|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: razlike med partnerjema
23.5.2011 17:14:46   
mačekmuri
Se opravičujem, Kerensa, sej veš, da si nebi drznila, če bi to prej vedla user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 501
23.5.2011 17:16:45   
Kerensa*
No, zdaj pa veš, tako, da te prosim, da tega ne ponoviš več! user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ta izraz, "doktorica svaštologije", mi je pa tako všeč, da sem ga še za na FB ukradla in ga dala pod svojo izobrazbo.

(odgovor članu mačekmuri)
Neposredna povezava do sporočila: 502
23.5.2011 18:46:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dadd0

IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy

Ljubi bog, če sta milionarka in Frodo merilo za izobraženost, prosim, vzemite mi še spričevalo iz osnovne šole!

Pa sama ga spali. user posted image user posted image user posted image

Ni potrebe, anksiom RR uspešnosti je ga. Kerensa*. Kaj ti bo le izobrazba, če si lahko samo uspešen.

(odgovor članu dadd0)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
23.5.2011 19:13:47   
Bakfark
Novalac - Hrana za dojenčke

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
23.5.2011 19:38:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

user posted image

No, da nadaljujem debato, zdaj, ko ste me nahranili.

Dober okus (po moje).
Stvari, ki trajajo, naj gre za obleke, pohištvo, nakit, kulturo.
Tisto, kar je opazno na drugi pogled, ne na prvi. Tisto, kar skladno s tem ne bode v oči.
Tisto, kar odraža harmonijo, in hkrati navdušuje.

(odgovor članu Bakfark)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
23.5.2011 20:09:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
(na žalost jih pri nas vseh dobrih ni - ne pridejo sem gostovat), ker mi likovnost, arheologija in umetnostna zgodovina blizu.

Tudi pridejo.
Bil je eden (meni) zelo dragih, Schiele, trenutno imaš na ogled Toulouse Lautreca.

ja, nekatere. une velike pa ne. je bila že nekaj let nazaj v Palazzo Grassi huda razstava o majih - iz veliko različnih zbrk skupaj sestavljena je potovala nekaj let po svetu (in potem nazaj k svojim lastnikom). mislim, TO je pa blo nekaj za sline pocedit - in najbližje Sloveniji so bile Beneteke.. no, to sem pa morala videt - ne bo več take hude konfiguracije vsega možnega na enem mestu še doooolgooo časa..

Aha, Schiele in Toulous Lautrec nista dovolj haut de gamme za tvoj izbran okus in nivo poznavanja. Se opravičujem, da sem te tako podcenjevala.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
23.5.2011 20:40:45   
mateyka
Aha, Schiele in Toulous Lautrec nista dovolj haut de gamme za tvoj izbran okus in nivo poznavanja. Se opravičujem, da sem te tako podcenjevala.

ja, točno to sem hotla povedat, kako pronicljivo user posted image
da te spomnim - omenjale sva za katere stvari jaz hodim v tujino in ki so meni blizu (omenjala sem tudi arheologijo) in jih tukaj ni ter se meni zdijo vredni časa, denarja in truda (ni pa nujno da vsakemu seveda - jaz se zavedam da sem "nerd" na svojih področjih zanimanja user posted image ).
in ne podcenjujem Schiele-ja niti Lautreca, nasprotno - vem kam spadata in zakaj ter cenim njun doprinos pri razvoju modernega slikarstva in plakata. spadata pa to v drugo kategorijo - umetnostno zgodovino. in seveda ne vidim razloga zakaj si jih ne bi ogledal "doma". kakor bi lahko zaključila iz mojih prejšnjih postov, ni razloga da bi domnevala, da mam neke diskriminacijske poglede na umetnost ali umetnike. sigurno pa smatram bolj zanimivo eno stvar, ki se bo zbrala na kupu 1x na 100-300 let, kot nekaj kar grem lahko čekirat v Louvre, ko bom šla kdaj v Paris (ok, Dunaj, Munchen ali kaj podobnega) šopingirat user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.5.2011 20:41:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
24.5.2011 0:42:57   
Anonimen

da te spomnim - omenjale sva za katere stvari jaz hodim v tujino in ki so meni blizu

Ne, omenjala si, kaj je TO, kar je tebi za sline pocedit in kar omenjena umetnika nista. Zakaj že?

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
24.5.2011 6:33:25   
ZARA

user posted image

user posted image user posted image

High five!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 509
24.5.2011 6:38:47   
Kerensa*
ga. Kerensa*

Jaz nisem gospa, temveč gospodična. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
24.5.2011 7:38:10   
mateyka

da te spomnim - omenjale sva za katere stvari jaz hodim v tujino in ki so meni blizu

Ne, omenjala si, kaj je TO, kar je tebi za sline pocedit in kar omenjena umetnika nista. Zakaj že?

bullshit. podtikaš, ne vem sicer zakaj in je irelevantno, samo mene raje pusti na miru s takimi trditvami, ki nimajo nobene podlage.

kar pejt nazaj pogledat - govorila sem o določenih velikih razstavah (ki jih jaz grem ven pogledat), ki ne pridejo sem, ne o velikih umetnikih. ZA KAJ SE SPLAČA VEN IT in ne kaj ni za sline pocedit.

in nikjer nisem niti z besedo omenila da ta umetnika nista za pogledat, to ti napletaš.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 24.5.2011 7:40:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
24.5.2011 9:21:33   
Bakfark
Ko gledam tole debato o "visoki" umetnosti se sprašujem koliko visoko je ta dejansko, resnično, ko pa se o njej prav tako da razpravljati na tako povprečnem nivoju.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 512
25.5.2011 0:34:41   
Frodo Bisagin

Ko gledam tole debato o "visoki" umetnosti se sprašujem koliko visoko je ta dejansko, resnično, ko pa se o njej prav tako da razpravljati na tako povprečnem nivoju.

Ni vprasanje koliko visoko je umetnost, vprašanje je koliko visoko seze posameznik.
Na povsem povprecni ravni se lahko o umetnosti pogovajas tudi z otroci - raven se visa, kakor se visa posameznikova sposobnost razumevanja in dojemanja umetnosti.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 513
25.5.2011 9:04:19   
dadd0

En citat, pa čeprav ti je Frodo že odgovoril:

"Toda zgolj identičnost psihičnih nivojev umetnika in publike še ni bila dovolj. Da je nastala specifična estetska komunikacija, je bilo treba v tradicionalni umetnosti poleg tega ohraniti do umetniškega dela tudi primerno razdaljo. Neuk kmet, ki je prvič prišel v gledališče in je v prizoru, ko se zarotniki bližajo Cezarju, zavpil: »Pazi, Cezar — hočejo te ubiti!« ni bil deležen samo posmeha, ampak je hkrati pokazal, da te umetnosti ni razumel."

Vsaka podobnost z dogodki na RR je zgolj in samo plod vaše domišljije. user posted image

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 514
25.5.2011 9:07:47   
dadd0
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

ga. Kerensa*

Jaz nisem gospa, temveč gospodična. user posted image

Kaj na to pravi g. Mož?   user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
25.5.2011 9:25:28   
picola1

user posted image user posted image user posted image user posted image Sori, bakfark, sam a res meniš, da lahko kaj takšnega TI izjaviš? user posted image user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 516
25.5.2011 10:40:29   
Rožica I
Ko boste nehali onanirat na "razliko med partnerjema", mi, prosim, sporočite naslov nove teme user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 517
25.5.2011 13:10:04   
Anonimen
me samo zanima zakaj imata obe razgledanki za nicki moški znak. A je to pač fora izobražencev al samo nevednost?

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
25.5.2011 13:23:16   
mačekmuri
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Ko boste nehali onanirat na "razliko med partnerjema", mi, prosim, sporočite naslov nove teme user posted image .

A ti mogoče držim pištolo na tilniku, da moreš brat to temo user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 519
25.5.2011 22:29:53   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: mačekmuri

Počasi, ljubica, dokler se nisi pištolila te sploh nisem opazila user posted image .
In zakaj imaš sploh nov nick name user posted image ?

ROŽICA

(odgovor članu mačekmuri)
Neposredna povezava do sporočila: 520
25.5.2011 22:39:23   
*miska.mcc*
hvala za sproscen in smeha poln večer! user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 521
25.5.2011 22:40:09   
*miska.mcc*

Počasi, ljubica, dokler se nisi pištolila te sploh nisem opazila user posted image .

kater pa je star?

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 522
25.5.2011 23:12:35   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

kater pa je star?

Na hitro se mi je zdelo, da TT sika name user posted image , brat pa nisem šla poste nazaj, da bi lahko to zagotovo trdila.
Je pa smešno, ko se nekdo s par deset posti pištoli kot šerif- potem že veš, da je iz stare garde user posted image .
Kako je z babico, Miš?

ROŽICA

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 523
26.5.2011 11:02:55   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Ni vprasanje koliko visoko je umetnost, vprašanje je koliko visoko seze posameznik.
Na povsem povprecni ravni se lahko o umetnosti pogovajas tudi z otroci - raven se visa, kakor se visa posameznikova sposobnost razumevanja in dojemanja umetnosti.

Niti je Mateyka dete, niti se mi zdi Milijonarka tako visoko.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 524
26.5.2011 16:37:40   
mačekmuri

Se bojim, da si zgrešila. Ker ti ne morem dokazat, mi boš morala verjeti na besedo user posted image ...

Sicer pa se pištolim ker se lahko user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.