js sem dobila filing kot da se ful dolgo že poznavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da se še kdaj vidimo. Če hodite kaj okoli in mimo Celja, se le oglasite na kakšni kavi

bomo...resno....
vi pa tudi, ko greste via morje, en ovinek in postanek v cerknci....

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
5.6.2011 22:06:33   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BRKN naslednjič pridemo k vam.....lepo vas je blo spet videtuser posted image ...pa pecivo njamiiiiii

ej ni problema, vedno dobrodošli. No sej lahk pa se zmenimo pa naredimo eno srečanje pri nas v Celju tam nekje septembra, ko smo že mislim, da vse z dopusta.

tvoji fantjee so ful fajnuser posted image user posted image user posted image , sam moj nik pa je skoz jureta občudoval- sploh se ne more nagledati dojenčkov. No sej še dober da ni blo nobene dojenčice, ker potem bi pa še js lušte dobila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4530
5.6.2011 22:08:51   
brkn83

helouuuuuuuuu

bomo...resno....

no sej mogoče gremo že zdej kej v juniju mal na morje pogledat, pa se bomo zveseljem oglasli.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
5.6.2011 22:11:14   
brkn83
joj vse sem pokomentirala, tebi tamika pa sem se kr pozabila zahvaliti za prečudovito nedeljo in fantastično postrežbo. Še enkrat hvala za vse

No js sem turbo že izklopila. Sem vse polikala, edino v omare nisem pospravila - sem pa še en stroj cot pospravla. Zdej me sicer čaka kuhinja, sam mora kar na jutri dopoldan počakat.

Joj jutri pa končn mal razvjaanja dopoldan - grem namreč k frizerju

Neposredna povezava do sporočila: 4532
5.6.2011 22:40:06   
brkn83
nič, mam danes zadosti. Grem kar spat in se tipkamo jutri

Lahko noč.user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
5.6.2011 23:31:55   
petrušk_

helouuuuuuuuu

bomo...resno....

no sej mogoče gremo že zdej kej v juniju mal na morje pogledat, pa se bomo zveseljem oglasli.

super, sm z veseljem za.....za september pa tud može:))))

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
6.6.2011 6:40:10   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image user posted image

katjuša.....Borutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem takoooooj za,da spet kmalu ponovimouser posted image user posted image user posted image ....res je bil celodnevni izlet,ampak mi ni žaluser posted image user posted image user posted image

user posted image še kar spi,mali je spal od 21.00-5.00user posted image user posted image user posted image če bosta po vseh izletih tkole spala,bomo vsak vikend kam šibaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

ko smo se peljali domov je moj že rekel,kam gremo ta vikenduser posted image user posted image .......tko da Koper vabiuser posted image user posted image user posted image .....neki sem gruntala,da bi 14.8. šli s šotorom na morje,pol pa direkt 20. v Umaguser posted image user posted image user posted image

nujno moram v šoping za user posted image -62 mu je že na knapuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
6.6.2011 7:31:55   
brkn83
jutro.

No nik je v varstvu - sicer z vročino in kašljemuser posted image user posted image . Se je zjutraj 5.45 zbudil in je bil čist vroč, zmerim vročino - 38,8.. Sva hitro risanko pogledala, potem pa pojedla jogurt in vzelacalpol , pa sirup smrekovih vršičkov. Sledilo je seveda lulanje in kakanje v kahlo, potem pa oblačenje in via varstvo.

Mene pa danes čaka ogromno dela. No sej cel teden bo tak.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
6.6.2011 7:33:11   
brkn83
čebela - no super, da je tvoj že delal plane za ta vikend. Drugače pa tud super, da razmišljaš o kampiranju v avgustu - bosta otroka ziher ful uživala.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
6.6.2011 7:45:19   
petrušk_

jutro.

No nik je v varstvu - sicer z vročino in kašljemuser posted image user posted image . Se je zjutraj 5.45 zbudil in je bil čist vroč, zmerim vročino - 38,8.. Sva hitro risanko pogledala, potem pa pojedla jogurt in vzelacalpol , pa sirup smrekovih vršičkov. Sledilo je seveda lulanje in kakanje v kahlo, potem pa oblačenje in via varstvo.

hejjjj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nika....ja bogi fantek....pa sj včer je bil še ok...ti naši otročki kako to hitro rata....naj le čimprej mine

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
6.6.2011 7:49:16   
petrušk_
čebela super za kampiranje in izlet...pol se verjetn vidmo za vikend - spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa bravo za spanje.....

mi2 sva že pokofetkala...oči že v službi...mami kuhno pospravleno...goveja juhca se kuha...jo oči že pogreša k 2 nedelje nismo doma jedl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drgač pa dons za kosilo neki s šparglji??????
kaj pa pa ne vem...pa kako se šparglje kuha mi tud ni čist jasn
help anyoneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image še v svetu sanj jst pa na kulinarika.net brskat za recepte pa še mal za ohcet čekiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
6.6.2011 7:54:03   
Čebel@
petrušk.....kdaj bo dan D?user posted image user posted image user posted image

brkn.....uf revček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
6.6.2011 7:57:26   
brkn83

jutro.

hejjjj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nika....ja bogi fantek....pa sj včer je bil še ok...ti naši otročki kako to hitro rata....naj le čimprej mine

ja sej včeri je bil skoz ok. še potem omov prišli se je čist normalno igral in vse.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
6.6.2011 7:59:02   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

brkn.....uf revček maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

drugo leto poleti...16.6. ,.7.7. alpa 18.8. se more oči odločit.....user posted image user posted image user posted image user posted image kao da nau vse po mojeuser posted image
bomo vidl kako bojo bendi frej....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
6.6.2011 7:59:39   
petrušk_

jutro.

ja sej včeri je bil skoz ok. še potem omov prišli se je čist normalno igral in vse.

naj mu le čimprej mine vročinauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
6.6.2011 8:00:54   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

drugo leto poleti...16.6. ,.7.7. alpa 18.8. se more oči odločit.....user posted image user posted image user posted image user posted image kao da nau vse po mojeuser posted image
bomo vidl kako bojo bendi frej....

mata hude datume na lagarjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
6.6.2011 8:30:33   
sjmm
dan!

sm bla čist user posted image user posted image user posted image ..k sm vas brala...ful žau k nismo bli tud mi na broju, sam, če je blo tko fajn, pa bo pač treba zares ponovituser posted image user posted image user posted image user posted image ...me pa zelo veseli, da ste vsi preživeli tak fajn dan!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ....no, sej tud naš ni bil slab....sploh ne morš verjet kako pogrešanje, pa smo bli sam en dan pa pol narazen...no, moj je označu zadevo kot 2 nočiuser posted image user posted image user posted image kje je mogu sam smrčatuser posted image

dons pa v nove delovne zmage, konec pouka se bliskovito bliža, 30.6. že via morje, pa morm ta tedn dat še za ta velke mulčke osebne nardit...je vse preteklo, moj je pa tokkk dela dobil za julij in avgust d si bo komi izboril 10 dni z nami na morju...pol ga bomo pasami sral naprejuser posted image user posted image user posted image , on pa bo za podaljšane vikende z nami...sej drgač smo ful hepi za delo, sam julij je ponavadi naš...počitniški...sam v teh cajtih se ni za zmišljevat...je treba delat k je delouser posted image

brkn...en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nika!!!!

tanči...kako je kej tvoj veliko princ????

kako pa so kaj pri birdy???? katera ima kej novic??? kako kej Levček???

čebelc@...lepe izjave tvojga!!!!pa zdej pa jz komi čakam d tvojga Gala vidm in njegovo čupo!!!!user posted image

katjuša...upam d s tvojim kmau pošlihtatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa SEVEDA, da si moraš želet....nujno, saj sta skupaj in mulčke imata...morata dobr funkcionirat

petrušk..vau, kaki datumi!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image .....itak so spešl...tko kot vidva!!!!user posted image

tamika...vidm d si še zmer toook pridna in tvoji fantje tudi, z očijem vreduser posted image user posted image user posted image ...upam, da bo prilika in se kej vidimouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
6.6.2011 8:31:46   
sjmm
jz pa že kr mau uršo pogrešam...držim pesti da uživajo na polno in se vrnejo nabiti z dobro energijo in z d r a v je m!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
   [Brisano sporočilo]
6.6.2011 11:51:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4547
6.6.2011 13:18:44   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BIRDY IN LEV SE PELJETA DOMOUUUUUUUUUUUUUUUUUUuser posted image user posted image user posted image

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4548
6.6.2011 13:22:39   
sjmm
Kje pa ste dons???

mate kej dežja??

naju na sprehodu ni nč namočilo, zdele se pa neki prpravla, sva se kr fajn namigala, pol sva pa ta nov krompirček nakopala, pa solato načistila....juhca...por in bučke, taka mau kremna, pa kuhan ta nov krompirček bomo imeli, zravn popražene šampinjončke in solatko, pa še mau imamo pehtranke k sm jo včeri v Litiji spekla....tko d hudega nam ne bouser posted image

ju3 imam pa pri G pregled, ob pol6h zvečer, pa še šoping naju čaka...po moje bova kr kuj zju3 drsnila

zdej si grem pa en kofe skuhat k sm čudna k vremeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
6.6.2011 14:10:14   
Čebel@
birdy......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hepy fullllllllllllllluser posted image user posted image user posted image

sjmm
....Galovo slikico bom dala na FB(sej veš-vohuni pa touser posted image user posted image ).....midva sva dopoldne vozičkalauser posted image user posted image ....prejle je par kapljic padlo,zdej spet neuser posted image .....zdele šibam po škartka v vrtec.....popoldan bomo pa več ali manj sami-bo ati € služil,da jih bo lahko mami zapravljalauser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?