Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 9:04:01
|
|
|
|
petarda
|
Ste mi zdaj zbudile slabo vest s temi vezalkami...moram petarditu vsaj pokazat .... se pa tudi jaz spomnim, da smo to trenirali v vrtcu, doma...in meni ni in ni šlo....upam, da ni po meni (tokrat)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 9:04:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka M , nimam pojma ali si zdaj zna ali ne zavezati . Dva tedna nazaj je doma s solzami v očeh rekel, da v vrtcu že vejo vsi si zavezati vezalke samo on ne in da ga moram naučiti. Me je kar fajn stisnilo pri srcu, da ga tega nisem naučila . No, pa sva se vsedla in sva 2x zavezala vezalke. POtem pa je rekel, da ne bo več treniral, da že zna . Samo malo dvomim, da če bi mu zdaj rekla, da si naj zaveže, da bi si jih znal. Baje so jim v vrtcu rekli, da se do šole morajo naučiti vezati vezalke. In potem je jokal, kaj bo on revež, ko bo v šoli. Sem mu rekla, da se itak ne rabi sekirati, da mu bom kupila čevlje na ježke .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 9:58:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
Sem mu rekla, da se itak ne rabi sekirati, da mu bom kupila čevlje na ježke . joj potuha jaz pa v takih primerih vedno zagrozim.. ...npr. da jima bom kupovala le še čevlje na vezalke Paštetka si me pa zdaj spomnila, da je Anže tudi ene tri mesece skupaj vsako jutro kašljal (umirilo se je zdaj med noricami, danes pa sem ga spet poslušala), pa se sploh nisem obremenjevala s tem, samo zdaj pa razmišljam, da bi bil morda lahko tudi alergijski kašelj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 10:27:49
|
|
|
|
petarda
|
Jaz se sploh ne spomnim na alergije, ko kaj kašljata ...je pa res, da se ne dogaja ravno pogosto...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 10:30:39
|
|
|
|
petarda
|
Prejle me kliče sodelavka...pravi, da so ravno gledali kako gre skupina otrok iz vrtca mimo naše banke...pa noter ušeta petardito...je rekla, da je ustavil celo skupino, ker on tukaj vse pozna in mora it vsaj pozdravit .... Je prišel noter in rekel: "Dober dan...sem ravno mimo, pa sem prišel samo malo vas pogledat in pozdravit,".... ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 10:34:46
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ a novembrčki si že znajo vezalke zavezat? ja, že več kot eno leto Ja, itak, saj gojzarji na ježke verjetno ne obstajajo, ali pač?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 10:36:27
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka In potem je jokal, kaj bo on revež, ko bo v šoli. Sem mu rekla, da se itak ne rabi sekirati, da mu bom kupila čevlje na ježke .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 10:39:07
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Prejle me kliče sodelavka...pravi, da so ravno gledali kako gre skupina otrok iz vrtca mimo naše banke...pa noter ušeta petardito...je rekla, da je ustavil celo skupino, ker on tukaj vse pozna in mora it vsaj pozdravit .... Je prišel noter in rekel: "Dober dan...sem ravno mimo, pa sem prišel samo malo vas pogledat in pozdravit,".... ... Faca ej! Si že službo rihta!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 10:41:42
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Prejle me kliče sodelavka...pravi, da so ravno gledali kako gre skupina otrok iz vrtca mimo naše banke...pa noter ušeta petardito...je rekla, da je ustavil celo skupino, ker on tukaj vse pozna in mora it vsaj pozdravit .... Je prišel noter in rekel: "Dober dan...sem ravno mimo, pa sem prišel samo malo vas pogledat in pozdravit,".... ...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 11:17:15
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Prejle me kliče sodelavka...pravi, da so ravno gledali kako gre skupina otrok iz vrtca mimo naše banke...pa noter ušeta petardito...je rekla, da je ustavil celo skupino, ker on tukaj vse pozna in mora it vsaj pozdravit .... Je prišel noter in rekel: "Dober dan...sem ravno mimo, pa sem prišel samo malo vas pogledat in pozdravit,".... ... Od naših dveh ne bi pričakovala kaj takega Mi je Jaka danes zjutraj spil celodnevno energijo . Mi je v copatih pobegnil ven, sem ga morala v naročju odnest v igralnico, pa še tam se je z vsemi štirimi upiral, da ne gre v vrtec in to ga je kar na lepem nekaj popadlo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 11:23:21
|
|
|
|
kvaka
|
Mi smo včeraj pa bili na ribniku, nalovili ribe in seveda sledil je ribji piknik J&A sta bila full ponosna, ko sta nalovila toliko rib in komaj čakala, da kakšno pospravita v svoj želodček. Smo bili na kocu vsi zadovoljni, tako da upam, da nam v kratkem uspe ponovit Petarda Vinska vigred pa meni nekako ne potegne Tak, da mi niti na misel ni pršlo, da bi šli pogledat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 11:40:33
|
|
|
|
kvaka
|
Zavezat čevlje Enkrat sta že nekaj sprobavala, pa jima je šlo . Sedaj pa že dolgo nisem vidla, da bi kaj vezala, če je že pri kaki trenirki vrvica je itak v sekundi potegneta vn, za obut je velik na ježka, pa sedaj bodo spet crocsi zakon Tak, da po moje jima bo potrebno ponovno pokazat, vsaj prvič, ko bo potrebno naredit vozel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 11:46:31
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka pa sedaj bodo spet crocsi zakon To je tudi pri nas zakon! Čeprav jaz navijam za Tevice, ampak tisto je že problem gor dat... ne da ne bi znala, ampak se jima ne da.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 11:47:20
|
|
|
|
Urša
|
Danes bodite pozorne na reklamo od Mana, če jo dobite-je naša škrbica na naslovnici.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 11:48:36
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Danes bodite pozorne na reklamo od Mana, če jo dobite-je naša škrbica na naslovnici. Smo dobili, grem še enkrat pogledat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 11:54:24
|
|
|
|
kvaka
|
Oooo kako lepo, bravo za Niko - malo manekenko Pa še na eni strani je Če ni skrivnost, kje so jo pa videli, da so jo povabili na slikanje za letak?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 13:34:26
|
|
|
|
Urša
|
Je ati zrihtal, dela na firmi. Zelo rada gre na slikanje, jo pridejo v šolo iskat, odpeljejo v Lj, potem pa je ni domov do poznega popoldneva. Kar traja, mislim, da Jaka ne bi imel toliko potrpljenja.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 14:28:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Je ati zrihtal, dela na firmi. Zelo rada gre na slikanje, jo pridejo v šolo iskat, odpeljejo v Lj, potem pa je ni domov do poznega popoldneva. Kar traja, mislim, da Jaka ne bi imel toliko potrpljenja. Že kot prava manekenka... A samo po njo pridejo v Mozirje in potem nazaj? Pa dobi kakšen honorar - vsaj za sladoled? ... Nisem pa še videla letaka, moj ni gor prinesel, jaz pa tudi ne grem dol iskat....čeprav me zdaj mika
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 14:39:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Mi je Jaka danes zjutraj spil celodnevno energijo . Mi je v copatih pobegnil ven, sem ga morala v naročju odnest v igralnico, pa še tam se je z vsemi štirimi upiral, da ne gre v vrtec in to ga je kar na lepem nekaj popadlo . Ga kdo tepe v vrtcu? Ker tole verjetno pa ni kar tako ... jaz bi kaj takega pričakovala od juniorja ali pa vašega Lukca...Jaka je pa res že malo velik za take fore ...in ziher se ne upira za brez veze ...daj ga malo zasliši zdaj popoldne...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 16:03:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Super bubi, da ste se imeli lepo! Bošček, a to ima alergijo na travo? Podpis...tudi pod vprašanje.. ja, to alergijo ima dokazano. In zaradi tega jemlje zdravila proti astmi. Čeprav mu tiste ta prave napade povzorčajo respiratorni virusi in ne cvetni prah. HB za zdravila... antihistaminik, Nina, antihistaminik ma ja, saj zdaj pridejo že tabletke v poštev, je vedno fajn imet kakšno s sabo. No, za bubija je še sirup in ga nisem imela s sabo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 16:04:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda zanimivo....tudi mi smo imeli prekrasen vikend....in tudi mi smo se zvečer spičili...in to tako, kot že dolgo ne ...in sem še danes slabe volje upam, da je že popustilo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 16:06:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Paštetka si me pa zdaj spomnila, da je Anže tudi ene tri mesece skupaj vsako jutro kašljal (umirilo se je zdaj med noricami, danes pa sem ga spet poslušala), pa se sploh nisem obremenjevala s tem, samo zdaj pa razmišljam, da bi bil morda lahko tudi alergijski kašelj Ja itak, če si mu antihistaminik zaradi noric dajala. Al mu nisi?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 16:06:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ a novembrčki si že znajo vezalke zavezat? ja, že več kot eno leto Ja, itak, saj gojzarji na ježke verjetno ne obstajajo, ali pač?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.5.2011 16:09:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ma ja...ti po pravici povem, da v nedeljo in sredi dneva niti ni tako zanimivo, kot v petek in soboto zvečer .....sem upala vsaj na kak ringlšpil...pa ni bilo nič.... imamo pa vsaj en lep spomin Katero fotko pa naj pogledam? Ker vseh 81 se mi ne da
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
vrtecLelly28 RRPri kateri starosti ste otroka prvič dali v vrtec?pri 11 m (
59%)
pri 2 letih (
9%)
pri 3 letih ali več (
14%)
ni obiskoval vrtca (
18%)
Število vseh glasov: 22Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!