|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
16.5.2011 21:57:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

pikica in čebela . super da ste se že dogovorili. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa nebi bil noben problem.

gospod pikica že dostaviluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
16.5.2011 21:57:50   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ventolin 4 krat na dan....po potrebi enkrat ponočiuser posted image , 2krat Tobrex(učke, nos), operil, calpol, fiziološka inhalatoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zzzzzzzzzzzzz.........jst mam ves hrbet polepljen....do četrtka nič tuširanja. bbbbbbbbbbbbbbbb

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tovoje pobe in zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
16.5.2011 21:58:43   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
16.5.2011 21:58:59   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

Mai na bolniški - ŠKRLATINKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... molite, da ne dobimo še ostali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se Maj čimprej pozdravi in da še drugi ne zbolijo-.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
16.5.2011 22:00:34   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

pikica in čebela . super da ste se že dogovorili. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa nebi bil noben problem.

gospod pikica že dostaviluser posted image user posted image user posted image

no to je bilo pa hitro.

No js ti bom pa tudi zdej poslala mail. Pa se jutri slišiva.

Aja obleka pa je črno bela - brez naramnic in zraven ima bolero. (bom v priliki naredila sliko in pošljem).

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
16.5.2011 22:57:08   
sunny24
Čer! Evo, dan je šel okoli v šusu...

Zjutri smo šle z Gajči na kavico z mojo best frendico, pol kosilček, pa počitek...Popoldne pa gasa h moji noni. Sm spet pecivo z jagod pekla, pa malo sm v trgovino šla, Gaja se je podila po vrtu s Šonom, češnje zobala, pa bezeg smo nabrale k bom jutri sirup delala...In ob 21h smo komi domov prlezle...Pa našmu user posted image v bušiju sm 2 bodija v Hoferju nabavla...Ku je lepo spet nakupovat te tini mini cotke...user posted image

Jutri gremo menda na obalo malo pohajčkat...Recimo da nam rata se spakirat na izletič! user posted image

tamika in kolumbo
, en kamjon user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravite vsi!!!

sjmm, ooo, super za potovanje. Ej, a ste mogoče šli to na promocijo sončnega zahoda? Sm zadnjič mal brala o tem, nekateri pravijo da je full nategancija...No kakorkoli, upam, da vas niso nategnli in da boste meli mega počitnice!!! user posted image

čebela, k bom jst odrabla kak kos otroške opreme, se zmenimo, pa ti dostavim...Sam bo treba še malo počakat! user posted image   Edino en grelec stekleničk od Aventa mam, k mi je res višek- ga nisem nikoli uporabla. Če ti pride prov, povej! user posted image Pa angel sound bi ti tudi lahko ko rodim poslala! user posted image

tamika, super za 4. mesto v fuzbalu! user posted image user posted image user posted image

Sej tle vrjetno ni več nobene, a?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
16.5.2011 23:05:56   
sunny24
Aja, še en kveščn za tiste, k mate poletne otroke...Kako pr bogi naj ta malega oblečem za iz P??? Kaj bodi s kratkimi rokavi in čez kompletek z dolgimi, bo OK??? Full ne vem, k pr Gaji je blo lih vse kontra...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
16.5.2011 23:21:40   
birdy
ej, sunny, jst sem ga pri Neli ful sralauser posted image  Začetek avgusta in je šla iz P oblečena v plajško, žabice in štrikan kompletek čezuser posted image  Pa seveda štrikano kapo, pa če se ne motim spodi še bombažnouser posted image  Odvisno kok bo toplo, če boš ti šla ven iz P oblečena v kratke rokave in ti bo še vroče ga jst ne bi srala. dolg bodi in hlačke, pa tanko tanko kapico. Če bo pa mal hladnej pa kratek bodi in dolg kompletek čez. Odvisno kaj maš plan oblečt, pajacka, al hlačke pa majčko,... Ampak resno, ne seri ga, če bo teb še nagi vroče ne dajat rokava pa še neki čez ampak samo en dolg rokav, pa seveda bombaž, tanek.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
16.5.2011 23:29:48   
sunny24
O birdy, kako kaj? Kako kaj bejbe in gospodič?

Ja sej ti pravim, zgubljena sem ko...Neki ga bubit v miljon cot itak ne mislim...Bom pa naštimala več cot, pa bomo vidli kake temperature bojo...V točno kaj ga bom oblekla pa še ne vem...
Morem it malo pošnofat v Italjo v Prenatal za kak cute kompletek...user posted image

V roku 14 dni grem v Ikejo...Rabi kdo kaj???

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
16.5.2011 23:36:57   
birdy
Kr vredu, trenutno celo zdravi. Ta malček je kr priden, to je najbolj nasmejan od vseh mojih otrok, tko da je res pravi sonček. Tamalidve pa, mah, sej sta kr pridne, sam ravsata se, joj, včas bi ju najraj kr čez rit k sta si skoz v laseh. 
Ti si pa že tok blizu koncu, še mal, komi čakam... Kakšno bo pa ime? Sta se že odločila? Kako Gajči, a ji je jasno kaj se bo zgodilo?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
16.5.2011 23:42:08   
sunny24
Joj, še 2 meseca, pa bo, ja...Gajči je pa full navdušena-zaenkrat...Ve, da bo dojenček, pa da bo mela bratca, trebuh mi maže s kramo vsak dan, pa polupčka ga vsak dan, user posted image da lahko noč, pove kaj je delala čez dan, vsa navdušena ko jo nabrca...Kako bo pa potem, poročam julija...user posted image user posted image user posted image

Kako mu bo ime...Pojma nimamo še...Na koncu bo kr deček...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
16.5.2011 23:48:21   
birdy
Oooooo, pridna Gajči. Bo lepo sprejela, mojidve sta tud (Leva, mene pa mal težje), mudajeta lupčke, on se jima pa smeji. Pa tko radi ga mata v naročjuuser posted image
A kr deček bo? Hmmmm, lepo in izvirno ime, kaj češ boljšgauser posted image
Ajd, zdej pa nočko, grem še na balkonuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
16.5.2011 23:52:40   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ajd, zdej pa nočko, grem še na balkonuser posted image

Bejbi, enjoy it! user posted image

Nočko! user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
17.5.2011 6:26:47   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image user posted image

pupa še spi,mali je že zadrnjohal nazajuser posted image

brkn....sem odgovorlauser posted image ...bomo lahko še čevlje zbirale skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image .....komaj čakam slikico obleke-ziher je hudauser posted image user posted image user posted image

sunny....itak da sem za biznisuser posted image user posted image user posted image ....glede cunjic se strinjam z birdyuser posted image ....našmu dečkotu je takoj full vročeuser posted image ....sem čist zgublena kako ga nej oblačimuser posted image user posted image ....sem slabi,ko pa da bi imela 1.user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy.....tko lepo opisuješuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......a imata željo še za kakšnega,ali ste obrt že vrnili?

no mi smo načeloma obrt vrnili...pol smo se pa v nedeljo pri mizi pogovarjali o subvencijah in raznih dodatkih,in mojmu rečem,da pri user posted image user posted image user posted image  je pa že velika družina,pa da se full splača pa take...in on pravi,da bo še 1user posted image ....itakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
17.5.2011 6:28:35   
Čebel@
jutro Deja...si že v službi?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
17.5.2011 7:15:46   
Urša08
jutro

Jaz neki user posted image , nočka prekratka, tamala neki sračkala user posted image .

Nejc in Žiga na poti v vrtec, sva mela z Nejcem že mal "vojne". Ma kr ene izpade ma uf  user posted image Evo sem nahranla in je sedaj na igralni. Jaz imam pa kavico in rr time user posted image user posted image user posted image . Danes čaka cel kup stvari za narest pa ne vem če se mi bo kaj dalo. No do štacune bo treba.

Sva se pa včeraj z user posted image odločila da za krst ne bo piknika ampak kar ven peljeva. Glede na to da gre moj v soboto na fantovščino ne bo ravno časa za priprave. So imeli pa že včeraj eno srečanje in sem mela vse tri zvečer sama za zrihtat ojoj čisti polomuser posted image . Morm nek sistem najdt ker drugač se mi bo v soboto zmešalo.

Uf sem cel roman spisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
17.5.2011 7:23:47   
Čebel@
mala na poti v vrtec,mami pa kofi timeuser posted image user posted image user posted image

sva se včeraj popoldne kar veliko s Hano kregale...je mogla 2x na stolček....in zvečer je bila pridna ko bubicauser posted image .....in sem ji za spremembo mleko nalila v hello kitty šalčko in je lepo pila-tko da sva lepo prijeli flaško in jo nesli na stopnišče...odnesla jo je pa miška za svojega user posted image .....in zdele zjutraj jo je namesto flaške čakala čokoladna ovčka....joj kakšno veseljeuser posted image .....je rekla,da bo dala tudi dudouser posted image ......bomo videli v soboto opoldneuser posted image

a je boljš dat dudo najprej čez opoldne stran ali kar zvečer in jo pač ni več?

urša......zakaj je bil polom zvečer?

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 17.5.2011 7:24:28 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
17.5.2011 7:50:20   
Urša08
čebela ma ne vpraši, mojga so na hitrco klicali in je šel vn. Potem je pa Žiga začel jokat, ga nekak potolažim in delam večerjo. Seveda sem Evo odložila ravnotakrat ko mave čas za cartanje in je bil jok. Tamalima sem dala kosmiče in sta tko packala in se neki režala, da sem na konc čist vn padla, vzela večerjo in šla Nejca v pidžamo dat in sem ga kr v postlo dala pa zagrozila da ne bi slučajno vn iz sobe prišel. Žiga sem mogla ponovno čist preoblečt ker je bil totalno umazan in sem ga tud samo po hitrem postopku umila in preoblekla pa v postlo dala. Evo sem vmes skoz mirila tko da je revca rabila ene 15 minutk da se je umirila pri meni v naročju. Potem pa še kuhna cela štala tko da sem 9.15 sam na kavč padla. Sej v soboto ko bomo celo popoldan sami in večer se bom bolj zorganizirala in do konca Evo zrihtala potem pa šele ta velikedva.
Glede dude pa pojma nimam, Žiga je v vrtcu nima več, doma pa če jo najde bi jo mel itak cel dan. Mu jo mal skrivam in jo dobi zvečer, če je kriza pa tud kdaj čez dan. Mu je pa še ne mislim jemat ker je prevelik dudlar in bo kmalu Eva brez duduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
17.5.2011 7:52:00   
Urša08
Eva mi je zaspala tako da šibam pospravljat kar se bo dalo pa spisek za štacuno spisat. Se tipkamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
17.5.2011 8:04:17   
birdy
Jutro, 
Čebela, če bojo pogoji (beri:finance) bo zagotov še eden. No, če bo to seveda v roku ene 6ih let, pol pa ne več. nekak do ene 32ega leta bi jst rada zasključila vse skup.
Urša, jst ne dvomim da ti bo zalaufalo... kadar smo mi sami mamo tkole: smo pač uzun najprej, pridemo gor, jim dam jest (tamalimdvema najprej, pol pa še levu), bejbe same jesta (spregledam packanje), Leva futram, pojejo in hop v kopalnico, bejbe se morta slečt, tamalega sama slečem, vzamem bumbota in jih spravim vse v banjo (Leva v bumbotu obvezno na sredino če ne se bejbe skor stepeta), potuširam, najprej tamalidve ven in ščetko v roko, tamalega ven, ga zrihtam, pol jima še jst zobe zdrgnem, letimo v dnevno, lweva na kavč, spucam nosove (ja, vse tri, problem je itak sam Neli), Neli se pol sama obleče, Kristi jst pomagam (pleničke že par dni nima več) in via pojstelja. v sobi dam Leva na eno pojstlo in pokrijem Neli, Kristi, dam ljupčke, pa Lev seveda, pol me še mal hecata (ene pet minut) in v roku 10ih minut k smo v sobo prišli jst grem ven, še ene 10minut pa traja da mi zaspita. Ubistvu je čist simpl, res pa gledam na to da je Lev sit, če ne bi tulu. No, pol pa še Leva priklopim in mi zaspi v ene 5ih minutah. Tko da najkasnej 20 čez 8 mi spijo ganz vsi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
17.5.2011 8:16:11   
Čebel@
urša...sej se boš ulavfalauser posted image user posted image user posted image ....Hana v vrtcu od novembra ne spi z dudo,doma jo pa ne da,ker jaz vedno popustim

birdy....super si organiziranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
17.5.2011 8:21:37   
Urša08
Birdy superca maš ti to poštimano user posted image user posted image user posted image Jaz vse tri ne morem skup kopat ker mi Eva še ne sedi. Pa tvoja Kristi je neverjetna že brez nočne pleničke - res kapo doluser posted image Pri nas še Nejca nisem odvadla mah sem že čist žalostna sam ne gre. Ko nima pleničke se polulauser posted image user posted image user posted image sem par dni nazaj spet probala ker je prosil da bo brez samo efekt je bil prvo njegova postla mokra, ga dam ob 2 lulat, preoblečem in je šel k nama no in ob 7 še najina mokra user posted image user posted image user posted image tko da sploh ne vem več kako to rešit. Žiga jo ma pa večkrat suho kot mokro. ne vem no če ma kera kako idejo bom vesela

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
17.5.2011 8:58:08   
birdy
Urša, sej men Lev tud še ne sedi. Bumbo je stolček, lohk na spletni strani od BCja pogledaš kak. Sicer ni za v vodo, ampak mu ni nič če je v vodi.
Kar se pa tiče Nejca se pa ne sekiri, eni prej, drugi kasnej. Fantki majo menda čas do 7-ega leta da so suhi. Jst edin mal pitje zvečer omejim, da se bmi ne naliva. Če prav da bi pila rečem prov, samo dobi vodo, pol pa običajno bolj malo spije (soka bi pa lohk pol litra). Pa nočno flaško smo skenslal, pa to niti ni bil problem ker odkar mamo Leva ma Kristi dudo. In jo vleče ko norc, jo pustiva samo ponoč.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
17.5.2011 9:40:21   
Deja

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro Deja...si že v službi?

hej hej!
ja že arbajtam! hihihi... ni prevelike panike, ker deca spijo....
no sedaj pa imam pavzo in si lahko malo RR privoščim, ker doma itak ni časa...
lepo mi bodite! pa se vidimo 5.6.!!!!!!!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
17.5.2011 10:00:03   
birdy
Deja, sem že pred časom brala tvoj dnevniuk, danes pa spet (nič ne pišeš, ti tiuser posted image ). Kako je tvoja prijateljica, je vredu?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?