|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
21.5.2011 21:50:57   
Urša08
helov

No sej neki vas pa je tuki naokoliuser posted image user posted image user posted image

Sem si en kakavček s smetano privoščila. Ful sem neki nervozna glede jutri, sploh ne vem kako se bo vse sešlouser posted image Upam na najboljše. Dons pa tud ne vem če bom sploh lahko spala ker mojga ni, sem ful navajena ga met ob sebiuser posted image user posted image user posted image

sedaj pa že bluzim user posted image user posted image user posted image

lahko nočko vsem in seveda lepo nedeljo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
21.5.2011 21:55:40   
Ajvy
dan.....

Danes smo punce po zajtrku odšle v BTc na FNZ.....smo še sosedovo pupo vzeli za družbo...je bilo krasno....smo se peljale s kočijo...nas je peljal ekstra kroge k nam je blo tak fino....Tarja je jahala ponija....sosedka tut...Tisa se jih nagledala in nabožala...kolk so ble prisrčne.....
POtem smo pa še Ribiča Pepeta ujele....waw...cel žur...so moje punce že s ta belim gledle ampak se niso dale....Ribič Pepe nam je dal Beti in Cej-a...kakšno veselje....v glavnem žur...pol pa še sladoled...na poti domov so takoj padle roletke...he he.....

Plenice so od 11- 25 kg....

Urša....full sem vesela ,da ste bolje...le tako naprej....

Kolumbo...tebi se prav vid ,da si čist fertik....upam,da prideš do počitka in  mal užitka,,,,

Sjmm...full sem vesela,da je bila tako fino......

Birdy...kako ste kaj?

Čebela...ti si čist naspidirana...waw.....

antonia....jst nikoli nisem dala punc narazen....jst sem bolj mnenja...da če je namenjen pol je namenjen....

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 4077
21.5.2011 22:00:42   
Urša08
Punce moje Nejc je sam od sebe prišel do mene in rekel mami jaz sem lačen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk sem hepi, je en velik jogurt pojedeluser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
21.5.2011 22:01:28   
Urša08
Ajvy vau kok lušten dan ste imele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
21.5.2011 22:39:42   
sunny24
Čer! Kako smo?

Evo, zjutri smo se pol babe odpravle en giro po Gorici...Najprej račke futrat, pol malo na igrala, do centra na eno pijačko k je blo toplo za pošizit, pol je itak padu še sladoled in gasa domov na kosilo...Ta mala je spala od 13:30-16h...Pol se je pa uscalo, tko da smo bli bol notr...Jst sem cote neki prebirala, Gaja je mojga "mučla"...Zdej pa madam pančka, moj dela do 5h...Meni je pa full čudno, k sm vikend fraj po nevem kolkem času...user posted image user posted image user posted image

ursa, super za Nejca, da mu gre na bujše, pa tudi za pridobljen apetit!!! user posted image user posted image user posted image

kolumbo, to je izjava leta!!! Lej da si jo zapišeš!!! user posted image user posted image user posted image  
Uf, a kar dva ta vijola euriča bo stal avto...user posted image user posted image user posted image

ajvy, lep dan ste mele bejbe!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
22.5.2011 6:17:52   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image user posted image

kolumbo....uf drag servisuser posted image .....upam da si se spočilauser posted image

urša...jaz tudi ne morem spat,če desca ni v posteljiuser posted image user posted image ......juhuuuuu Nejcuser posted image user posted image user posted image

ajvy.....se prav lepo bere kok ste uživaleuser posted image user posted image user posted image ....mi gremo zdele dopoldan v BTCuser posted image

sunny.....uživaj v frej vikenduuser posted image user posted image user posted image .......a ne greš zdele enkrat že na porodniško?

Hani se je popoldan čist preveč dogajalo in se je ob 22.00 začela zbujatuser posted image ....je težko nazaj zaspalauser posted image ....ati je ob 3.00 šel od doma....z malim sva pa ravno pojedlauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
22.5.2011 7:30:00   
baki
zdravo punce.da se vam malo oglasim po dolgem času.mi smo vsi vredu.katja je sicer od včeraj malo bol švoh.smo sli peš ene 2km do prevalj,pa je že včeraj jamrala kolk jo noge bolijo pa malo je bla topla.sem ji dala pol naprosina.je blo pol bolše.sam jo dons tudi noge bolijo.a je kero tudi iz tira vrgla novica da bo konec sveta.mene je,da sem bla čist fuč.drgač v to ne vrjamem.sem se sama sebi zdela smotana.....dons gremo na vikend saj je nedelja.jutri pa je spet služba.tk upam da se bol pogosto oglasim.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
22.5.2011 7:49:15   
Čebel@
baki....kako je v službo? si se jo navadila?

Hana full kašlauser posted image user posted image user posted image ....bo po moje par dni doma da k sebi pride.....ah,to me spravi v slabo voljouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
22.5.2011 8:15:40   
baki
čebel nik še ni nehal kašljat od kar je v vrtcuuser posted image .sam pravijo da mu nič ni.ampa ta kašelj je tu pa tam drgač je čist uredu.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
22.5.2011 8:40:00   
sunny24
Jutro!
Mi2 že v akciji...mama na RR, Gaja pa risanke gleda...Spet sm brez ideje, kaj bi kej danes počele...

čebela, jst sem zdej na dopustu pred porodniško. Mi ga je ostalo še full lanskega, pa letošnjega morem 10 dni pokurit, kr če ne mi propade...Uradno pa začnem s porodniško 19.6.
Drugi teden gremo na CSD, da zrihtamo papirje. Upam, da ne bojo kej komplicirali, k bo moj drugo leto šou na porodniško za 2 meseca, jst pa na dopustu...Bomo lepo oba doma! user posted image

baki, lepo te je brat po dolgem času! Uživejte na vikendu!!! user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
22.5.2011 8:54:13   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jutro!
Mi2 že v akciji...mama na RR, Gaja pa risanke gleda...Spet sm brez ideje, kaj bi kej danes počele...

čebela, jst sem zdej na dopustu pred porodniško. Mi ga je ostalo še full lanskega, pa letošnjega morem 10 dni pokurit, kr če ne mi propade...Uradno pa začnem s porodniško 19.6.
Drugi teden gremo na CSD, da zrihtamo papirje. Upam, da ne bojo kej komplicirali, k bo moj drugo leto šou na porodniško za 2 meseca, jst pa na dopustu...Bomo lepo oba doma! user posted image

baki, lepo te je brat po dolgem času! Uživejte na vikendu!!! user posted image

kako kaj nosečnost a težko nosiš?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
22.5.2011 11:49:33   
sunny24
Evo, smo ble pr tašči mal več kot 1 uro, zdej je šla ta mala en giro s sestro od mojga, jst pa malo cote prat, pa posesat in pomit po tleh...Gaja se je najedla češenj v nulo...Sam so full dobre, sok kr teče od njih, tko, da smo ble obe zarajhane v nulo...Ko eni vampirčki okoli ust! user posted image user posted image user posted image

baki, če povem po pravici o moji nosečnosti...Če ne bi mela trebuha in ta mali ne bi muval not, sploh ne bi vedla, da sem noseča...Upam, da bo tko do konca!

Danes mam še 56 dni do PDP...Kdaj se bo pa gospodič odloču pokukat na svet, je pa drugo...Sam upam, da ne med 12.6.-19.6. ker sm takrat v Čatežu in res ne bi šla rada v Brežice rodit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
22.5.2011 12:01:25   
Čebel@
user posted image user posted image spita-neprecenlivouser posted image

smo šli v BTC...tamala se je igrala pri BC igračah in na igralih,pa en krog po hali A smo šli....sem gledala za kopalke(zase) pa ni nič pametnega...v massu sem tamali ene prehodne šuhice vzela-23 št.user posted image

no evo,user posted image se zbuja k bo lakotaaaauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
22.5.2011 13:18:33   
sjmm
dan!

dons je pa kr lep dan.....so me zju3 pustili mau poležat, pa mau kofetkat z mojim....lepo, res lepo...tok mal cajta za kej takega...premalo

pol smo šibnili v najbližji spar po en par jogurtkov, žemljic in sladoled za po kosilu

mali zdej spančka, jz pa čaram kosilo...dons bo kremna bučna juhca in pa svaljki kr z drobtinicami, jabolčni kompotek....si je tole naš Jan zaželeu in smo se kr strinjaluser posted image

vsem, ki potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pošiljamo en fajn paket

PA LEPO NEDELJO ŠE NAPREJ!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
22.5.2011 13:48:55   
sjmm
no, pa d še mau zatežim z enim mojim bol al manj standardnim user posted image user posted image user posted image user posted image ....kokl sadja pojedo v dnevu vaši februarčki 09????...naš Majki je pred časom pojedel veliko sadja....zmiksano, speštano, v koščkih...sploh ni blo blema...zdej pa k je bol vroče pa skozišče sam joburte in jogurtove napitke...prov obseden je s tem in posledično poje dost manj sadja....edino grozdja k naj naj poje veliko, drgač pa včasih je pojedel celo breskvo, pa zdej sam ene 3 rezince, enako jabolko, banano kr tko noče...jo pa celo pohamsa z navadnim jogurtom...TKO D MAU MI POVEJTO NO, KAKO TO DELUJE PRI VASuser posted image ....sej načeloma pojemo veliko zelenjave....vseh vrst in oblik...ampak sadje je pa le sadje...no, sej mogoče ima samo obdobje k zdele je kr mau bol špičast postau za jest...sam tist k ritki razvajeni pašeuser posted image ...no, pa hvalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
22.5.2011 14:13:40   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

no, pa d še mau zatežim z enim mojim bol al manj standardnim user posted image user posted image user posted image user posted image ....kokl sadja pojedo v dnevu vaši februarčki 09????...naš Majki je pred časom pojedel veliko sadja....zmiksano, speštano, v koščkih...sploh ni blo blema...zdej pa k je bol vroče pa skozišče sam joburte in jogurtove napitke...prov obseden je s tem in posledično poje dost manj sadja....edino grozdja k naj naj poje veliko, drgač pa včasih je pojedel celo breskvo, pa zdej sam ene 3 rezince, enako jabolko, banano kr tko noče...jo pa celo pohamsa z navadnim jogurtom...TKO D MAU MI POVEJTO NO, KAKO TO DELUJE PRI VASuser posted image ....sej načeloma pojemo veliko zelenjave....vseh vrst in oblik...ampak sadje je pa le sadje...no, sej mogoče ima samo obdobje k zdele je kr mau bol špičast postau za jest...sam tist k ritki razvajeni pašeuser posted image ...no, pa hvalauser posted image

pri nas poje kar veliko sadja....v vrtcu je ena malica sadna,tadruga pa ali kruh ali pa jogurt...pol pa še ko pride domov poje kakšno banano,ali pa grozdje,pa borovnice ima rada...pa zdele bo sezona češenjuser posted image ....tko da se čez dan kar nabereuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
22.5.2011 14:15:35   
Čebel@
pri nas sončno,ampak grmi....Hana že 2,5 spi.....sva ji luč prižgala in vrata odprla,pa jo sploh ne motiuser posted image ....po kosilu bomo šli pa še kakšen điro,dokler ne bo dežja...zvečer pa dobimo obiskeuser posted image

lep preostanek dnevauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
22.5.2011 21:17:18   
Ajvy
dan...vikend je mimo...prihaja služba....eh.....
Današnji dan smo preživele bolj doma..nam je vsem pasalo....mal na igrišče..spančkat..pa  spet mal igranja...pa je dan mimo....

Sjmm...mi proti vam ne pojemo veliko sadja...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
22.5.2011 22:32:53   
sunny24
Čer! Jst sem kaput...
Popoldne me je primla volja in sm šla čistit avto...Vse posesano, opucano,...Še Gajči je pomagala! user posted image Pa še dobro, da se nism ga spravla prat, ker se je potem itak ulilo...

Zdej pa talente gledam, Gaja pančka...

Ša kdo tuki?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
22.5.2011 23:00:22   
sunny24
sjmm, da odgovorim glede sadja...Gaja poje vsak dan neki sadnega...Banane, jagode (te kar "krade" iz hladilnika), češnje so itak zakon zdej, pa sok pomaranče popije vsak dan...Včasih sadje kr zmiksam al pa skupaj nardimo sadno kupo-je potem še slajša! user posted image

Pa če ima Maj tko rad jogurte, mu dej sveže sadnje not narezano...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
22.5.2011 23:31:04   
sjmm
čer!

popoldne mau z loverjem , mau z mojo Brandon bando...smo vandrali po marostuuser posted image

večerna rutina v nedeljo itak traja in trajauser posted image

hvala za odgovore glede sadja....moj pravi d jz kompliciram d Maj itak vsega poje več k jzuser posted image ...ok popoldne mu je pol res zapasalo sadje skupi s sladoledomuser posted image user posted image

no, pa lahko noč!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
23.5.2011 6:19:28   
Čebel@
jutrouser posted image

nočka super(od 21.30-5.30user posted image ).....Hana še spiuser posted image ...z malim imava dopoldan UZ kolkov pa en kup položnic za plačatuser posted image

lep začetek tednauser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 23.5.2011 6:20:11 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
   [Brisano sporočilo]
23.5.2011 8:09:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4098
23.5.2011 9:16:22   
sjmm
dan!

dons sm pa jz neki težko vstala zju3....kr mi niso motorji zaštartal...user posted image user posted image user posted image user posted image pondelk, ni kej...mi je vikend čist baterije spraznu....sva z Majkijem kr mau u izi in na terasci kavico srkavauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4099
23.5.2011 9:22:06   
birdy
Jutro, jst sem odpokala tamali v vrtec (z Neli smo šli peš), cunje obesla, stroj spraznila, zdej se mi p čist nič več ne dauser posted image  Vikend je bil, no ja, včer vredu, smo šli šetat po gmajni, pol na roj. dan od svakinje v sosedno bajtouser posted image , zvečer pa še rutina, in seveda talenti. Sobota pa... Mi je dec vse živce pobral, že čist cel prejšni teden je čaru tisto igralo k ga zdej dela, ampak to je zgledal tko (mel je nočno): sem ga zbudila ob dveh, sva jedla, je letu po tamale, pršu gor da sem tamali pozdravila, pol pa ven in čaru tist igralo, tačas ju je mela seveda tašča. Sem prišla jst ven z Levom, je on čaru naprej, vse do sedmih k smo šli jest in se skopat pa spat otroci, za njimi še on, ob devetih je pa vstal da je kavo spil in šel na šiht. In ko je soboto cel dopoldne spet je.bu tisto piz.darijo in je tašča mela tamali (jst sem pa res mal pospravljala ker je lev spal), šel spat z Kristi in ko se zbudu spet šel tisto kur.barijo drkat sem pa znorela. Pršu je gor ob petih k je že res zgledal da se bo uscal. In pol, no, pol so iz mene zelo grde besede letele, in priznam da sem bla že na tem da spokam. Ker on pozablja da ma družino in da more bit tud mal z nami. Do Leva je pa itak skor k da ga ni. Mal sem dala ven, lepo da me prenašateuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?