ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela betka ti bom pomagala in kaj napisala jst tudi, tud zarad tega ker vem da leela ne more na fb v sluzbi, tko da lahk tuki kaj mal pocvekamo ce mas cajta seveda. drugac, ja leela - banka koper je res neprofesionalna, razen te brezvezne sparovce za D ne bom nic tam imela, in to mi se zdi da bom zaprla cimprej! oz. cez kaksna 3 leta. pa vedno je gneca kot v kaksni stari komunisticni banki...ne vem...ko pridem tam notr je vedno gneca, a te zenske tolk pocasne in tolk grumpy. moram rect da mi je unicredit vsec, moji so imeli racun na wolfovi v LJ, in jst sem zdaj tam spet odprla, iste face so od tedaj, vsi so res friendly. ja dvig BA v tujini - velika vecina bank ima na to provizijo, gre od 2.90 pa vse do 5.90 na vsak dvig...odvisno od banke (v UK, IT, DE, Irska....) tko da je najbolj placat v trgovini z BA kartico (oz. Maestro), ce placas nimas provizije. mi tako vedno delamo, v zepu pa skoraj nc casha nikoli nimamo betty - hvaaaaaaaala! ja tuki res je kot v pravljici, danes pakiram, gremo v IT....in ves kaj....ze me groza muci, ker vem da je tam folk ful unhappy, vsi te neki grdo gledajo, do otrok so brezveze..... a to o vrtcu - res, se spomnem ko je D bla v PO, je tolk pridno sedela za mizo, in tak pogled kot pod hipnozo.... tuki je malo drugace, men se osebno zdi da so tuki bolj fleksibilni....tete so rekle da ne, da so stroge, ampak....booooh...verjetno niso vidle kako v PO to delajo. za mizo so vec al manj pridni, ampak sigurno manj pridni kot v PO! a ja, ko sem jih vprasala ce bi zdaj sli na plenicke-hlacke, da bi jo mal bolj trenirali na kahlo....so mi rekle da ne...da ni potreba...da je se prezgodaj...da one to uvajajo zelo pocasi in zelo easy & flegma ok....ne vem...itak ko je doma jo pustimo brez in je kahla vedno zuni...do sedaj pa ni nc v kahlo slo...upam da bo bolj ko bomo sli na pocitnice. zdaj grem pakirat in rihtat.
|