Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 13:19:41
|
|
|
|
Paštetka
|
Mmmmm.... Sem spekla jabolčno pito, če pride katera. A je katera že gledala Pirati s Karibov, zdaj ta novi del v 3D? Moj me pelje v kino popoldne. A so dobri efekti?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 17:17:47
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dvomim, glede na to, da so zaplenili labele
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 17:20:34
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Greva pa na Bon Jovija. Karte so že 2 meseca kupljene . Jaz sem bila pred leti v Avstriji in je bilo suuuuuuuper!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 17:23:34
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz bi šla pa taaaak spat nazaj, pa sta si dečka zmislila, da se gresta ven igrat in moram šibat zdaj za njima.... uh, da bi vsaj nuša bila doma.... no, ok, bom pa šla popoldne malo oči spočit Ane, kako je fajn imet najstarejšo hčerko! To so prave varuške! Jaz Niko prav pogrešam, če gre kam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 17:24:58
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Mmmmm.... Sem spekla jabolčno pito, če pride katera. Se ne bi branila!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 17:27:19
|
|
|
|
Urša
|
Mene trenutno naša varuška lišpa, sem vsa okrancljana, svetim se od las do ust! Pravi make-over!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 17:30:11
|
|
|
|
Urša
|
Izak je začel jokat in ga je Nika odnesla k atiju, on pa je na popoldanskem počitku in ga ni hotel čuvat, pa pravi Nika: 'Jaz zdaj mamico rihtam! Ti ko boš mamico videl, se boš hotel spet poročit!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 20:19:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mene trenutno naša varuška lišpa, sem vsa okrancljana, svetim se od las do ust! Pravi make-over! Iiiiiiiiiiiiiiiiii jaz bi tudi imela hčerko Paštetka kakšen je film? Sej vidla ga itak ne bom ....vsaj v 3D ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 20:20:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Izak je začel jokat in ga je Nika odnesla k atiju, on pa je na popoldanskem počitku in ga ni hotel čuvat, pa pravi Nika: 'Jaz zdaj mamico rihtam! Ti ko boš mamico videl, se boš hotel spet poročit! sem prebrala, da se bo hotel spet spočit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 21:46:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Izak je začel jokat in ga je Nika odnesla k atiju, on pa je na popoldanskem počitku in ga ni hotel čuvat, pa pravi Nika: 'Jaz zdaj mamico rihtam! Ti ko boš mamico videl, se boš hotel spet poročit! in kaka je bila reakcija atija?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 21:50:00
|
|
|
|
ada2
|
sva šla z adamom kolesarit danes...no, on je kolesaril, jaz sem zraven bežala - do šparovega parkirišča in potem je on tam kroge delal, jaz pa v senci sedela ... in sem razmišljala... a novembrčki si že znajo vezalke zavezat?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 22:10:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Iiiiiiiiiiiiiiiiii jaz bi tudi imela hčerko saj mogoče pa bo naslednja Sicer pa te nečakinja tudi lahko lišpa, brez skrbi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 22:10:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša Izak je začel jokat in ga je Nika odnesla k atiju, on pa je na popoldanskem počitku in ga ni hotel čuvat, pa pravi Nika: 'Jaz zdaj mamico rihtam! Ti ko boš mamico videl, se boš hotel spet poročit! in kaka je bila reakcija atija? Ja, kakšna je bila reakcija?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 22:12:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sva šla z adamom kolesarit danes...no, on je kolesaril, jaz sem zraven bežala - do šparovega parkirišča in potem je on tam kroge delal, jaz pa v senci sedela ... in sem razmišljala... a novembrčki si že znajo vezalke zavezat? ok, sicer ne vem, kako si prišla od kolesa do vezalk, ampak ne, bubi še ne zna, sploh se še nisva učila. V bistvu še ni imel čevljev na vezalke. Sem sicer 1x kupila eno tako malo knjigico/kartonko, ki uči vezalke vezat, ampak sploh ne vem, kje je Ma joj, mojega otroka trenutno zanimajo samo pajki Pri babici jih ima v enem kozarcu, jih je nalovil, zdaj pa jih hrani Pa kamorkoli gremo, samo pajki, mreže, pajki, mreže....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 22:18:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Včeraj smo bili na konjeniškem klubu, kjer je večina hipodroma v visoki travi in je bubiju vdarila ven alergija v vsej svoji veličini Nisem pomislila na to in sem mu pozabila prej dati zdravilo... tam pa naenkrat oči čisto krvave, vlivale so se mu solze, peklo, srbelo.... Joj, res je bil bošček. Smo kar malo pohiteli domov in ga nafilali z zdravili. Danes pa smo se imeli spet krasno Sonček, kar malo preveč vroče.... pa obarval nas je tudi Bom še jutri slikice dodala, saj ene ste jih že gledale :) V glavnem, ta športna pomlad je prav fajn.... čez en mesec pa se itak začne festival Lent
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 22:18:42
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 in kaka je bila reakcija atija? Poročila sva se spet-itak! Je Jaka naštimal muziko in sva mogla plesat pa navijala sta, da sva si mogla lupčke dajat. Na koncu sva pa dobila dojenčka-Izaka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 22:19:38
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a novembrčki si že znajo vezalke zavezat? Noup! Nobenega interesa.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 22:22:57
|
|
|
|
petarda
|
Ne, petardito si tudi še ne zna vezalk zavezat, ker ga še nismo učili...sem pa tudi jaz nedolgo nazaj razmišljala o tem - zanimivo ... Edini pajek, ki našega petardita zanima je Spiderman .... Ja...hvala bogu za nečakinje .... Reakcija atija je bila pa ziher ------> ------> ------> ...glede na to, da se Urša več ne oglasi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 22:23:51
|
|
|
|
Urša
|
Super bubi, da ste se imeli lepo! Bošček, a to ima alergijo na travo?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 22:25:19
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Reakcija atija je bila pa ziher ------> ------> ------> ...glede na to, da se Urša več ne oglasi No, tako hudo pa spet ni bilo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 22:25:37
|
|
|
|
petarda
|
aja...evo Urše...no, sem čist zadela...samo do dojenčka še nisem prišla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 22:26:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Super bubi, da ste se imeli lepo! Bošček, a to ima alergijo na travo? Podpis...tudi pod vprašanje..
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 7:02:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Danes pa kooončno spet v službo a novembrčki si že znajo vezalke zavezat? ja, že več kot eno leto vdarila ven alergija Mi smo bili pa na obisku pri mojem bratcu, ki ima hišo sredi (zdaj cvetočih) travnikov in je Anžetu, ki do sedaj tudi ni imal NOBENIH težav z alergijami, tudi nekaj ven udarilo - oči so ga srbele, se mu solzile, iz nosa mu je kapljalo, kihal je,... bogi. Ko smo se presedli iz terase not je bilo pa OK. Tako da bom od sedaj naprej, poleg vse opreme, na izlete (takšne in drugačne) morala nosit tudi kak antihistmatik . Danes imamo itak kontrolo po noricah (in Tina revakcinacijo hepatitisa B) pri P, in se bom pozanimala še o tem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 8:42:16
|
|
|
|
Paštetka
|
M , nimam pojma ali si zdaj zna ali ne zavezati . Dva tedna nazaj je doma s solzami v očeh rekel, da v vrtcu že vejo vsi si zavezati vezalke samo on ne in da ga moram naučiti. Me je kar fajn stisnilo pri srcu, da ga tega nisem naučila . No, pa sva se vsedla in sva 2x zavezala vezalke. POtem pa je rekel, da ne bo več treniral, da že zna . Samo malo dvomim, da če bi mu zdaj rekla, da si naj zaveže, da bi si jih znal. Baje so jim v vrtcu rekli, da se do šole morajo naučiti vezati vezalke. In potem je jokal, kaj bo on revež, ko bo v šoli. Sem mu rekla, da se itak ne rabi sekirati, da mu bom kupila čevlje na ježke . Se pa spomnim, da smo se mi tudi v vrtcu (beri: mali šoli) naučili vezalke vezat. Ok, to je edino, kar se spomnim iz vrtca . Bubi, jaz grem v sredo z M v alergološko ambulanto v MB, ker mu je že alergija na dihala udarila in že 2 meseca kašlja zjutraj in zvečer in nimamo pojma kaj bi bilo. Je dal kri in je P rekla, da ima povišane eozinofilce in da je ziher alergija. Pa , še vedno imamo dieto glede soje in mleka, zdaj pa še nekaj drugega. petarda, po vsem lepem vikendu sva se z možem včeraj zvečer spičila in sem rekla, da ne grem v kino , tako, da ne vem kakšen je film .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 9:02:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka M , nimam pojma ali si zdaj zna ali ne zavezati . Dva tedna nazaj je doma s solzami v očeh rekel, da v vrtcu že vejo vsi si zavezati vezalke samo on ne in da ga moram naučiti. Me je kar fajn stisnilo pri srcu, da ga tega nisem naučila . No, pa sva se vsedla in sva 2x zavezala vezalke. POtem pa je rekel, da ne bo več treniral, da že zna . Samo malo dvomim, da če bi mu zdaj rekla, da si naj zaveže, da bi si jih znal. Baje so jim v vrtcu rekli, da se do šole morajo naučiti vezati vezalke. In potem je jokal, kaj bo on revež, ko bo v šoli. Sem mu rekla, da se itak ne rabi sekirati, da mu bom kupila čevlje na ježke . Se pa spomnim, da smo se mi tudi v vrtcu (beri: mali šoli) naučili vezalke vezat. Ok, to je edino, kar se spomnim iz vrtca . Bubi, jaz grem v sredo z M v alergološko ambulanto v MB, ker mu je že alergija na dihala udarila in že 2 meseca kašlja zjutraj in zvečer in nimamo pojma kaj bi bilo. Je dal kri in je P rekla, da ima povišane eozinofilce in da je ziher alergija. Pa , še vedno imamo dieto glede soje in mleka, zdaj pa še nekaj drugega. petarda, po vsem lepem vikendu sva se z možem včeraj zvečer spičila in sem rekla, da ne grem v kino , tako, da ne vem kakšen je film . zanimivo....tudi mi smo imeli prekrasen vikend....in tudi mi smo se zvečer spičili...in to tako, kot že dolgo ne ...in sem še danes slabe volje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?