Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.5.2011 19:06:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo nazaj od pediatrinje. Eva ima virozico ampak zaenkrat ni panike (že trkam). Nejc ima pa angino precej hudo, so bili izvidi krvi čist zanič je tam še bruhal tko da ni vedla al nej naju kar v bolnico pošlje. V glavnem če bo lepo popil antibiotik in pil potem smo rešeni. Drugače mamo pa že napotnico za v bolnico pripravljeno Dršte pesti za mojga Nejčka. se zvečer še kaj oglasim ko bo več časa joj urša,prav hudo mi je ko take poste berem .....pošiljam vam en kup pikapok,figic,pesti in pujskov da se izmažete...tebi pa en močen objemček...ne predstavljam si kako te vsakič to sesuje-ampak si močna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.5.2011 19:34:03
|
|
|
|
Pikica_82
|
Urša ogroooomno pikapok za vas!!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.5.2011 21:09:06
|
|
|
|
Čebel@
|
spita....Hana predno zaspi joka,ampak ne sprašuje nič za dudo...ima pa zdej en kup plišk v postelji...morava pa vsak večer še peti...bomo že jaz grem pa direkt v posteljo...me tok noge bolijo od sprehoda-dva naredila orenk điro lep večer in lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.5.2011 21:28:19
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša...ogromno pikepok pošiljam na vaš konec.... Kolumbo ..kako je pri vas... surf...upam,da ti uspe opravit željene nakupe...jst si tudi močno želim kolo..... čebela...super, da gre odvajanje tako lepo....krasno....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.5.2011 21:41:26
|
|
|
|
sjmm
|
čer! evo mene končno...delovn dan k 100 vragcov, popoldne šibal v Litijo, jz k frizerju...uf, sm čist druga...baj baj bjonda...zdej sm nekje med čokoladnolasko in rdečelasko....menda mi ful poudari zelene oči ...v glavnem čist nepričakovano sm se odločila za večjo spremembo...Maj in oči še nista dojela drgač pa zdej šibam Maja uspavat, ker smo komi dobr prdrsal domov k smo šli še mami pozdravit, seveda urša...ma kaj jz to berem, hudiča no....joj, se mi kr smilite...bogi Nejček, sploh, pa še Evica...FUL DRŽIM PESTI IN MISLIM NA VAS..RES, PA SKUPNO POŠILJAMO EN OGROMEN KOŠ... BIRDY...super za zobek!!!!!hja, cotk se pa kr nabere surf....naj gredo nakupi po željah čebelc@...ma, pridna tvoja Hanči, res ...evo bejba je k mami tko, Majki je spil mleko...greva šlafkat...nočko!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2011 21:46:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 19.5.2011 23:57:55
|
|
|
|
petrušk_
|
hejjjjjjj urša....no comment in sam držim pesti na vseh možnih rokah in nogah.....naj lepo pije AB in naj mine čimprej.... kolumbo...tud za vas eno zdravilno dozo....kje pa je nikelj, da bi ti lahko škodoval??? mi2 z očijem pa čakava polnoči, da nazdraviva s šampanjčkom.... ....glih kolegica skoz vrata pršla...totaln SURPRIZEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zj grem pa pit
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 1:04:47
|
|
|
|
tanci29
|
petrušk to you
< Sporočilo je popravil tanci29 -- 20.5.2011 1:06:59 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 1:10:26
|
|
|
|
tanci29
|
urša-eh no kaj je zdaj tole ...držim pestke in vam želim da se pocajtate in da se že konča tole bolezensko stanje pri vas...Nejcu pa enga zdravilnega močkota da hitro pride k sebi revček mali...pa še za Evico da gre sam nazaj in ne naprej...pa sevede zate urša ogromen da ti da moči... kolmbo-še za vas en kup zdravilnih ...nikelj sunny-super za šopingiranje ..naše omare bi tud kakšenga nujnega sopinga bile potrebne vse ostale bejbe---imejte se lepooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 1:11:49
|
|
|
|
tanci29
|
antonia-čestitke za punčko Nežo.... lepo da si se nam javila...še kaj se daj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 1:12:13
|
|
|
|
tanci29
|
zdej grem pa spat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2011 2:51:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 7:08:25
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro petrušk...še tukaj vse naj naj za vse bolančke mene je tudi prehlad ujel
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 7:45:46
|
|
|
|
birdy
|
Urša, a ste vredu? Se nisi nič javila... Še vedno držim pesti čeprov me malo skrbi.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 7:55:08
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mi smo še doma in upam da tako ostane. Nočka pestra. Nejc je bruhal ob pol polnoči ampak je bilo to 5,5 ur po atb tko da ni panike. Je slab, res moj bošček. Prej sem govorila s pediatrinjo. In po 4 dozah bi se naj že boljše počutil. Dršte pesti da tud ob 9 atb not ostane. Moj je peljal Žiga v vrtec in ga gre tud iskat. Eva kašlja tko da inhalacije in čiščenje noska na polno. Je pa moja miška danes stara pol leta. Joj kolk čas beži. Aja v sredo je pa prvi zobek pokukal . Punce hvala ker mislite name. Bom vse pokomentirala ko dam Evo spat in bo tud Nejček spal.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 7:57:55
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....držim pestke....močno,močno!!!....že pol leta .....pa še zobek našga je pa nekaj zaprlo ....že 2 dni ni kakal .....prdi pa skos.....a mu čem kamilice ponudit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 8:03:50
|
|
|
|
Urša08
|
čebela za dojene otroke je baje do enega tedna normalno če ne kakajo, če ga nič ne boli. Petrušk vse, vse najboljše ob tvojem dnevu in veliko sreče, zdravja in seveda družinskih trenutkov s svojimi najdražjimi. Lepo praznujte. Kolumbo o ti šit no, držim pesti da bo popravilo terjalo čim manj everčkov in da bo avto kmalu doma. Pa še en kup za Jureta. Birdy čestitke za zobek ostalo pa kasneje, me Nejc rabi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 8:08:00
|
|
|
|
birdy
|
Čebela, če vidiš da ga matra bi mu jst dala cukrane kamilice.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 8:50:56
|
|
|
|
birdy
|
Eto, cunje obešene, pomivalc spraznjen, ta poletna roba iz škatel, kar je bilo speglanega v omari, zdej se bo pa lev zbudu pa ne vem a čem se it mučit z sprehodom. Mučit namreč ker Levček ne mara bit v vozičku in tulimo čez celo vas (pa še sosednjo če grem tok daleč).
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 8:52:08
|
|
|
|
birdy
|
Petrušk, vse naj naj, naj bojo otroci veseli, pridni, nasmejani in še posebi zdravi!!! Uživaj tvoj dan s svojo družinico.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 9:47:34
|
|
|
|
sjmm
|
dan! naša noč neki razgibana....je mali skoz neki sanjau in plezau urša...posebej za vas še ena doza kolumbo...o, ne tud vaš pižojček je zboleu....ma te avti....sej ne veš kva bi reku...nej ga fajn poštimajo, pa zate tud ena doza.....pa seveda za Jurkota...uf, od kje imaš pa nikelj ....svašta , res antonia...iskrene čestitke za malo princesko, veliko lepih družinskih dni PETRUŠK...OOO,PRAZNUJEŠ NO, NAJLEPŠE DARILO SI ŽE DOBILA ...MI PA TI ŽELIMO VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE, PA EN MEGA KOŠ ZDRAVJA ZA VSO DRUŽINO IN ŠE NAPREJ VELIKO LJUBEZNI, KOT JO JE BRATI IN ČUTITI PRI VAS jz sm pa kr mau živčna dons k grem na obletnico, pa še frizura čist druge barve...uf
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2011 10:29:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 14:19:03
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Evo pavza med pospravljanjem Najprej en kup vsem ki jih rabite! Danes sem bla v Qulandiji v Kamniku, sva šle z svakinjama mal zapravlat. Drugač je luštno, ampak še vedno ni jasno al bo prišel H&M al bo Muller. Ko bi se vsaj zjasnili. Raj bi videla da pride H&M, ker je že DM tam noter. PETRUŠK VSE NAJ NAJ NAJ NAJ! Drug teden se bom spravila pospravljat omare - kolikor bom dosegla. No zdej pa pridno naprej delat!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 19:23:01
|
|
|
|
Urša08
|
čer Sjmm danes ti želim en čudovit večer Kolumbo hvala kako sta opravila z Juretom pri zdravnici? Tamika lepo nedeljo vam želim Tanci kako se pa ti počutiš? Si sedaj ok? Ajvy si frej ta vikend? Birdy uvau že na vsezgodaj tako pridna Nejc je bogi, sicer hb pije in ne bruha samo je tak revček men bo srček počil . Zdravnica je omenila da naj bi v dveh dneh atb prijel tako da upam da bo jutri boljši. Eva še kašlja ampak sem kar pozitivna, itak imave pri vsakem previjanju še čiščenje noska in inhalacije. Danes sem samo za Evo in Nejca skrbela ostalo vse čaka . Sploh nimam neke volje pisat. Punce želim vam lep petkov večer in seveda čudovit vikend
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 20.5.2011 20:50:26
|
|
|
|
Ajvy
|
čer punce moje-..... KOlumbo....vidm, da je bojno polje pr vas...upam,da zmagate.... Urša..ojej....res mi je žal ,da je Nejca tako grdo zvilo....pošiljam milion zdravilnih pozdravčkov kar celi family.. .. ta vikend sem frej ja....se ga veselim..... Tanci...kako si kaj..... Čebela..upam,da prehlad hitro mine..... Antonia...iskrene čestitke za pupo.... Povej kako se kaj rihtate....... Petrušk...vse najboljše za tvoj rojstni dan.....sreče sreče in zdravja naj bo,.... sjmm...držim pesti ,da razturaš na obletnici.... Birdy...he he ..:Tisa se je jokala sam da smo šli ven....
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 20.5.2011 20:51:33 >
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?