Polynesia
|
Jutro oz. zdaj že dober sončen dan, mamice in nosečkice . Nisem vedela, da je tolk nosečkic, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . claudi čestitkeee, sem že na FB čestitala, zdaj pa še tule. Pa je še en fantek tu. Bethany držim pesti, da bo na pregledu vse OK . Elina me spominja na mojega Patricka, po karakterju . onour kdaj pa imaš rok? Andromeda gremo mami v akcijoooooooooo, go go go, hihi . Ja midva sva rekla, da bova še malo počakala. Tale naš frajer mi je dal vetra že v nosečnosti, pa ko se je rodil se je davil in nama skoraj parkrat umrl, no kasneje se je izkazalo, da ima refluks, pa potem pri enem letu ob vstopu v vrtec NON STOP bolezni, 4x vročinski krči, rešilci, n-krat po bolnicah, nevrologih, raznih kontrolah in tako dalje, da o nespanju niti ne govorim. Najprej nisem spala, ker sem čekirala, če diha in da ne bo dobil vročino in krča, potem se je sam zbujal, uff. Zdaj 2 meseca SPIMOOOOOOOOOOOO in to celo noč in to sam v svoji sobi v taveliki postelji z ograjco, prej pa skoraj dve leti zbujanje, 10-15x na noč (noben mi sploh ne verjame, da se lahko otrok tolkrat zbudi, pa se!), meni se je mešalo, res. Skratka mislim, da sem zaradi mojega fantolina zgubila 10 let življenja , zdej se moram najprej mal spočit in naspat (predvsem psihično), predno pride ša kak otrok. Pa bojim se spet kako bo nosečnost, kaj če bo spet isto sra in tako dalje. Ah kaj bi jamrala, bom potem ko to pride, hihihi . Danes bo spet krasen dan, sonček, vroče, pravo poletje . Čeprav nekaj napovedujejo slabo soboto. Jaz imam moža doma, je imel neko operacijo na trebuhu, tako da zdaj imam praktično doma dva otroka, haha . Še dobro, da mi varuška pomaga, je takoj lažje. pleničke - v ponedeljek začne varuška s tem projektom, oh ja, mislim, da sem jaz še najbolj obremenjena. Spodnjih hlačk imam malo morje , kr.hlač imam pa tudi kar nekaj, še od lani so mu prav, pa še nove sem kupila. Bethany se bova skupaj bodrili za pleničke a ne . No toliko za zdaj, do 16h je še dolgaaaaaa .
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 26.5.2011 10:17:42 >
|