boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BOMA helouuuu........pleničke.....jst mam čist en svoj sistem .....ker so mene osebno zlo na hard odvajal od plenic in dude, da se še dons spomnem, majo vsi dedki in babice prepoved kakršnegakoli teženja in razglablanja na to temo .......skratka....pri Majklu, ki je isto rojen februarja sm probala poleti ko je bil star 2,5let.......ker ni govoril, ga itak nism nč štekala.....na kahlo ni hotu nikol, kar je men ful odgovarjal, ker jih ne morem vidt ........smo kupil nastavek za WC tut ni blo dobr.......sm mu dala gor gate in je bil takoj polulan in ga sploh ni motilo....po kakšnem tednu sm ugotovila d je brez veze, da boljš d še mal počakam......v vrtcu so me že postran gledal, ker je mel edini še vedno plenico...ampak se nism dala.....no in bilo je sredi novembra, ko je gospod prišel iz vrtca domov in sam reku, tko k dons Tisa od Ajvy: Jst grem lulat na WC....brez nastavka brez kahle, kot bi odrezal......na začetku sm ga neki cajta opozarjala, mislm d se mi je sam ene 3 krat populal in smo zmagal na celi črti......za ponoči je blo pa tkole.......jst sm seveda dober mesec za tem zanosila, zato mi na kraj pameti ni pršlo, da bi se ubadala še z nočno plenico, da bi še ponoč mogla zarad tega ustajat, pa postlo preoblačit.....in se je spet nekega dne SAM odloču, d je ne bo mel plenice ponoč IN PIKA.....JST SM BLA ČIST PROTI .....do zdej se je v enem letu in pol polulal ponoč samo 2 krat........do plenic mamo res poseben odnos zato mamo dogovor, da kadar je bolan mu dam plenico gor tudi ponoči in ve, da to ni nč tazga............pri Roksotu si ne upam NIČ NAPOVEDAT .....on je klasa zase......zdej mi kakšne 14 dni pred kopanjem gre sedet na WC z nastavkom, ne spusti niti kapljice....ko ga dam v banjo se isto sekundo polula in reče: Luli lula ............poleti bom probala, ko bomo zunaj, pa bomo vidl, če bo prehitel Majkla .............evo cel roman zarad plenic Petrušk Nara Camice maš v Ljubjani na Nazorjevi ( takoj za ovinkom od Slaščičarne hotela slon), City park na vrh- nasprot Šarove menze, pol u Mecatorju Šiška nasprot Zlatarne Celje, pa u Kranju u Mercatorju takoj nasporti glavnega vhoda.......za Primorsko bo Sunny bolj na tekočem, glede na to da je Italjanska roba......jst morm enkrat na let met nujno eno njihovo srajčico ....če pa vmes pride kakšn spešl dogodek pa dve ali tri na leto Deci spijo...jst kr ne morm it, ker Jurkota spet neki kuha ....Šime ma jutr dopust hvala... za odgovor.. .:) se je Jure pozdravil? Vidim, da si se čist not padla s 3 ..:) bravo.. :)