|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
27.5.2011 9:21:23   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica naslednjič, ko boš rabila avtodele, me kontaktiraj, lahko je kaj občutno ceneje!

Eh, prvič mi je kazalo, da ni objavljeno. Zato pa čakam Telemachovce!!!

se mi je zdelo ja, zato nisem nič komentirala user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
27.5.2011 11:50:16   
Najaa
Rabim mal na off dat možgane tak da hvala, da ste se razpisale in imam kaj komentirat. user posted image

tulipan, glede spanja na morju ti predlagam, da spite kar v postelji. Težko je dva mala uspavat vzunaj v vozičku pa še vroče je takrat najbolj. Mi smo bili od 12-16h ali še dlje kar notri. V vozičku (mareli) sta se pa občasno vozili kar obe. Nika je Tiji sedela na nogah. user posted image Predvsem ko smo šli s plaže in je sta bli že ful utrujeni. Mi imamo marelo pikolo in ti povem, da se je že 1000x izplačala, ker sem gor poleg obeh punc vozila toliko stvari...
Kar se tiče gospodinjstva, jaz dobim pike, ko vidim umazano posodo ali kupe cunj tak da včasih dam kar obe punci za kako uro tašči, da pospravim. Je pa tudi meni greh bit noter z njima, kadar je vzunaj sonček. Folgam pa komaj, sploh s cunjami. user posted image

Tija je pa včeraj zaključila s plesnimi za to šolsko leto in je še mal zrastla, ko mi je vsa vesela pokazala medaljo! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
27.5.2011 11:50:21   
Najaa

tasa kolko spodnjih hlačk rabim na začetku za odvajanje? Začnemo v ponedeljek na polno!

Uuuu, mi tudi, mogoče že jutri. Za začetek ti svetujem, predvsem če bo lepo vreme, da ji daš kar kako oblekico gor ali kiklico in ko se polula, če je sreča bo šlo sam po nogicah. Jaz sem tako pti Tiji prakticirala in sem jo res malo preoblačila. Drugače pa ene 5-7 gatk, ali pa kratke hlače brez gatk, tud gre. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2203
27.5.2011 11:51:33   
Najaa
Vprašanje - v čem spijo vaši otroci zdej? Jaz ne vem al naj ju še dajem v vrečo al ne. Se mi zdi prevroče.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
27.5.2011 12:01:18   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vprašanje - v čem spijo vaši otroci zdej? Jaz ne vem al naj ju še dajem v vrečo al ne. Se mi zdi prevroče.

v dolgi pižami, vendar ni pokrit...sem pa že iskala pižame s kratkimi hlačami in rokavi...imamo pa vso noč za 2-3 cm odprto okno, ker je drugače noter (trenutno, poleti je še več) 24 stopinj...tudi jaz sem že v kratki pižami oz. majici...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
27.5.2011 12:35:02   
trezika

v pajacu s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami, zvečer jo sicer pokrijem, ampak se v spanju hitro odkrije, pa glede na to, da spi celo noč, ji nič ne manjka user posted image v vreči pa že več kot eno leto ne spi....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
27.5.2011 12:37:13   
trezika

tasa kolko spodnjih hlačk rabim na začetku za odvajanje? Začnemo v ponedeljek na polno!

Uuuu, mi tudi, mogoče že jutri. Za začetek ti svetujem, predvsem če bo lepo vreme, da ji daš kar kako oblekico gor ali kiklico in ko se polula, če je sreča bo šlo sam po nogicah. Jaz sem tako pti Tiji prakticirala in sem jo res malo preoblačila. Drugače pa ene 5-7 gatk, ali pa kratke hlače brez gatk, tud gre. user posted image

točno tako mi delamo.... samo ko se gre po toboganu vozit, pa ji moram dat kratke hlače gor, drugače ji preveč bremza user posted image user posted image user posted image je pa včasih kar samo v majčki in sp. hlačkah, ali pa kot si rekla v oblekici in sp. hlačkah...
včeraj mi je celo sama rekla, da gre na kahlico kakat in jo je res napolnila... čez deset minut pa je še v hlače kakala... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
27.5.2011 12:38:08   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Danes pa sva se z Marušo končno peljali s kolesom (z mojim, ona pa v sedežu)... sem mislila, da se ne bo hotela, ker lani ni bila ravno navdušena...ampak je bila takoj zato...  pa sva naredili kar lepo turo... in kaj mi je naštimala, ko sem ravno najbolj gonila gor v naš breg (če bi vedela o kakšni strmini govorim, bi me še bolj razumele user posted image )???  hlače mi je začela dol vlečt user posted image user posted image user posted image bolj ji govo rim, da naj neha, večje veselje je imela... itak da sem se mogla sred največjega brega ustavit, si hlače gor potegnit, ker ne rabi pol vasi moje riti videtuser posted image user posted image user posted image pol pa ji je blo neverjetno smešno, ko sem naju poskušala spet v zagon spravit...pa mi je uspelo... ko sva prišli domov, sn pa itak mela jezik pri tlehuser posted image

user posted image user posted image user posted image smeška user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
27.5.2011 12:46:52   
Najaa

točno tako mi delamo.... samo ko se gre po toboganu vozit, pa ji moram dat kratke hlače gor, drugače ji preveč bremza user posted image user posted image user posted image je pa včasih kar samo v majčki in sp. hlačkah, ali pa kot si rekla v oblekici in sp. hlačkah...
včeraj mi je celo sama rekla, da gre na kahlico kakat in jo je res napolnila... čez deset minut pa je še v hlače kakala... user posted image user posted image user posted image

user posted image Maruša. (za kahlico)
Meni je pa Nika včeri naredila nekaj podobnega kakor Lija tasi zadnjič. Sam da v mercator centru sredi hodnika. Pa ravno z wcja smo šle in tam ni mogla lulat in je rekla, da bo brez pleničke in na enkrat se ustavi sredi hodnika in reče "Mami lulala sem." in vse teče po nogicah. user posted image Sej zdej mi je smešno, včeri mi pa ni bilo, ko nisem vedla kaj naredit. Tiji se je že na plesne mudilo, preoblečt se je še mogla, Nika pa cela mokra in tam tista lužica... user posted image Pa sem jo prijela in nesla na wc, Tiji dala krilo da se je preoblekla, Niko pa poštimala. Ma ja, se zgodi.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
27.5.2011 12:51:23   
KOKICA32
Ojej, kaj vse še me čaka pri tem odvajanju!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
27.5.2011 12:51:54   
KOKICA32
Ej, zunaj je čisto pravo poletje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
27.5.2011 12:57:13   
Najaa
Kokica, ja treba je mislit na vse, jaz sem pa itak skoz po malem zmedena. user posted image user posted image Glede odvajanja mislim. Skoz imam v torbi za preoblečt, včeri pa seveda nisem mela pa na srečo ni imela bodyja, ampak majčko tak da majčka ni bila mokra, spodi je bila pa pol sam v plenici dokler se hlače na soncu niso posušile.
Vreme je krasno, 30 stopinj menda. Jutri bo pa baje 16. user posted image Ma sej fajn, itak imam bolj pomembne stvari za delat kakor čez okno gledat. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
27.5.2011 12:59:33   
KOKICA32
Pa če jim teče po nogicah, so potem mokri še čevlji, ne (Najaa, Trezika)?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
27.5.2011 13:00:52   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja so, sam če ima crockse, je problem hitro rešen, ker jih sam opereš in obrišeš. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
27.5.2011 13:01:46   
KOKICA32

Ja so, sam če ima crockse, je problem hitro rešen, ker jih sam opereš in obrišeš. user posted image

Točnoooo! Jaz jih jutri dobim iz NE za Valentina...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
27.5.2011 13:11:09   
Najaa
Jih rad nosi?
Moji dve jih obožujeta. Ko sem jih zadnjič kupila, je Nika hotla it spat z njimi. user posted image Vsak večer jima namreč rečem, da naj si izbereta, kdo gre z njima spat (medo, punčka ipd) in tisti dan je šla po crockse in jih nesla v posteljo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
27.5.2011 13:27:00   
KOKICA32
Lani poleti jih je imel ful rad ja...samo sem imela ponaredek in sta se mu nogici ful potili, letos pa sem mu naročila originalne ScoobyDoo!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
27.5.2011 13:43:15   
Najaa
Jaz sem jih pa v mercatorju kupila in na srečo sem spet naletela na dober ponaredek, ker se jima nič ne poti nogica.Sebi sem jih pa na Krku kupila in imam skoz poplavo spodaj. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
27.5.2011 13:44:11   
KOKICA32

Jaz sem jih pa v mercatorju kupila in na srečo sem spet naletela na dober ponaredek, ker se jima nič ne poti nogica.Sebi sem jih pa na Krku kupila in imam skoz poplavo spodaj. user posted image

tak je imel on in še smrdelo je....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
27.5.2011 13:50:47   
Najaa
Res? Kje si jih pa kupila takrat? 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
27.5.2011 13:52:29   
KOKICA32

Res? Kje si jih pa kupila takrat? 

na morj, zato mu bom letos dala originale...24,00 na netu...je bla neka akcija pa v NE pošljejo brez poštnine....

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 27.5.2011 13:53:35 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
27.5.2011 14:26:11   
felix7

Danes sem imela svoj avto na rednem servisu....pa me je skoraj kap, ko mi je rekel cifro, ki sem mu jo morala dati...Pa je bila le menjava olja in filtrov....pa je naneslo 242,00 EUR!user posted image Od tega 80,00 EUR le za delo!!!! Avto je pa bil pri njem največ 2 uri!!! Pa še verjetno ni celi dve uri delal le na mojem. Če bi jaz imela 40,00 EUR/uro plačila bi bila pa res srečna.

ja, mehaniki res služijo tako, da te samo na  rit lahko vrže user posted image user posted image

joj, verjetno poznate računalniški sistem SAP. Večina velikih firm laufa na tem. No, a veste, kok je delovna ura enega SAP inženirja? 800 EUR!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
27.5.2011 14:26:22   
felix7

midva sva trenirala samo popoldne po vrtcu, pa sva jih rabila 4-5 na dan user posted image user posted image user posted image pa sva po enem tednu odnehala, ker očitno še ni za stvar user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2223
27.5.2011 14:26:27   
felix7

Lani poleti jih je imel ful rad ja...samo sem imela ponaredek in sta se mu nogici ful potili, letos pa sem mu naročila originalne ScoobyDoo!user posted image

Kokica, maš kakšen link?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
27.5.2011 14:26:32   
felix7

tak je imel on in še smrdelo je....user posted image

ja, pa še po možnosti je una plastika ful strupena user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.