Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 20:48:41
|
|
|
|
petarda
|
Kvaka jaz sem tudi najprej mislila na Stojanovičevo, ker sem jo imela tudi jaz in sem bila zadovoljna, a so mi rekli, da ona in Levstekova odhajata kmalu v penzijo...sicer, da ju lahko izberem, če izrecno želim...samo sem potem raje to izbrala, upam, da bo OK, na sistematiki se mi je zdela v redu. Pri barvah...petardito je za roza rekel, da je pinky Ja, mi smo takoj dobili napotnico za logopeda (nam je bilo tudi rečeno, da morajo pregled opraviti vsi), so nam rekli naj se gremo tudi kar takoj naročit....in ker je logopedinja videla kje smo doma (je naša soseda, pa se sploh ne poznamo )...nas je kar povabila naprej in smo takoj opravili... Petardito jo je tako šarmiral, da ga je povabila popoldne na piškote....in si je zapomnil in tudi šel ....danes pa se je peljala mimo hiše in je kar ustavila in mu dala čokoladico ....zanimivo...prej se nikoli nismo videli, zdaj pa v enem tednu že 3x
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 20:51:19
|
|
|
|
petarda
|
Očitno je petardito še vedno najlažji dojenček .... me prav zanima kako so drugi novembrčki od til, nincy, catje...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 21:03:04
|
|
|
|
Paštetka
|
Prvič v življenju sem ostala brez besed: smo šli v park na sprehod in se dva mala fantka, stara nekje 3 leta razposajeno podita. Za njima pa foter, ves nejevoljen, namrščen.... Pa tečeta mala dva naprej do njihovega avta po parkirišču ob strani, tako, da res ni bilo nobene nevarnosti. Pa se zdere njihov foter: "da bi vsaj katerega avto povozil. Bo vsaj ena smet manj na tem svetu!" Jaz sem bila šokirana že ob prvem stavku in sem mislila, da ne slišim dobro. Potem mi je pa sapo vzelo, mojega sem pogledala in je bil ledeno zelen v obraz. Pa kaj si ti nor. Česa takega še nisem doživela. Itak, da se je mali butnil potem, ko je vrata odporal in je foter spet komentiral, da škoda, da si ni roke zlomil... jaz sploh več nisem upala pogledati tja ....in itak, da ju ni privezal.... Če ne bi imel blizu 180 kil, bi se zapodila vanj verjetno.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 21:16:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja Paštetka tudi taki kreteni živijo, žal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 22:12:45
|
|
|
|
ada2
|
pa dobro, kaj ve res morate čvekati ravno tedaj, ko mene ni zraven in se moram potem prebijat pol ure skozi, da ne bom slučajno kaj zamudila... (sem res mislila, da je kera noseča ). v glavnem vsi smo postriženi na kratko...ok, nuša ni čisto na kratko, je pa skrajšala za kakih 5-6 cm. miha ima čisto čisto kratke laske, še krajše kot ob rojstvu bubi sem kar na tebe mislila med striženjem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 22:18:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ K logopedu pri nas napotijo po potrebi in ne serijsko Jaz sem našo P zastopila tako, še rekla mi je, da ravno tako kot preventivni zobozdravstveni pregled, kamor morajo it vsi Očitno v vsakem ZD drugače, al pa pr nas nimajo dovolj dela Logoped je bil za bubija v okviru sistematike pri 5 letih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 22:21:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi sem kar na tebe mislila med striženjem bubi je tudi šel k frizerju v soboto, ampak ima vseeno že bel rob po vratu ko pravi ciganček je
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 22:23:21
|
|
|
|
*bubi*
|
zakaj pa pediatra menjavate? Jaz sem vprašala in komot ostanemo pri tej kot smo zdaj. Šolska zdravnica je pač ena druga.... k njej bo hodil na sistematiko v okviru šole (in seveda zdaj pred šolo), drugače pa ne. Sem pa bila presenečena, ko sem dobila vabilo, s tole šolsko zdravnico smo bili namreč skupaj v Maroku
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 22:42:17
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas ga moramo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 22:43:31
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* K rabimo res kratke hlače, odpremo zaboj s cotami za 1-2 leti Ampak res! Jaka je še lani nosil ene kratke kavbojke 80 velikost, pač H&M in nastavljivi pas. Še letos so mu nekako prav, čeprav so že reeees kratke, ampak jih bom prišparala za Izaka.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 22:43:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Prvič v življenju sem ostala brez besed: smo šli v park na sprehod in se dva mala fantka, stara nekje 3 leta razposajeno podita. Za njima pa foter, ves nejevoljen, namrščen.... Pa tečeta mala dva naprej do njihovega avta po parkirišču ob strani, tako, da res ni bilo nobene nevarnosti. Pa se zdere njihov foter: "da bi vsaj katerega avto povozil. Bo vsaj ena smet manj na tem svetu!" Jaz sem bila šokirana že ob prvem stavku in sem mislila, da ne slišim dobro. Potem mi je pa sapo vzelo, mojega sem pogledala in je bil ledeno zelen v obraz. Pa kaj si ti nor. Česa takega še nisem doživela. Itak, da se je mali butnil potem, ko je vrata odporal in je foter spet komentiral, da škoda, da si ni roke zlomil... jaz sploh več nisem upala pogledati tja ....in itak, da ju ni privezal.... Če ne bi imel blizu 180 kil, bi se zapodila vanj verjetno. ...brez besed....tudi še nisem doživela nič takega .... pa daaaaaj no! .... sploh nočem mislit kako otroštvo imata mulčka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 22:46:30
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Mi še nismo imeli imeli sistematike, te pred šolo. Niti cepljeni nismo še bili. Pa saj bo verjetno, ko bomo na dopustu Mi tudi še nič nismo imeli.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 22:47:56
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Če ne bi imel blizu 180 kil, bi se zapodila vanj verjetno. Ne moreš verjet, kakšni psihoti obstajajo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.5.2011 22:50:40
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 bubi sem kar na tebe mislila med striženjem bubi je tudi šel k frizerju v soboto, ampak ima vseeno že bel rob po vratu ko pravi ciganček je Mi smo pa prišparali par evrov, ko je ati postrigel in to kar vredu, brez pripomb! No, sem pa jaz nadoknadila danes, ko sem šla v shopping. Jah, je bilo treba poletno garderobo za 3 kupit, jaz pa itak nič ne rabim.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 6:34:52
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 6:56:10
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Grem jaz sedajle pečt piškote: danes so tile na vrsti http://www.kulinarika.net/recepti/5684/sladice/cokoladni-huzarski-krapki/ jih bom delala prvič, zato držite pesti uuuuuuuuuu kolk dobro zgledajo ...evo držim pesti, pa poročaj Poročilo: Prvo minuto, ko sem začela delat mi je šel mikser . Ponavadi vedno margarino, sladkor, jajca zmiksam, včeraj pa je bilo očitno to dejanje usodno za moj najdražji kuhinjski pripomoček . Le kaj bom brez njega Sama izdelava piškotov mi je šla ekspres od rok, samo sem ugotovila, da bi bilo bolje sesekljane lešnike kupiti, kot pa jih sekljati doma, tako da sem jih potem povaljala kar v mletih. Oblika je OK. Ni taka kot na slikah. So pa piškoti zelo okusni in dobri. Danes bom, če utegnem naredila še čokolado za na vrh piškota, ampak tudi brez nje so že sedaj odlični. Najverjetneje jih bom še kdaj pekla, samo bom testo naredila z rokami
< Sporočilo je popravil kvaka -- 25.5.2011 6:59:18 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 6:57:09
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Kavica Hvala za kavo, je že stekla po grlu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 6:58:49
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Prvič v življenju sem ostala brez besed: smo šli v park na sprehod in se dva mala fantka, stara nekje 3 leta razposajeno podita. Za njima pa foter, ves nejevoljen, namrščen.... Pa tečeta mala dva naprej do njihovega avta po parkirišču ob strani, tako, da res ni bilo nobene nevarnosti. Pa se zdere njihov foter: "da bi vsaj katerega avto povozil. Bo vsaj ena smet manj na tem svetu!" Jaz sem bila šokirana že ob prvem stavku in sem mislila, da ne slišim dobro. Potem mi je pa sapo vzelo, mojega sem pogledala in je bil ledeno zelen v obraz. Pa kaj si ti nor. Česa takega še nisem doživela. Itak, da se je mali butnil potem, ko je vrata odporal in je foter spet komentiral, da škoda, da si ni roke zlomil... jaz sploh več nisem upala pogledati tja ....in itak, da ju ni privezal.... Če ne bi imel blizu 180 kil, bi se zapodila vanj verjetno. Kaj vse ta zemlja nosi Žalostno, samo upam, da se kaj hujšega ne dogaja za štirimi stenami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 8:28:12
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka po moje si že na vrsti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 8:30:06
|
|
|
|
petarda
|
Jana...ko boš iskala nov mixer, poglej, če je kje kakšen z daljšimi šibami...jaz bi takega rabila ...sem pa trenutno tudi brez, ker sem ga pozabila na morju ...sem dol tortico pekla za našega strica, ker je imel ravno rojsnti dan.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.5.2011 8:32:13
|
|
|
|
petarda
|
A je kateremu novembrčku že izpadel kakšen zob? V petarditovi skupini ima ena punčka že dva sprednja stalna zunaj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?