hel32
|
Evo, da se malo javim, da me ne boste pogrešale Smo dobili vrtec za večjega, za Lucijo še ni bilo odgovora. Meta, se strinjam, glede službe, ker, res, meni se zdi, da sem malo čudna, ker sem že 4 leta doma, in se niti ne znam kaj druga pogovarjat, kot pa o kakanju, previjanju, trmi, joku, vzgoji,.... res, rabim malo tudi zato, da se socializiram, in se malo ločim od otrok, vsaj za tistih 8 ur. Polivanje- naša grozno poliva, sva ji kr fajn dvignila vzglavje, pa, kljub temu, se kr naprej preoblačimo, kozlamo,..saj bo, počasi, ko bo začela sedet. Šoping:, jaz kupujem različno, od Kika, pa H&M in C&A, tudi v Lidlu in Hoferju se kaj najde,v Leclerku kupujemo mesečno hrano in tako tudi ostalotudi čevlje, no, vse sicer je pa tudi poceni in to šteje, pa v Šparu, v Mani sem tudi že bila, imajo lepe stvari, sploh za deklice, ker sovražim samo rozasto in Hello kity , za doma pa nosi kr vse, ni važna barva, za poleti so pa najbolj praktične kake oblekice in plenička, klobuček, in to je to. Uspavanje, tako bom rekla, ker imam 3 otroke, sploh ne kompliciram veliko, če se hoče cartat naj se carta, in potem zaspi pri meni, če pa zaspi v vozičku ali posteljici, pa še toliko bolje,glavno je da zaspi, večji mi zaspi včasih kr na tleh, pa ga potem prestavim v posteljo, kakorkoli, začela je z večernim spanjem okoli 20-21 ure, in potem spi do 6-7 zjutraj, tako, da se bi lahko naspala, če bi bratec spal, pa se občasno še kr zbuja, saj bo, počasi. Imamo pa kr fajn problem, namreč je ful ljubosumen, in bi se mogli vsi z njim ukvarjat, če je Lucija v vozičku rukne vanj, da se predrami, v hiši pa se dere, ko ravno zaspi, tako, da sem včasih že res čist napsihirana, ko malčica ne more v miru spat in jo kr naprej neki moti, pa z zobmi je začel škripat, eh, saj bo, ko bo v vrtcu bo veliko bolje, upam. Ima pa neke ideje z 4x hranjenjem na dan. Litlee miss, joj, ko se spomnem, da si ti od mene mlajša kar 10 let in imaš 2 enako stara otročka, kot jaz, si ne morem predstavljat, da še nimaš delovnih izkušenj, ja, saj, do 26 itak, delaš fax, saj. Nina, saj, super, da ste navajeni bolj " skromnih nujnih stvari", ampak fajn pa je le, če imaš kaj več in si tudi lahko kaj več privočiš, no, tako vsaj jaz mislim, sicer pa sem ena tistih srečnic, ki dobi porodničke + otroških toliko, koliko eni zaslužijo ne v celem mesecu, da ne bo pomote, nena švinglamo kje, imava prijavljeno skupno gospodinjstvo. Tudi naša Lucija se zelo rada smeji, sploh, ko jo po trebuščku, stopalčkih in pod pazduho žgečkam, ja, pa fajn na glas, rokice ima tak skozi v ustah, prestavlja se pa kr fajn po posteljici, klub temu, da imamo uno gobo za zalaganje, ona se prestavi in ima zjutraj glavo v gitrah . Šebela, kaj vem, glede stekleničke, mi sicer uporabljamo on MAM-a ker noče nobenih drugih, drugače so pa zelo fine Aventove, imamo doma celo zbirko, od NUK, pa TT ne vem, kako se napiše, sam kratice , jaz bi ti svetovala kr avent, jih večina otrok zagrabi, no, razen naše princeske . Veste kako dolgo že pišem ta post, ene 3-4 ure, smo bili umes zunaj, pa jedli smo,...ja tako je ko imaš dva malčka, trenutno čakam, da mi večji zaspi, da se greva z Lucijo cartat. Lep sončen dan, pa pazite svoje glave popoldanskega sonca, jaz sem sicer fasala hudo alergijo na sonce, mislim, sranje od sranja, sploh ne vem, kako bom na morju