Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 10:00:15
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mi že od pediatrinje. Je dala Nejcu spet kri pregledat in je boljši čeprav izvid je še vedno porazen. Gre pa na boljše kar je pomembno. Do morja bo kar doma, atb 10 dni. V četrtek ponovno kontrola. Sedaj morm mal stanovanje v red dat ko mi ravno Eva spi. Pa vas moram malce prebrat. Za kosilo sem obljubila palačinke Nejcu, pa govejo juhico mam še za zraven . Včeraj smo uspešno krstili Evo. Je bilo luštno. Tko da slab začetek dober konec . Vreme nam je bilo naklonjeno, otroci pridni, smo meli en lep family day . Pa Žiga je začel malce več govort, sedaj že duda reče Sem ujela od Sjmm vprašanje glede sadje - pri nas ima Žiga zelo rad sadje tako da mu ga vsak dan pripravljam - kar tak sadni krožnik naredim in z vilčko je. Mu nakockam kake tri vrste sadja in je . Ponavadi npr. poje dva kosa (al banano+jabolko, jabolko+ hruška,.. ) al pa kako skledčko jagod. Pa dopoldan še v vrtcu je sadje. Nejc pa sedaj malce štrajka s sadje ampak vztrajam čeprav on bi pa samo jabolka in hruške jedel grem turbo vklopit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 10:39:49
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy jaz te čist zastopim zakaj si malce ponorela in ti dam prav. So tud njegovo otroci in ga potrebujejo , pa tudi ti ga potrebuješ. Ma dobra si da jih tkole popedenaš sama Jaz vidim da mi dopoldan vse gre tud s tremi ampak zvečer pa močno mojga rabim da mal pomaga Sjmm super za prekrasen začetek dneva - kavica na terasi Kolumbo upam da lepo uživate Ajvy naj bo teden čim manj naporen Si kakšen dan med tednom frej? Tamika kako ste se meli? Jaz sem maso za palačinke že naredila, juhica je itak že ready tko da sem si kar en kapučinček privoščila. Potem morm pa en stroj obest, enga pobrat, pa še kaj prat dat. MAmo itak celo štalo s temi cotami. Pa počasi morm listek pisat kaj rabimo še za na morje namreč čez 8 dni mi šibamo na morčija
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 10:40:45
|
|
|
|
Urša08
|
mam samogovore
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 10:48:33
|
|
|
|
sjmm
|
birdy.....te čist zastopim, si prov nardila...jz tud vsake kvatre mau vn padm...k moj pozabi d ne živi sam ....sej bo bolš...ej, dece je treba še bol konstantno u lajšto dajat k otroke...kak lajf ....evo sam zate mamica birdy... ...pa držim pesti d te je kej za res uzel urša.... za uspešen in lep krst.....pa seveda d gre Nejčku na bolje...jz fuuul navijam d se vsi dobro držite in zdravi in veseli odplavate na morje...pa super za Žigca d tok sadja poje, sej naš je tud, pa ima zgleda mau pauzo d se vrsta sadja zamenja na ta poletno izbiro
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 10:50:23
|
|
|
|
sjmm
|
joj, ej dons pa nism še skor nč nardila...sam brisače sva zložila in postle pošlihtala...šibam zdej pomivalca nafilat...pol pa mau na luft fajn bodite!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 10:52:04
|
|
|
|
birdy
|
O, Urša, a že na morje? Mal sem fovš Ti pa ne zavidam cot, jst sem pa zdej skor čist v nulo prišla, mam še ta pisane sam jih nimam zadost. No, sam za zlikat bojo pa danes zvečer trije stroji Nikad konca, pa še mojedva dons dam prideta, sam ne vem če bosta kar takoj pustila robo, al bomo kdaj drugič dobil (prideta direkt iz letališča k nam, še po psa). In zdej k bo pes šel bo pa treba fejst pomit, smo bili velik zunaj in je ta fin pesek povsod. Sej pometam pa na hitr pobrišem, sam to ni to. Včer sem zvečer kuhno pometla, pa dons zdele, pa je bilo ful tega peska. Pol pa še dnevna, pa predsoba, ma za pol smetične mivke sem mela no
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 10:58:06
|
|
|
|
birdy
|
Joj, ementaler moj... Urša, tud jst sem vesela da gre Nejcu na bolje, če je začel jest ste pa res zmagal, vsaj pri mojih je blo tko. Pa čestitke za krst, a bo kej slikic? Sjmm, sam res, več je dela z njimi k pa z otroci. Mislm pa da me je resno vzel k so res težke besede padale, k mene spravš v obup pol sem prov zlobna, načrtno. Pa ne tko da bi že zdej študirala kaj bom takrat nardila, rekla, ampak takrat v tistem momentu vsa zloba iz mene udar in nč ne zbiram besed. Pa me je moj dec HB sam ene 2x pripelju do tega. Kar je pa še vedno 2x preveč glede na to da je čist brez potrebe.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 11:18:29
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ne sekiri se glede sadja, ma otroc imajo kar ena obdobja k bi neki jedli potem pa ne bi, pa je spet neki druzga aktualno. Maj itak dost poje pa zdravo tud Slikice bodo ko moj vse slikce naloži . Jaz bi pa kako slikico tebe z obletnice Birdy no sej samo da je tvoj dojel Glede morja se pa nama z že tok lušta da zamenjamo klimo in smo skupaj in močno stiskava pesti da presekamo te bolezni. No sej ko boste pa vi šli bom pa jaz mal zavidala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2011 12:45:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 12:55:24
|
|
|
|
sjmm
|
urša...slikco z obletnice prpopam k mi jo pošljejo une k so fotkale mi2 sva se mau našetkala, pa mau na igrišču v mivko zakopala, pol sva pa šibnla eno solatko prepult in jo nekaj nabrat za kosilo kolumbo...joj, kok jz tud sovražm leteče dneve... ...s čim ti lahk pomagam glede Jurkotove prehrane????...ej ista si k jz...če Maj kak dan ne poje vse delekosila sm čist out...sej pol zihr s kakih jogurtom not prnese, sam pr men je kosilo ...kosilo...joj, kok smo mame včasih smešne...otroc pa sploh ne porajtajo razlike med kosilom in jogurtom...vse je HRANA ...tko d se tud ti ne smeš sekirat, če pa rabš kak receptek za baby obroke pa sam povej mam ene 4 A4 formate jedilnikov moj me je dons že 2x klicu...mejduš kok zaleže mau romantike
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 13:10:31
|
|
|
|
claud
|
Hello! Evo ne uspem vas sproti prebirat... I NEED HELP!"!!!!!!!!!! Nimam več pojma kaj čem narest... Larissi se prehlad vleče že..ma zihr en mesec.... S tem da je imela pred kakim tednom 1 dan vročine. No dons sm jo pa zjutri peljala v vrtec in me čez 2 uri kličejo da ima vročino in bruha.... ko sm jo pršla iskat je vročina in bruhanje izginlo in ostaja običen prehlad ala zabasan nos Zdj pa sploh ne vem al naj jo peljem h P al je brez veze k nas bo nazaj napotila sam s fiziološko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 13:31:24
|
|
|
|
birdy
|
Claud, a je slučajno bruhala od kašljanja? Ne vem, prvo kar sem pomislila (pač glede na to da zdej je pa ok) je da je bruhala ob kašlju in da je mela vročino ker je bila pregreta. Ker predvidevam da pol sta jo mal osamile, da se je mal umirila, pol je pa tud vročina izginila. Za prehlad k se tok dolg vleče pa... Dve varjanti, prva da je to vrtec kjer otroci sam prenašajo, druga pa da jo mogoče daje kaka alergija na cvetni prah. Ker če si jo imela kej doma pa da vseen še vedno vsa smrkava bi jo lohk kej v tej smeri matral. Veš pa da samo ugibam a ne?
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 14:53:44
|
|
|
|
Urša08
|
Claud jaz ti svetujem da poslušaš sebe. Če se ti zdi da se vse skup predolgo vleče jo pelji k p in naj ji da pregledat kri. Lahko gre pa čist za vrtčevske prehlade, saj veš puščanje noska in kašelj. Ti sama najbolj poznaš Larisso.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 14:54:22
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Jutro, jst sem odpokala tamali v vrtec (z Neli smo šli peš), cunje obesla, stroj spraznila, zdej se mi p čist nič več ne da Vikend je bil, no ja, včer vredu, smo šli šetat po gmajni, pol na roj. dan od svakinje v sosedno bajto , zvečer pa še rutina, in seveda talenti. Sobota pa... Mi je dec vse živce pobral, že čist cel prejšni teden je čaru tisto igralo k ga zdej dela, ampak to je zgledal tko (mel je nočno): sem ga zbudila ob dveh, sva jedla, je letu po tamale, pršu gor da sem tamali pozdravila, pol pa ven in čaru tist igralo, tačas ju je mela seveda tašča. Sem prišla jst ven z Levom, je on čaru naprej, vse do sedmih k smo šli jest in se skopat pa spat otroci, za njimi še on, ob devetih je pa vstal da je kavo spil in šel na šiht. In ko je soboto cel dopoldne spet je.bu tisto piz.darijo in je tašča mela tamali (jst sem pa res mal pospravljala ker je lev spal), šel spat z Kristi in ko se zbudu spet šel tisto kur.barijo drkat sem pa znorela. Pršu je gor ob petih k je že res zgledal da se bo uscal. In pol, no, pol so iz mene zelo grde besede letele, in priznam da sem bla že na tem da spokam. Ker on pozablja da ma družino in da more bit tud mal z nami. Do Leva je pa itak skor k da ga ni. Mal sem dala ven, lepo da me prenašate pridna.. :) kolk si huda... tile moški so pa res, k bi iz lune padli..:(
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 14:57:09
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo glede kavice povej kdaj teb odgovarja, jaz bom pa mal taščo povprašala kdaj dela popoldan da bi lahko Nejca pri njej pustila. Tale moj bolanček je že turbo Kje bi se pa doble - kje na zraku?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 14:59:48
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy super da si vse cote poštimala ma jaz sploh ne pridem na čisto, je skoz neki, če ne druzga pa preoblačenje postel, pa deke na kavču,... tko da čist začaran krog. Sem jih na cajte že tok sita da bi jih kr čez balkon fliknila. Ma sej se tolažim da še en turbo teden potem pa DOPUST in to 14 dni komi čakam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 15:00:43
|
|
|
|
Urša08
|
Boma kako si? Kaj kej počenjaš / počenjate?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 15:02:02
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm jaz se pa priporočam za tele baby receptke Eva ima trenutno en obrok in bo prav prišlo kaka pametna ideja. Hvala že vnaprej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 17:28:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm jaz se pa priporočam za tele baby receptke Eva ima trenutno en obrok in bo prav prišlo kaka pametna ideja. Hvala že vnaprej a ti lahk pošlem na mail...sam mi ga na ZS nalimaj...plis!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 17:30:20
|
|
|
|
sjmm
|
evo mene ....čakam d bo ena pita pečena fantje pa so šli tuto kompleto na baseball...ker pri nas po novem MIha in jan poleg kitare in košarke norita še za baseballom....sej je fajn d se razmigajo, sam to je enih prešvicanih in umazanih cot d te kap rukne
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 17:53:26
|
|
|
|
sjmm
|
ekola...še obljubljene slikce! tok sm dobila iz enga vira...mogoče še kej pride
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 20:42:37
|
|
|
|
birdy
|
Joj, neki kaže da mamo norice Sploh ne bom nč več rekla, glih 6 dni sva bila z Levom sama.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 21:06:57
|
|
|
|
Ajvy
|
čer---- Urša...joj..kr s teboj navijam za morje....kolk se lepo sliši... Ta teden nisem nič frej...sem bila vikend....sorry KOlumbo...mene je tut napadla alergija...vsak dan je slabše...vsa sem že raspraskana...sonce ni prav nič prizanesljivo letos..... Sjmm....krasna si na slikici.... Birdy...o norice...a res....upam,da minejo v čimbolj blagi obliki..... petrušk...kako je ? Claud...jst bi peljala k zdravniku....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 23.5.2011 21:13:24
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm čudovita si Birdy ojej te norice naj bodo res čim bolj blage. Katera jih je pa dobila? Ajvy hvala Škoda da nisi nič frej, no sej se nama pa mogoče rata dobit po morčiju
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?