Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 10:01:23
|
|
|
|
sjmm
|
Dan! evo mene, no, naju....sva kr pridna...sva zgodi vstala...pošlihtala dnevno, pa smeti napokala do kontejnerjev, pa zložila zlikane cote po omarah...zdej je moj uletu na kofetek, pa še do štacune šibnemo k je fasnga dan pr sosedu ....no, pa jz si morm že po tist ugledan kostim skočit k mam v petek obletnico sem vas brala....pošiljam vsem, ki jih potrebujete naš mali se je pa tok potegnu d zgleda k ena preklca , pa tok je bil zalit zdej od zime, sej ima 15,7 kil, sam se mu je kr neki vse razporedil naokol...v glavnem...se mi zdi d je lahk prej več na 1x pojedu, zdej pa ceu dan po malem neki grizlja, pa enostavno je obseden z jogurti...pa d ne rečem d je včeri celo trmo zganjau k sm zvečer rekla d bo lino za večerjo in ne jogurt, sej pol spije še uno zgoščeno flašo...sam se mi je zdel preveč...sej vem d kompliciram k naš Jan je isti...tud 3 jogurte na dan poje...mah...sej ne vem kva čem povedat pa-pa.....pa lep dan!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 12:45:25
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Kako kaj čvekice? Čebela - naša ima dudo pop za spat in ponoči če je treba (ponavadi je ), čez dan jo vzamem in jo skrijem, drugače bi jo imela skoz v ustih, zvečer pa čudežno zaspi brez. Sunny - glede oblačenja glej nase - če je teb vroče, bo tud njemu! Tko da bo tko k si opisala čist dost. En kamjon vsem ki jih rabite. Eto mala spančka, grem še jest mal počit, pol pa kuhinjo naprej plospravit - sem se spravila kuhinjo po predalih pospravit, seveda samo tisto kar dosežem; nism še pripravljena po lojtrah plezat papa
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 13:18:25
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ventolin 4 krat na dan....po potrebi enkrat ponoči , 2krat Tobrex(učke, nos), operil, calpol, fiziološka inhalator ...zzzzzzzzzzzzz.........jst mam ves hrbet polepljen....do četrtka nič tuširanja. bbbbbbbbbbbbbbbb za tovoje pobe in zate po dolgem času nazaj..:) se kr podpišem po tole.. :)
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 13:24:50
|
|
|
|
boma2
|
dan.. :) vidim, da ste vse februarke naspidirane in imate že skori vse po 3 otroke.. :) pridne... :) men kr casa zmanjka pa imam samo enega.. :) tamika... in še kakšna rabim pomoč pri fantku....1.3.2011 je bil star 2 leti.. :) Kako ste odvajale oziroma brez plenic? naš noče spodnje hlačke obleči.. potm mi je pa ratal, je bil pa polulan...:) al potem ko ga dam v spodnje hlačke ga skoz sprašujem te lulat? a te lulat? al kako .. imate ve izkušnjo? vsem bolančkom velik pikepok... :) vse ostalim pa en prelep sončen dan..:)
< Sporočilo je popravil boma2 -- 17.5.2011 13:25:13 >
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 14:00:38
|
|
|
|
sjmm
|
oj! mi že nafilane zaloge ..pa dons kr za en soliden dnar jz sm si prvošla hlače, bluzica mi je bla sicer všeč, sam 42 čist prevelka ...pa kr neki balonasta, tak d grem popoldne še v modiano....nujn rabm belo bluzco....pol sem si prvošla še uno štacunco z dodatki...eno fajn rutko...no, šal...rdeč, seveda, sm bla prvo našpičena na orange....pa sm vidla rdeče zadevce...sm vzela še zapestnico, pa eno lušno belo torbico...k bom imela belo bluzco in bele špičake, pa črne hlače, rdeč šal...no, upam d sm gut nakombinirala...ma dons kr neki bluzim tlele...ajdi ...... grem kuhat
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2011 14:07:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.5.2011 14:09:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 14:42:19
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo oooo kaj sm najdla .......evo SJMM sam zate....mal počekiri in ajt u šoping http://www.naracamicieonline.si/index.php ke u šiški pa je ta štacuna?
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 14:42:34
|
|
|
|
Urša08
|
helov Eto jaz mam že otroke doma. Mata sedaj malico, jaz pa čas za rr Sem zjutraj že ob pol devetih letela v štacuno, je mela tašča Evo čez (no sej je spančkala). Je šlo spet 100e mah pa nč posebnega v vozku . Potem sva šli pa ob 10 vn na sprehod in sva se šele 13.20 vrnili domov. Sva si dale duška in našetkali. No sej doma nisem pa čist nč naredila. Grem sedaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 14:43:01
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo oooo kaj sm najdla .......evo SJMM sam zate....mal počekiri in ajt u šoping http://www.naracamicieonline.si/index.php ke u šiški pa je ta štacuna? MC Šiška Kako ste?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 14:44:11
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm kaj pa mate da boš tko fensi Pa seveda čestitke za minus kilce aja men se zdi -5kg velik tko da svaka čast Kolumbo tud teb čestitke
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 15:07:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo oooo kaj sm najdla .......evo SJMM sam zate....mal počekiri in ajt u šoping http://www.naracamicieonline.si/index.php vau, vau...ej, bejba tenx...že šibam gledat, sam cene so pa kr zasoljene, sam za eno bluzco na let bo že mogl spelat
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 15:11:24
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm kaj pa mate da boš tko fensi Pa seveda čestitke za minus kilce aja men se zdi -5kg velik tko da svaka čast Kolumbo tud teb čestitke urša....obletnica ..18 let mature...pa se bojim d bom k ena mamka zavaljena s 4 prikolcami doma ...tko d se morm mau prenovit.....ja, hvala no, sej res 5 kilc minusa se že kr pozna ...tud na garderobi...sam mene čaka vsaj še tolk, rajš pa 2x tolk...bomo vidl kok dalč bo šlo....k zgornji del mam še zmer k Superman...rit mi je pa še ta splahnela ...kva čmo...itak nismo nikol zadovoljne
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 15:34:28
|
|
|
|
boma2
|
sjmm... in še kakšna mamica..... rabim pomoč pri fantku....1.3.2011 je bil star 2 leti.. :) Kako ste odvajale oziroma brez plenic? naš noče spodnje hlačke obleči.. potm mi je pa ratal, je bil pa polulan...:) al potem ko ga dam v spodnje hlačke ga skoz sprašujem te lulat? a te lulat? al kako .. imate ve izkušnjo? hvala..:)
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 15:37:23
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo oooo kaj sm najdla .......evo SJMM sam zate....mal počekiri in ajt u šoping http://www.naracamicieonline.si/index.php full lepe res... :)
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 15:38:15
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 helov Eto jaz mam že otroke doma. Mata sedaj malico, jaz pa čas za rr Sem zjutraj že ob pol devetih letela v štacuno, je mela tašča Evo čez (no sej je spančkala). Je šlo spet 100e mah pa nč posebnega v vozku . Potem sva šli pa ob 10 vn na sprehod in sva se šele 13.20 vrnili domov. Sva si dale duška in našetkali. No sej doma nisem pa čist nč naredila. Grem sedaj za hitr shoping.. :) delo pa itak počaka..:)
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 15:56:39
|
|
|
|
Urša08
|
boma glede odvajanja pleničk sem jaz enostavno mu namesto pleničke dala spodnje hlačke in ga non stop spraševala če gre lulat na cca. 10 minutk na začetku. Je pa tako da ko je otrok pripravljen je zelo hitro suh.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 17:29:54
|
|
|
|
Katjusa
|
dan punce.... men primanjkuje časa..... sem pa zato rpidna in veliko hodim ko pač lahko.... če sem kej shujšala ne vem k nimam tehnice počasi pa pridobivam mal na kondiciji in to mi je v veselje in tudi moj glavni cilj sem vam prišla nekaj hecnega povedat, da vas mal nasmejem.... benjamin ima neko foro in si iz pleničke ob nogici daje lulija ven in mi ravno danes to pove vzgojiteljica in se mi2 tam režive pol pridemo pa pred blok in stopi beni do mene in reče lulal sem in vidim cel moker lužica na tleh in ko sem ga preoblačla sem našla bogega lulija čist stlačenega ob pleničko vidim, da se ukvarjate z odvajanjem 1. punčke so bojda hitrejše od fantov kr dosti.... 2. nič ne gre na silo tak da jst ga nič ne navajam če izrazi željo mu dam kahlico če nima želje ga pač pustim in je za sedaj še v plenički.... bomo pa zdej k bo toplo verjetno večkrat kr samo v hlačkah in ga bom vprašala večkrat... pričakujem pa da bomo veliko mokri.... nočno lulanje pa ne vem mi pri florjanu smo mogli pazit kolk zvečer pije in 1 uro pred spanjem smo ga vedno vprašali če bo pil in pol konec preds panjem lulanje in potem čist malo kakava (1dc) še zdej nekako pazim na to kolk zvečer pije in nesreče nismo imeli že ful časa od začetka pa tako 1 na 14 dni in potem vedno manj...... drgač pa men kr paše da ima beni še pleničke se mi zdi še mal dojenčkast zdej pa kuhinja kliče.... lepo se imejte in uživajte vsak trenutek s svojimi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 19:52:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dan.. :) vidim, da ste vse februarke naspidirane in imate že skori vse po 3 otroke.. :) pridne... :) men kr casa zmanjka pa imam samo enega.. :) kako imaš samo enega?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 19:53:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dan punce.... men primanjkuje časa..... sem pa zato rpidna in veliko hodim ko pač lahko.... če sem kej shujšala ne vem k nimam tehnice počasi pa pridobivam mal na kondiciji in to mi je v veselje in tudi moj glavni cilj sem vam prišla nekaj hecnega povedat, da vas mal nasmejem.... benjamin ima neko foro in si iz pleničke ob nogici daje lulija ven in mi ravno danes to pove vzgojiteljica in se mi2 tam režive pol pridemo pa pred blok in stopi beni do mene in reče lulal sem in vidim cel moker lužica na tleh in ko sem ga preoblačla sem našla bogega lulija čist stlačenega ob pleničko vidim, da se ukvarjate z odvajanjem 1. punčke so bojda hitrejše od fantov kr dosti.... 2. nič ne gre na silo tak da jst ga nič ne navajam če izrazi željo mu dam kahlico če nima želje ga pač pustim in je za sedaj še v plenički.... bomo pa zdej k bo toplo verjetno večkrat kr samo v hlačkah in ga bom vprašala večkrat... pričakujem pa da bomo veliko mokri.... nočno lulanje pa ne vem mi pri florjanu smo mogli pazit kolk zvečer pije in 1 uro pred spanjem smo ga vedno vprašali če bo pil in pol konec preds panjem lulanje in potem čist malo kakava (1dc) še zdej nekako pazim na to kolk zvečer pije in nesreče nismo imeli že ful časa od začetka pa tako 1 na 14 dni in potem vedno manj...... drgač pa men kr paše da ima beni še pleničke se mi zdi še mal dojenčkast zdej pa kuhinja kliče.... lepo se imejte in uživajte vsak trenutek s svojimi ...... Beni
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 19:54:40
|
|
|
|
Čebel@
|
mi smo danes dali na stopnice dudo....jo že čaka nagrada namesto dude-plišasta miška...je težje zaspala,ampak zaenkrat je tišina....držite pesti,da meni uspe ustrajat
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 17.5.2011 19:55:21 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 20:55:23
|
|
|
|
Ajvy
|
punce moje drage.. .danes sem doživela šok zjutraj.....Tisa je prišla do mene...rekla mami lulat na kahlico...sem rekla ..sej maš pleničko gor....je bolj odločno rekla....ne na kahlico...je naredila ogromno lužico....sem jo vprašala...hlačke ali plenička...je rekla hlačke....in je bila cel dan SUHA..... ne morem verjet....je rekla vzgojiteljica, da je šla lepo lulat in kakat...vsse ok...pravzaprav je bilo pravo veselje na igrišču, ko so mi vzgojiteljice hitele pripovedovati kako je šlo vse super.... Sem tko vesela, kot radio....ne morem verjet...naš prvi dan brez plenice.....pa še brez nesreč...waw...čist ponosna..... Smo bile na Bledu na izletu....tako navdušenje nad labodi...waw....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 20:56:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi smo danes dali na stopnice dudo....jo že čaka nagrada namesto dude-plišasta miška...je težje zaspala,ampak zaenkrat je tišina....držite pesti,da meni uspe ustrajat močno držim pesti
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 21:25:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy punce moje drage.. .danes sem doživela šok zjutraj.....Tisa je prišla do mene...rekla mami lulat na kahlico...sem rekla ..sej maš pleničko gor....je bolj odločno rekla....ne na kahlico...je naredila ogromno lužico....sem jo vprašala...hlačke ali plenička...je rekla hlačke....in je bila cel dan SUHA..... ne morem verjet....je rekla vzgojiteljica, da je šla lepo lulat in kakat...vsse ok...pravzaprav je bilo pravo veselje na igrišču, ko so mi vzgojiteljice hitele pripovedovati kako je šlo vse super.... Sem tko vesela, kot radio....ne morem verjet...naš prvi dan brez plenice.....pa še brez nesreč...waw...čist ponosna..... Smo bile na Bledu na izletu....tako navdušenje nad labodi...waw.... sem full hepi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 17.5.2011 21:26:13
|
|
|
|
Čebel@
|
spančkata,jaz grem pa tudi vodoravno-sem kar zmatrana.....lep večer in lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?