Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 12:38:16
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda sem kupila včeraj take piknik odejice v Hoferju, tak da se bomo danes lahko samo izležavali v travi Jaz tudi! Jaz sem se tudi spomnila, da nas je že veliko in tudi dve vzela ...samo jaz sem obe temno modri ....in sta obe že oprani in tudi že skoraj suhi, ko je tak sonček zunaj. bom zgleda mogla še jaz v nabavo....sta mi neke lušte naredle
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 12:40:18
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša A je katera že kdaj imela prehlajene zobe al pa dlesni? Sej ne vem kaj imam točno, ker se mi je vse razširilo in je že cela ustna votlina razbolena, potem sem pa še afte dobila in piko na jeziku. Pa to popiz... nuša je imela dlesni vnete, pa sma zamenjale ščetko - curaprox ultra soft in neko raztopino je zobozdravnica priporočala - curasept in po nekaj dneh je bilo ful boljše. še jaz sem zamenjala potem ščetko in sem super zadovoljna z njo, s tem, da imam jaz samo soft
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 15:00:07
|
|
|
|
Paštetka
|
Ada nismo bili na ribniku, temveč pri eni moževi kolegici. Kaj ste se razpričale. Mi danes nadalkujemo s pikinki, zvečer pa grem na plestenjaka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 16:29:20
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda aaaaaaaaaaaaaa zdaj se je pa tako uscalo ..... ne vem, če bo kaj s piknik varianto pa daj mir pri nas pa tako kuri, da sem šla vsa okna zastret, pa otroke notri poklicat, ker je prevroče.... ok, se je vlilo tudi tu.... ko da se je oblak utrgal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 16:30:06
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ada nismo bili na ribniku, temveč pri eni moževi kolegici. Kaj ste se razpričale. Mi danes nadalkujemo s pikinki, zvečer pa grem na plestenjaka a mi daš kake koordinate.... me firbec matra
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 17:23:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada uživaj zvečer! Paštetka uživaj zvečer! ...jaz si bom pa kak CD zavrtela in bom uživala zvečer Ne vem kateri sem bolj fovš , mislim pa da bi se sama odločila za Plestenjaka Dež je pri nas začel šele zdaj , čeprav se je grmenje slišalo že od 1h popoldne. Mi smo dopoldne prečmurili na vrtu v senčki, ker je bilo pasje vroče in soparno, po kosilu smo se pa udeležili enega dobrodelnega teka (brez seveda) - 2 km po Jesenicah. Štartnina je namenjena letovanju socialno ogroženih otrok na morju .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 21:03:22
|
|
|
|
petarda
|
Ampak smo pa prav res vse doživeli danes...peklensko vročino, dež, strele in grmenje, točo...je bilo pa res tako vreme, plohe...tukaj dež, samo par kilometrov stran, pa je začelo padati šele zvečer...moja mami je pa par kilometrov v drugo smer in danes sploh ni padalo.... v glavnem...smo pa preizkusili odejici ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 21:30:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ada uživaj zvečer! Paštetka uživaj zvečer! UŽIVAJTE!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 21:37:32
|
|
|
|
*bubi*
|
počasi se izteka športna pomlad.... škoda, bi se lahko večkrat tega spomnili... no, saj kmalu prihaja Festval Lent in delavnice za otroke v mestnem parku aja, tista punca pa je zadnjič na veliko žalost izgubila... zadnji dan glasovanja jo je prehitela baba, ki bo naga lavfala s kolegico en krog na tekmi.... in pokasirala 10.000€. In od tega ne bo imel nihče nič... razen onidve No, danes sem najprej poslala bubija na Pohorje in je prilezel neverjetno visoko Ne sicer čisto na vrh, ampak to za prvič sploh ni bil namen. Saj ni šel sam, z mojo prijateljico sodelavko sta šla. Popoldan pa smo šli malo konjičke pogledat in tri kroge s poniji.... je tako grozilo, grmelo v okolici, ampak se je na srečo vlilo malo po tistem, ko sta odjahala svoj krog Zdaj pa spita - OBA V MOJI POSTELJI. Danes smo se po prebrani pravljici še malo pocartali in si na mojem radiu naredili še eno pravljico... in evo - sta oba zaspala. Zdaj pa ne vem, kaj naj.... zavijem v bubijevo posteljo? al bubija prestavim, bubiko pa pustim, ker bi itak sredi noči prišla k meni Vsi trije skupaj - no way
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 22:32:47
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka in Ada uživajta! Če bi jaz izbirala...bi se pridružila Adi...čeprav tudi proti Plestenjaku nimam nič... ....bi ga tudi šla enkrat poslušat...sploh v Križanke.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 22:33:36
|
|
|
|
petarda
|
Bubi ti kar v bubijevo posteljo....mogoče bosta pa v tvoji postelji lepo spala do jutra...se boste vsaj vsi naspali.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 22:48:17
|
|
|
|
Urša
|
Smo kar pridne! Mogoče pa rata odpret nov del septembra. Mi smo se imeli kar fajn. Dekca je sprobana, sicer ne na travi, ampak na kozolcu, smo kar tam meditiral zaradi dežja. Pri nas so danes pred blokom špilali Fešta bend-tisti trubači iz talentov, je bila ohcet pri sosedih. Dobri so bili, res žurko naredijo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 22:51:27
|
|
|
|
Urša
|
Ada in Paštetka, upam, da uživata! Jaz ne bi imela nič proti Siddharti ali pa Tabujem, pa na Bon Jovi bi tudi rada šla, pa ne bo šlo. Kvečjemu, če Izaka sabo vzamem al pa črpalko, samo vprašanje, če bi me redarji spustili not z njo!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 22:52:59
|
|
|
|
Urša
|
Sploh se mi ne gre spat, sem polna enih vibracij!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 23:04:49
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša nuša je imela dlesni vnete, pa sma zamenjale ščetko - curaprox ultra soft in neko raztopino je zobozdravnica priporočala - curasept in po nekaj dneh je bilo ful boljše. še jaz sem zamenjala potem ščetko in sem super zadovoljna z njo, s tem, da imam jaz samo soft Pa se te zadeve dobijo v lekarni?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.5.2011 23:32:32
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Sploh se mi ne gre spat, sem polna enih vibracij! Jaz tudi...in to brez gonga ....malo me mika tole Olimje jutri...a gre katera?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 1:09:01
|
|
|
|
ada2
|
samo da vam javim.... bilo je super!!!!! več kot 4 ure je pel brez prestanka, 3x smo ga zvabili nazaj.... aaaa bi šla še v lj junija zdaj pa padem v posteljo.... me križ in noge bolijo za znoreti.... Đole je pa car!!!!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 1:10:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ada in Paštetka, upam, da uživata! Jaz ne bi imela nič proti Siddharti ali pa Tabujem, pa na Bon Jovi bi tudi rada šla, pa ne bo šlo. Kvečjemu, če Izaka sabo vzamem al pa črpalko, samo vprašanje, če bi me redarji spustili not z njo! dvomim, glede na to, da so zaplenili labele pa ja, one zadeve se dobijo v lekarni brez recepta lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 7:25:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša nuša je imela dlesni vnete, pa sma zamenjale ščetko - curaprox ultra soft in neko raztopino je zobozdravnica priporočala - curasept in po nekaj dneh je bilo ful boljše. še jaz sem zamenjala potem ščetko in sem super zadovoljna z njo, s tem, da imam jaz samo soft Pa se te zadeve dobijo v lekarni? ja v lekarni , pa tudi DM ima ves Curaproxev program . Mi že nekaj časa prisegamo na to firmo - zobne ščetke in ustna voda, le kolodont imamo drugi (vademecum)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 7:52:47
|
|
|
|
Paštetka
|
Pri nas včeraj na pikniku tudi ni deževalo. Par km naprej, pa je toča šla. V glavnem sva se imela tako kul na pikniku, da nisva prišla do Plestenjaka. Greva pa na Bon Jovija. Karte so že 2 meseca kupljene . Kaj boste kaj danes? Mi gremo k dedku češnje rabutat , seveda, ko naša zaspanka vstane
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 7:58:45
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi ti kar v bubijevo posteljo....mogoče bosta pa v tvoji postelji lepo spala do jutra...se boste vsaj vsi naspali. Pri nas nikoli ne vemo, kje se bomo zjutraj zbudili. Ponavadi je tako, da maladva končata v spalnici, midva pa vsak v eni otroški postelji . No včeraj sem se jaz zbudila v dnevni sobi, sine v hčerkini, sti v sinekovi, princeska pa v spalnici . Selimo se ponoči kot nomadi. Vcasih mala dva tudi po 3x prideta na noč za mano, in ko me potem 3. brcne se selim. Joj, mala pa tak škripa z zobmi, da jo slišim v drugo sobo inje nemogoč pri njej spati.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 9:06:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi ti kar v bubijevo posteljo....mogoče bosta pa v tvoji postelji lepo spala do jutra...se boste vsaj vsi naspali. Eh.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 9:06:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Sploh se mi ne gre spat, sem polna enih vibracij! Jaz tudi...in to brez gonga ....malo me mika tole Olimje jutri...a gre katera? Mene tudi, sem nas prijavila. Ampak cincam... v MB bo popoldan krasna prireditev za otroke Neulovljivi škrat in bomo kar tole šli pogledat. Predvsem vreme malo nagaja. Včeraj smo imeli ful srečo, upam, da danes tudi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 9:57:22
|
|
|
|
petarda
|
Mi tudi ne gremo...zdaj pospravljam in kuham...OK...še vas sem šla prečekirat , ata zunaj čuva otroke, po kosilu gre junior spat, po spanju pa na vinsko vigred...kvaka a greste vi tudi? Menda, da bo popoldne celo Ben10 tam ... Ada me veseli, da ste uživali ....paštetka vi pa tudi... ....važno, da se ima človk lepo...lokacija niti ni toliko pomembna, kot družba Pri nas pa se ponoči samo oči seli...iz naše v juniorjevo in nazaj...samo to noč mu je celo uspelo celo noč prespati v ta velki postelji ....saj ne, da sem imela jaz kaj od tega....saj ne, da sem si tudi kaj želela
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.5.2011 11:56:44
|
|
|
|
ada2
|
jaz bi šla pa taaaak spat nazaj, pa sta si dečka zmislila, da se gresta ven igrat in moram šibat zdaj za njima.... uh, da bi vsaj nuša bila doma.... no, ok, bom pa šla popoldne malo oči spočit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
LjubezenagnesAli ljubite svojega partnerja?Da, zelo. (
70%)
Mislim, da ga ljubim. (
14%)
Včasih sem ga. (
5%)
Ne, vendar vztrajam z njim, zaradi... (
5%)
Ne, pravzaprav ga težko prenašam. (
2%)
Ostalo:______________ (
4%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!