|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
25.5.2011 15:31:16   
antoninap
Če ima katera namen kupovati poletne stvari za user posted image ...

BC ima od 26.5. do 30.5. akcijo, da podarijo najcenejši kos oblačila, če kupiš vsaj tri, pa 30% popust na obutev imajo.

MANA ima do 31.5. akcijo plačaš 2, vzameš 3.

Me bombardirajo z SMS-i, vendar me ne bo premamilo, sem že nakupila, nekaj dobila od sestrične, pa tašča nikoli na obisk ne pride praznih rok user posted image

TIVOLI ... jaz bi prišla, pa moram še zmeraj delavce vahtat user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
25.5.2011 20:48:34   
Jo@n
Ojla,
sem bila rahlo odrezana od sveta, je dokončno crknil monitor, zdaj vas pa na novem berem, pa ste nekam čudn raztegnjene user posted image

Jutri pridem na vozičkanje, Teyla, kje je konec sprehajališča, spodaj ali zgoraj? No, vas bom že našla, saj bomo imele prepoznavni znak s sabo user posted image Ura? Ob 11h je po mestu že kar konkretno vroče, v parku bo malo manj... Će se dobimo slučajno prej, sporočite, ker jaz rabim še pol ure fore, da do Lj pridem.. Aja, ena nevmesna, a je čolnarna odprta???
Nč, se vidmo ju3!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
25.5.2011 21:54:01   
DIANE
Cer, jutri imamo posvetovalnico me prav zanima kako napredujemo. Drgc tamali je kar zmeraj boljs sam nekak se kr na dojki zacne kregat in ful nazaj se viha tk da se trudim in ga nekak vsake tok casa prav prisilim da je. Nebi pa rada si crpala al pa umetno hrano dajala dokler imam mleko me pa kar utrudi k se joka posebej. E so ljudje zraven me cist znervirajo k se delajo pametne in potem raje grem nekam kjer sva cist sama da se umirim in potem umirim se tamalga in potem nekako nama rata. Sm men se zdi da bolj malo poje al pa imam jaz toko mleka ker njemu je iz ene dojke zadosti se mi vcas zdi da vse popije si stisnem in se kr vn spricne tk da mleka je zadosti ker tut ni tok suh je kr lepo rejen no jutri bomo videli kako napredujemo. Na koliko ur pa se vi dojite? Midva vcas je na 3 ure vcasih pa tut vec ur noce jest? Tk da dones sva jedla 5x. Pomoje je to cist zadosti. Jutri pa uzivajte v tivoliju tut jaz bi prsla vendar imamo posvetovalnico pa sej se boste se kej zmenile za vozickanje in bova takrat prletela okol. Lep vecer lepo panckejte

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
25.5.2011 22:40:59   
Teyla
Jo@n sem mislila vrhnji del sprehajališča, pa zdej ugotavljam, da se bomo pri spodnjem delu prej videle. Sicer se pa najdemo, saj bomo res vidne, trsica pa se posebej. user posted image

DIANE meni se včasih tudi tako zvija pri dojenju (vsaj enkrat na dan, če ne večkrat) in takrat jo dvignem na rame in podre kupčka v minuti. Potem pa še malo počakam, pa lepo jé naprej. Tako da probaj mu kupčka podret, mogoče ga to matra.

Joj upam, da jutri najdem parkirplac. user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
25.5.2011 22:51:57   
samsara04
Večer mamice.

Danes pa mi je Sebastian zaspal že ob 21h (po navadi med 23 in 24h) in me prav zanima, kdaj se bo zbudil. Uro zatem je zaspal tudi moj (zakaj le user posted image ), danes imava obletnico, 3 leta sva skupaj user posted image ...in srečna sem kot še nisem bila nikoli.
Drugače pa sem za blago obliko dermatitisa dobila kremico in olje od a-derme in je stanje že nekoliko boljše. Tudi jaz bom za nekaj časa nehala jesti jajčka in mlečne izdelke, mogoče tudi pšenico. Mi pa ni panike, ker sem bila 2 leti veganka in ni problema. Registrirana, namesto kravjega mleka pij ovseno (je od vseh rastlinskih mlek, zame, najboljše), pšenico nadomesti s piro, ajdo, prosom, amarantom, kvinojo, tudi jajčka se da nadomestiti...je pa res, da je najbolje, da si kuhaš in pečeš sama.

Mirno nič in lep spanec vam želim, jutri pa uživajte na srečanju...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
25.5.2011 23:27:58   
Nina33
Ojla!
Še pomnite, tovariši-ce? user posted image

Sporočilo     Februarke 2011
25.5.2010 21:57:14    meta21

No, evo bom pa jaz odprla temo!  Na najino precejšnje presenečenje smo ta vikend ugledali - kar 3x pravzaprav , ker nisem in nisem mogla verjet. Doma imam namreč že 20-mesečnika in v prvo je trajalo mnoooooogo dlje, da smo ugledali tako željeno črtico. Zato je zdaj presenečenje toliko večje!

Rok imam po mojih izračunih 1.2.2011, stara pa sem 30 let, če bo katero zagrabilo, da nam bo urejala seznam. Pregled imam 16.6.

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 25.5.2011 23:28:55 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
25.5.2011 23:42:11   
Nina33
Meta, čestitke ob prvi obletnici drugega (trojnega user posted image ) plusa!
Samsara - čestitke za tretjo obletnico!!! Kako lepo je prebrati, da še nisi bila srečnejša user posted image .
Jo@n, dobrodošla nazaj med delujoče user posted image .
DIANE, baje obtaja nekaj kot "doječa stavka", en obdobje, ko nečejo glih pi pa štrajkajo - lohk je pa tut sam kupček user posted image . Jaz bi tudi vedno lahko še veliko ven dobila (špricamo, špricamo user posted image ), nikoli ne vem, katera stran naj bi bila "prazna" (jp, še vedno imam težave s spominom, ne vem, kera starn je "na vrsti"), pije pa zih več kot 5x na dan, čeprav je včasih tut do 4 (podnevi, buden) oziroma 6 (ponoči, spi) ur med obrokoma. Saj boš jutri videla, de je vse po reglcih user posted image .
Registrirana, upam, de bo vse OK glede ADja oziroma kože user posted image user posted image user posted image user posted image . Glede prehrane bi se pa jaz isto spraševala. Samsara je dala pa par dobrih idej ( ovseno mleko je tut men edino dobro "kao" mleko).
Teyla, naš je tut največji akrobat, ko mu hočem svežo plenico gor naštimat user posted image . Ki čmo, brihtni so, jaz tut ne bi hotla cele dneve plenice na ta zadnji imet user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Eko, moj dragi je porihtal vrt in me bo vsak cajt prišel dol vržt .

Z računalnika, de nau pomote .

a drugač te pa ne???

Ah, ne, no, kje pa, no, jaz (midva) pa že nisva taka... user posted image user posted image user posted image

Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
26.5.2011 7:33:43   
Teyla

a drugač te pa ne???

Ah, ne, no, kje pa, no, jaz (midva) pa že nisva taka... user posted image user posted image user posted image

Lahko noč in lepe sanje!

Midva tudi ne. Midva bereva bibilijo zvečer, ne vem kaj delate ostale. user posted image user posted image

Si me pa presenetila s tistim citiranim postom od mete. Sem ji že hotela čestitat za nov plusek. user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
26.5.2011 8:07:28   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Jo@n sem mislila vrhnji del sprehajališča, pa zdej ugotavljam, da se bomo pri spodnjem delu prej videle. Sicer se pa najdemo, saj bomo res vidne, trsica pa se posebej. user posted image

dajte mi samo povedat kje točno je to. ker jaz poznam samo horseburger plac user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
26.5.2011 8:09:01   
trsica

Ojla!
Še pomnite, tovariši-ce? user posted image

Sporočilo     Februarke 2011
25.5.2010 21:57:14    meta21

No, evo bom pa jaz odprla temo!  Na najino precejšnje presenečenje smo ta vikend ugledali - kar 3x pravzaprav , ker nisem in nisem mogla verjet. Doma imam namreč že 20-mesečnika in v prvo je trajalo mnoooooogo dlje, da smo ugledali tako željeno črtico. Zato je zdaj presenečenje toliko večje!

Rok imam po mojih izračunih 1.2.2011, stara pa sem 30 let, če bo katero zagrabilo, da nam bo urejala seznam. Pregled imam 16.6.

jap. mineva ravno eno leto od khm... akcije user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
26.5.2011 9:23:41   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

dajte mi samo povedat kje točno je to. ker jaz poznam samo horseburger plac user posted image

Haha, no ta je pa dobra. Horseburger plac je pa malo prej oz naprej odvisno s katere strani gledaš. Takole je: če greš direktno iz centra Lj (mimo Narodne galerije oz muzeja) proti Tivoliju greš pod en podhod in po stopnicah gor in si pred takim sprehajliščem, kjer so razstavljeni kakšni plakati s slikami. Pot je posuta s peskom, in vodi naravnost do Cekinovega gradu na vrhu. Ne morš zgrešit. ;)

Na še mojo številko, če se slučajno izgubiš: 040 838 679.

Kmalu se vidimo. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
26.5.2011 9:46:56   
Jo@n
Še ena za dobro jutro...

Končno sem pogruntala, zakaj se redim!

Morala bi pogruntati že prej.

Kriv je namreč šampon, ki ga uporabljam, ko se tuširam.

Namreč - ko si umivam lase, šampon teče po vsem telesu. Na etiketi
šampona pa zelo jasno piše:

"Za dodatni VOLUMEN."

Ne bom več uporabljala tega šampona in bom začela uporabljati čistilo
za kuhinjo in posodo.

Na njegovi etiketi je namreč zapisano:

"raztopi MAŠČOBE, ki jih je sicer težko odstraniti."

Problem rešen!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
26.5.2011 21:27:25   
ina5505
Jo@n... he he he - temu sem se pa res nasmejalauser posted image user posted image .. tu jz grem po čistila v kuhinjo. V nosečnosti sem pridelala 14 kg, jih do dveh mesecev zgubila 12, no zdaj pa zopet dobila malo več kot dva kg zraven.. pa če vsi pravijo, da je to dobro za mleko.. pa jej to pa ono.. no pa smo probali, pa vidim da je predvsem dobro za špehek.. Na poletje bomo dali gor pa nosečniške one tastare kopalke, da mi bo še kdo čestital...

Drugače sva se pa z lepotičko danes potepali cel dan, zdaj pa spi kot bombica.. upam, da bo tako pridna kot sinoči, ko je spala od 20.30 pa do 6.45 zjutraj, potem se najedla pa še za 1,5 ure nadaljevala.
Dlesni jo pa tako srbijo, da včasih malo namažem z Gengigelom pa vidim, da ji pomaga in se umiri potem pa zaspi - vsaj ne cela slinasta.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
26.5.2011 21:30:50   
ina5505

a drugač te pa ne???

Lahko noč in lepe sanje!

Midva tudi ne. Midva bereva bibilijo zvečer, ne vem kaj delate ostale. user posted image user posted image

Si me pa presenetila s tistim citiranim postom od mete. Sem ji že hotela čestitat za nov plusek. user posted image user posted image

Nekatere se pri biblijiuser posted image .. moj ma pa tako službo, da prihaja ponavadi sredi noči ali ga pa več dni ni, potem pa je nekaj dni doma.. pol pa že pozabiva user posted image , zakaj je že fino, da smo skupja doma... no sej ni tak grozno

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
26.5.2011 22:24:59   
Nina33
Hoj!
A ste se v Tivoliju tako naklepetale, de so še prsti zmatrani? user posted image
Kuko so kej veverce? user posted image

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
26.5.2011 22:29:56   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: ina5505
Drugače sva se pa z lepotičko danes potepali cel dan, zdaj pa spi kot bombica.. upam, da bo tako pridna kot sinoči, ko je spala od 20.30 pa do 6.45 zjutraj, potem se najedla pa še za 1,5 ure nadaljevala.

Ooo, jaz bi tut mela enga tacga zaspančka user posted image . No, v bistvu bi rabila dva taka user posted image , en sam nč ne "pomaga", ga drugi nadomesti "če je treba" user posted image . Ta večer sta ga neki svirala, običajno je že pred osmo vse tiho, ncoj je pa do polosmih še zgledal idilično, poj sta pa oba ene ibnge imela. Starejši mi je panceto s pulta vzel in (upam, de) pojedel, poj je šu pa z medijem in ovčko na mojo posteljo (lepo pod "kovter") probat, če bi mama slučajno dovolila kej tacga user posted image user posted image . No, zdaj oba spita - trkam, trkam, in upam, de bo kej bolš kot zadnji dve noči, se mi ne da več na uro in pol vstajat.
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
26.5.2011 22:42:30   
Jo@n

Hoj!
A ste se v Tivoliju tako naklepetale, de so še prsti zmatrani? user posted image

Pršla bi, pa bi vidla user posted image

No, resno, bilo je fajn, Teja, David in Tinkara so se malo nafirbcali drug drugega, Nadja pa je vse skup prespala. user posted image In smo ugotavljale, da bi se lahko v malo večjem številu dobile, ampak bo treba datum srečanja veliko vnaprej napovedat. Zgleda da ste/smo vse zelo zaposlene in zasedene user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
26.5.2011 23:05:11   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Hoj!

No, resno, bilo je fajn, Teja, David in Tinkara so se malo nafirbcali drug drugega, Nadja pa je vse skup prespala. user posted image In smo ugotavljale, da bi se lahko v malo večjem številu dobile, ampak bo treba datum srečanja veliko vnaprej napovedat. Zgleda da ste/smo vse zelo zaposlene in zasedene user posted image

user posted image Lepo, de ste se mele lepo user posted image
Jaz grem u mižule, se mi ne da žehte čakat, bo mogla kr ona mene user posted image , do jutra, ko jo še 1x sperem.
Lahko noč! Čudovite sanje!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
26.5.2011 23:22:37   
Jo@n
Nina, a si ti kej huda name al je samo naporen dan za tabo?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
27.5.2011 6:18:10   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Hoj!

Fajn je bilo. Res. Mi smo bili kar zmatrani. Nadja je potem prespala še pol hvaljenja na šihtu. user posted image  Smo jo komaj zbudili. In je jedla šele ob dveh. user posted image  Zvečer sta pa oba kar popadala dol. David je spal do 5:45. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
27.5.2011 10:08:17   
Teyla

Hoj!

V bistvu res. user posted image No jaz sem laufala še v službo malo pozdravit (Brnik), na poti domov sva se oglasili še pri dediju v službi (Vodice) in pri babici (Šentvid), nato pa še pobrali očija v službi (Lj-Center). Prišli smo domov ob 18h, tamala je bila tako utrujena, da je zaspala ob 20h, jaz sem jo v posteljico prestavila ob 22h, se je zbudila, zaspala nazaj in spala do 6h. Boga reva, sem jo čist utrudila. Ampak se je splačalo. user posted image Zdajle pa nori v igralnem centru. Aha vidim, da je trsica imela podobno sceno. user posted image
Kot je že Jo@n povedala, vsi so se psoznali, samo Nadja je spala kot top. Tinkara je pa bila najbolj glasna, ane Jo@n. user posted image

Naslednji datum srečanja bo znan tri tedne vnaprej, da boste vse (vsaj večina) imela čas, da se pripravi in rezervira tisti dan oz jutro za spoznavni dan dojenčkov. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
27.5.2011 12:19:37   
cukica
Sam,da ste se imele fajn.Jaz bi prišla vendar dokler ni izpita nemorem prit.Bom naslednjič upam,da že prisotna mogoče še našo d`ori nahecam.
Midva morava jit v razvojno,ker daja preveč glavo nazaj in sva imela včeraj prvo fizioterapijo.Vaje pa delava tudi doma.Zaenkrat se brani in joka,ampak upam,da mi rata in,da se mi nebo preveč smilil.

Nardila končne teste sedaj samo še vožnja,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
27.5.2011 12:36:50   
Mišyka
No, lepo da ste se dobile in načvekale...

Midve sva mele dons, ko je stara 3 mesece, posvetovalnico. Cepljena ni bila, ker je že cel teden mal prehlajena. Če bo katera urejala seznam... jst nimam še nč podatkov zraven naše Neže:
rojstvo: 3370 g, 54 cm
1 mesec: 4030 g, 56 cm
3 meseci: 5480 g, 60,5 cm

Midva mava pa dons 5.obletnico poroke. Uf, to bova praznovala s tema dvema gavnarjema.
Tamala mi čez dan skor nč več ne spi, ponoči je pa super. Vsega ne mormo met, ane. Ali pač?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
27.5.2011 20:06:08   
cukica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.12.2010

d3lfink4
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Neža/Eva
rojstvo: 1880 g/2180 g ,43 cm/43 cm

3.1.2011
lil_
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Loti/Neli
rojstvo: 1830 g/1740 g ,43 cm/43 cm

14.1.2011
maurica
(PDP 1.2.2011) user posted image Anže
rojstvo: 3140 g, 50 cm
1. mesec: 4590 g,
ninchi9 (PDP 3.2.2011) user posted image Alex
rojstvo: 3550 g, 52 cm
3. mesec: 6160 g, 61 cm
4.mesec: 7340g, 65 cm

16.1.2011
HoneybeeMaja
(PDP 6.2.2011)user posted image user posted image Zoja/Maj
rojstvo: 3250 g/2500 g, 51 cm/48 cm

17.1.2011
cukica
(PDP 5.2.2011) user posted image Nejc
rojstvo: 3610 g, 53 cm
1. mesec: 4800 g, 58 cm
2. mesec: 5300 g, 60 cm
3. mesec: 6100 g, 64 cm

19.1.2011
foxylady
(PDP 4.2.2011) user posted image Tanaja
rojstvo: 3460 g, 50 cm
1. mesec: 4260 g, 52 cm
urshy
* (PDP 3.2.2011) user posted image Žana
rojstvo:
3020 g, 50 cm

21.1.2011
Zasi
(PDP 14.2.2011) user posted image Julija
rojstvo: 2680 g, 47 cm
1. mesec: 3190 g, 50 cm
2. mesec: 4260 g, 54,5 cm
3. mesec: 4920 g, 58 cm
 Lina80
(PDP 3.2.2011) user posted image Ajda
rojstvo: 2350 g, 49 cm

23.1.2011
sara1986
(PDP 5.2.2011) user posted image Ervin
rojstvo: 3630 g, 53 cm
1. mesec: 4680 g, 56 cm
2. mesec: 5630 g, 58,5 cm
3. mesec: 7330 g, 64 cm

rebeka84
(PDP 3.2.2011) user posted image Matej
rojstvo: 3040 g, 51 cm

25.1.2011
d''ori
(PDP 2.2.2011) user posted image Mark
rojstvo:
3360 g, 53 cm
IsabellaLana (PDP 22.2.2011) user posted image Lana
rojstvo:
2630 g, 48 cm
2. mesec: 4180 g, 54 cm
3. mesec: 5760 g, 59 cm
Vrtnica21 (PDP 6.2.2011) user posted image Nina
rojstvo: 3100 g, 49 cm

27.1.2011
trsica (PDP 14.2.2011) user posted image user posted image Nadja/David
rojstvo: 2850 g/2900 g, 47 cm/47 cm
3. mesec: 6200 g/6900 g, 62 cm/63 cm

28.1.2011
Teyla (PDP 6.2.2011) user posted image Teja
rojstvo: 3270 g, 51 cm
1. mesec: 4320 g, 54 cm 
2. mesec: 5530 g, 60 cm
3. mesec: 6620g, 64cm

Oxer (PDP 2.2.2011)    
user posted image Alja
rojstvo: 3620 g, 50 cm

29.1.2011
Ina5505
(PDP 12.2.2011) user posted image Maja
rojstvo: 2980 g, 50 cm
1. mesec: 3620 g, 52 cm
2. mesec: 4600 g, 57,5 cm
3. mesec: 5360 g, 61 cm

30.1.2011
Nina33 (PDP 13.2.2011) user posted image Nande
rojstvo: 2770 g, 51 cm
1,5 mesec: 4530 g, 53 cm
3. mesec: 5555 g, 58,5 cm

31.1.2011
Tamy82 (PDP 8.2.2011)user posted image Val
rojstvo: 3140 g, 52 cm

petrap
(PDP 10.2.2011) user posted image user posted image Maj/Nal
rojstvo: 2960 g/2570 g, 46 cm/51 cm
 Juxy (PDP 7.2.2011) user posted image Niklas
rojstvo: 3400 g, 53 cm
1. mesec: 4300 g, 57 cm
2. mesec: 5200 g, 60 cm
3. mesec: 6100 g, 64 cm
j6 (PDP 4.2.2011) user posted image Katja 
rojstvo: 3250 g, 51 cm 

1.2.2011
 PilotGirl7
(PDP 22.2.2011)user posted image Nik
rojstvo: 2250 g, 45 cm
1. mesec: 2900 g, 49 cm
prvičmami
(PDP 12.2.2011)   user posted image  Tjaša
rojstvo: 2430 g, 46 cm
KLARA 1
(PDP 4.2.2011) user posted image
rojstvo: 3270 g, 53 cm

2.2.2011
 Meta21 (PDP 1.2.2011)user posted image Bine
rojstvo: 4330 g, 54 cm
1. mesec: 5150 g, 59 cm
2. mesec: 6400 g, 64 cm
3,5. meseca: 7900 g, 68 cm
lola_J (PDP 10.2.2011)  user posted image Tinkara
rojstvo: 3480 g, 53 cm
2. mesec: 5200 g, 57 cm
3. mesec: 5900 g, 61 cm

3.2.2011
  hayabusa (PDP 7.2.2011)user posted image Lovro
rojstvo: 3850 g, 53 cm
marjetka
(PDP 10.2.2011)  user posted image Ažbe 
Ješa
(PDP 7.2.2011) user posted image Aleksej 
rojstvo: 3430 g, 52 cm
Grozdek
(PDP 8.2.2011) user posted image  Nika

5.2.2011
  Annai (PDP 3.2.2011) user posted image Evelyn
rojstvo: 3320 g, 52 cm

6.2.2011
 Kiara24 (PDP 2.2.2011)user posted image Zala
rojstvo: 3740 g, 53 cm
Sisi8
(PDP 3.2.2011)   user posted image  Tanaj
rojstvo: 4500 g, 55 cm

7.2.2011
 MoSoNi (PDP 4.2.2011)    user posted image Nac
rojstvo: 3470 g, 51,5 cm
1. mesec: 4115 g, 54 cm
2. mesec: 5150 g, 59 cm

8.2.2011
 Urša (PDP 8.2.2011)     user posted image  Izak 
rojstvo: 3930 g, 53 cm
Little*Miss
(PDP 8.2.2011)   user posted image  Jan
rojstvo: 3300 g, 50 cm
1. mesec: 4400 g, 53,5 cm
2. mesec: 5500 g, 58 cm
3.mesec: 6300g, 63cm

9.2.2011
hel32
(PDP 15.2.2011)   user posted image Maja Lucija 
rojstvo: 3800 g, 52 cm
1. mesec: 4750 g, 58 cm
2. mesec: 5660 g, 60 cm
3.mesec:6820 g, 64,5 cm
tincha21
(PDP 6.2.2011)   user posted image Nik 
rojstvo: 3900g, 51 cm
1. mesec: 5050 g, 55 cm
2. mesec: 6030 g, 59,5 cm

10.2.2011
Mija24
(PDP 13.2.2011)   user posted image Zara 
rojstvo: 3850 g, 52 cm
Šebela
(PDP 15.2.2011)  user posted image  Klara
rojstvo: 2840 g, 49 cm
1. mesec: 3690 g, 53,5 cm
2. mesec: 4310 g, 57 cm
  Muca (PDP 26.2.2011)  user posted image Liza 
rojstvo: 3180 g, 50 cm

11.2.2011
  Antoninap
(PDP 4.2.2011)    user posted image  Brina 
rojstvo: 3680 g, 52 cm
1,5. meseca: 5020 g, 56,5 cm
3,5. mesec: 6480 g, 62 cm

12.2.2011
Suzy29
(PDP 1.2.2011)  user posted image  Matija 
rojstvo: 3550 g, 53 cm
1. mesec: 4780 g, 56 cm
2. mesec: 5620 g, 60 cm

3.mesec: 7030 g, 63,5 cm

14.2.2011
Patrisha
(PDP 11.2.2011)    user posted image  Gaia
rojstvo: 2470 g, 47 cm
1. mesec: 3790 g, 52,5 cm
2. mesec: 4500 g, 
aktak
(PDP 14.2.2011) user posted image  Ela    
rojstvo: 3400 g, 50 cm
1. mesec: 4180 g, 52 cm
2. mesec: 4860 g, 54,5 cm

16.2.2011
Jo@n
(PDP 18.2.2011)  user posted image  Tinkara
rojstvo: 3870 g, 53 cm
1. mesec: 4620 g, 56 cm
2. mesec: 5660 g, 61 cm

17.2.2011
lutika89
(PDP 26.2.2011) user posted image Tea 
rojstvo: 3750 g, 50 cm

18.2.2011
Vipercat
(PDP 23.2.2011)  user posted image  Nina
rojstvo: 3720 g, 53 cm
1. mesec: 4550 g, 55 cm
Tigrica86
(PDP 9.2.2011) user posted image Marcel
rojstvo: 3530 g, 51 cm
1. mesec: 4970 g, 57 cm
2. mesec: 6160 g, 61,5 cm

20.2.2011
Registirana
(PDP 19.2.2011)  user posted image Mark
rojstvo: 3690 g, 53 cm
1. mesec: 4850 g, 57 cm
2. mesec: 6400 g, 60 cm
3. mesec: 7120 g, 64 cm

21.2.2011
Tanjusi  (PDP 28.2.2011)  user posted image  Nika
rojstvo: 3600 g, 52 cm 

22.2.2011
valek
(PDP 21.2.2011) user posted image Kevin
rojstvo: 3970 g, 54 cm
1. mesec: 4760 g, 56 cm
2. mesec: 6180 g, 62 cm

23.2.2011
babynitka
(PDP 27.2.2011) 
user posted image  Ema
rojstvo: 3660 g, 52 cm

24.2.2011
METULJ1
(PDP 28.2.2011)
user posted image Brina 
rojstvo: 3545 g, 51 cm
1. mesec: 4180 g, 54 cm
2. mesec: 4660 g, 56 cm

25.2.2011
mateyci
(PDP 24.2.2011)
user posted image Maks 
rojstvo: 4490 g, 56 cm

27.2.2011
Misyka
(PDP 22.2.2011) user posted image  Neža
rojstvo: 3370 g, 54 cm
1.mesec: 4030 g, 56 cm
3.mesece: 5480 g, 60.,5 cm

diane
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jošt
rojstvo: 3860 g, 54 cm
1. mesec: 4880 g, 56,5 cm

1.3.2011
samsara04
(PDP 24.2.2011)
user posted image Sebastian
rojstvo: 4000 g, 55 cm
1. mesec: 5000 g,
2. mesec: 6700 g, 62 cm

8.3.2011
biljanaI
(PDP 24.2.2011)
user posted image Anabela
rojstvo: 3820 g, 51 cm
1. mesec: 4830 g, 55 cm
2.mesec: 5520g, 59cm

???
peti2
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jure
rojstvo: 3840 g, 51 cm

user posted image = 37   in     user posted image = 31

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
27.5.2011 20:31:58   
antoninap
Lepo slišat, da ste se imeli lepo v Tivoliju! user posted image Upam, da se kmalu spet kaj zmenimo, jaz imam zdaj dost delavcev za nekaj časa, vrt urejen in vseh 130 cipres tudi posajenih user posted image

Me pa naša pikica čist navdušuje zadnje dni. Z enega boka na drugega se obrača že nekaj časa, sedaj ji pa uspe tudi obrat na trebuh! user posted image Sicer samo z levega boka, ampak na desni strani tudi dosti ne manjka. Desna je tako ali tako njena slabša stran, ker ima odebeljeno mišico na vratu in ji malce vleče glavico, vendar bo fizioterapija vse odpravila. Je prav cort, ko kravice veselo pase, čeprav na blazini za sabo pusti celo morje user posted image

Me je pa včeraj prestrašila, ko sva zjutraj po podoju podirale kupčka in je malce rozasto mleko izbruhala. Mislim, da je iz ene dojke posesala malce krvi, ker me je na eni strani full bolela dojka, sem kar zvezdice videla. Upam no, da je to to, se je prvič zgodilo user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?