koala.cek
|
o dobro jutro. zdravstvo je ena sama sramota. koruptivno, neprijazno, obnašajo se ko bogovi in upam, da kmalu pride kakšna konkurenca, ker bom zagovoto zavila v kakšen drug sistem. da ne govorim o tem, koliko denarja vsak mesec zapravim za ta šit. me prav zanima, koliko mora v ameriki dat državljan v zdravstveno blagajno da se ga smatra kot dostojnega, dobrega plačnika. no, mi smo sicer fajn. otroka uživata v vrtcu. včeraj smo imeli pri tavelikem roditeljski sestanek, še zadnjič v tem šolskem letu. seveda nas je bilo od 24 samo 11, pa še od teh se jih je 5 skoz metalo naprej. joj,kolk sovražim tako duvanje. pa moj otrok gor, pa moj otrok dol, pa kaj pa moj, pa moj,....ma džizus ja samo zaradi vas smo tukaj. zdej vem, zakaj jih več kot polovica ni prišla. pa grozno se jim je zdelo, da naši otroci ne gredo na kmetijo za nekaj dni. da gre to cela ljubljana in vsi vrtci in bogi naši otroci intd...pa ok, al svojih otrok nikamor ne vozite, da so zato bogi ? našemu se toliko dogaja vsak dan, da ne vem če kaj grozno pogreša da ne gre na kmetijo. so what. skratka, nisem ravno razumela tega. tamali pa...se bori za svoj prav vsak dan in ne popušča. v nedeljo ima rojstni dan, v ponedeljek bomo naredili žur, čez vikend bomo pa družinsko uživali. za darilo je dobil že pred meseci kolo in zdaj šiba po klancih gori doli. ga vozimo tudi na morje, in po kampu šiba ko nor. ampak bomo morali drugo leto nabaviti novega, že vidim, ker tale kar leze na vse štiri. je sicer lahek za vožnjo, nima nobene dodatne opreme, kar mi je fajn, ker s tem samo otežuje poganjanje, ampak bo treba kaj močnejšega.
|