|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
20.5.2011 20:54:14   
Ajvy
Punce...mi smo že cel teden suhi....jst kr ne morem vrjet....

Prodam pamperske 5 ...babyy dry pa active fit dvakrat.....vsako za 10 evrov....če bi bila katera tko prjazna, pa bi to odkupla bi bila zelo vesela....sej bi podarila...mi je kar bad...sam ne morem....hvala vnaprej

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
20.5.2011 22:27:36   
brkn83
čer.

danes lahk pa še sam v postlo padem, tolk sem hin. Sej ne morem verjeti koliko dela si na glavo nakopam  vsak dan. Jutri sva spet sama, ker ata gre na tekmo v Avstrijo, potem pa sestanek, zvečer pa na nočno............................... bomo pa mogoče v nedeljo malo več skupaj če nam uspe.

Grem pod tuš in v postlo.

Petrušk - vse najboljše in najlepše ti želim ob tvojem prazniku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
20.5.2011 22:30:30   
sunny24
Čer! Kako kaj?

Gaja spi, moj dela, jst pa tle...Danes nismo mele kaj počet zjutri, pa smo se napokale in šibnle na morje za par urc. Je blo full fajn, 2 určki na sončku, malo čofanja po vodi, Gaja bi najrajši cela šla v vodo, ma je sam rit zmočila-več ji nisem pustila, k je voda še kr mrzla, čeprav je blo zuni 30C...V glavnem, pasalo je fulllll! user posted image

Učeri sm mela UZ in smo gledali našega fantiča. Je vse v redu, ma 1700g, z glavo je že obrnjen proti izhodu...Sam nej počaka še 2 meseca, pa bo! Mam še kr neki reči za nardit prej, še na dopust morm it! user posted image user posted image user posted image

Prej sm neki cote od Gaje premetavala in ugotovila, da ji bo full lanskih poletnih še letos prov. Bomo malo pršparali na cotah! Morm pa še une prov ta prve počekirat, da vidim, kaj bo našmu fantiču pršlo prov.

ursa in kolumbo, pošiljam vam user posted image user posted image user posted image , da se otroci hitro pozdravijo!!!!!!!!!

petrusk, vse najboljše in najlepše!!!
user posted image user posted image user posted image

ajvy,
ooo, lepo to, da je Tisa končala kariero s pleničkami!!! Bravo!!! user posted image user posted image user posted image  

Gaja tudi lepo pove, da jo lulat al pa kakat, pa gremo na školko. Prov pravo odvajanje pa bomo začeli zdej, ko bo več cajta in bo lepo toplo!

A je še kdo tuki?

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 20.5.2011 22:31:15 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
20.5.2011 23:08:16   
birdy
Evo mene, odpeglala glavnino 74, pa sem še iz omare 68 ven vrgla, mi je bilo en mejčken hudo za kako coto, pa ajde, prihajajo nove in te bojo glihko lepe. Pa ne vem če je bilo 10 cot še od mojih punc (da je bilo primerno tud za fantka), joj, kaj bi jst brez Kolumbo, Sjmm in Urše, hvala punce moje user posted image user posted image user posted image  
Ajvy, za kok kil pa je 5ka? Pa sej niso kake espešeli za punčke?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
21.5.2011 8:51:58   
Urša08
Ajvy jaz komot odkupim pleničke user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
21.5.2011 8:53:34   
Urša08
jutro

Se mi zdi da je Nejc mičkeno boljši, je bila tudi nočka boljša user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo šlo samo še navzgoruser posted image . Sedaj bomo meli zajtrk potem me čaka pa peka biskvita za torto. Ko dam Evico spančkat vas vse preberem in pokomentiramuser posted image

lepo jutro

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
21.5.2011 8:55:23   
Urša08
 Birdy in Ajvy u sem vidla da je tud Birdy spraševala - Birdy če jih ti rabiš jih maš komot. 5 - ka pa ne vem od kolk je k mamo 4+. V glavnem dogovorta se kakor vama odgovarjauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
21.5.2011 9:02:21   
sunny24
Jutro!
Naša madam je neki zgodnja bla danes...Je ustala ob 7:30, kar se ni zgodilo že več kot leto...Zdej pa risanke gledamo...
Študiram, kaj kej počet danes...Moj je delu ponoči tko da bo spal, mi2 pa pojma nimam...Malo bomo šle po Gorici, mogoče na cinglce, pa račke futrat...Neki bomo že.

birdy, a tudi ti v cunjah...Jst bom danes preprala poletne cote od Gaje.

ursa, super da je Nejc bujši!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
21.5.2011 9:27:46   
sjmm
dan!

evo bejbe moje...sem že tle...JOJ, KOK JE BLO LUŠNO NA OBLETNICIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nas je blo 28 od 32....kok smo se načvekale in nagledale ena drugo....smo do polnoči blebetale...ma, res je blo fajn, zame pa sploh k grem glih vsake 5 let nekam...v glavnem , ko sm pršla domov sem bla čist u filingu sploh nism mogla spat do 2huser posted image .....seveda pa sm bla edina s 4 mulčki...kaj čmo...sm bla kmetavzarske sorte, pa so mi sam mulčki po glavi hodili, tak cajt k so se drugi za kake fajn službe puliliuser posted image ...no, blo je super...sam šezmer smo imele 3 štabe...une zafnane lublančanke iz prvih klopi v razredu, pa pol ta srednje klopi...piflarski sloj, na konc pa naša ta funny banda...in s to bando smo si ful telefonske izmenjale d ga gremo žurat vsake kvatre k mamo vse take bol zapečkarske deceuser posted image user posted image user posted image

drgač pa sm okol pol1h uletela domov....ta velki 3 so v bombi od dnevne še zmer gledal tv...še noben v pižami, kuhna je bla d me je kr vn odnesl....pa sm jz po kosilu vse poštimala...moj je pa že od 9h spal skupi z Majem, noben ni peljal psa...tko d sm ga jz ob 1h....po moje mi ni treba povedat d sm bla jezna k user posted image ...ampak sej dona je sobota in bomo kej poštimal...sam moj je šu rajš kr delatuser posted image

ajvy.....super, super za tvojo pridno pupikouser posted image user posted image user posted image

urša....zelo fajn brat d je Nejc bolje...naj gre sam še navzgoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sunny....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d vaš fantiček lepo raste

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
21.5.2011 9:50:53   
sunny24
sjmm, jutro! Super za tak lep večer! user posted image user posted image user posted image  

Jst sm pa do zdej vse obletnce zamudila...user posted image   Ja kaj čmo, mam tak šiht, k je med vikendi in pr nas dobit fraj za vikend je mission mpossible...Upam, da mi rata vsaj kaka...Pa še v sredno sem hodila v Sežano, na fax v Portorož...Še dobro da obstaja FB, da sm vsaj kej v kontaktu z bivšimi sošolci...user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
21.5.2011 11:52:47   
Čebel@
dan

končno malo časa da se dol vsedem...mala ponoči začela kašlat in kihatuser posted image user posted image ....včeraj smo šli v Kamnik pogledat qilandijo-tamala tulila samo da je tavelizga medveda in hipota zagledalauser posted image ....smo se lepo domov pobrali in bom že sama en dan šla orenk pošnofat...za tamavga rabim 62,tko da bo en kup € šlo

danes smo bili celo dopoldne zunaj-Hana je padla direkt na obraz in si ustnico prbila in ima v iber zatečenouser posted image user posted image user posted image ....zdele oba spita-mali bo vsak čas jedel....popoldan smo pa povabljeni k nečakinji na RDuser posted image

za jutri je moj rekel če bi šli na kakšen izlet-sem bila kar presenečena,ker ponavadi sem jaz pobudnik za izleteuser posted image ....neki naja na primorsko vlečeuser posted image user posted image user posted image

za tist vikend,k naj bi bil srečanje se pa pogovarjava,da bi šli spet za 3 dni v Vivatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Tisi da je velika punca brez pleničk

user posted image user posted image user posted image za Nejčka da je bolši

user posted image user posted image user posted image sjmm za uspešen žur-čakam slikico kako si bila upedenanauser posted image

user posted image user posted image user posted image sunny za user posted image ki lepo raste

to sem si zapomnilauser posted image

lep vikend vam želimuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
21.5.2011 12:35:19   
antonia
Punce, tiste, ki imate 2 ali več, prosim za vaše izkušnje.
Naš tamali je v četrtek začel blago kašljat. gledse na to, da ima tamala šele dober teden, smo pazili, da nista bila v neposrednem kontaktu (kolikor je v stanovanju mogoče), razkuževali smo si roke pred handligom z dojenčico. Mali je bil od 7 - 16.00 v varstvu. Danes zjutraj pa je mali začel intenzivno kašljat in smrkat, vročina 37,0 in še preden se je ta mala zbudila sta z mojim spakirala k mojim staršem - moj pravi, da v izgnanstvo. Meni se srce trže, ker imam občutek, da je Jakob zdaj ful zapostavljen in mali to tudi čuti, po drugi strani pa me je ful strah za novorojenko... Zdaj bova par dni sami....

Kako ste vio to reševale prvi mesec, dva po prihodu otroka??

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
21.5.2011 14:38:11   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: antonia

Punce, tiste, ki imate 2 ali več, prosim za vaše izkušnje.
Naš tamali je v četrtek začel blago kašljat. gledse na to, da ima tamala šele dober teden, smo pazili, da nista bila v neposrednem kontaktu (kolikor je v stanovanju mogoče), razkuževali smo si roke pred handligom z dojenčico. Mali je bil od 7 - 16.00 v varstvu. Danes zjutraj pa je mali začel intenzivno kašljat in smrkat, vročina 37,0 in še preden se je ta mala zbudila sta z mojim spakirala k mojim staršem - moj pravi, da v izgnanstvo. Meni se srce trže, ker imam občutek, da je Jakob zdaj ful zapostavljen in mali to tudi čuti, po drugi strani pa me je ful strah za novorojenko... Zdaj bova par dni sami....

Kako ste vio to reševale prvi mesec, dva po prihodu otroka??

pri nas je mali že od začetka prehlajen-skos ima poln nosek in slišim da ima sluz za odkašljat...P je rekla,da ker je Hana v vrtcu,da je to čist normalno...ubistvu sploh ne vem kako bi ti svetovala...po eni strani je prav,da ste Jakoba "odstranili,ker Neža je res še premejčkena...Jakob pa zna tebi in Neži to malo zameriti,ampak se ne sikeraj preveč,ker bo šlo to mimo....Hana je mene prvih 14 dni dobesedno ignorirala,pol je bilo pa ok...aja:nisem jo pa nič jemala iz vrtca,ko sem rodila...pazim le,da ga ne boža po obrazu in po rokicah

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
21.5.2011 14:40:02   
Čebel@
jaz sem čist vremenska-glava me boli in sitna semuser posted image ....Hana ima neki čudne učke,se zgleda neki kuha v njejuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
   [Brisano sporočilo]
21.5.2011 17:02:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4065
   [Brisano sporočilo]
21.5.2011 17:06:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4066
21.5.2011 17:31:31   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM a si dons zutri red nardila pa mal s palco po bajti hodilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bi...sam moj je zginu delat...itak...kadar jz napovem sobotno pospravljanje kr zgine....pa prav...ej, sej ti bodo ta velki pomagal...sam morš jim rečtuser posted image ...funny, res.....tko d sm jih pustila d so se naspal...k drgač so tečni ksam hudič, pol pa so mogl smeti iz sob pospravt, pa posteljino na balkon odnest, pa cune v kopalnice za oprat...potem pa so napokal Majkija in sem jim rekla d čez 2 urci se pa vidmo...in so se tega držali, vsi veseli d so rešeni sesanja....ker sm pol jz na brzake plunla v roke, pozaugala u nulo, zakurblala Mico , evo zdele sm pa glih s kopalnico zaklučla...tko d je bil uspešen danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, čist nč vm ne prvošm tole okvaro avta....sploh ne tvojim živčkom k deca razganja...moj je isti....se mi je zdel d bo kr preč pršu...mah, kva čmo...nej vam ga hitr in dobr zrihtajouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4067
   [Brisano sporočilo]
21.5.2011 19:36:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4068
   [Brisano sporočilo]
21.5.2011 19:41:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4069
21.5.2011 20:03:12   
Urša08
Eva spi, Nejc in Žiga gledata risanko, moj je na fantovšni - so že ob 4 začel, jaz sem prišla pa mal na rr pokukat.

Popoldan sem mela mojedva tuki, sta mi mal pri otrocih pomagala. Sta šla šele ob 19 domovuser posted image . Drugače mam cunce za jutri prištimane, tortica je tudi že narejena. Jutri še vidim kako se bomo glede Nejca zorganizirali. Je pa boljši - mi je začel malce jestiuser posted image . Joj sam te bezgavke so še vedno ful vidne - tiste buleuser posted image res je revček moj mali. Upam da bo jutri ok.

Neposredna povezava do sporočila: 4070
21.5.2011 20:05:58   
Urša08
Sjmm super za včerajšnji lep večer user posted image

Kolumbo uf držim pesti da bo avtek kmalu doma. Glede kavice sem bolj za proti koncu tedna (četrtek al pa petek) kakšen gibi ker bom mela najbrž Nejca še vedno domauser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
21.5.2011 20:06:39   
Urša08
A ni nobene nikjer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
21.5.2011 20:17:44   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

A ni nobene nikjer user posted image user posted image user posted image

oj...mi smo se s čokolinotam basal k smo šli en fajn đirouser posted image

držim pesti za tvojga ta velkegapogumnega fanta d tohitr mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
21.5.2011 21:13:28   
Čebel@
tamika in urša.....lep jutrišnji dan vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

piknik uspeluser posted image user posted image user posted image vreme je zdržaluser posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image že spita,midva z atijem greva pa zdele......ati ponoči dela....jutri verjetno ne bo nič s primorsko,ker je čuden vreme napovedan

lep večer in lahko nočko

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
   [Brisano sporočilo]
21.5.2011 21:18:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?