Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 20:54:14
|
|
|
|
Ajvy
|
Punce...mi smo že cel teden suhi....jst kr ne morem vrjet.... Prodam pamperske 5 ...babyy dry pa active fit dvakrat.....vsako za 10 evrov....če bi bila katera tko prjazna, pa bi to odkupla bi bila zelo vesela....sej bi podarila...mi je kar bad...sam ne morem....hvala vnaprej
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 22:27:36
|
|
|
|
brkn83
|
čer. danes lahk pa še sam v postlo padem, tolk sem hin. Sej ne morem verjeti koliko dela si na glavo nakopam vsak dan. Jutri sva spet sama, ker ata gre na tekmo v Avstrijo, potem pa sestanek, zvečer pa na nočno............................... bomo pa mogoče v nedeljo malo več skupaj če nam uspe. Grem pod tuš in v postlo. Petrušk - vse najboljše in najlepše ti želim ob tvojem prazniku.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 22:30:30
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Kako kaj? Gaja spi, moj dela, jst pa tle...Danes nismo mele kaj počet zjutri, pa smo se napokale in šibnle na morje za par urc. Je blo full fajn, 2 určki na sončku, malo čofanja po vodi, Gaja bi najrajši cela šla v vodo, ma je sam rit zmočila-več ji nisem pustila, k je voda še kr mrzla, čeprav je blo zuni 30C...V glavnem, pasalo je fulllll! Učeri sm mela UZ in smo gledali našega fantiča. Je vse v redu, ma 1700g, z glavo je že obrnjen proti izhodu...Sam nej počaka še 2 meseca, pa bo! Mam še kr neki reči za nardit prej, še na dopust morm it! Prej sm neki cote od Gaje premetavala in ugotovila, da ji bo full lanskih poletnih še letos prov. Bomo malo pršparali na cotah! Morm pa še une prov ta prve počekirat, da vidim, kaj bo našmu fantiču pršlo prov. ursa in kolumbo, pošiljam vam , da se otroci hitro pozdravijo!!!!!!!!! petrusk, vse najboljše in najlepše!!! ajvy, ooo, lepo to, da je Tisa končala kariero s pleničkami!!! Bravo!!! Gaja tudi lepo pove, da jo lulat al pa kakat, pa gremo na školko. Prov pravo odvajanje pa bomo začeli zdej, ko bo več cajta in bo lepo toplo! A je še kdo tuki?
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 20.5.2011 22:31:15 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 23:08:16
|
|
|
|
birdy
|
Evo mene, odpeglala glavnino 74, pa sem še iz omare 68 ven vrgla, mi je bilo en mejčken hudo za kako coto, pa ajde, prihajajo nove in te bojo glihko lepe. Pa ne vem če je bilo 10 cot še od mojih punc (da je bilo primerno tud za fantka), joj, kaj bi jst brez Kolumbo, Sjmm in Urše, hvala punce moje Ajvy, za kok kil pa je 5ka? Pa sej niso kake espešeli za punčke?
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 8:51:58
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy jaz komot odkupim pleničke
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 8:53:34
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Se mi zdi da je Nejc mičkeno boljši, je bila tudi nočka boljša upam da bo šlo samo še navzgor . Sedaj bomo meli zajtrk potem me čaka pa peka biskvita za torto. Ko dam Evico spančkat vas vse preberem in pokomentiram lepo jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 8:55:23
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy in Ajvy u sem vidla da je tud Birdy spraševala - Birdy če jih ti rabiš jih maš komot. 5 - ka pa ne vem od kolk je k mamo 4+. V glavnem dogovorta se kakor vama odgovarja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 9:02:21
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Naša madam je neki zgodnja bla danes...Je ustala ob 7:30, kar se ni zgodilo že več kot leto...Zdej pa risanke gledamo... Študiram, kaj kej počet danes...Moj je delu ponoči tko da bo spal, mi2 pa pojma nimam...Malo bomo šle po Gorici, mogoče na cinglce, pa račke futrat...Neki bomo že. birdy, a tudi ti v cunjah...Jst bom danes preprala poletne cote od Gaje. ursa, super da je Nejc bujši!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 9:27:46
|
|
|
|
sjmm
|
dan! evo bejbe moje...sem že tle...JOJ, KOK JE BLO LUŠNO NA OBLETNICI ...nas je blo 28 od 32....kok smo se načvekale in nagledale ena drugo....smo do polnoči blebetale...ma, res je blo fajn, zame pa sploh k grem glih vsake 5 let nekam...v glavnem , ko sm pršla domov sem bla čist u filingu sploh nism mogla spat do 2h .....seveda pa sm bla edina s 4 mulčki...kaj čmo...sm bla kmetavzarske sorte, pa so mi sam mulčki po glavi hodili, tak cajt k so se drugi za kake fajn službe pulili ...no, blo je super...sam šezmer smo imele 3 štabe...une zafnane lublančanke iz prvih klopi v razredu, pa pol ta srednje klopi...piflarski sloj, na konc pa naša ta funny banda...in s to bando smo si ful telefonske izmenjale d ga gremo žurat vsake kvatre k mamo vse take bol zapečkarske dece drgač pa sm okol pol1h uletela domov....ta velki 3 so v bombi od dnevne še zmer gledal tv...še noben v pižami, kuhna je bla d me je kr vn odnesl....pa sm jz po kosilu vse poštimala...moj je pa že od 9h spal skupi z Majem, noben ni peljal psa...tko d sm ga jz ob 1h....po moje mi ni treba povedat d sm bla jezna k ...ampak sej dona je sobota in bomo kej poštimal...sam moj je šu rajš kr delat ajvy.....super, super za tvojo pridno pupiko urša....zelo fajn brat d je Nejc bolje...naj gre sam še navzgor sunny.... d vaš fantiček lepo raste
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 9:50:53
|
|
|
|
sunny24
|
sjmm, jutro! Super za tak lep večer! Jst sm pa do zdej vse obletnce zamudila... Ja kaj čmo, mam tak šiht, k je med vikendi in pr nas dobit fraj za vikend je mission mpossible...Upam, da mi rata vsaj kaka...Pa še v sredno sem hodila v Sežano, na fax v Portorož...Še dobro da obstaja FB, da sm vsaj kej v kontaktu z bivšimi sošolci...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 11:52:47
|
|
|
|
Čebel@
|
dan končno malo časa da se dol vsedem...mala ponoči začela kašlat in kihat ....včeraj smo šli v Kamnik pogledat qilandijo-tamala tulila samo da je tavelizga medveda in hipota zagledala ....smo se lepo domov pobrali in bom že sama en dan šla orenk pošnofat...za tamavga rabim 62,tko da bo en kup € šlo danes smo bili celo dopoldne zunaj-Hana je padla direkt na obraz in si ustnico prbila in ima v iber zatečeno ....zdele oba spita-mali bo vsak čas jedel....popoldan smo pa povabljeni k nečakinji na RD za jutri je moj rekel če bi šli na kakšen izlet-sem bila kar presenečena,ker ponavadi sem jaz pobudnik za izlete ....neki naja na primorsko vleče za tist vikend,k naj bi bil srečanje se pa pogovarjava,da bi šli spet za 3 dni v Vivat Tisi da je velika punca brez pleničk za Nejčka da je bolši sjmm za uspešen žur-čakam slikico kako si bila upedenana sunny za ki lepo raste to sem si zapomnila lep vikend vam želim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 12:35:19
|
|
|
|
antonia
|
Punce, tiste, ki imate 2 ali več, prosim za vaše izkušnje. Naš tamali je v četrtek začel blago kašljat. gledse na to, da ima tamala šele dober teden, smo pazili, da nista bila v neposrednem kontaktu (kolikor je v stanovanju mogoče), razkuževali smo si roke pred handligom z dojenčico. Mali je bil od 7 - 16.00 v varstvu. Danes zjutraj pa je mali začel intenzivno kašljat in smrkat, vročina 37,0 in še preden se je ta mala zbudila sta z mojim spakirala k mojim staršem - moj pravi, da v izgnanstvo. Meni se srce trže, ker imam občutek, da je Jakob zdaj ful zapostavljen in mali to tudi čuti, po drugi strani pa me je ful strah za novorojenko... Zdaj bova par dni sami.... Kako ste vio to reševale prvi mesec, dva po prihodu otroka??
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 14:38:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: antonia Punce, tiste, ki imate 2 ali več, prosim za vaše izkušnje. Naš tamali je v četrtek začel blago kašljat. gledse na to, da ima tamala šele dober teden, smo pazili, da nista bila v neposrednem kontaktu (kolikor je v stanovanju mogoče), razkuževali smo si roke pred handligom z dojenčico. Mali je bil od 7 - 16.00 v varstvu. Danes zjutraj pa je mali začel intenzivno kašljat in smrkat, vročina 37,0 in še preden se je ta mala zbudila sta z mojim spakirala k mojim staršem - moj pravi, da v izgnanstvo. Meni se srce trže, ker imam občutek, da je Jakob zdaj ful zapostavljen in mali to tudi čuti, po drugi strani pa me je ful strah za novorojenko... Zdaj bova par dni sami.... Kako ste vio to reševale prvi mesec, dva po prihodu otroka?? pri nas je mali že od začetka prehlajen-skos ima poln nosek in slišim da ima sluz za odkašljat...P je rekla,da ker je Hana v vrtcu,da je to čist normalno...ubistvu sploh ne vem kako bi ti svetovala...po eni strani je prav,da ste Jakoba "odstranili,ker Neža je res še premejčkena...Jakob pa zna tebi in Neži to malo zameriti,ampak se ne sikeraj preveč,ker bo šlo to mimo....Hana je mene prvih 14 dni dobesedno ignorirala,pol je bilo pa ok...aja:nisem jo pa nič jemala iz vrtca,ko sem rodila...pazim le,da ga ne boža po obrazu in po rokicah
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 14:40:02
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem čist vremenska-glava me boli in sitna sem ....Hana ima neki čudne učke,se zgleda neki kuha v njej
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2011 17:02:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2011 17:06:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 17:31:31
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SJMM a si dons zutri red nardila pa mal s palco po bajti hodila sej bi...sam moj je zginu delat...itak...kadar jz napovem sobotno pospravljanje kr zgine....pa prav...ej, sej ti bodo ta velki pomagal...sam morš jim rečt ...funny, res.....tko d sm jih pustila d so se naspal...k drgač so tečni ksam hudič, pol pa so mogl smeti iz sob pospravt, pa posteljino na balkon odnest, pa cune v kopalnice za oprat...potem pa so napokal Majkija in sem jim rekla d čez 2 urci se pa vidmo...in so se tega držali, vsi veseli d so rešeni sesanja....ker sm pol jz na brzake plunla v roke, pozaugala u nulo, zakurblala Mico , evo zdele sm pa glih s kopalnico zaklučla...tko d je bil uspešen dan joj, čist nč vm ne prvošm tole okvaro avta....sploh ne tvojim živčkom k deca razganja...moj je isti....se mi je zdel d bo kr preč pršu...mah, kva čmo...nej vam ga hitr in dobr zrihtajo
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2011 19:36:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2011 19:41:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 20:03:12
|
|
|
|
Urša08
|
Eva spi, Nejc in Žiga gledata risanko, moj je na fantovšni - so že ob 4 začel, jaz sem prišla pa mal na rr pokukat. Popoldan sem mela mojedva tuki, sta mi mal pri otrocih pomagala. Sta šla šele ob 19 domov . Drugače mam cunce za jutri prištimane, tortica je tudi že narejena. Jutri še vidim kako se bomo glede Nejca zorganizirali. Je pa boljši - mi je začel malce jesti . Joj sam te bezgavke so še vedno ful vidne - tiste bule res je revček moj mali. Upam da bo jutri ok.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 20:05:58
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm super za včerajšnji lep večer Kolumbo uf držim pesti da bo avtek kmalu doma. Glede kavice sem bolj za proti koncu tedna (četrtek al pa petek) kakšen gibi ker bom mela najbrž Nejca še vedno doma .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 20:06:39
|
|
|
|
Urša08
|
A ni nobene nikjer
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 20:17:44
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 A ni nobene nikjer oj...mi smo se s čokolinotam basal k smo šli en fajn điro držim pesti za tvojga ta velkegapogumnega fanta d tohitr mine
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 21.5.2011 21:13:28
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika in urša.....lep jutrišnji dan vam želim piknik uspel vreme je zdržal ...... že spita,midva z atijem greva pa zdele......ati ponoči dela....jutri verjetno ne bo nič s primorsko,ker je čuden vreme napovedan lep večer in lahko nočko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2011 21:18:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?