|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
23.5.2011 10:00:15   
Urša08
jutro

Mi že od pediatrinje. Je dala Nejcu spet kri pregledat in je boljši čeprav izvid je še vedno porazen. Gre pa na boljše kar je pomembno. Do morja bo kar doma, atb 10 dni. V četrtek ponovno kontrola. Sedaj morm mal stanovanje v red dat ko mi ravno Eva spi. Pa vas moram malce prebrat. Za kosilo sem obljubila palačinke Nejcu, pa govejo juhico mam še za zravenuser posted image .

Včeraj smo uspešno krstili Evo. Je bilo luštno. Tko da slab začetek dober konec user posted image user posted image user posted image . Vreme nam je bilo naklonjeno, otroci pridni, smo meli en lep family dayuser posted image user posted image user posted image . Pa Žiga je začel malce več govort, sedaj že duda reče user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ujela od Sjmm vprašanje glede sadje - pri nas ima Žiga zelo rad sadje tako da mu ga vsak dan pripravljam - kar tak sadni krožnik naredim in z vilčko je. Mu nakockam kake tri vrste sadja in je . Ponavadi npr. poje dva kosa (al banano+jabolko, jabolko+ hruška,.. ) al pa kako skledčko jagod. Pa dopoldan še v vrtcu je sadje. Nejc pa sedaj malce štrajka s sadje ampak vztrajam čeprav on bi pa samo jabolka in hruške jedeluser posted image user posted image user posted image

grem turbo vklopit

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
23.5.2011 10:39:49   
Urša08
Birdy jaz te čist zastopim zakaj si malce ponorela in ti dam prav. So tud njegovo otroci in ga potrebujejo , pa tudi ti ga potrebuješ. Ma dobra si da jih tkole popedenaš sama user posted image user posted image user posted image Jaz vidim da mi dopoldan vse gre tud s tremi ampak zvečer pa močno mojga rabim da mal pomagauser posted image user posted image user posted image

Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za prekrasen začetek dneva - kavica na terasi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo upam da lepo uživate user posted image

Ajvy naj bo teden čim manj naporen user posted image Si kakšen dan med tednom frej?

Tamika kako ste se meli?

Jaz sem maso za palačinke že naredila, juhica je itak že ready tko da sem si kar en kapučinček privoščila. Potem morm pa en stroj obest, enga pobrat, pa še kaj prat dat. MAmo itak celo štalo s temi cotami.
Pa počasi morm listek pisat kaj rabimo še za na morje namreč čez 8 dni mi šibamo na morčija user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
23.5.2011 10:40:45   
Urša08
mam samogovore user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
23.5.2011 10:48:33   
sjmm
birdy.....te čist zastopim, si prov nardila...jz tud vsake kvatre mau vn padm...k moj pozabi d ne živi samuser posted image ....sej bo bolš...ej, dece je treba še bol konstantno u lajšto dajat k otroke...kak lajfuser posted image user posted image user posted image ....evo sam zate mamica birdy...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa držim pesti d te je kej za res uzeluser posted image

urša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen in lep krst.....pa seveda d gre Nejčku na bolje...jz fuuul navijam d se vsi dobro držite in zdravi in veseli odplavate na morje...pa super za Žigca d tok sadja poje, sej naš je tud, pa ima zgleda mau pauzo d se vrsta sadja zamenja na ta poletno izbirouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
23.5.2011 10:50:23   
sjmm
joj, ej dons pa nism še skor nč nardila...sam brisače sva zložila in postle pošlihtala...šibam zdej pomivalca nafilat...pol pa mau na luftuser posted image

fajn bodite!!!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
23.5.2011 10:52:04   
birdy
O, Urša, a že na morje? Mal sem fovšuser posted image  Ti pa ne zavidam cot, jst sem pa zdej skor čist v nulo prišla, mam še ta pisane sam jih nimam zadost. No, sam za zlikat bojo pa danes zvečer trije strojiuser posted image  Nikad konca, pa še mojedva dons dam prideta, sam ne vem če bosta kar takoj pustila robo, al bomo kdaj drugič dobil (prideta direkt iz letališča k nam, še po psa).
In zdej k bo pes šel bo pa treba fejst pomit, smo bili velik zunaj in je ta fin pesek povsod. Sej pometam pa na hitr pobrišem, sam to ni to. Včer sem zvečer kuhno pometla, pa dons zdele, pa je bilo ful tega peska. Pol pa še dnevna, pa predsoba, ma za pol smetične mivke sem mela nouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
23.5.2011 10:58:06   
birdy
Joj, ementaler moj...
Urša, tud jst sem vesela da gre Nejcu na bolje, če je začel jest ste pa res zmagal, vsaj pri mojih je blo tko. Pa čestitke za krst, a bo kej slikic?

Sjmm, sam res, več je dela z njimi k pa z otroci. Mislm pa da me je resno vzel k so res težke besede padale, k mene spravš v obup pol sem prov zlobna, načrtno. Pa ne tko da bi že zdej študirala kaj bom takrat nardila, rekla, ampak takrat v tistem momentu vsa zloba iz mene udar in nč ne zbiram besed. Pa me je moj dec HB sam ene 2x pripelju do tega. Kar je pa še vedno 2x preveč glede na to da je čist brez potrebe. 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
23.5.2011 11:18:29   
Urša08
Sjmm ne sekiri se glede sadja, ma otroc imajo kar ena obdobja k bi neki jedli potem pa ne bi, pa je spet neki druzga aktualno. Maj itak dost poje pa zdravo tud user posted image Slikice bodo ko moj vse slikce naloži user posted image . Jaz bi pa kako slikico tebe z obletnice user posted image

Birdy no sej samo da je tvoj dojel user posted image user posted image user posted image user posted image Glede morja se pa nama z user posted image že tok lušta da zamenjamo klimo in smo skupaj in močno stiskava pesti da presekamo te bolezni. No sej ko boste pa vi šli bom pa jaz mal zavidala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
23.5.2011 12:03:49   
Čebel@
še za tiste,ki niste na FBuser posted image

http://www.facebook.com/pages/Otro%C5%A1ka-opremarabljeno/153205854746780

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 23.5.2011 12:04:33 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
   [Brisano sporočilo]
23.5.2011 12:45:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
23.5.2011 12:55:24   
sjmm
urša...slikco z obletnice prpopam k mi jo pošljejo une k so fotkaleuser posted image

mi2 sva se mau našetkala, pa mau na igrišču v mivko zakopala, pol sva pa šibnla eno solatko prepult in jo nekaj nabrat za kosilouser posted image

kolumbo...joj, kok jz tud sovražm leteče dneve...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...s čim ti lahk pomagam glede Jurkotove prehrane????...ej ista si k jz...če Maj kak dan ne poje vse delekosila sm čist out...sej pol zihr s kakih jogurtom not prnese, sam pr men je kosilo ...kosilo...joj, kok smo mame včasih smešne...otroc pa sploh ne porajtajo razlike med kosilom in jogurtom...vse je HRANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tko d se tud ti ne smeš sekirat, če pa rabš kak receptek za baby obroke pa sam povej mam ene 4 A4 formate jedilnikovuser posted image user posted image user posted image

moj me je dons že 2x klicu...mejduš kok zaleže mau romantikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
23.5.2011 13:10:31   
claud
Hello!

Evo ne uspem vas sproti prebirat...

I NEED HELP!"!!!!!!!!!!

Nimam več pojma kaj čem narest... Larissi se prehlad vleče že..ma zihr en mesec....
S tem da je imela pred kakim tednom 1 dan vročine. No dons sm jo pa zjutri peljala v vrtec in me čez 2 uri kličejo da ima vročino in bruha.... ko sm jo pršla iskat je vročina in bruhanje izginlo in ostaja običen prehlad ala zabasan nosuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdj pa sploh ne vem al naj jo peljem h P al je brez veze k nas bo nazaj napotila sam s fiziološkouser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
23.5.2011 13:31:24   
birdy
Claud, a je slučajno bruhala od kašljanja? Ne vem, prvo kar sem pomislila (pač glede na to da zdej je pa ok) je da je bruhala ob kašlju in da je mela vročino ker je bila pregreta. Ker predvidevam da pol sta jo mal osamile, da se je mal umirila, pol je pa tud vročina izginila. Za prehlad k se tok dolg vleče pa... Dve varjanti, prva da je to vrtec kjer otroci sam prenašajo, druga pa da jo mogoče daje kaka alergija na cvetni prah. Ker če si jo imela kej doma pa da vseen še vedno vsa smrkava bi jo lohk kej v tej smeri matral. 
Veš pa da samo ugibam a ne?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
23.5.2011 14:53:44   
Urša08
Claud jaz ti svetujem da poslušaš sebe. Če se ti zdi da se vse skup predolgo vleče jo pelji k p in naj ji da pregledat kri. Lahko gre pa čist za vrtčevske prehlade, saj veš puščanje noska in kašelj. Ti sama najbolj poznaš Larisso. 

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
23.5.2011 14:54:22   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jutro, jst sem odpokala tamali v vrtec (z Neli smo šli peš), cunje obesla, stroj spraznila, zdej se mi p čist nič več ne dauser posted image  Vikend je bil, no ja, včer vredu, smo šli šetat po gmajni, pol na roj. dan od svakinje v sosedno bajtouser posted image , zvečer pa še rutina, in seveda talenti. Sobota pa... Mi je dec vse živce pobral, že čist cel prejšni teden je čaru tisto igralo k ga zdej dela, ampak to je zgledal tko (mel je nočno): sem ga zbudila ob dveh, sva jedla, je letu po tamale, pršu gor da sem tamali pozdravila, pol pa ven in čaru tist igralo, tačas ju je mela seveda tašča. Sem prišla jst ven z Levom, je on čaru naprej, vse do sedmih k smo šli jest in se skopat pa spat otroci, za njimi še on, ob devetih je pa vstal da je kavo spil in šel na šiht. In ko je soboto cel dopoldne spet je.bu tisto piz.darijo in je tašča mela tamali (jst sem pa res mal pospravljala ker je lev spal), šel spat z Kristi in ko se zbudu spet šel tisto kur.barijo drkat sem pa znorela. Pršu je gor ob petih k je že res zgledal da se bo uscal. In pol, no, pol so iz mene zelo grde besede letele, in priznam da sem bla že na tem da spokam. Ker on pozablja da ma družino in da more bit tud mal z nami. Do Leva je pa itak skor k da ga ni. Mal sem dala ven, lepo da me prenašateuser posted image

pridna.. :)

user posted image user posted image kolk si huda... tile moški so pa res, k bi iz lune padli..:(

boma2 :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
23.5.2011 14:57:09   
Urša08
Kolumbo glede kavice povej kdaj teb odgovarja, jaz bom pa mal taščo povprašala kdaj dela popoldan da bi lahko Nejca pri njej pustila. Tale moj bolanček je že turbouser posted image user posted image user posted image Kje bi se pa doble - kje na zraku?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
23.5.2011 14:59:48   
Urša08
Birdy super da si vse cote poštimala user posted image user posted image user posted image user posted image ma jaz sploh ne pridem na čisto, je skoz neki, če ne druzga pa preoblačenje postel, pa deke na kavču,... tko da čist začaran krog. Sem jih na cajte že tok sita da bi jih kr čez balkon fliknila. Ma sej se tolažim da še en turbo teden potem pa DOPUST in to 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
23.5.2011 15:00:43   
Urša08
Boma kako si? Kaj kej počenjaš / počenjate?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
23.5.2011 15:02:02   
Urša08
Sjmm jaz se pa priporočam za tele baby receptke user posted image user posted image user posted image user posted image Eva ima trenutno en obrok in bo prav prišlo kaka pametna ideja. Hvala že vnaprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
23.5.2011 17:28:40   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm jaz se pa priporočam za tele baby receptke user posted image user posted image user posted image user posted image Eva ima trenutno en obrok in bo prav prišlo kaka pametna ideja. Hvala že vnaprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti lahk pošlem na mail...sam mi ga na ZS nalimaj...plis!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
23.5.2011 17:30:20   
sjmm
evo mene ....čakam d bo ena pita pečena

fantje pa so šli tuto kompleto na baseball...ker pri nas po novem MIha in jan poleg kitare in košarke norita še za baseballom....sej je fajn d se razmigajo, sam to je enih prešvicanih in umazanih cot d te kap rukneuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
23.5.2011 17:53:26   
sjmm
ekola...še obljubljene slikce!

user posted image

user posted image

tok sm dobila iz enga vira...mogoče še kej prideuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
23.5.2011 20:42:37   
birdy
Joj, neki kaže da mamo noriceuser posted image
Sploh ne bom nč več rekla, glih 6 dni sva bila z Levom sama.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
23.5.2011 21:06:57   
Ajvy
čer----

Urša..
.joj..kr s teboj navijam za morje....kolk se lepo sliši...
Ta teden nisem nič frej...sem bila vikend....sorry

KOlumbo...mene je tut napadla alergija...vsak dan je slabše...vsa sem že raspraskana...sonce ni prav nič prizanesljivo letos.....

Sjmm....krasna si na slikici....

Birdy...o norice...a res....upam,da minejo v čimbolj blagi obliki.....

petrušk...kako je ?

Claud...jst bi peljala k zdravniku....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
23.5.2011 21:13:24   
Urša08
Sjmm čudovita si user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy ojej te norice user posted image user posted image user posted image naj bodo res čim bolj blage. Katera jih je pa dobila?

Ajvy hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Škoda da nisi nič frej, no sej se nama pa mogoče rata dobit po morčiju user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?