|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
23.5.2011 22:54:02   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Sicer pa kako zgleda, ko se začnejo usedati? Jaz si naše male sploh ne predstavljam mobilne oz da bi se plazila, ko pa tako miruje. Jo dam v igralni center, pa so ji igračke tako fajn, da se nikamor ne premakne. Samo na trebuhu je akcija in se nekaj tudi naprej premika.

Bo treba počakat mami ... Vse ob svojem časuuser posted image No sicer pa sedijo prej kot se sami usedejo. In ko imaš že težave s predstavami ... Si jo predstavljaš hoditi po 2 nogah, klicati mami in se metati ob tla, ko ni vse po njenouser posted image user posted image user posted image Ja, vse ob svojem časuuser posted image

Kuko pa ti vse to veš? user posted image user posted image user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
24.5.2011 11:57:36   
šebela
Ojla!!!!
Naša mala je včeraj več al manj prespala, zgleda nadaljuje tudi danes... že drugič danes spi....
Nina33 se strinjam, da je kr boljše, da imam virozico, ki jo sploh ne prizadene, kot da bi imela kako resno intoleranco. Itak se meni skoz zdi, da ji prav nič ne manjka, sam enkrat na teden tisto malo krvi, glih tolk, da moreš malo skrbet, ampak jo bo že minilo. Imamo itak vsi v familiji bolj občutljiva prebavila, tako da se pač more navadit. Btw, kje je kaj Pilot girl upam, da ni še vedno na pediatriji?

Senčnik: jaz imam tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=212795 , sem ga kupla v Bc in smo ful zadovoljni, vsaj za na košaro je zaenkrat 1a, pa še 50 zaščito ima (sicer je samo v črni barvi, ampak mene to sploh ne moti), sem kupila marelo in kmalu ugotovila, da se lahko pol cel sprehod samo z njo ukvarjam, pa še to bolj neuspešno.
Izpadanje las : sem se bala, da se mi bo otrok, na mačjih dlakah zadavu zdaj pa se bojim, da jo ne pogubijo moji lasjeuser posted image .....pa tako lepo čupo sem pridelala med nosečnostjo...
Polivanje: Tudi mi polivamo... skoz, me je včeraj spet pediatrinja potolažla, da to pač tako je do 6 meseca, ko se želodček pomakne cel v trebušno votlino in je pol zapiralka malo bolj fiksna. Dokler napreduje na teži ni nič narobe.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
24.5.2011 12:08:13   
šebela
Nogice: jih je naša tudi našla, še posebaj če ima kake pisane zokne so ji ful zanimive, tako da zdaj ima še nekaj za prijet, se mi zdi, da še malo pa bodo v ustih. Drugače pa tudi da cele roke v usta, tako da ji kr malo regleks za bruhat sproži.... in slinit se je začela, pa ne vem če jo že dlesni srbijo al pač tako je v vsakem primeru.
Rotavirus: mi še nismo cepli zaradi težav z prebavo, bomo mogoče naslednjič. Sicer pri nas ni izbire, tako da Rotarix.

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
24.5.2011 12:15:14   
šebela
Še eno vprašanje: Kako flaško uporabljate za čaj oz. kako se rabi potem, ko je treba tekočino dodajat ob gosti hrani?
Sem misla eno nabavit za vsak slučaj, ker sploh nimamo nobene flaške doma.

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
24.5.2011 12:43:13   
hel32
Evo, da se malo javim, da me ne boste pogrešaleuser posted image

Smo dobili vrtec za večjega, za Lucijo še ni bilo odgovora.

Meta, se strinjam, glede službe, ker, res, meni se zdi, da sem malo čudna, ker sem že 4 leta doma, in se niti ne znam kaj druga pogovarjat, kot pa o kakanju, previjanju, trmi, joku, vzgoji,....user posted image  res, rabim malo tudi zato, da se socializiram, in se malo ločim od otrok, vsaj za tistih 8 ur.

Polivanje- naša grozno poliva, sva ji kr fajn dvignila vzglavje, pa, kljub temu, se kr naprej preoblačimo, kozlamo,..saj bo, počasi, ko bo začela sedet.

Šoping:, jaz kupujem različno, od Kika, pa H&M in C&A, tudi v Lidlu in Hoferju se kaj najde,v Leclerku kupujemo mesečno hrano in tako tudi ostalotudi čevlje, no, vse sicer je pa tudi poceni in to šteje, pa v Šparu, v Mani sem tudi že bila, imajo lepe stvari, sploh za deklice, ker sovražim samo rozasto in Hello kityuser posted image , za doma pa nosi kr vse, ni važna barva, za poleti so pa najbolj praktične kake oblekice in plenička, klobuček, in to je to.

Uspavanje, tako bom rekla, ker imam 3 otroke, sploh ne kompliciram veliko, če se hoče cartat naj se carta, in potem zaspi pri meni, če pa zaspi v vozičku ali posteljici, pa še toliko bolje,glavno je da zaspi, večji mi zaspi včasih kr na tleh, pa ga potem prestavim v posteljo, kakorkoli, začela je z večernim spanjem okoli 20-21 ure, in potem spi do 6-7 zjutraj,user posted image tako, da se bi lahko naspala, če bi bratec spal, pa se občasno še kr zbuja, saj bo, počasi. Imamo pa kr fajn problem, namreč je ful ljubosumen, in bi se mogli vsi z njim ukvarjat, če je Lucija v vozičku rukne vanj, da se predrami, v hiši pa se dere, ko ravno zaspi, tako, da sem včasih že res čist napsihirana, ko malčica ne more v miru spat in jo kr naprej neki moti, pa z zobmi je začel škripat, eh, saj bo, ko bo v vrtcu bo veliko bolje, upam.
Ima pa neke ideje z 4x hranjenjem na dan.

Litlee miss, joj, ko se spomnem, da si ti od mene mlajša kar 10 let in imaš 2 enako stara otročka, kot jaz, si ne morem predstavljat, da še nimaš delovnih izkušenj, ja, saj, do 26 itak, delaš fax, saj.

Nina, saj, super, da ste navajeni bolj " skromnih nujnih stvari", ampak fajn pa je le, če imaš kaj več in si tudi lahko kaj več privočiš, no, tako vsaj jaz mislim, sicer pa sem ena tistih srečnic, ki dobi porodničke + otroških toliko, koliko eni zaslužijo ne v celem mesecu, da ne bo pomote, nena švinglamo kje, imava prijavljeno skupno gospodinjstvo. user posted image
Tudi naša Lucija se zelo rada smeji, sploh, ko jo po trebuščku, stopalčkih in pod pazduho žgečkam, ja, pa fajn na glas, rokice ima tak skozi v ustah, prestavlja se pa kr fajn po posteljici, klub temu, da imamo uno gobo za zalaganje, ona se prestavi in ima zjutraj glavo v gitrahuser posted image user posted image .

Šebela, kaj vem, glede stekleničke, mi sicer uporabljamo on MAM-a ker noče nobenih drugih, drugače so pa zelo fine Aventove, imamo doma celo zbirko, od NUK, pa TT ne vem, kako se napiše, sam kraticeuser posted image , jaz bi ti svetovala kr avent, jih večina otrok zagrabi, no, razen naše princeskeuser posted image .

Veste kako dolgo že pišem ta post, ene 3-4 ure, smo bili umes zunaj, pa jedli smo,...ja tako je ko imaš dva malčka, trenutno čakam, da mi večji zaspi, da se greva z Lucijo cartat. user posted image

Lep sončen dan, pa pazite svoje glave popoldanskega sonca, jaz sem sicer fasala hudo alergijo na sonce, mislim, sranje od sranja, sploh ne vem, kako bom na morjuuser posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
24.5.2011 14:51:20   
cukica
Da se mal javim.Meni zadnja dva dni full slabo spi se mi zbuja na 1 uro ali na 2 tko,da ko grem na vožnjo sem vsa povožena.Jutri pišem končne in upam,da jih bom nardila potem pa sam še vožnja in Jupi imela bom izpit.

Kar se tiče pa uvajanja goste hrane (GH) pravijo pa takole vse ,ki na polno dojite počakajte do 6 meseca,ostale pa lahko začnemo uvajati Gh ampakne pred dopolnjenim 17 tednom.Uvajanje se začne zzelenjavo,ker ,če začnemo s sadjem je kasneje problem,ker je sadje sladko in otroci zavračajo zelenjavo in pa riževi kosmiči.
Sadje:
jabolka,banana,hruška,breskev,marelica,slive in češnje domače.
Zelenjava:
koleraba,špinača,korenje,blitva in bučke.

V knjižici Baby book pa je tud neki zelo dobrih receptov.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
24.5.2011 16:15:02   
ninchi9
Polivanje - mi smo tudi grozno polivali, pa smo na AR in nimamo več problemov. Je pa malo dražja ta formula.. Tiste, ki dojite, pa itak ne morte nič pomagat, edino vzgavje da se dvigne in da se otroka drži pol ure po hranjenju še malo gor.

Gh - mi že pridno papcamo - korenček, jabolko, riževe kosmiče, cvetačo, grah, krompir, banano.... Smo kosilo že v celoti nadomestili z enim obrokom GH user posted image user posted image Vse ima zelo rad - najraje banano, edino krompir sam mu gre najbolj v slast, če pa kaj zmešam zraven, pa papca... :)

Šebela
- jaz bom tud ta senčnik kupila, ker s tisto marelo sem živce zgubla, sem jo vrgla na tla od jeze in sem ju uničla user posted image user posted image user posted image . Pa kaj pokrije tudi nogice??? no čeprav smo mi že v športnem delu in bo tam verjetno malo več sence kot v košari...

Še ima katera takšne problemeuser posted image - mene včasih vse boli kot da imam gripo, pa mi v bistvu nič ni, nimam vročine pa nič. To se mi je po porodu začelo dogajat in je ful nadležno...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
24.5.2011 20:00:32   
meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Sicer pa kako zgleda, ko se začnejo usedati? Jaz si naše male sploh ne predstavljam mobilne oz da bi se plazila, ko pa tako miruje. Jo dam v igralni center, pa so ji igračke tako fajn, da se nikamor ne premakne. Samo na trebuhu je akcija in se nekaj tudi naprej premika.

Bo treba počakat mami ... Vse ob svojem časuuser posted image No sicer pa sedijo prej kot se sami usedejo. In ko imaš že težave s predstavami ... Si jo predstavljaš hoditi po 2 nogah, klicati mami in se metati ob tla, ko ni vse po njenouser posted image user posted image user posted image Ja, vse ob svojem časuuser posted image

user posted image
Na rr sem prebralauser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
24.5.2011 20:22:46   
Teyla

Meta ja saj imaš prav. Vse ob svojem času.user posted image

šebela a nogice to tudi pokrije? Mi smo kar marelo nabavili, vem pa da bo kar nekaj ukvarjanja z njo.user posted image

S Tejo sva šle na telovadbo za mammice z dojenčki in je bilo super. Je samo okoli gledala druge otročke (btw same babnice so bile, tako da bo jutri dež user posted image ). Pa nič ni bila tečna, razen proti koncu je malo lačna ratala. Pa ful se mi ni zdelo fer, ker smo dojenčke uporabljali kot utež in se jaz nisem nič postopno navajala na težo. Naša ima namreč že skoraj 7kg, ostale 8-mesečne babe pa komaj kak kg več. Tako da so bile vaje kar konkretno težke in sem bila čisto zadihana, kot da sem maraton laufala. user posted image   Sem se odločila, da bom obiskovala enkrat na teden to zadevo.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
24.5.2011 20:53:31   
Nina33
Čer!
Šebela, a pr vas je tut dlak ipd. za izvoz user posted image . Glede cepljenja: kako pa kaj "deluje" cepivo proti rotavirusom na tako občutljiva čreva user posted image Sem takooo vesela, de nimamo takih težav (trkam, trkam, trkam). Un senčnik sem pa tut jaz zanč hotela kupit, pa me je najprej cena mal iztirila (čeprav mam bone) poj ga pa še nismo znali na voz namontirat user posted image . Eh, bo kar z gazo ali dvema zasenčen, marelo mam tut jaz zlomljeno (no, imela sem marelo user posted image ). Pa pisani zokni so res zakon, sam naš jih še ne doseže user posted image . Flaško smo pa mi pri prvem imeli Aventovo  s tistim mehkim dulčkom (ni cucelj ampak iz mehke plastike en nastavek s tremi luknjicami, brez kakega zapirala proti polivanju).
Hel, fajn za vrtec user posted image . Glede financ in mehkoglavosti se drgač jaz tut čist strinjam, samo ne za "vsako ceno". Imam res mal  ("mal") čudne izkušnje z delodajalcem. Ljubosumje zna bit pa user posted image , najin starejši je sicer kar Ok glede tega a ga vseeno ne upam glih samga z mlajšim bratcem pustit. Bom počakala, de bo večji in mu bo lahko vrnil user posted image . Kao.
Čukica, še enkrat aplavz za delanje izpita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zihr boš vse od prve podelala user posted image .
Ninchi, jaz sem samo bolj utrujena, vse me boli pa rada bi imela kak teden, dva tacga "starega" dopusta (z možgani na off in čivavo pa to user posted image , no, čivavo zamenjam za kakšen pir user posted image ).
Teyla, super za telovadbo, fajn so te zmatral user posted image . Jaz vstrajam na trebušnjakih, čeprav kakega vidnega učinka še ni. Še bo - se tolažim user posted image .
PilotGirl vsake toliko kej na FB napiše, tko de jaz mislim, de z Nikom ni nič hujšega user posted image user posted image user posted image . kt sem glih pri FBju - zakaj "nam" je sezname zbrisalo user posted image Se spet lovim z imeni ko butasta (res zgleda rabim službo user posted image ).
Eko, moj dragi je porihtal vrt in me bo vsak cajt prišel dol vržt user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
24.5.2011 20:53:37   
Nina33

user posted image
Na rr sem prebralauser posted image

Sej se mi je zdel user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
24.5.2011 20:54:26   
Nina33

Eko, moj dragi je porihtal vrt in me bo vsak cajt prišel dol vržt user posted image .

Z računalnika, de nau pomote user posted image user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
24.5.2011 20:59:28   
Nina33
Pa še ena malenkost glede (ne)branja časopisa/spremljanja novic:

Če ne berete časopisov, ste neobveščeni. Če jih berete, ste narobe obveščeni. Mark Twain
user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
24.5.2011 22:49:18   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Polivanje - mi smo tudi grozno polivali, pa smo na AR in nimamo več problemov. Je pa malo dražja ta formula.. Tiste, ki dojite, pa itak ne morte nič pomagat, edino vzgavje da se dvigne in da se otroka drži pol ure po hranjenju še malo gor.

Gh - mi že pridno papcamo - korenček, jabolko, riževe kosmiče, cvetačo, grah, krompir, banano.... Smo kosilo že v celoti nadomestili z enim obrokom GH user posted image user posted image Vse ima zelo rad - najraje banano, edino krompir sam mu gre najbolj v slast, če pa kaj zmešam zraven, pa papca... :)

Šebela
- jaz bom tud ta senčnik kupila, ker s tisto marelo sem živce zgubla, sem jo vrgla na tla od jeze in sem ju uničla user posted image user posted image user posted image . Pa kaj pokrije tudi nogice??? no čeprav smo mi že v športnem delu in bo tam verjetno malo več sence kot v košari...

Še ima katera takšne problemeuser posted image - mene včasih vse boli kot da imam gripo, pa mi v bistvu nič ni, nimam vročine pa nič. To se mi je po porodu začelo dogajat in je ful nadležno...

Vau, že tko pridno eni jeste. Men se zdi to še takoooo daleč - no sej je, po planih še 3 mesece.

Mene pri tem senčniku moti edin to, da otrok nč ne vidi ven in se mi zdi da bi ratov hitr živčen. Od tavelkega se sploh ne spomnim, mislim da je mel to gor raztegnjeno edin ko je spal pa da je ful pripekalo. Jst sem pa vedno mislila, da so te marelce bolj praktične. Pa bomo pač najprej sprobali to kar mamo doma, da ne bo kšna jeza ven iz mene butala user posted image

Jst sem bla včerej zvečer čist uničena, komej sem se spravla spat. Zjutrej, kljub temu da sem prespala celo noč, čist švoh, bleda... joške pa čist nabite, ker se je 2 noči prej zbujala na 2 uri zarad prehalada pomojem. Zdej bo pa par dni trajal, da se spet navadijo. Skratka šla sem si merit vročino, ampak ni nč pokazal. Nč ne počivamo, pa še tale sopara dela svoje...

Enkrat je ena omenjala vrečke za shranjevanje mleka. Kje se dobijo in kolk stanejo? Če mam že kdaj zjutrej res viška, da se zbudim ko me tko bolijo, zakaj bi črpala in zlivala stran, sej smo na Gorenjskem ane user posted image

Še zdej nisem dobila tanke odejice, tko da bo mogla zadostovat kr brisačka - a v Mullerju še prodajajo tiste ultra mehke brisačke?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
25.5.2011 9:03:43   
Teyla
Mišyka te vrečkice sem jaz videla v BC. So pa kar drage, pa se ti bolj splača kupit aventove (ali kakšne druge) posodice, ker jih imaš kasneje tudi za kašice. Jaz sem sicer mogla malo zmrzovalnik izpraznit (pojest sladoled in ene par ostalih dobrot) in imam zdaj ful prostora. In ja Muller ima še tiste "teddy" brisačke.

Mene pa mišice bolijo od včerajšnje telovadbe. Kdo bi si mislu da par dvigov in premikov naredi tako štalo. user posted image Se vidi, da sem čist iz forme. No, saj počasi bo; itak bo kmalu poletje, sprehodi so že na urniku, kakšen dan plezanja ali kaj podobnega, pa bo. Imam še 3-4kg za izgubit, da pridem na težo pred nosečnostjo. user posted image

Teja se pa ful poti ponoči, boga reva je čisto mokra, ko jo zjutri previjeva. Jaz ne vem al naj ji najprej dam samo rjuho za pokrit ali naj jo manj oblečem? Za zdaj ima dvodelno pižamico, sicer je tanka, ampak ima dolge rokave in hlače. Kako jih imate ve oblečene za spanje?

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
25.5.2011 9:34:57   
trsica
a za jutri velja Tivoli? jaz pridem 100%, ker grem potem še na šiht pokazat naš pridelek. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
25.5.2011 9:46:48   
METULJ1
Da se še jaz na hitro javim.   Včeraj smo bli stari 3 mesece. Čas noro beži. Še vedno se polno dojimo. Mala je ok, razen tega, da jo malo ščipa, če kaj takega pojem. Posvetovalnico in cepljenje imamo 2.6. Takrat sporočim podatke o višini in teži.   Tudi naša se že na polno oglaša in smeje. Jo je včasih prov hecno gledat. Včasih ne vem a se oglaša mala ali 17. mesečna frajerka. Roke so pa itak zakon. Krvce ful rada pase, v ležalniku pa ni ne vem kako zadovoljna. Tako da je čez dan raje v košku, zunaj pa itak v vozičku. Ji zgleda bolj odgovarja popolnoma ravna podlaga. V športni voziček bomo šli čez kakšen mesec, dva?...   Samo toliko od nas.   Morm šibat, se je velika zbudila.     Lep dan vsem    

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
   [Brisano sporočilo]
25.5.2011 9:56:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
25.5.2011 10:30:02   
hel32

Z računalnika, de nau pomote user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a drugač te pa ne???

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
25.5.2011 10:33:47   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

No, midva sva ravno iz posvetovalnice. Mali ima 7120 gramov in 64 cm. Je zdrav, ampak ima pa grozno suho kožo, P sumi na atopijski dermatitis in alergijo, tako da greva ta petek pod nujno k dermatologu v bolnico. Cepjenje je P odložila do naslednje posvetovalnice.

Revček mali, tega sranja je vedno več, ima pa lepe mere, je kar lepo porejen, poročaj, kako je bilo v bolnici.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
25.5.2011 10:36:50   
antoninap
Teyla, če se ti pikica full malo premika, ji probaj plenice slečt. Jaz sem bila na razvojno-razgibalnih uricah za dojenčke in je bila ena mamica s sinčkom, ki je imel pralne plenice, pa je fizioterapevtka ji svetovala, naj jih pogosto sleče, če že noče zamenjati s tistimi, za enkratno uporabo, ker se dojenčki v nih težje premikajo, ker imajo bolj polno rit in so full zapakirani. Vsaj takrat probaj, ko sta na tleh, na kakšni blazini in se igrate/telovadite. Mrbit pomaga user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
   [Brisano sporočilo]
25.5.2011 10:52:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
   [Brisano sporočilo]
25.5.2011 10:58:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu antoninap)
  Neposredna povezava do sporočila: 2298
   [Brisano sporočilo]
25.5.2011 11:01:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2299
25.5.2011 11:36:15   
Teyla
Registirana, držim pesti, da nima mali kakšen alergije, pa poročaj, ko izveš kaj novega. Pa revica zarad diete. Probaj kakšne krekerje, ki so na osnovi koruze ali pa kruh brez pšenične moke. Drugače pa riž, krompir, zelenjava, saj bo. Vem ja, boš rekla, da je lahko pametovati meni, ko nimam te diete. user posted image Se bom kar sama brcnila v rit. user posted image

antoninap ji dam občasno dol te pralne plenice, pa včasih ima navadno, pa je isto. Ni kaj, imam ekstra mirnega otroka se mi zdi. Čeprav včasih se mi pa zdi, kot da je pojedla škatlo piškotov, ko začne z nogami brcat na veliko. To se običajno odloči ravno ko jo preivjam in se je na veliko podelala v plenico. Da ima mami več za čistit, se razume. user posted image

Srečanje Tivoli jutri: Jaz tudi pridem. Se dobimo na koncu Jakopičevega sprehajališča? Velja ob 11h ali malo prej/kasneje?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?