Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.6.2011 17:12:12
|
|
|
|
Leela
|
betka tvojega zmajčka je treba pa ekstra pohvalit. Danes sva bila s F. na pregledu na Pek in ni bil pri miru niti 2 sekundi. Drugače si pa Richie-ja hitro poštimala v svoji kliniki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.6.2011 21:11:50
|
|
|
|
betty.ford
|
ja, saj to pravim, Leela, da včasih kar ne morem verjet, da je res možno it v kakšno čakalnico z otrokom, ki je pri miru in vzor ostalim otrokom hehe, veš, o tem, kdo je pri nas v kliniki pa ne govorimo - zasebnost 100% jamčimo sem pa jaz mislila, da bom šla danes v kakšno tiho sobo - sem spet v šoping vzela tri otroke!!! pa sem se šele potem vsa živčna spraševala, ali nisem ravno zadnjič govorila, da od zdaj naprej šopingiram sama??? seveda sem jaz izpadla kot tista najbolj zoprna. ampak, da tanajvečji otrok (_tisti,ki se ima že za odraslega in že državi plačuje davke) najprej hoče v Burger Kinga, potem pa, ko jemo, reče, da je še lačen in gre k sosedom na špagete... to se dogaja samo meni ker potem moram jaz miriti in loviti in paziti taprava otroka, on pa v miru je špagete v drugi restavraciji huh; je šlo iz mene. ampak od zdaj naprej res šopingiram sama. dejte me spomnit, ko bom naslednjič kazala znake nakupovalnih želja petek. mimo. jutri me čaka še sobota. zdaj pa v gospodinjska opravila! ju-pi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.6.2011 12:20:49
|
|
|
|
eelyy
|
Dan drage zmajčice... Verjetno ste že čisto pozabile name,pri nas je bilo pestro norice pri obema največ pa težave s službo in nisem imela volje,da vam kaj napišem. L je začela plaziti je komaj dohitim,zdej že ob mizi hodi in je pravi nagajivčkek,mali zmajček je postal bolj priden zelo je poslušen,tudi uboga me in se kr z lepo besedo zmeniva. Drugače vse po starem pospravljanje,kuhanje,likanje... ..za nazaj nisem nič prebirala,lepo bodite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 13.6.2011 12:43:42
|
|
|
|
majana79
|
eelyy, itak da te pogrešamo! smo ti tut neki časa nazaj tuki pustile sporočilo, da smo večinoma na facebooku tako da če si gor, nam sporoči da te najdemo in dodamo k zmajčicam drugače se pa kaj večkrat javi, če boš le lahko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.6.2011 9:56:29
|
|
|
|
betty.ford
|
eelyy bova dobili primerni službici, boš videla! povej, si dobila moj zs? en grabek sem ti jih poslala pa ne vem, a tale zs na RRju še dela ali ne,... pa - pridruži se nam na FB, če imaš profil odprt.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.6.2011 11:48:46
|
|
|
|
maja1488
|
Leela, a spiš za mizo al kaj?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.6.2011 16:06:07
|
|
|
|
ivanamdb
|
daaaaaan I'm back.... uh zal nismo sli v SLo....ne vem sploh kam je ta teden sel!grrrrrrr..... ah never mind, ze sem nazaj pred racunalnikom, pridno delam (brez D, tasce, mojga ki okrog mene neki non stop kokodakajo). vceraj, ko smo parkirali pred vhodom so nam tudi sosedje pomagali nest v stanovanje stvari....ti iz 1a nadstropja so bli na vecerji pri tem iz pritlicja in so slisali D, prisli vn, dali nam dva kozarca vina in nam se pomagali nest gor stvari....hahahahaha drugac...crknjena kot vedno a ja, a si ti betty vprasala za zg zoo? ja to je un v maximiru. zdaj ne vem kaksen je...ce so kaj renovirali, jst sem bla zadnjic pred eno 25 let... maksimir je lustn, pa se peljes se tramvajem do tam, spomnem se da je bil velik zoo in da mi je slon vse kikije pojedel... tko da mislim da je za enodnevni izlet super ideja. pa se v centru gres kaj pojest in that's it.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.6.2011 16:10:58
|
|
|
|
ivanamdb
|
maja - a zakaj leela spi za mizo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.6.2011 18:50:44
|
|
|
|
koala.cek
|
zoo v zagrebu je fajn. mi smo bili tam kva pa vem, eno leto nazaj ? sej sem še kle gori pisarila. edino kar meni tam ni všeč, je pač Zagreb. tako kotrafjuznega mesta pa še ne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.6.2011 18:55:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb maja - a zakaj leela spi za mizo? Ja tko, ker je nič ni gor. Kaj vem kaj počne. Tebe je pa lepo spet brat. Upam, da kmal kej pridete.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.6.2011 20:56:21
|
|
|
|
Leela
|
ja nič ne spim. Samo nobene ni gor. No saj bom kaj napisala zdaj ko vidim, da kdo prebere in napiše.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.6.2011 21:22:26
|
|
|
|
maja1488
|
Ja jst čakam, da boš kej napisala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 7:24:45
|
|
|
|
Leela
|
evo mene, jutro čakam dopust. maja kdaj greste vi na obalo na dopust? F. noče spati, nekaj ga muči. Najbrž zobje, luna ali karakter.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 8:58:14
|
|
|
|
maja1488
|
Leela, 18. avgusta šele. Z tut ni mogla spat. Pes je zuni tulu ko zmešan, sm mojga nagnala ob 3 da ga gre zapret. Je šou sam v gatah psa okol preganjat Pravi, da je mrzlo ponoči.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 10:57:50
|
|
|
|
Leela
|
če je kdo gledal si je mislil da te pa res luna trka. Potem imamo same mesečnike. Mi gremo drug teden, če bo vreme. Sem imela v glavi, da greste tudi vi junija.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 12:43:29
|
|
|
|
majana79
|
o, primorki. leela, mi gremo 30.6., sva si z majo ful podobni pa si naju zamešala mi smo tudi imeli budnice, smo začeli flašo odvajat... jao bože
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 12:46:17
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 o, primorki. leela, mi gremo 30.6., sva si z majo ful podobni pa si naju zamešala mi smo tudi imeli budnice, smo začeli flašo odvajat... jao bože Če že, potem bi rada tvoji rit imela!!!! Drugače si si pa super termin zbrala za odvajanje, bolj lunatičnega skor ne moreš najdet. Leela, kam greste? Mogoče se kej vidmo, če bomo skakali kej dol.
< Sporočilo je popravil maja1488 -- 15.6.2011 12:47:01 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 13:02:26
|
|
|
|
majana79
|
maja nažrla sem se in se mi spi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 13:09:59
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja nažrla sem se in se mi spi... Bejž...a ti tut jst se jedva levo desno v pasu premikam. Upam, da me ne bo lulat, ker se mi ne da ustat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 13:22:25
|
|
|
|
Leela
|
majana ajej flašo odvajat. Nič ne zavidam. Jaz nič ne odvajam (ko se mi bo zdel prevelik ) maja slo obala (strunjan, izola, fiesa... kjer bo fraj kaj pametnega)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 13:38:23
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana ajej flašo odvajat. Nič ne zavidam. Jaz nič ne odvajam (ko se mi bo zdel prevelik ) maja slo obala (strunjan, izola, fiesa... kjer bo fraj kaj pametnega) A greste šotorit? Drugače so v fiesi eni fajn apartmaji. Smo bli mi predlani. Lahko vprašaš, če kej majo. http://www.inter.si/fotogalerija.html
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 14:23:15
|
|
|
|
majana79
|
leela, samo F. je zihr ne dobi 2x na noč? pri nas je to ponoči, čez dan jo zaradi mene lahko ima...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 14:42:28
|
|
|
|
mama11
|
Pozdravljene punce, ful dolgo se nisem javila, služba naredi svoje... Zdaj počasi spet odklapljam, ker se odpravljam na naslednjo porodniško - pravzaprav najprej na dolg dopust - pa imam spet malo več časa, da vas spremljam. Ja, konec septembra pričakujemo še tretjega drobižka. Trenutno sem v fazi ful dobrega počutja, bliža se poletje, tako da je vse super. In Julija - ja, vsak dan večja in bolj navihana. Ful odločena (beri trmasta), nič kaj preveč zgovorna, zato pa zelo igriva. Malo pred rojstnim dnem sva ji vzela dudo, pa ni bilo nič kaj hudega, čeprav se je kakšni dve noči parkrat zbudila. Sva počakala, da so ji najprej ven pogledale vse petke, potem sva ji pa pojasnila, da je dudo odnesla muca (saj je namesto nje prinesla čokoladne bonbone, sončna očala in torbico). V soboto sva ji vzela še plenico (že par tednov prej je začela občasno zahtevati, da gre na stranišče, ali pa bi med sprehodom lulala na travico - kot starejša sestrica). Moram reči, da se pupa kar dobro drži, imamo 2-3 nesreče na dan, kar sploh ni nič hudega, glede na to, da smo zelo leteči in se ves čas ful dogaja. Se bom zdaj malo bolj potrudila, da RR redno spremljam in vidim, kaj se dogaja še ostalim zmajčkom in zmajčicam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 14:58:54
|
|
|
|
Leela
|
maja apartma. Bom tudi to preverila v fiesi. majana L. je kar dolgo pil ponoči. Mislim, da je bil lačen. Potem sem probala s čajem po flaši, pa različne flaše z nastavki. Enkrat se je pa naveličal (je pa samo zvečer flašo dobil ali ponoči). Od takrat je mleko čist nehal piti. Najboljš je nehat kje na dopustu. Jaz sem imela s seboj mleko v tetrapakcih in je ponoči to pil, kao ni flaše. mama11 superca...čestitke. potem ste pridni vidim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 15.6.2011 16:02:58
|
|
|
|
ivanamdb
|
ku kuc spet jst! uh danes sem ful intenzivno delala, ampak za danes je fertik. grem po gospodicno cez ene pol urce tko da je zdaj cool down time. aaaah leela ze greste na pocitnice! a bo L tudi kaj sel na hvar? mi bomo sli julija dol, ampak se mi zdi da bo to spet speed verzija, ker 24.07 moramo se it na eno poroko v IT ....vceraj sem mojmu rekla da smo brezveze isplanirali pocitnice, ni bilo treba it ta teden v IT, lahk bi bili naredili 3 tedne v juliju in povezali it-slo-hr... jah,....zdaj smo se naucili.... drugac, ce boste sli kaj v DE, oz. legoland mi smo tuki cel avgust. a ja pa se playmobil fun park sem odkrila www.playmobil-funpark.de, men se zdi ful lustno. kaj sem se hotela povedat?!?! mumble mumble...ne vem....ah senilnost.... a ja mama11 - wow ful ste pridni!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Obutev za po hišimuškakakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanjucopate (
51%)
crocse (
10%)
japonke oz. natikače (
11%)
bosa noga (
25%)
nogavice (
4%)
Število vseh glasov: 518Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!