lil_
|
no pa da se jst kej napisem...sej vs prebiram, sam se mi zadnje case ne zdite prov zgovorne (z mano vred) in pol sploh nevem kaj napisat bom kr kej povezala za nazaj, pa ksn monologec pa bo lih tko vredu je blo neki govora o flaskah...mi jih mamo vseh sort ker smo se od zacetka hranl prek steklenicke in nism hotla d abi se enga cucla prevec navadle. tko da mamo od mam, nuk, chicco, pa pomoje se ksno. zdej jima dajem po steklenicki vodo. sem jima dajala tut ze caj, pa je z vodo bol simpl in tut probala sm vodo iz pipe in ker jima ni blo nc jima zdej skos dajem vodo iz pipe-se bol simpl. da ne bo ksna misnla da sm dajala prej ksno drugo vodo kot iz pipe...mislen je blo, da jo nic vec ne prekuham. mi o gosti hrani se ne razmisljamo, ker je nasim dvema zaenkrat mlekec dovolj tut po nocnemu spancu sodec, ker se zdej velikokrat hranimo samo 1x na noc...in ne ne hvalim se...ker bohnedej da bo danes kej drugac imamo pa na vrtu pripravljeno ze za nasi princesi. kolerabica raste, blitva tudi, spinaco imam ze kupleno ampak pride hitro ven, krompircek, korenjcek, bucke,... imamo tudi domace cesnje in jagode (upam da ne bosta alergicni). ja no bomo kr pridno papcali pridne za miganje in telovadbo...jst tega pri dveh otrocih ne rabim...moje misice so boljse kot kadar kol prej ce mas dva otroka mas obe roki enak nabildani skoda ker ju ne dvigujem s trebuhom kar se pa tice kil, jih mam pa par mn kot pred nosecnostjo. no sej jih nisem pridelala nevem kaj. super za tivoli...mogoce pa naslednic pridem tut jst. bom vidla kako se bosta tamali futrali. prejsni tedn sta hotli jest vsaki dve uri...in pol vozickanje po tivoliju zame nebi blo vozickanje ampak ena velika menza zdej par dni k je pa vroce pa lahko jesta samo parkrat na dan. ju pac tok vec filam z vodo. lahko bi napisala ksne podatke za seznam...k se mi lih da kako pa ste pisale prvi mesec, drugi mesec? a to na priblizno? ker a ni to bol po tednih? no nima veze, sm sama tut neki na prblizno napisala 2. mesec: 3150g/2920g, 48,5cm/48cm 3. mesec: 4820g/4440g, 55,5cm/54cm 5. mesec: 6010g/5600g, 60cm/57,5cm cepljeni se vedno nismo, sta ble rahlo smrkave in doma so se nas lotevale neke viroze. je rekla zdravnica da se nic ne mudi. je rekla da komot prestavimo tudi na jesen. pri nas ful brcamo. s plenico in se bolj brez nje. najbols je pa delat "most" ko ju hocem dat v plenico...veckrat jo popravim, veckrat mi pobegneta iz nje pa z rokami tok mahata da zjutri po postli kr ropota smejeta pa se ze dolgo naglas. ampak vcasih se pa tok smejeta kot da bi orehe stresal...se jima tok nasmejim joj sm se spomnla da je ena zanc o shoppingu za tamale govorila...in o nevem kokih bodijih. pri nas za obe ne kupujemo tok masovno drugac pa hvala bogu za susilca ja tut jst sm hotla meti cestitat za nov plusek...sm bla ze tok vesela...pa sm pol vidla da je star post jst sm tut studentka, pa neznam nic vec povedat kot je povedala ze teyla in tut o studentskih bonih ne vem nic. bi blo pa fajn se pozanimat..je treba izkoristit...ja vpliv gorenjske dude- mi smo mel od zacetka dudo on mam, ker je bila najmanjsa pa se ta prevelika. pol jima je moja mami prnesla dudi od chiccota, sicer so grde ampak so jima ble super vsec. ko so ble te na sreco premejhne smo zamenjal za lepe aventove...ampak moja mami nebi bla moja, ce nebi prnesla chiccotovih vecjih dud...in ko sta jih dale 1x v usta nemarata nobenih drugih. tko da ja...mamo spet tagrde dude sam dokler ni joka, so zakon poletja se ni(21.6) vroce pa je ze zadost ja. me smo ble dons zunej na terasi pod marelo samo v plenickah...nevem kaj bomo poleti mislim da bo bazencek kar kmalu aktualen me vozickamo pozno popoldne. prej pa se valamo v ksni senci fajn bi blo ju pocas preselt v sportni del vozicka, sam se nekak ne spravmo sprobat...ampak bomo...v kratkem upam drugac pa ze tok dvigujeta noge in celo rit, da mam kdaj obcutek, da bosta padle s kosare da o delanu "trebusnjakov" ne govorim mah dost za dons...bom pustila se keri drugi do besede
|