Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 12:04:29
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako smo? Vidim, da ste vse v pripravah za jutri...Uživejte in se fajn načvkajte še v živo!!! Jst sm pa neki pridna, stanovanje pospravljam, sm že posesala in pomila po tleh, pa en stroj cot oprala in dala sušit-končno nimam niti ene cote v košu za oprat! Gaja je pr tašči, se malo lufta na atriju. Drugače pa pohajčkamo na full, malo po Gorici, malo pr moji noni, kjer ta mala itak uživa na full-ni lepšega kot tekat bosa po travi in ribez pa češnje obirat, pa Šona in mačko gnjavit oz obratno, ona2 gnjavita Gajo! Sam ta mala mi jih je pa enih par skuhala zadnje dni... Učeri sm bla v kopalnici in pride ta mala za mano z belimi rokami...Moka...Grem pogledat ostalo stanovanje...1 kilo moke povsod... Povrh vsega si je pa še srov riž postregla in se z njim igrala na tleh v kuhni... Grem na balkon se malo luftat, mam poln kozarc soka in ta mala, da če lahko pije. Itak ji rečem, da lahko, nardi dva žluka in pol namesto dat kozarc na mizo ga prasi.čka (ker ji drugega ne morem rečt) zlije po meni... Prej pa pospravlam cote v sobi, Gaja naj bi kao gledala Nodija, pa pride za mano in nardi "Mama, lej. Mazane roke"...Pogledam in si je celo tubo bepantena namazala po rokah in nogah na bubice, da se prej pozdravijo... Mamo pestro, a? Včeri so ble tašča pa sestra od mojga v šopingu, pa sta za prnesle en full lep kompletek, pa še za Gajo par majčk in hlače. Full lepo! Pa s sodelavko sem govorila in mi bo prnesla cotke za ...Sm prov vesela, da mi ne bo treba vsega kupovat. kolumbo, kako kaj pižojčki? Pa boysi? tanci, za Erika!!! Grem še kopalnico obdelat...Lih en pikič! Lep dan!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 12:58:43
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Vsem sotrpinom Larisa je mal bolš, dons je že nekej malga pojedla, drugače pa ima bolezen ust, dlani in stopal. Razen gengigela ni nobene žavbe, tko da je treba samo počakat da mine. No pa sej bo, včerej pop je že 2 ure spala, pa ponoč se je tud manjkrat zbudila tko da bo! Jutr se fajn mejte, pa ne preveč čvekat da ne bo preveč dežja. papa Lep vikend
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2011 18:04:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 18:20:51
|
|
|
|
Čebel@
|
surf jutri ne bo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 19:38:05
|
|
|
|
tanci29
|
hej bejbe sunny-ja gajči ga pa biksa vam ni dolgčas simonakr- en bataljonček še za vas sjmm-upam da vam gre okrevanje dobro kolumbo-na otro meni je takooo žal za jutri. ..bom prispevala naš delež ker smo se pofočkali...tamika sporoči koliko in kam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 19:45:48
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo dan mal se morm usest k že cel dan sam mami dej mami dej mami mami mami mami ...2009 ma dons spešl tečnitis .....zdej se tle po men guzi .....Majkl hoče you tube pa vlake gledat, tastar doma, sam še kr za šiht papirje preklada....Jurko trenutno spi..... Štrudl sm napekla....sm mal predebelo navalala testo tko d je blo mal piškotkast rabm še kr precej vaje grem mal pakirat za jutr ka g boš kej poskusit prinesla sej ka pa maš tolk za pakirat. No in koliko nas bo zdej sploh jutri. Aja in kdaj je zbor???
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 20:22:33
|
|
|
|
Deja
|
Hej babike! No sam da preverim za ju3.... je srečanje ? ob 10h? Kje? Rakičan? Kje? mislim do kraja bi že znala priti, sam ne vem lokacije upam da bodo informacije čim prej znane.... hihihi.... imam zanimivo število objav! hihihi
< Sporočilo je popravil Deja -- 4.6.2011 20:27:01 >
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2011 20:46:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 20:57:50
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Deja maš ZS BRKN...Šturdl je Šime že skoraj zmazal , ko se bom izvežbala si bom upala kakšnega prinest kdaj na srečanje .....do takrat bomo pa pomoje sam tvoje in SJMM specialitete jedl uni tjeije so popadal....zdej se je pa Jurko zbudil...klasika Slavc ......seveda veselo prepeva in z nogo prbija v vrtiljak pa še varuško mam pržgano d se sliš po celem štuku......jst bi pa spalaaaaaaaa nč...pičim...mogoče se še kej pofočkam... joj js sem pa mislila, da ga bom lahk poskusla. Ravn zdele razmišljam, da bi pa mogoče šla kakšno pecivo narediti za jutri, sam nimam ideje kaj naredit.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 21:02:48
|
|
|
|
brkn83
|
aja in kje točn je to igrišče. No upam,da se tamika še danes kaj javi. kdaj se dobimo ???????????????
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 21:23:20
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo....in kaj tok pakiraš? deja...hitr še eno objavo ker zdele imaš številke brkn...tamika je rekla,da se bo javila in točno lokacijo povedala.....bo pa 8 družin....dobimo se ob 10.00
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 21:29:02
|
|
|
|
sjmm
|
čer! evo mi2 z Majkijem že ceu dan paziva na mojo mami...k ona se kr spozabi in bi že kej tko mau na slepo popedenela...tko d sm bla kr huda in sva z Majkijem vse lepo popedenala ostali moji pa so bli pr mojmu očiju na obisku na vikendu, so šli na kosilo, seveda ..se je moj znajdu...k mu je kuharca ušla...je šu pa k tastu kuharju men je tud žau za ju3, sam je mamio res boga in je fajn d sm tle..dobr filing d sm lahk koristna ju3 pa popoldan še ostali pridejo...pa gremo zvečer skup domov..pol pa bosta naprej za mami skrbela mož in sine NAJ VAM JU3 FUUUUL LEPO USPE SREČANJE...PA GLEJTE D SE MI BO KEJ KOLCAL kolumbo...e, sej sm vedla d boš štrudel u nulo spedenala... ..uf, moj turbo Majki je tud še pokonc...mi je dons 2 uri spal popoldan...ŠE NKOL U LAJFU...zgleda d mu tle luft paše ..hja, pa mir je seveda...kar je pri nas čist mišn imposibl tanči...za Erika
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 21:31:43
|
|
|
|
Katjusa
|
čer.... mi smo bili cel dan v mariboru smo se imel super.... sicer smo misli it z vlakom pa pol nismo šli k je blo zjutraj slabo vreme videt (ob 6 zjutraj) tak da smo pol k smo se ob 8 vstali videli da je sonček in smo šli in imeli srečo da se je dež vlil ko smo bili v avtu za jutri še kr ne vem k se moj ni izjasnil.... neki štrajka da ima delo sam apa tako daleč ne grem z mojima dvema k je benjamn pravi sitko v avtu in pol ga morem skosk neki animirat..... tamika če si premislimo bo še kej placa tam? kako je sploh zorganizirano pripeljemo kako mizo s sabo in stole? mogoče mi rata še mojga nahecat...... zdej se pregovarjava.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 21:32:38
|
|
|
|
sjmm
|
sunny...vau, vaša gajči je pa navihanka na kubik simonakr.....za Lariso... čebelcv...nej vama dojenje steče po željah...drgač si pa se že do sedaj FUL trudila, tko d sploh ne rabš met kake slabe vesti...si ful pridna
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 21:34:59
|
|
|
|
sjmm
|
tko...zdej grem pa mojga turbota napodit spat...k že mami oči skup lezejo, jz pa pol še mau moje pokličem, kako se kej imajo pa en lep večer in mirno nočko vsem skupaj!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 21:37:44
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kolumbo....in kaj tok pakiraš? deja...hitr še eno objavo ker zdele imaš številke brkn...tamika je rekla,da se bo javila in točno lokacijo povedala.....bo pa 8 družin....dobimo se ob 10.00 a točn ob desetih al lahk kej kasneje. Nik se vstane šele ob pol osmih, pa potem mora v spalnici obvezn risanko pogledat, pa se najesti in da se spakiramo pa gremo bo ravn ura okol pol destih.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 21:45:13
|
|
|
|
brkn83
|
nič. Pridem zjutraj pogledat, če bo katera napisala točno lokacijo, da bomo sploh lahko našli. Lahko noč vsem skupaj. erik . pa seveda za mamico.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2011 22:18:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2011 22:21:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2011 22:27:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2011 22:32:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 22:49:02
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Evo, Gaja lih sobro zaspala...Smo zabluzile neki...So moji pršli iz Krete, pa smo se ob 17h dobili pr noni in smo klepetali, pa ta mala itak gasa gor in dol, tko da ko sm pogledala na uro je blo že krepko čez 20h, pol smo ble še pr tašči in je ratala 22h ko smo šle spat... Moj dela, jst pa spet nimam kej delat...Čeprov Gaja mi je že nardila delo za jutri...Mati, posesaj dnevno spet, k je vse v stiroporju... kolumbo, ja, ti mi Roksija kr pošli, ni blema! Opa, štrudl...Tudi mene čaka...Ga je nona nardila iz skute in češenj...Njam! sjmm, kako mama? Jo še boli? simonakr, za Lariso!!! Je kej bujši? Kako se pa kaže ta bolezen? tanci, ja, mamo kr pestro z našo madam...Še dobro da sm tak flegmatik po naravi, k če ne bi mi že poknlo... Kaj sm vam povedala, da 12.6. gremo za 1 teden v Čatež...Sm dobila preko firme, pa sam 31 evrov na dan za plačat hiško za 8 ljudi, še karte so vključene...Kaj mislite, da bi se jst lahko šla kej kopat tam v bazene al rajš ne? Mislim, da ne fašem kakega vnetja al pa druzga sranja... A je še kdo tuki?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.6.2011 23:37:49
|
|
|
|
TAMIKA3
|
evo vam sporočam lokacijo RAKIČAN, PANONSKA 4A parkirišče je pod 5 lipami ... 041421003 moja cifra, če se kdo zgubi se vidimo ju3 .... nočko
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.6.2011 7:20:00
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spi, zajterkuje...pol pa počasi že na pot...vmes bomo imeli postojanko za brkn....od 10tih naprej se dobimo katjuša......srčno upam,da se vidimo see ya
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.6.2011 8:05:47
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BRKN loh se dobimo na Tepanjah....mi pridemo pomoje okol 11h, prej zihr ne. Čebela...sm mislna mal cote pakirat...mam 3 pa rabm ceu kufr ....ampak se mi ne da...sm gledala en filmček,...mogoče bom zdele še enga.....ampak pomoje boljš d mam govorilne ure .... ja če bereš tole še zdej, potem se lahk dobimo. Javi mi kr na gsm.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Ustvarjalne ideje za praznikeDecember – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?