|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
30.5.2011 12:07:16   
Anonimen
Da se še jaz malo javim...vikend je bil kar pester in naporen, ampak k sreči smo zaključili z beljenjem stanovanja, pa tudi za malega imava končno pripravljeno sobico user posted image ampak seveda ni šlo brez težav...mož odpakira zibelko in nato ugotovi, da je eden od tistih lesenih vijačkov (ne vem kako se drugače reče), ki držijo vzglavje zibelke, zlomljen (ne vem ali so ga polomili med transportom ali pa že pri pakiranju v tovarni). In seveda...jaz v jok! Ja, zelo primeren način reševanja težav user posted image   pač, nosečkast način user posted image Najprej sem želela že vse vrniti nazaj dobavitelju, potem pa sem ugotovila, da bi sama reklamacija in ponovna dobava, trajali predolgo časa...HB je moj oči, ko sem mu sporočila kaj se dogaja, takoj poklical prijatelja, ki je mizar, da je uredil stvar user posted image No, zdaj zibelka izgleda odlično, previjalna je pa tudi dovolj velika, da imam lahko vse stvari, ki jih potrebujem za nego, pri roki user posted image Trenutno sem tako utrujena (pa sploh nisem veliko delala, težkih stvari sploh NE), da mislim naslednja dva dni samo kavčat user posted image aja, pa dobavitelju mislim poslati e-mail, da jih malo opozorim kakšno robo pošiljajo naokoli. Lepo sem imejte, božajte bušije...jaz pa komaj čakam, da bo sreda, da grem na pregled...da vidim kako napredujemo. Lep dan vsem skupaj user posted image user posted image

(odgovor članu bubu_bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
   RE: Julijke 2011
30.5.2011 12:54:58   
frufru
piccolina zgleda, da je nekaj v dolenjskem zrakuuser posted image . Jaz sem danes tudi čisto fuč. Pa sem samo male cotike zlikala in v trgovino šla. Se mi kar naprej pred očmi vrti in v glavi šumi. Pritisk mam glede na moje standarde celo normalen (105/60)user posted image . Bom morala tuuser posted image  jaz it malo ležkat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
   RE: Julijke 2011
30.5.2011 15:07:55   
Matejita
Punce, po mojem je tale izcrpanost posledica nase precej visoke nosecnosti ze, dekorirana z vrocino.

Piccolona, obicajna nosecniska reakcija, kaj cmo. Sem ravno zadnjic razmisljala, kako lepo in posebno je to nosecnisko obdobje in koliko enih stvari se naucis. Vse zivo, od razvoja pikic, do sprememb v nasih telesih, o otroski opremi,... Ogromno enih stvari.

Bubu Bibi sem si tvojo RR ikonco predstavljala zdepilirano user posted image . Kaj pa studiras?

Daska91, zdaj ste pa motorizirani, cestitke user posted image

Rakica82, pocivaj. Zal mi je za te tezke novice, za katere nikoli ni pravi trenutek, ampak zdajle si pa mislim, da je vza zadeva se tezja. Posiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Skorpjonka, naj ti ta teden cimprej mine.

Jaz se pa zdajle privajam na novo situacijo, da sem ostala doma. Namesto, da bi bila z mojimi navihancki c razredu, se bom transformirala v gospodinjsko kavcarico. Za zacetek bom uzgala en tango z likalnikom. Imam cele gorske verige perila za zlikat, nekaj najinega, pa en stroj Nininih stvari, ki jih je dobila na Baby showerju v soli, pa so zdajle dopoldan malo bolj humane temperature, tako da je najbolje, da se kar takoj lotim. Potem pa se par malenkosti pospravim in skuham kosilo, pa vmes malo horizontale.

Cezluzni pozdravcek!



_____________________________

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
   RE: Julijke 2011
30.5.2011 16:05:40   
maca84
Punce, jst bi pa rabla en nasvet.....tiste ki imate težave z oteklimi nogami, kako jih rešujete?Jst do zdej nisem mela nobenga problema ne s pritiskom, ne z vročino zunaj,ne z zadrževanjem vode v telesu (razen čist na začetku 1x z zadrževanjem oziroma neizločanjem urina sam to najbrž ni isto in ne paše k zatekanju noguser posted image ).....skratka vse je blo ok. Zdej pa dva dni otekanje in mravlinčaste noge.....pa še to samo stopala večinoma (zaenkrat) in tko ne oba isto,enkrat eden ,pa drugi,.....pa mravljinci itd.....ok,neki verjetno je pripomoglo tudi zadnjih nekaj več in bolj delovnih dni (zunaj na travniku pa gospodinjstvo itd....) ampak kako zdej to izkoreninit oziroma si ublažit? Sem pa imela malce povišan pritisk res na zadnjem pregledu in menda tut pritisk vpliva na to zadrževanje vode v telesu in zatekanje? Pijem verjetno dovolj 2-3 L dnevno. Kaj pravte?Svetujte prosim. Bi morala k G al pa vsaj poklicati?Sicer dete lepo brca in vse, kontrolo imam 14.6., tko da se mi zdi da ravno ne vem kako panična nebi rabla bit?

Uživajte user posted image

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
   RE: Julijke 2011
30.5.2011 17:44:32   
bucibirba
Pozdravljene souser posted image !

Uf, jaz komaj diham...tukaj pri nas je taaaakooo vročeeeee user posted image . Se sam noter držim, ker zunaj ni za zdržat. Kdaj bo spet dež? Si ne bi mislila, da ga bom kdaj pogrešala, sam kaj, ko je tako fajn po njem, ko je malček bolj sveže user posted image .

Drugače pa da se pohvalim, da sva dobila v soboto previjalno in že čaka v kopalnici. Predali so tudi že delno polni user posted image . Zdaj moram sam še torbo za P pripravit in posteljnino oprat (mama mi je zabičala, naj ne delam še posteljce, ker se ne sme prej kot otrok ni rojen...ah, te vraževernosti oz. neumnosti user posted image ), pa paprije na CSD uredit. Prej moram v LJ, greva z mojim v petek, da se uradno poslovim za eno leto od sodelavk, pa še malček sladkišev jim nesem.

Beeo, super za Mutsyauser posted image ! Jaz komaj čakam, da začnemo vozičkat in ga preizkusimuser posted image . Kar se tiče masaže presredka, jaz sem kupila olje od Welede v DMu.

Rakica82, user posted image drži se!

Piccolina, super za sobico, pa zibelko in previjalno!!! Nalepke oz. borduro si že nabavila?

Škorpjonka, še malček še malček. Naj ti gre hitro teden mimo!

Matejita, na začetku je čudno, sam se hitro privadiš bit doma brez večjih obveznosti user posted image . Čimbolj izkoristi "prosti" čas!!!

Maca84, meni se je tudi začelo zatekanje, pa sem G omenila in mi je sam rekla, naj jem čimanj slano, pa ko ležim ali sedim, naj imam noge v luftu user posted image  , pa vodo naj kar pijem, ker pomaga odvajat...voda odvaja vodo user posted image

Nič,grem kuhat kosilo oz zgodnjo večerjo za možeka. Lepo se mejte!

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
   RE: Julijke 2011
30.5.2011 18:01:41   
bubu_bibi
Hej hej, tokrat gladka in sijoča še enkrat pošiljam pozdravčke!

piccolina1983 - samo, da se je vse lepo rešilo. Uživaj in se slišiva, ne?

Matejita - po tvojem postu sem si še jaz mojega Alfija predstavljala zdepiliranega... Ni fajn. user posted image Tako, da on ostaja kosmati, bubu_bibi pa ne. user posted image Sicer študiram fizioterapijo... Še malo in bo res res konec. user posted image Diploma po tem letniku se mi zdi da bo (skoraj) mačji kašelj (oz vsaj upam).

maca84 - meni se zdi, da počivaj, najdi kakšen udoben položaj, pazi na hrbet, ko kaj delaš, pa tudi sicer ko samo sediš ali delaš kaj nezahtevnega, noge lahko daš v hladno (ne mrzlo!) vodo, lahko z dodatkom soli, lahko te možek malo zmasira, oz poboža (v bistvu je le rahel pritisk na kožo, ne ma mišice) najprej pod koleni in potem se počasi pomika dol, smer masaže pa vedno nazvzgor (ne vem, kako naj opišem, da bo razumljivo user posted image ), da to oteklino spravi višje in tako postopoma pride do prstov. Moglo bi biti bolje.

Lepo bodite babike in se beremo!


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
   RE: Julijke 2011
30.5.2011 19:35:38   
frufru
meni HB noge še ne zatekajo, je pa res, da jih moj user posted image  vsak večer masira s kostanjevo kremo, ki vsebuje tudi rožmarin (hladi) in grozdnimi pečkami (odvajajo vodo). Drugače pa kot so že druge rekle, čim manj slanega, sladkega, veliko vode in peteršilja (tudi pomaga odvajat vodo). Masira, maže se vedno od prstov proti srcu, da pomagaš tudi žilam pri cirkulaciji.
jaz sem zdajle s telovadbe in sem čisto preč. Bo treba počasi nehat.

< Sporočilo je popravil frufru -- 30.5.2011 19:38:18 >

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
   RE: Julijke 2011
31.5.2011 8:02:38   
maca84
no ker verjetno niste vse dejavne tudi na FBju bom še tukaj prekopirala pa mi lahko še tu katera odgovori user posted image

joj punce nama bo pa dons končno ratal it v nabavo user posted image sm kr vesela da to poštimava še pred poslabšanjem vremena ki naj bi blo v naslednjih dneh ker se mi res ne bo dal po kakem dežju laufat okol. Pol pa sam še prštimamo torbe pa možek more še eno omaro pospravt da bomo mel plac za cunjce za naše dete pa smo zmagal. aja,tiste k ste že nabavlale - a kej veste aspirator za nosek, škarjice ali ščišalnik za nohtke ipd.....a se da to tut u mullerju dobit al to pa izključno kak BC ali pikapolonica?kaj pa tiste mrežaste spodnjice - lekarna oz. tosama al tut kaka drogerija?

no upam da vse dobima tudi za voljo mojih nog ker bom očitno čedalje težje bla na nogah. Sicer so trenutno boljš (sem si včeraj prvoščla potem počitek pa ene 5 debelih dek naložila na kup in noge gor ) ne vem pa kaj bo ko prideva domov, ker bo treba po štacunah hodit seveda. Ampak za naše dete pretrpim vse user posted image

no uživajte. Poročam po vrnitvi domov kaj sva dobila in kolk zapravla.user posted image

aja še ena info. Kolegica dela v lekarni in sem se zanimala za tist njihov nahrbtnik od babivala .Taka podobna zadeva kot jo ima nivea. Pršla sem pa do ugotovitve da cenovno skoraj ni razlike (babival 5€ cenejši) vsebinsko pa po mojem mnenju malce slabše založen od nivejinga.  No prilagam še link za babival: http://www.lekarnar.com/izdelki/bebival-nahrbtnik-z-izdelki-za-nego-otroka-in-mamice

pa še nivein: http://www.bambino.si/nivea_baby_dojenckov_nahrbtnik

aja pa v BC je cena tega nahrbtnika 39,90€.

No se beremo. LP vsem



(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
   RE: Julijke 2011
31.5.2011 9:40:03   
Suziiika
Jutro punce user posted image

Mislim, da je prvič v življenju, ko komaj čakam, da bo ura ene 7-8, da lahko končnooo vstanem user posted image , no lahko bi še prej, samo je taka tišina vsepovsod okrog, da mi ni, pa se še malo prsilim dremat pol. Je pa kr izziv ponoči mi spat, to ne moreš verjet. Roke mi mrtvijo, boki me bolijo, danes me je še križ začel, tak da na 1-2 se zbujam, tak dolgo mi rata ostat v enem položaju, pol pa je treba menjat, in vežda tud kr na wc.. mja.. Če ne druga, z wc-jem sma že prava prjatla zej user posted image  Na začetku sm še klela sama pri sebi- češ spet je treba na wc, zdej sm se pa že vdala v usodo user posted image   Gležnov sploh ne bo omenjala, ker kokr najdem šanso gledam noge v kakem odsevu kje, pa je moj že čist zafrustritran zraven, pa mi zausako reče še predn uspem usta odpret : pa nimaš grdih nog, čis super souser posted image  Malo še pravim, čisto malooooo user posted image

frufru ni to dolenjski luft kriv, to je kr nosečniški luft taglavni krivec, če mene prašaš user posted image

bucibirba, sem js tud slišala neke hece glede te posteljice, samo ko pol poštudiram kdaj pa bo pol moj dragi, ko bo čis zmeden pa paničen laufo do porodnišnice, meu še čas poslco sestavlat predno pridemo domov? Naaah ne vem če bo šlo user posted image  Drugače pa js tudi ta teden še vse papirje zrihtam, pa smo parajtuser posted image
Mam pa danes pregled popoldne, tak da user posted image  pa da še za ziher vprašam za spol enkrat, da ne bo pol user posted image  ,pa vam javim kaj bomo kej zvedli. Ne vem če mi bo uspelo najt voljo za britje nog, bom mnde kr sestro prosla da mi poreže nohte na nogah pa bo to to .user posted image  Energije za izvoz. user posted image

Zdej pa šibam, me ta kava zjutraj vedno tak požene user posted image  (ko da sem rabl to povedat user posted image ), pa pazite nase vse pa na user posted image .

Lep dan pa v senčki čimveč.



_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
   RE: Julijke 2011
31.5.2011 10:08:06   
total
Dan user posted image ,še tukaj da se mal javim. Včeri sem imela pregled in je vse OK. Omenila sem padec G. in mi je lepo naredila UZ. Vse je na mestu,mali škratek je zelo živ,sam me boli mal noga še,očitno sem si nategnila mišico.
Vzela mi je še bris za Streptokok in zdaj čakam na izvide. Čez 2 tedna pa že pričnem hoditi na Ctg in pol že na 1 tedn. Napotnico sem dobila in že komaj čakam ta trenutekuser posted image user posted image .

Ta tedn sestavimo še posteljico,posteljnino uredim in nalepke za na steno in lahko samo čakamo....user posted image . Nikec se že zelo veseli in vsaki dan odšteva na kolendarju kdaj bo dojenček tu.user posted image Tut glede imena smo se končno dog. in smo rekli da ostane do konca skrivnost.
Tut za punčko imamo v rezervi pripravljeno,ker se ta najin škrat je sam 1x pokazal da je poba bolj tako,sedaj pa tišči noge skupaj..se noče več razkrit.Sem včeri zopet vprašala G.pa je rekla da več ni ziher....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdaj pa mam!!

Ta tedn imamo pestro je začel tamal z tečajem rolanja in je vse navdušen.Včeri so bili na izletu v ZOO v Lj in potem je šel direkt na rolanje ko so prisepli  domov.Že ob 7 mi je spal jaz pa z njim..user posted image . Tako,da sem dans bolš in naspana.

Lep sonček vsem in uživajte.

Nasledni pregled oz CTg: 13.6


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
   RE: Julijke 2011
31.5.2011 10:31:45   
julijka11
zdravo,

meni se pa tako nič ne da; še pisati ne, me je puncina bolezen vseeno zdelala, pa včeraj sem laufala urejat papirje k delodajalcu, popoldan pa po DMu...omara se mi še vedno lufta, postelje še nisem naročila, jaooooo...kje je dež in 18st.C

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
   RE: Julijke 2011
31.5.2011 13:08:21   
aqua77
Pozdravček user posted image !

Evo se javljam po parih dneh. Pri nas doma je že skoraj vse pripravljeno. user posted image  Torba za v P čaka v kotu skupaj z kompletom za celice, user posted image  ima vse že oprano in zlikano in v previjalki. Manjka mi samo še kompletek za iz P za user posted image  in bom šla tudi verjetno čez mejo mal pogledat. Pa elektronske varuške še nisem naročila, ampak je še čas. Papirji so tudi že oddani. Samo še postelnino od koška operem, samo to bom čez ene 14 dni, da bo bolj frišna. user posted image  Torbo za user posted image  bom pa kar tisto od vozička pripravila, tako da jo moj samo zagrabi ko bo šel po nas.
Jaz imam tudi probleme z zatekanjem rok in nog zadnje čase, ker je tako vroče pri nas. Mam nogo za 3 cifre večjo - širšo zvečer. Groza. Ponoči spim z dvignjenimi nogami in je zjutrej bistveno bolje, sam kaj ko je čez 2 - 3 ure isto.

Za vikend, v nedeljo smo bili v Opatiji smo šli na izlet še z prijatelji in sem bila fuuuuul prina. Smo skoraj cel dan nekaj hodili in so se kar mal vsi čudli, kako še vedno vse zmorem. user posted image  No včeraj sem pa mela muskelfiber! user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček pa se še javim...

_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
   RE: Julijke 2011
31.5.2011 16:28:57   
Matejita
Vidim, da smo ze vse bolj ali manj pripravljene na dan D. No saj je ravno pravi cas, v bistvu se mi zdi, da se vedno malo prezgodaj, ampak za nas je fino, da nas ne bo skrbelo. Meni manjka se minimalno, samo nedercek za dojit, pa vlozki za po porodu in seksi mrezne spodnjice ki so v paketku nekje med Slovenijo in Mehiko, pa bom cisto pripravljena. Za porodnisnico pa planiram spakirat ta teden, no Ninine stvari so ze ready.

Sicer se pa privajam na pocasnejsi tempo. Dobila sem intenzivni gospodinjski sindrom, tako da mucim pralni stroj, si revez komaj kaj odpocije. No mislim, da bo danes na zasluzenem pocitku popoldan. Res po malem pospravljam. Se je nasvinjalo precej v zadnjem casu, ko sem bila popoldan v prafaktorjih. No mislim, da mi bo uspelo en castni krog po stanovanju narest, preden bomo trije, potem se imam pa na sumu, da se lep cas ne bo takole sistematsko pospravljalo. Hvala bogu za Mehiko, tule so standardi ciscenja precej nizji in ko se meni zdi obupno, je tule ultra cisto ;-). Pa malo pogresam moje mulcke, samo vsega ne morem imet.

Berem, da otekate. mene ta zadeva ne muci, res pa je, da ze nekaj casa, vsakic ko zdim pred TVjem, postavim stol in imam noge dvignjeje, mogoce to pomaga, ali pa se me enostavno ta zadeva ne bi lotila. WC nocnih izletov tudi nimam, mogoce cez dan vse to not prinesem. Je pa obracanje v postelji projekt, priznam. Midva imava visje palice na vogalih postelje, ker so nastavki za mrezo proti komarjem. No ker nimava doma vilicarja, da bi me obracal user posted image te palice pridejo prav, da si pomagam obrnit se.

Uzivajte, mislim, da imate malo nizje temperature. No nam tudi obljubljajo malo znosnejse temperature, samo 28 stopinj, sicer se pa itak nalimam direkt pod ventilator..

_____________________________

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
   RE: Julijke 2011
31.5.2011 17:15:55   
maca84
ekola punce.....naš šoping uspel zdej nam manjkajo res samo še zadeve ki se dobijo v lekarni (fiziološka,alkohol,krema za bradavice,eni osvežilni robčki za vnete bradavice in en paketek novalaca za novorojenčka če bi nam slučajno dojenje kej nagajalo,aja pa hladilno mazilo za ritko in bepanthen) pol smo pa komplet. Danes dobila vse v ...mullerju,BC in H&Mu. Bla tudi v C&A in majo spet 20% popust na vso otroško kolekcijo ampak mi ni bilo nič všeč (rabila sva še žabice in bodi z dolgimi rokavi na preklop za it iz P). Zdej imamo vse potrebne zadeve za umivanje,previjanje (sva vzela kar mullerjeve plenice za novorojenčka 2-5kg),....skratka za začetek normalnega novega življenja smo pripravljeni. Mami si mora pripravit še torbo za v P in možeku prštimat torbo za dan ko bo prišel po naju da bomo naše dete lepo oblekli in poštimali za domov it. Za to morm pa počakat da pride voziček ker bo ena od torb tista ki paše na voziček. Tako zdej grem pa vse skupaj pospravit v en kot in čakat da možek dokončno pospravi še omaro pol pa grejo dojenčkaste stvari na svoje mesto :)

sem tolk lena za pisat sem kar copy-paste iz FBja nardila user posted image madonca sem produktivna user posted image


< Sporočilo je popravil maca84 -- 31.5.2011 17:16:57 >

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
   RE: Julijke 2011
31.5.2011 17:57:55   
frufru
Matejita, tečisto zastopim tole z mulčki, pi meni je bilo v prvo isto. Maš pa zdaj dovolj časa, da boš spakirala vse za P (jaz tudi še nisem ;) ) Jaz sem tudi taka, da raje vse počasi. V prvo sem mela že 2 meseca prej vse oprano, pol se mi je pa zdelo, da je vse prašno in sem šla še enkrat vse pratuser posted image user posted image  ja malo se mi je frkljalo, ko sem imela kar naenkrat preveč časa.
No jaz sem začela včeraj počasi s podstrešja cunjce in pralne pleničke od prvega nosit in je mali čisto not padu. Njegova gospa medvedova je od včeraj dojenčica Tina in jo previja, pa ujčka in tapka po ritki, ker ma baje že krčkeuser posted image . Danes sem mu še zibko s podstrešja prinesla od mojih punčk in nekaj cotk. Kaj je bil faca. Je hitel prat, pa obešat, zdaj pa perilo čekira, če se je že posušilo, vmes se pa s traktorjem voziuser posted image .

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
   RE: Julijke 2011
31.5.2011 18:34:07   
daška91
hellov user posted image ! Evo jaz sem imela danes UZ- kontrolo rasti in razvoja ! Smo v 32 4/7, in sm presrečna da je vse tako kot bi moralo bit. Mer od našega dojenčka nisem izvedela in mi tudi ni jasno zakaj ne , tudi koliko g ima user posted image .Mogoče mi pa v materinski piše pa se še sama ne znajdem nič user posted image .Dobro , mi bo pa naslednič povedala na pregledu ki ga mam 6.6.. Tolk da sm vam sporočila da je vse OK z našim sončkom !! user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   RE: Julijke 2011
31.5.2011 19:03:46   
Suziiika
Da še tu javim novice od pregleda,
vse pod kontrolo, smo še za ziher enkrat spol preverli, pa ostajamo pri punčki :) Sem jo vprašala za velikost oz. težo, ker ne govori kej dosti vmes, pa mi je rekla samo da smo po standardih.. tak, da okej pol.user posted image Naslednji pregled mam čez 3 tedne, čeprav ko zdle gledam, je točno čez 4? Hmm.. jebela cesta pa sem si rekla da bom pogledla datume ko mi jih daje predn grem iz ambulante.. Pol mam pa čez en teden že rok? Ne vem zdej al naj pokličem zdejle pa prašam? Drugače je pa vse okej, kile sta šle 2 gor po 5 tednih, js sem pa tudi vredu, napotnco še dobla. Kdaj se gre pa na ctg kej? Ker če je meni dala spet tak pozno, pa da se morem za ctg naročit, bom tak prej rodila predn bom do ctg-ja prišla..user posted image Sem pa klicala sestro nazaj, pa pravi , da je to normalno, da pridem po 4 tednih, se pravi en teden pred rokom, češ da je zdravnica tak rekla, pa sem rekla da zdravnica je rekla da naj mi da čez 3 tedne, pa je to kr preslišala, češ da je vredu da pridem takrat in ne prej, ker takrat bom že lih pred porodom pa bo G vse videla kak je napredek..pol pa sem rekla kak pa je pol s ctg-jem, pa pravi da pri njih ga tak ne delajo, sem pa rekla, ja pa se rabim kje naročit na to? Je pa rekla da ne, da to delajo samo na dan poroda, če pa kej prej pride pa tak morem it. In sma zaklučle, pa da naj me ne skrbiuser posted image  In sm zdej čis zmešana spet.. jao jao ti ginekologi... Tak, da ja naslednji pregled 28.6?.... Zej grem pa horizontalo, ker sem zbita. Lep dan še naprej, pa čuvajte user posted image user posted image

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
   RE: Julijke 2011
31.5.2011 20:15:45   
meti.v
Ola punceuser posted image ,
se zopet po dougem času oglašam. Danes sem imela pregled, pritisk je vredu v mejah normale in tudi teža ni šla pretirano gor. Glede zatekanja je reku da je normalno da malo zatekam in da ni panike. Me je pogledau tud spodi in je reku da se mi dela lijak in da nism čisto zaprta. Je reku da je normalno za drugorodke da niso čisto zaprte. No je sam reku da naj zdržim še tri tedne  da bo donošen. Ultrazvoka mi ni delu, je reku da bo naslednič in še CTG me čaka in bris za streptokok. Jz sam upam da zdržim  še vsaj en mesec!!! Sicer je pa treba vedno pozitivno gledatuser posted image Aja naslednji pregled 21.6.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
   RE: Julijke 2011
1.6.2011 5:54:50   
Matejita
Upam, da sem zakljucila s prerporodnim shoppingon user posted image . Danes sem kupila 2 nedercka za dojenje, ki sta mi manjkala. Sta taka zanimiva, se kosarica odpne in tik pod naramnico user posted image . Pa Labello za v bolnico imam tudi, zdaj pa res upam, da je the end!

Meti V. pocakaj se malo, si julijka, ne junijka user posted image . Sem pa tudi jaz brala, da se pri vas, ki ste drugic mamice vse malo drugace odvija.

Daska91, cestitke za pregled, pa tudi tebi Suziika user posted image .

Frufru, jih pogresam, ja, se jih navadis, ko toliko ur dnevno prezivis z njimi, samo iskreno povedano, je pa tudi fino pocet nic ali ne dosti, pocasi pospravit domek, ampak res ultra pocasi, pa malo izlezavat.

A ima se kaksna od vas popek topel? Sem sla prav na google pogledat, ce se mi ze blede, ali ta pojav zares obstaja in so se punce sprasevale podobno...

Nocko, sem prepricana, da se prav ta trenutek kaksna od vas akrobatsko obraca v postelji ali ima pa kratek postanek v WCju.

_____________________________

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
   RE: Julijke 2011
1.6.2011 8:48:02   
MetiLu
Dobro jutro punce, da se še jaz malo pofočkam user posted image

Je možek ta teden še doma in sva zelo produktivna, saj sva se po treh letih odlašanja končno lotila prenove balkonske ograje... in je bil zaradi tamalega to dvodnevni projekt, da nama ni po balkonu brez ograje skakal, ko je bil doma... je bilo treba vse dilce dol odšravfat, jih zdrgnit (so iz pvc mase, 55 kom user posted image ), pri čemer mi je skoraj križ odpadel in mi lih tolk, da mi ni kolk ven vrglo od čepenja ob tuš kabini ... možek je preostalo ograjo prebrusil, pobarval, vmes naju je dež namočil user posted image  včeraj smo pa šravfali nazaj... vsaka lajšta 4 šravfe, od tega jih je 1/3 tamal zašravfal, ker je pač mojster miha in se ga ne da odstranit od takih del... seveda z veliko mero previdnosti in varnostnih ukrepov zraven, sva ugotovila, da je tamal že zelo priročen za kakšno delo user posted image  user posted image  ... no, naš podvig na dolgo in široko user posted image  v glavnem, sem malo zmozgana...
Poleg tega sva včeraj reorganizirala najino spalnico na galeriji, malo prestavila posteljo in eno nočno mizico, pa podaljšek napeljala za AC in lučko, pa posesala, preoblekla posteljo... danes sam še pomijem in je ready.

Zdej en dan se bom lotila še pranja posteljnine za user posted image , oblekla jo bom pa čist proti koncu, da se ne bo prašilo... Torbe imam že na pol pripravljene, moram nabavit še tiste mini pakunge kozmetike (šampon, gel za tuširanje...), ker se mi ne lub teh tavelikih stvari basat sabo... Kakšno stvar bom pa sigurno še zadnjo minuto notri dala, tako da je najboljš, da si na torbo samo listek pripravim user posted image

Zdej en dan moram it še na depilacijo, pa z masažo presredka bo treba začet. Pa čez kakšne 3 tedne, če bom zdržala tolk dolgoooo user posted image , grem še enkrat k frizerki, da me mal pobarva in še malo postriže, da bo frizurca kakšen mesec in pol zdržala... Pa spet se bo treba lotit priprave hrane za v skrinjo, omakce, zrezke, slivove knedeljne, juhica, ... da bo potem kuhanje vsaj kakšen teden čist enostavno user posted image   Prov kej dost več se pa ne mislim pripravljat. 

Počasi mi misli že na morje uhajajo... joj, si tako želim it kampirat, upam, da nam bo ta podvig uspel potem septembra v verziji 4 članov. Smo hotli it zdej malo na oddih, pa nam malo finance strižejo, ker imava oba registracijo avtkov v naslednjih dveh mesecih in se vse naenkrat žal ne izide user posted image  pa bo že, mamo pa vsaj ograjo zrihtano user posted image  

Suzika, pri mojem G je tud tak postopek naročanja in tud CTG-ja ne dela, tako da se prov nič več ne sekiram. Moram rečt, da sem to user posted image  veliko bolj pomirjena kot v prvo user posted image  Jaz imam naslednji pregled šele 21.6., UZ nimam več, pol pa na 10 dni in če bo šlo vse po planih, bom šla še 3x na pregled user posted image  

Daška91, mere user posted image  imaš sigurno napisane v MK tam, kjer je stran z UZ pregledi. Vpisano naj bi bilo v okenčke pod kratice BPD, HC, AC in FL.

Frufru, je pa sinek res faca user posted image  so prav simpatični tile naši škrati. jaz samo upam, da jih navdušenje potem ne bo minilo. 

Maca84, samo nasvet glede škarjic, najlažje se nohtke striže z navadnimi kovinskimi škarjicami, ki imajo zaobljene robove. Jaz sem kupila tiste otroške in enkrat malemu prov v živo odrezala noht, ker so tako konjske. Joj, kok sem se takrat presekirala. Pol sem kupila otroški ščipalec in je tud čist nepraktičen za tiste male nohtke. Res, najboljše so čist navadne škarjice.

Tako, kavico sem že spila, zdej pa še nekaj pojem pol pa akcija.
Zdele se odpravljam za likalno mizo, ker tamalmu zmanjkuje mikic. Pa še ene dve žehte mam za oprat user posted image  to je noro, kok več cunj porabimo poleti user posted image  Pa sesalec bo treba sprehodit, pa še malo balkon popucat. Sej se kar ne neha. Še dobr, da imamo bolj majhno stanovanje, pa si hitro skozi.

Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 1.6.2011 8:49:36 >


_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
   RE: Julijke 2011
1.6.2011 9:36:35   
rakica82
ojla,

punce hvala vam za lepe misliuser posted image , zlate ste.
Mi se držimo, novice bi lahko bile tudi slabše tako da gledamo pozitivno. Nona more na par kemoterpij, pol bodo poskusili operirat. Sem se kar malo potolažila.

Se pa pozna tale stres zadnje dni, pa še delam skoz, najina pikica je bila včeraj čist mirna, sem se ful ustrašla, sem jo komaj prepričala, da je malo pomigala.

Pa povrh vega je moj mož siten za znoret, res jst sem noseča , občutljiv pa on kot ne vem kajuser posted image . Sem mu zjutraj samo nekaj rekla tko čist mal, on pa skočil name kot ne vem kajuser posted image . Obup. Sem pol šla direkt na Šmarno, da sem se malo spihala.

nisem nič brala kaj ste pisale, mi ne znese.
Bodite lepo in čuvajte bušijeuser posted image user posted image


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
   RE: Julijke 2011
1.6.2011 10:28:46   
bubu_bibi
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

No jaz sem začela včeraj počasi s podstrešja cunjce in pralne pleničke od prvega nosit in je mali čisto not padu. Njegova gospa medvedova je od včeraj dojenčica Tina in jo previja, pa ujčka in tapka po ritki, ker ma baje že krčkeuser posted image . Danes sem mu še zibko s podstrešja prinesla od mojih punčk in nekaj cotk. Kaj je bil faca. Je hitel prat, pa obešat, zdaj pa perilo čekira, če se je že posušilo, vmes se pa s traktorjem voziuser posted image .


Joj, frufru, to pa je tako srčkana slika user posted image user posted image . Sem si kar predstavljala malega Navihančka, kako se je resno lotil priprav, vmes pa še malo drugih opravil (traktor). In joj, jaz pa že počasi komaj čakam, da bom imela moje detece v naročju in bom ujčkala, pa po ritki trepljala, pa cunje čekirala... Samo potem od kod naj traktor dobim? In potem se spomnim, da počasi, še sedem tednov, vmes pa še veliko lepih priprav in zaključkov (faksuser posted image ).

MetiLu, tebe sem že malo pogrešala. Pa de se ti da lotevat takih podvigov. Ampak si mislim, da ima vsaka od nas nekaj kar pač mora še narediti, da bo potem mirno in popolno uživala z detecem, ne.

Matejita, kako gre sprememba ritma? Bo šlo, a ne? user posted image user posted image

rakica82 - še en user posted image zate. Le-teh ni nikoli dovolj, ne?

No, zdaj pa še kavico skuhat, izvesti prvo rundo treninga MMD in v posteljo (juhuhu) brat za izpit. Od jutri pa zraven še za kolokvij (oba sta drug teden - če bi se kateri malo spomnilo name user posted image user posted image ). Na srečo vse, kar mi je ostalo je pisno in mi ni treba še telovadit zraven. Tako da počasi ležečke in... uživam! user posted image user posted image

Lep dan babike! Se beremo! user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
   RE: Julijke 2011
1.6.2011 12:00:20   
škrpijonka
Da še jaz poročam kaj se dogaja z mano. Od včeraj sem v klubu sladkih nosečnic, saj ni hudo, malo diete in malo zbadanja.
Danes sem bila v materinski v Izoli in smo dobili ogromno enega gradiva, predavanja so bila zanimiva, imamo jih skupno 10. Ne vem pa še če naj grem na ogled porodnišnice ali ne.
Kar se pripravljenosti tiče, moram še oprat cunje in pripravit torbo, to pa bom naredila te dneve. Kar se pa nabave tiče, pa mislim da imam vse.
Sedaj sem skočila v službo, da vidim če imajo še kaj za vprašat in potem se poslovim od njih.


_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
   RE: Julijke 2011
1.6.2011 12:41:11   
frufru
Škorpijonka, če namerava tvoj it k porodu, potem ti toplo priporočam, da gresta oba. Moj je šele takrat dojel, da gre zares in je začel prebirat knjigo Dojenček navodila za uporaba (tudi to toplo priporočam za atkote, ki hočejo vse na hitro zvedet. Je kot priročnik za avto user posted image  Mu je bilo tudi v porodni potem lažje, da se je vedel kam umaknit in je bil res uporaben. Je rekel , da gre tudi zdaj zraven, če se jaz strinjam (ja itak)user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bubu_bibi

Joj, frufru, to pa je tako srčkana slika user posted image user posted image . Sem si kar predstavljala malega Navihančka, kako se je resno lotil priprav, vmes pa še malo drugih opravil (traktor).
evo special zate user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 1.6.2011 12:44:14 >

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
   RE: Julijke 2011
1.6.2011 13:53:29   
daška91
MetiLu -Ooo najlepša ti hvala nisem vedela da je to to user posted image .

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?