|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
22.5.2011 22:19:48   
onur
Lih malo na kratko. Vikend minil hitro. Na obisku sem imela mamo. Danes po kosilu pa smo se odpravili v moje kraje. Šli smo do Postojnske jame in tamala je kar neki jamrala. Smo mislili, da je od tega, ker je premalo spala, vendar je nato oddremala od 18-19 in bila še vedno slaba, da jo boli čelo pa trebušček. Po poti domov bruhala in to je bilo to. Sedaj bomo videli, ali ji je samo kaj ležalo na trebuščku ali pa je kakšna viroza.
Drugač pa nič kaj posebnega. Edinole, da imamo novo streho, nadstrešek in velikansko mizo za sedet zunaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
23.5.2011 10:18:10   
Polynesia
Dober dan mamice.

Pa je spet ponedeljek, zame se bo malček prej končal, ker je varuški v sredo umrl oče in grem danes na pogreb, tako da ob pol treh odrinem iz službe.
Drugače pa je fantolin cel vikend vstajal ob 6h, danes je pa lepo lump spal do 7:40, ko sem itak mogla vstat, hudiček mali user posted image .
Mi smo vikend preživeli kar aktivno, v petek sva bila z možem in še tremi pari na večerji in je blo prav luštno, Patrick pa je bil na počitnicah pri babi 3 dni, ker je imela variška frej zaradi očeta. V soboto smo tako dan preživeli pri naših in je super ker je hiša ob gozdu, da smo malo ušli iz Lj. in stanovanja.
Včeraj dopoldne smo pa kolesarili, tamauček full uživa ko se zadaj vozi na tavelikem kolesu, popoldan smo pa šli s poganjalcem v Tivoli in smo vikend preživeli super.

Bethany sem taprava ja user posted image user posted image user posted image ...sej ni težko falit a ne, haha user posted image .

Claudi sem na FB prebrala, da gre danes v porodnišnico in bo ziher rodila, ker je že skoraj 10 dni čez rok. Držim pesti, da bo čimprej.
Kako je pa s pomarančo??

onour super za novo streho in še za nas kakšno kaivoc popij hihi user posted image , pa da se Petja pozdravi oz. da ni nič hujšega. Tako je prejšnji ponedeljek Patrick bruhal, celo popoldne je jamral da ga rita buba, no na koncu je pa zvečer bruhal k vidra, se mi je prav smilil, ker sploh ni vedel kaj se dogaja. Pa ga ni rita bolela, ampak ni znal povedat da ga je trebušček bolel. No potem je hitro zaspal in se čez cca 2 urci zbudil in spet da ga rita buba, ampak je potem minilo in naslednje jutro kot da nič ni bilo. Sem pa prepričana, da je nekaj takega pojedel oz. se za kosilo prenajedel, ker je veliko pojedel je rekla varuška.

pleničke - ja to je naš naslednji projekt, ja. Sem kar mal oz. orng obremenjena kako bo, moram priznat. Posebaj za kakanje. Ker lula in v kahlico, še rajši pa na wc z nastavkom, za kakat pa ni variaaaaante, ni šans. On začne tečt in takrat zraven kaka, če ga dam na kahlo ali wc, ne bo kakal, in tako se je cca 2 meseca nazaj zgodilo in je bil zaprt tudi po 5 dni in sem si rekla, da ne bom uničila otroka in smo takrat prekinili. Zato me zeloooo skrbi to kakanje. No, mogoče se bosta z varuško kej "zdilala", ker namreč njo najbolj šmirgla in uboga user posted image .

No toliko za zdej, ziher sem kej pozabila napisat, pa bom kasneje, zdej moram še po eno dozo kofetka user posted image .

user posted image
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 23.5.2011 10:22:23 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
23.5.2011 14:17:31   
Andromeda
Hello!

No, da se še moja malenkost malo javi: Za vikend smo bili na Dolenjskem, v soboto smo imeli piknik za bratrančev rojstni dan, na žalost nas dje nevihta pregnala v zaprte prostore, ampak še vedno smo se imeli fajn. Za darilo pa sem potem kupila puzzle 500 kosov z motivom afriških živali in zadela žebljico na glavico, saj ima rad sestavljanke, živali pa tudi user posted image

Je pa v noči iz sobote na nedeljo tudi Dario zakuhal, a je bil zjutraj OK, ves živahen itd, popoldne pa je spet zakuhal, čez noč mu je šlo čez 39 stopinj, zato sem mu kar svečko dala... Sem pa ponoči tako slabo spala, sem se vsakih 20 minut zbujala user posted image Sedaj pa Dario spet spi, jaz pa nekaj za biznis urejam, zraven še kuham, pospravljam in če bi imela še en par rok, bi še goro perila zlikala user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
24.5.2011 8:27:50   
onur
Živjo. Zdravje ok zaenkrat. Smo šli v vrtec, sicer z jokom, ker ona bi bila doma. Drugač pa nič kaj takega, malo pospravim, potlej pa mam pregled. Bomo videli kakšna je situacija.

Claudi je menda rodila fantka, sem videla na njenem zidu čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
24.5.2011 11:31:19   
Bethany
Hojla,

za nami je tudi zelo pester in zanimiv vikend. V soboto smo imeli družinski piknik z vsemi otroki, ki so v ožji familiji. Z Elino sva bile sicer same, ker je mož imel delovno soboto, je fotkal eno poroko v Zemonovem. Pa je vseeno bilo super, Elina je uživala in divjala z bratrančevim sinom, ki je dve leti starejši. Razumeta se pa odlično. user posted image user posted image

Nedelja pa je bila rezervirana za Festival družin v Podčetrtku, kjer pa je tudi bilo krasno. user posted image user posted image  Ne da se mi opisovati, ampak se splača iti kdaj pogledat, ker za tamale je res super doživetje. Naši se je dogajal sto na uro... user posted image  

Js se pa počasi bližam mojemu prvemu pregledu, ful je hecno, ko nimam nobenih posebnih znakov nos., razen malo drugačen apetit, kot sem ga navajena. Js bi skoz jedla raznorazne solate in solatne krožnike. Sam o o tem še razmišljam, ko sem lačna... user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
25.5.2011 10:18:31   
onur
Živjo. Ponoči nevihta in grmenje, zdaj pa že sije kot noro. Saj je kot, da bi bili sredi poletja. Malo po hiši pospravljam, možek spi, ker je iz nočne, čebela pa se zabava v vrtcu.
Drugače pa ena novička - čebelo smo navadili, da sama zaspi (čista zmaga user posted image user posted image user posted image user posted image ), samo upam, da bo trajalo. Preberemo pravljico in gre nato v posteljo, s seboj pa vzame medveda Silvota ali pa kravico Katko. user posted image user posted image user posted image user posted image Potem ju pa šola, če ne spita.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
25.5.2011 13:39:40   
Andromeda
Živjo!

Pri nas je bila tudi včeraj ponoči oz. enajstih zvečer nevihta, zjutraj pa je sonce spet na polno žgalo.
Danes sva šla z Dariem k zdravniku, vročina mu je včeraj popustila, je začel pa bolj intenzivno kašljat... Bris na streptokok je spet pozitiven, tako, da je ponovno na Ospenu, glede kašljanja pa je zdravnica rekla, da ima malo obstrukcije na pljučkih, so mu merili tudi saturacijo in je bila 95, pa še inhalacije je dobil, se je drl kot jesihar s tisto masko...Eh, ne konca ne kraja teh bolezni user posted image
V petek gremo vseeno na morje, pravzaprav je to najboljša terapija.

onur - super za spanje! user posted image Medvedek Silvo- a je to kak junak iz risanke ali mu je Petja sama dala to ime? Ker je res posrečeno user posted image

bethany - kdaj točno imaš 1. pregled, da vemo pesti držat? Glede znakov pa se spomnim, da na začetku tudi jaz nisem imela nekih izrazitih nosečniških tegob, razen kava, ki jo sicer rada pijem, mi je smrdela, pa salama tudi...

polynesia - praviš, da bi rada imela 4 leta razlike med 1. in 2... No, midva sva rekla da hočeva 3 leta razlike, pa sva že malo mimo. Od decembra več ne jemljem KT, zdej pa čakamo plusek. Daria nama je ratalo naredit v 4. poskusu, no bomo videli...

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 25.5.2011 13:40:54 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
25.5.2011 20:43:00   
onur
onur - super za spanje! Medvedek Silvo- a je to kak junak iz risanke ali mu je Petja sama dala to ime? Ker je res posrečeno

Njen dojenček je Silvija, pa se mi zdi, da smo potem medvedu dali ime kar Silvo. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo Dario čim prej boljše.

Bethany, držimo pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3158
26.5.2011 7:52:52   
Bethany
Jutro,

Pregled imam v torek, 31.tega... Upajmo na dobre novice. user posted image  

torej je normalno, da se ne počutim noseča, me je že skrbelo... user posted image  V prvi nos. sem takle čas imela že tako občutljive in napihnjene prsi, da je bilo kr umetnost najdit udoben položaj pri spanju, zdaj pa tega kr ni. Ja, kave se pa men tud ful ne lušta, pravzaprav nič mlečnega... Pa sem prej oboje oboževala.

Andromeda, držimo pesti za čimprejšnji plusek!! in hitro Darievo okrevanje!! user posted image  Revček bogi, se mi zdi, da je kr naprej na ospenu. user posted image

Onur, super za samostojno spanje! user posted image  Ravno pravi čas, pred prihodom dojenčka, ane? user posted image  Mi smo spanje že uspeli porihtat, samo še plenice stran, pa smo na zeleni veji.

Lep dan vsem... js sem taaaak zaspana, ne vem kok bo zdržala do pol štirih. user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
26.5.2011 10:11:33   
Polynesia
Jutro oz. zdaj že dober sončen dan, mamice in nosečkice user posted image .

Nisem vedela, da je tolk nosečkic, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image .

claudi čestitkeee, sem že na FB čestitala, zdaj pa še tule. Pa je še en fantek tu.
Bethany držim pesti, da bo na pregledu vse OK user posted image . Elina me spominja na mojega Patricka, po karakterju user posted image .

onour kdaj pa imaš rok?

Andromeda gremo mami v akcijoooooooooo, go go go, hihi user posted image .

Ja midva sva rekla, da bova še malo počakala. Tale naš frajer mi je dal vetra že v nosečnosti, pa ko se je rodil se je davil in nama skoraj parkrat umrl, no kasneje se je izkazalo, da ima refluks, pa potem pri enem letu ob vstopu v vrtec NON STOP bolezni, 4x vročinski krči, rešilci, n-krat po bolnicah, nevrologih, raznih kontrolah in tako dalje, da o nespanju niti ne govorim. Najprej nisem spala, ker sem čekirala, če diha in da ne bo dobil vročino in krča, potem se je sam zbujal, uff. Zdaj 2 meseca SPIMOOOOOOOOOOOO user posted image  in to celo noč in to sam v svoji sobi v taveliki postelji z ograjco, prej pa skoraj dve leti zbujanje, 10-15x na noč (noben mi sploh ne verjame, da se lahko otrok tolkrat zbudi, pa se!), meni se je mešalo, res. Skratka mislim, da sem zaradi mojega fantolina zgubila 10 let življenja user posted image , zdej se moram najprej mal spočit in naspat (predvsem psihično), predno pride ša kak otrok. Pa bojim se spet kako bo nosečnost, kaj če bo spet isto srauser posted image  in tako dalje. Ah kaj bi jamrala, bom potem ko to pride, hihihi user posted image .

Danes bo spet krasen dan, sonček, vroče, pravo poletje user posted image . Čeprav nekaj napovedujejo slabo soboto.
Jaz imam moža doma, je imel neko operacijo na trebuhu, tako da zdaj imam praktično doma dva otroka, haha user posted image . Še dobro, da mi varuška pomaga, je takoj lažje.

pleničke - v ponedeljek začne varuška s tem projektom, oh ja, mislim, da sem jaz še najbolj obremenjena. Spodnjih hlačk imam malo morje user posted image , kr.hlač imam pa tudi kar nekaj, še od lani so mu prav, pa še nove sem kupila. Bethany se bova skupaj bodrili za pleničke a ne user posted image .

No toliko za zdaj, do 16h je še dolgaaaaaa user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 26.5.2011 10:17:42 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
26.5.2011 10:31:01   
Polynesia
dopust - naj se še pohvalim, da imamo rezerviran dopuuuuuuuuust!
Julija gremo za 14dni na Ugljan, septembra pa za 1 teden na Pag, to varianto letos ponavljamo že tretjič.
In 19.09. ko se vrnemo s Paga, začnemo z vrtcem, spet. Sem se z varuško dogovorila, da jo imamo še cel september in ga bo ona uvajala. To se nam vsem skupaj zdi najbolj razumna rešitev za vse nas, ker dopusta moram še malo prišparati, pa še najmanj je čustveno vezan na varuško in najbolj jo uboga user posted image .
user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 26.5.2011 10:33:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 3161
26.5.2011 15:18:59   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

...
pleničke - v ponedeljek začne varuška s tem projektom, oh ja, mislim, da sem jaz še najbolj obremenjena. Spodnjih hlačk imam malo morje user posted image , kr.hlač imam pa tudi kar nekaj, še od lani so mu prav, pa še nove sem kupila. Bethany se bova skupaj bodrili za pleničke a ne user posted image .

...

Polynesia, ti kar brez obremenjevanja daj pleničke stran, boš vidla, da boš presenečena, kako hitro pogruntajo nov sistem. user posted image  Elina zdaj že kr sama gre do kahlice, se sleče in polula. Zdaj gremo že na tudi kratke ture z avtom kar brez pleničke, če gre prej seveda lulat. Pa v vrtcu je tudi brez, samo med spanjem jih ima. Tak da, kr pogumno!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3162
26.5.2011 15:22:15   
Bethany

...
Ja midva sva rekla, da bova še malo počakala. Tale naš frajer mi je dal vetra že v nosečnosti, pa ko se je rodil se je davil in nama skoraj parkrat umrl, no kasneje se je izkazalo, da ima refluks, pa potem pri enem letu ob vstopu v vrtec NON STOP bolezni, 4x vročinski krči, rešilci, n-krat po bolnicah, nevrologih, raznih kontrolah in tako dalje, da o nespanju niti ne govorim. Najprej nisem spala, ker sem čekirala, če diha in da ne bo dobil vročino in krča, potem se je sam zbujal, uff. Zdaj 2 meseca SPIMOOOOOOOOOOOO user posted image  in to celo noč in to sam v svoji sobi v taveliki postelji z ograjco, prej pa skoraj dve leti zbujanje, 10-15x na noč (noben mi sploh ne verjame, da se lahko otrok tolkrat zbudi, pa se!), meni se je mešalo, res. Skratka mislim, da sem zaradi mojega fantolina zgubila 10 let življenja user posted image , zdej se moram najprej mal spočit in naspat (predvsem psihično), predno pride ša kak otrok. Pa bojim se spet kako bo nosečnost, kaj če bo spet isto srauser posted image  in tako dalje. Ah kaj bi jamrala, bom potem ko to pride, hihihi user posted image .
...

uf...user posted image user posted image po takih izkušnjah tudi jaz ne bi imela želje hiteti z drugim otrokom... Lahko pa, da bo pri drugem čist kontra, pa bo vse potekalo brez problemov in da boste že v prvem mesecu spali celo noč. user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3163
26.5.2011 17:24:21   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

...
...

uf...user posted image user posted image po takih izkušnjah tudi jaz ne bi imela želje hiteti z drugim otrokom... Lahko pa, da bo pri drugem čist kontra, pa bo vse potekalo brez problemov in da boste že v prvem mesecu spali celo noč. user posted image user posted image  

Morda bo res pri drugem čisto kontra. Če pa ti tako čutiš, pa si najprej naberi moči, potlej pa akcija. user posted image
user posted image user posted image user posted image
Plenice pa res hitro pogruntajo, ko so enkrat brez, samo vztrajati moraš.

Morje: pri nas ga letos ne bo oz. bosta šla tatko pa Petja kaj čez mejo, ker sta hitro tam. Drugače pa študiramo toplice konec avgusta. Kaj priporočate?

Seveda, sem pozabla pokomentirat. Andromeda user posted image user posted image user posted image user posted image , da čim prej ugledaš plusek.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
26.5.2011 18:35:37   
lyra*
Da se vam pohvaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ampak me je takooo zelo strah vsega skupaj, pred kratkim je bilo eno leto odkar smo se poslovili nasega angelcka, in zdaj moram it vse od znova. Sej sem vesela, ampak vseeno je se vedno ful prisotnega strahu.user posted image

Evo, ze moram it, dekleti me strasno grozno pogresatauser posted image

< Sporočilo je popravil lyra* -- 26.5.2011 18:36:33 >

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
26.5.2011 18:44:44   
lyra*
polynesia ti pa presenecasuser posted image Nic te ni, potem pa naenkrat pridesuser posted image user posted image No, sej ne recem da sem se jaz tukaj vsak dan javljala.. kakorkoli DOBRODOSLA NAZAJ!user posted image

Andromeda mocno navijam za tebe, da mi/nam cimprej sledis in zagledas user posted image

claudi cestitke za fantkauser posted image user posted image Lepo se cartajte..

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
26.5.2011 20:37:09   
Andromeda
Hello!

Punce, upam, da se bo navijanje kmalu poznalo in bomo tudi pri nas kmalu zagledali to, kar je lyra gor pripopala.

lyra - čestitke, mirno in zdravo nosečnost in enega lepega bebija čez 9 oz. zdaj le še 8 mesecev...Poizkusi odmisliti in verjemi, da se bo tokrat vse dobro izteklo! Držim pesti zate! user posted image user posted image

polynesia- jaz mam tudi malo travme od prejšnje nosečnosti, saj sem rodila 7 tednov prej, pa še nosečniško sladkorno sem imela, Dario je imel pa prvega pol leta toliko zdravstvenih težav, podobno kot pri vas dihalni premori v spanju, hud refluks, operacija dimeljske kile...
Na srečo je sedaj dokaj zdrav, če odmislimo obvezno obolevanje, ko gre otrok prvič v vrtec. Zadnjič je ena punčka tako grdo kašljala in smrkala, saj ne vem, kako si starši dovolijo takega otroka oddati v vrtec in tudi, da osebje v vrtcu ne urgira in otroka zavrne user posted image

Nič, moram počasi it, da dokonca spakiram stvari, jutri navsezgodaj odrinemo proti Zadru na 4-dnevni odklop.

Uživajte in se beremo v torek!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
26.5.2011 21:05:20   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

Da se vam pohvaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ampak me je takooo zelo strah vsega skupaj, pred kratkim je bilo eno leto odkar smo se poslovili nasega angelcka, in zdaj moram it vse od znova. Sej sem vesela, ampak vseeno je se vedno ful prisotnega strahu.user posted image

...

user posted image user posted image user posted image user posted image No, zdaj pa nosečke prevladujemo tule gor, hehe. Pa super, da je forum malo oživel!! user posted image user posted image user posted image

Lyra, Pa čim več oz same pozitivne misli! Naj se dobro izide!

... Strah je pa pomoje prisoten pri vseh nosečkah, to se samo navajamo na kasneje, ko nas bo strah za svoje otroke. user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
26.5.2011 21:08:40   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Hello!

...
Nič, moram počasi it, da dokonca spakiram stvari, jutri navsezgodaj odrinemo proti Zadru na 4-dnevni odklop.

Uživajte in se beremo v torek!

uuu! Srečneži! user posted image user posted image Pozdravi mi Zadar, mi gremo verjetno sredi julija dol...

Pa lep in "ploden" mini dopust želim! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3169
26.5.2011 22:45:56   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Pa lep in "ploden" mini dopust želim! user posted image user posted image

Hehe, pa ravno ta vikend imam najbolj plodne dneve...Mogoče nam bo pa morski zrak kaj lepega namenil user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
27.5.2011 8:27:26   
sončnica24
Dobro jutro, da se po malce daljšem času spet oglasim. Od ponedeljka do srede sma bila z nikom doma, je mel malo očke vnete včeraj pa je šel v vrtec, danes pa katastrofa, še jaz sem se v službi zjokala, ni in ni hotel v vrtec kakor hitro sma odprla vrata igralnice je še odletel vstran, brcal jokal mama mama ne v vrtec ne v vrtec ampak to prav histerično - nimam pojma kaj je bilo včeraj narobe, bom pa mogla danes očitno malo bolj vrtat v vzgojiteljico, ker je včeraj rekla vse je bilo vredu ampak očitno nekaj ni bilo - pa ne vem zakaj ne povejo, tak se mi smili da mi kar na jok gre - še sploh zato ker ni nikoli tega delal je bil kak dan malo joka ampak je potem blo vse vredu zdaj pa to - tega si res nikol nebi mislila.

No upam da ga to čim prej mine pa da pridemo temu do konca.

Lyra čestitke za user posted image pa lepo in mirno nosečnost želim, mi bomo verjetno tudi počasi na tem začeli delat samo se moramo pred odselit, potem pa veselo na delo no upam da nam čez poletje to uspe.

Lep vikend vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 3171
27.5.2011 9:06:48   
onur
nimam pojma kaj je bilo včeraj narobe, bom pa mogla danes očitno malo bolj vrtat v vzgojiteljico, ker je včeraj rekla vse je bilo vredu ampak očitno nekaj ni bilo

Niti ni nujno, da je kaj narobe. Če so doma z nekom, se hitro pozna in bi želeli še biti.

Iyra* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zdravo nosečnost ter bebija.

Andromeda, uživjte.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
27.5.2011 15:15:19   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: onur

nimam pojma kaj je bilo včeraj narobe, bom pa mogla danes očitno malo bolj vrtat v vzgojiteljico, ker je včeraj rekla vse je bilo vredu ampak očitno nekaj ni bilo

Niti ni nujno, da je kaj narobe. Če so doma z nekom, se hitro pozna in bi želeli še biti.

...

se strinjam. pri nas je isto, ko je malo več dni skupaj z nama doma... Lahko tudi, če je bilo kaj "narobe" v vrtcu, da vzgojiteljica ni niti opazila, otrok pa je kaj njemu neprijetnega doživel... težko rečt.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
28.5.2011 16:45:52   
onur
Danes sva sami, ker moj dela. Spali sve do 8.30, potlej pa se počasi odpravili in šli kupit eno darilce, ker ima od prijateljice hčerka jutri zabavo, imela eno leto. Pa še v knjižnico sva leteli. Dobro, da tašča kuha. user posted image user posted image user posted image user posted image Potlej pa sva jo ucvrli spat, sedaj pa je šla s taščo ven, jaz bom šla pa verjetno kar malo pred TV.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
29.5.2011 16:32:36   
Claudi
Hojla!
Ewo mi smo stari že en tedenuser posted image Rodila sem 22.05. ob 23.10.Ime mu je Nik in je tehtal 3420g in bil 54cm velik.Zaenkrat je ful priden, se dojiva, podnevi dosti spi, ponoči je pa zdej že obakrat spal po 8 uruser posted image , upam, da tko ostane in se ne bo zbujal na 3 ure tko kt Žan.
Je bla pa cela štorija:v nedeljo me je že cel popoldne po malem špikal v trebuhu.Pol Žana še kopam, ga dam spat in pri tem sm opazila, da me boli na tak način kot takrat k sm dobila umetne popadke in ta bolečina je trajala po 20 sekund in se ponavljala na dobrih 5 min.Tamau k zanalašč ni hotu zaspat, vmes kličem v P, so rekl da nej kej pridem.Žan mi je končn zaspal ob 21h, pol z mojim šibava v Postojno.Ob cc 21.30 so me dal na ctg, ki ni zaznal nobenih popadkov, mela sm pa ene tri orng.Pol me je dr. pregledal, sm bla odprta 4 cm, itak takoj rekla da hočem epiduralno.Sledil je klistir, takrat se je pa začel zares, še močnejši popadki, na cc 2 min.Mal čez 22 sm bla že v porodni, bolel k hudič, sm prosila da mi nej karkoli dajo, da bom umrla user posted image V glavnem niso mi dali nič od nič, so rekl da traja 10 min preden začne učinkovat, do takrat pa lah že rodim.Mislm da sm celo porodnišnico zbudila, tok sm vpilauser posted image Pol se spomnem sm kr ene parkrat fajn prtisnla, pa sm čutla glavco, pol pa še ramena, pol pa olajšanje....Se pravi sm rodila v eni uri in brez lajšanja bolečin user posted image
No tkole, sm rekla da napišem kako je blo....
Žan je kr uredu sprejel bratca, morm pa ful merkat, da ni pregrob, drgač ga pa velik lupčka pa objema.Mislm da ljubosumen ni.Zdele je že 14 dni brez plenice- razen ponoči.Mu še kdaj pa kdaj uide, sam kakanje je mal problem, ga že mine preden prideva do wcja.
Zdej grem pa mal počivat, me še šivi bolijo.Dobr da je mami doma, da mi kej nardi, moj se pa itak z Žanom ukvarja in sta skoz uzuni.Z Nikom bova pa še mal počakala preden greva ven...

Lepo se imejte in uživajte, papa

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Baby taxi

Ali bi uporabljali storitve taxija, ki bi imel tudi otroški sedež?

Pogosto (16%)

Včasih (46%)

Nikoli (37%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!