|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
17.5.2011 10:01:23   
sjmm
Dan!

evo mene, no, naju....sva kr pridna...sva zgodi vstala...pošlihtala dnevno, pa smeti napokala do kontejnerjev, pa zložila zlikane cote po omarah...zdej je moj uletu na kofetek, pa še do štacune šibnemo k je fasnga dan pr soseduuser posted image ....no, pa jz si morm že po tist ugledan kostim skočit k mam v petek obletnico

sem vas brala....pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki jih potrebujete

naš mali se je pa tok potegnu d zgleda k ena preklcauser posted image , pa tok je bil zalit zdej od zime, sej ima 15,7 kil, sam se mu je kr neki vse razporedil naokol...v glavnem...se mi zdi d je lahk prej več na 1x pojedu, zdej pa ceu dan po malem neki grizlja, pa enostavno je obseden z jogurti...pa d ne rečem d je včeri celo trmo zganjau k sm zvečer rekla d bo lino za večerjo in ne jogurt, sej pol spije še uno zgoščeno flašo...sam se mi je zdel preveč...sej vem d kompliciram k naš Jan je isti...tud 3 jogurte na dan poje...mah...sej ne vem kva čem povedatuser posted image

pa-pa.....pa lep dan!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
17.5.2011 12:45:25   
simonakr
Dan! Kako kaj čvekice?

Čebela - naša ima dudo pop za spat in ponoči če je treba (ponavadi je user posted image  ), čez dan jo vzamem in jo skrijem, drugače bi jo imela skoz v ustih, zvečer pa čudežno zaspi brez. user posted image

Sunny - glede oblačenja glej nase - če je teb vroče, bo tud njemu! Tko da bo tko k si opisala čist dost.

En kamjon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem ki jih rabite.

Eto mala spančka, grem še jest mal počit, pol pa kuhinjo naprej plospravit - sem se spravila kuhinjo po predalih pospravit, seveda samo tisto kar dosežem; nism še pripravljena po lojtrah plezat user posted image user posted image user posted image

papa 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
17.5.2011 13:18:25   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ventolin 4 krat na dan....po potrebi enkrat ponočiuser posted image , 2krat Tobrex(učke, nos), operil, calpol, fiziološka inhalatoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zzzzzzzzzzzzz.........jst mam ves hrbet polepljen....do četrtka nič tuširanja. bbbbbbbbbbbbbbbb

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tovoje pobe in zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po dolgem času nazaj..:)

se kr podpišem po tole.. :)

boma2 :)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
17.5.2011 13:24:50   
boma2
dan.. :)

vidim, da ste vse februarke naspidirane in imate že skori vse po 3 otroke.. :) pridne... :)
men kr casa zmanjka pa imam samo enega.. :)

tamika... in še kakšna rabim pomoč pri fantku....1.3.2011 je bil star 2 leti.. :)

Kako ste odvajale oziroma brez plenic? naš noče spodnje hlačke obleči.. potm mi je pa ratal, je bil pa polulan...:)
al potem ko ga dam v spodnje hlačke ga skoz sprašujem  te lulat? a te lulat? al kako .. imate ve izkušnjo?

vsem bolančkom velik pikepok... :)

vse ostalim pa en prelep sončen dan..:)

< Sporočilo je popravil boma2 -- 17.5.2011 13:25:13 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
17.5.2011 14:00:38   
sjmm
oj!

mi že nafilane zalogeuser posted image user posted image user posted image ..pa dons kr za en soliden dnaruser posted image user posted image user posted image

jz sm si prvošla hlače, bluzica mi je bla sicer všeč, sam 42 čist prevelkauser posted image user posted image ...pa kr neki balonasta, tak d grem popoldne še v modiano....nujn rabm belo bluzco....pol sem si prvošla še uno štacunco z dodatki...eno fajn rutko...no, šal...rdeč, seveda, sm bla prvo našpičena na orange....pa sm vidla rdeče zadevce...sm vzela še zapestnico, pa eno lušno belo torbico...k bom imela belo bluzco in bele špičake, pa črne hlače, rdeč šal...no, upam d sm gut nakombinirala...ma dons kr neki bluzim tlele...ajdi ...... grem kuhatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
   [Brisano sporočilo]
17.5.2011 14:07:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3956
   [Brisano sporočilo]
17.5.2011 14:09:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3957
17.5.2011 14:42:19   
petrušk_

oooo kaj sm najdlauser posted image .......evo SJMM sam zate....mal počekiri in ajt u šoping

http://www.naracamicieonline.si/index.php

ke u šiški pa je ta štacuna?

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 3958
17.5.2011 14:42:34   
Urša08
helov

Eto jaz mam že otroke doma. Mata sedaj malico, jaz pa čas za rruser posted image user posted image user posted image

Sem zjutraj že ob pol devetih letela v štacuno, je mela tašča Evo čez (no sej je spančkala). Je šlo spet 100e mah pa nč posebnega v vozkuuser posted image . Potem sva šli pa ob 10 vn na sprehod in sva se šele 13.20 vrnili domov. Sva si dale duška in našetkali. No sej doma nisem pa čist nč naredila.

Grem sedaj

Neposredna povezava do sporočila: 3959
17.5.2011 14:43:01   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

oooo kaj sm najdlauser posted image .......evo SJMM sam zate....mal počekiri in ajt u šoping

ke u šiški pa je ta štacuna?

MC Šiška

Kako ste?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
17.5.2011 14:44:11   
Urša08
Sjmm kaj pa mate da boš tko fensi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa seveda čestitke za minus kilce user posted image user posted image user posted image user posted image aja men se zdi -5kg velik tko da svaka čast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo tud teb čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
17.5.2011 15:07:43   
sjmm

vau, vau...ej, bejba tenx...že šibam gledat, sam cene so pa kr zasoljene, sam za eno bluzco na let bo že mogl spelatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3962
17.5.2011 15:11:24   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm kaj pa mate da boš tko fensi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa seveda čestitke za minus kilce user posted image user posted image user posted image user posted image aja men se zdi -5kg velik tko da svaka čast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo tud teb čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša....obletnica ..18 let mature...pa se bojim d bom k ena mamka zavaljena s 4 prikolcami domauser posted image user posted image ...tko d se morm mau prenovit.....ja, hvala no, sej res 5 kilc minusa se že kr pozna ...tud na garderobi...sam mene čaka vsaj še tolk, rajš pa 2x tolk...bomo vidl kok dalč bo šlo....k zgornji del mam še zmer k Superman...rit mi je pa še ta splahnelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kva čmo...itak nismo nikol zadovoljne

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
17.5.2011 15:34:28   
boma2
sjmm... in še kakšna mamica.....

rabim pomoč pri fantku....1.3.2011 je bil star 2 leti.. :)

Kako ste odvajale oziroma brez plenic? naš noče spodnje hlačke obleči.. potm mi je pa ratal, je bil pa polulan...:)
al potem ko ga dam v spodnje hlačke ga skoz sprašujem  te lulat? a te lulat? al kako .. imate ve izkušnjo?

hvala..:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
17.5.2011 15:37:23   
boma2

full lepe res... :)

Neposredna povezava do sporočila: 3965
17.5.2011 15:38:15   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

helov

Eto jaz mam že otroke doma. Mata sedaj malico, jaz pa čas za rruser posted image user posted image user posted image

Sem zjutraj že ob pol devetih letela v štacuno, je mela tašča Evo čez (no sej je spančkala). Je šlo spet 100e mah pa nč posebnega v vozkuuser posted image . Potem sva šli pa ob 10 vn na sprehod in sva se šele 13.20 vrnili domov. Sva si dale duška in našetkali. No sej doma nisem pa čist nč naredila.

Grem sedaj

user posted image za hitr shoping.. :)

delo pa itak počaka..:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
17.5.2011 15:56:39   
Urša08
boma glede odvajanja pleničk sem jaz enostavno mu  namesto pleničke dala spodnje hlačke in ga non stop spraševala če gre lulat na cca. 10 minutk na začetku. Je pa tako da ko je otrok pripravljen je zelo hitro suh. 

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
17.5.2011 17:29:54   
Katjusa
dan punce....

men primanjkuje časa..... sem pa zato rpidna in veliko hodim ko pač lahko.... če sem kej shujšala ne vem k nimam tehniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image počasi pa pridobivam mal na kondiciji in to mi je v veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image in tudi moj glavni ciljuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem vam prišla nekaj hecnega povedat, da vas mal nasmejem.... benjamin ima neko foro in si iz pleničke ob nogici daje lulija ven in mi ravno danes to pove vzgojiteljica in se mi2 tam režive pol pridemo pa pred blok in stopi beni do mene in reče lulal sem in vidim cel moker lužica na tleh in ko sem ga preoblačla sem našla bogega lulija čist stlačenega ob pleničkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim, da se ukvarjate z odvajanjem 1. punčke so bojda hitrejše od fantov kr dosti.... 2. nič ne gre na silo tak da jst ga nič ne navajam če izrazi željo mu dam kahlico če nima želje ga pač pustim in je za sedaj še v plenički.... bomo pa zdej k bo toplo verjetno večkrat kr samo v hlačkah in ga bom vprašala večkrat... pričakujem pa da bomo veliko mokri....
nočno lulanje pa ne vem mi pri florjanu smo mogli pazit kolk zvečer pije in 1 uro pred spanjem smo ga vedno vprašali če bo pil in pol konec preds panjem lulanje in potem čist malo kakava (1dc) še zdej nekako pazim na to kolk zvečer pije in nesreče nismo imeli že ful časa od začetka pa tako 1 na 14 dni in potem vedno manj......
drgač pa men kr paše da ima beni še pleničke se mi zdi še mal dojenčkast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa kuhinja kliče....

lepo se imejte in uživajte vsak trenutek s svojimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
17.5.2011 19:52:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

dan.. :)

vidim, da ste vse februarke naspidirane in imate že skori vse po 3 otroke.. :) pridne... :)
men kr casa zmanjka pa imam samo enega.. :)

kako imaš samo enega?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
17.5.2011 19:53:14   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dan punce....

men primanjkuje časa..... sem pa zato rpidna in veliko hodim ko pač lahko.... če sem kej shujšala ne vem k nimam tehniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image počasi pa pridobivam mal na kondiciji in to mi je v veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image in tudi moj glavni ciljuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem vam prišla nekaj hecnega povedat, da vas mal nasmejem.... benjamin ima neko foro in si iz pleničke ob nogici daje lulija ven in mi ravno danes to pove vzgojiteljica in se mi2 tam režive pol pridemo pa pred blok in stopi beni do mene in reče lulal sem in vidim cel moker lužica na tleh in ko sem ga preoblačla sem našla bogega lulija čist stlačenega ob pleničkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim, da se ukvarjate z odvajanjem 1. punčke so bojda hitrejše od fantov kr dosti.... 2. nič ne gre na silo tak da jst ga nič ne navajam če izrazi željo mu dam kahlico če nima želje ga pač pustim in je za sedaj še v plenički.... bomo pa zdej k bo toplo verjetno večkrat kr samo v hlačkah in ga bom vprašala večkrat... pričakujem pa da bomo veliko mokri....
nočno lulanje pa ne vem mi pri florjanu smo mogli pazit kolk zvečer pije in 1 uro pred spanjem smo ga vedno vprašali če bo pil in pol konec preds panjem lulanje in potem čist malo kakava (1dc) še zdej nekako pazim na to kolk zvečer pije in nesreče nismo imeli že ful časa od začetka pa tako 1 na 14 dni in potem vedno manj......
drgač pa men kr paše da ima beni še pleničke se mi zdi še mal dojenčkast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa kuhinja kliče....

lepo se imejte in uživajte vsak trenutek s svojimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image user posted image Beni

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
17.5.2011 19:54:40   
Čebel@
mi smo danes dali na stopnice dudo....jo že čaka nagrada namesto dude-plišasta miška...je težje zaspala,ampak zaenkrat je tišina....držite pesti,da meni uspe ustrajat

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 17.5.2011 19:55:21 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
17.5.2011 20:55:23   
Ajvy
punce moje drage..user posted image .danes sem doživela šok zjutraj.....Tisa je prišla do mene...rekla mami lulat na kahlico...sem rekla ..sej maš pleničko gor....je bolj odločno rekla....ne na kahlico...je naredila ogromno lužico....sem jo vprašala...hlačke ali plenička...je rekla hlačke....in je bila cel dan SUHA..... ne morem verjet....je rekla vzgojiteljica, da je šla lepo lulat in kakat...vsse ok...pravzaprav je bilo pravo veselje na igrišču, ko so mi vzgojiteljice hitele pripovedovati kako je šlo vse super....
Sem tko vesela, kot radio....ne morem verjet...naš prvi dan brez plenice.....pa še brez nesreč...waw...čist ponosna.....

Smo bile na Bledu na izletu....tako navdušenje nad labodi...waw....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
17.5.2011 20:56:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mi smo danes dali na stopnice dudo....jo že čaka nagrada namesto dude-plišasta miška...je težje zaspala,ampak zaenkrat je tišina....držite pesti,da meni uspe ustrajat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image močno držim pesti

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
17.5.2011 21:25:21   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

punce moje drage..user posted image .danes sem doživela šok zjutraj.....Tisa je prišla do mene...rekla mami lulat na kahlico...sem rekla ..sej maš pleničko gor....je bolj odločno rekla....ne na kahlico...je naredila ogromno lužico....sem jo vprašala...hlačke ali plenička...je rekla hlačke....in je bila cel dan SUHA..... ne morem verjet....je rekla vzgojiteljica, da je šla lepo lulat in kakat...vsse ok...pravzaprav je bilo pravo veselje na igrišču, ko so mi vzgojiteljice hitele pripovedovati kako je šlo vse super....
Sem tko vesela, kot radio....ne morem verjet...naš prvi dan brez plenice.....pa še brez nesreč...waw...čist ponosna.....

Smo bile na Bledu na izletu....tako navdušenje nad labodi...waw....

sem full hepiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
17.5.2011 21:26:13   
Čebel@
user posted image user posted image spančkata,jaz grem pa tudi vodoravno-sem kar zmatrana.....lep večer in lahko noč

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?