|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
16.5.2011 20:34:32   
Pigy
princess1- vsaka mama je dobra mama, ki ima svojega otroka najraje na svetu, ne glede na to ali doji ali ne.

modrimedo- dobr so te pocrkljiliuser posted image , meni so samo v 2d delali.

Moj mi je pa zavečerjo prinesel kremno rezino, pa kos sacher torte, p enga ježka mnjami, pravi naj se posladkam. Tako da ne smem hladilnika odpirat do jutri, če ne bo vse končalo v želodcu. Se prav zamislim, kje konča toliko hrane?

< Sporočilo je popravil Pigy -- 16.5.2011 20:36:56 >

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
16.5.2011 20:42:49   
modrimedo
pigi pri meni se vsa hrana nalima na mene :)))))

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
16.5.2011 20:51:08   
issa
joj jaz tudi jaz ta vikend pa danes,..se ne morem ločit od hrane user posted image ....meni je pa moj prineso krofe....kaj je s temi moškimi kaj imajo za bregom user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
16.5.2011 21:15:24   
pumpkin23
princess včasih je flaška še bolša rešitev kot dojenje. Se spomnim časov ko smo šle s puncam vn na pijačko in sm se počutila kot najstnica ki ima izhod samo do polnoči, ker takrat se je naš mali ponavadi zbudil in zahteval joškouser posted image . Tako pa daš flaško svojemu dragemu in ti uživaš s kolegicamiuser posted image .

Drugačepa je dobra mama tista, ki želi najboljše za otroka in če je to ne dojenje je pač to tako. In ne mislit tako da ne smeš dojiti, ampak enostavno ne moreš.
Jz sm tudi rekla da se pri drugem otroku ne bom mela toliko časa ukvarjat z dojenjem kot pri prvem in če pač ne bo šlo pač ne bo in bo v igri flaška.

In hvala za odgovore glede bolniške in dopusta. Jz mam tudi še cel letni dopust, vendar ne vem če mi ga bo šefica pustila koristit, ker je privat firma in seveda ker sem samo za določen čas (pogodba mi poteče en dan po tem ko začnem s porodniško).

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
16.5.2011 21:37:20   
nepremagljiva
Pozdravljene!
Komaj sem prišla čez napisano. user posted image
Veelim se vsakega dobrega rezultata s pregledov. Še posebej pa sem sedaj vesela, da je vse vredu pri tebi modrimedo, ki si imela podobne strahove kot jaz.
Jaz še vedno nestrpno čakam preostale izvide. Samo dvomim, da bodo do srede tukaj, ko sem spet naročena pri G.
Packe, tiste ki s češnjami delate lušte! Tak bi jih maznila.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
16.5.2011 22:05:38   
nana13
Najprej hvala vsem za odgovore, izkušnje.
Modrimedo:  česitam za ok izvid in... ODLIČNA SLIKCA. user posted image
Princess: kar se tiče dojenja majo punce prow. Nč naj te vest ne peče, ker ne smeš. To je drugo kot če lahko, pa nočeš. Saj bo vseeno pajacek zrastel. user posted image

Jutri mam pregled, pa vam javim kako je meni šlo. Upam, d bo vse ok.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
16.5.2011 22:19:39   
moniketna
pri nas smo danes tudi imeli špagete in bolognese omakouser posted image

princes ne sekiraj se, vse bo super boš videla, samo pozitivno gledaj naprej.

kar se tiče bolniške in dopusta, sem trenutno v bolniški potem bom koristla letni dopust pred porodniško sva se z šefo že zmenla, potem pa na porodniško. sam nisem si še točno zračunala kdaj moram zaključit z bolniško in začet z dopustom nato pa s porodniško, bo treba se en dan vsest in zračunat.

jutri je pa moj fraj, greva zjutraj najprej na morfologijo in pregled potem pa greva v Avstrijo(Klagenfurt-Celovc) pogledat malo vozičke kaj imajo in kakšne so cene, tak da vam potem javim kaj imajo. Za naju je itak čist blizu, ker smo blizu meje doma.

uživajte ter vso srečo tistim, ki vas tudi čaka pregled oz. morfologija.

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
17.5.2011 5:48:54   
Pigy
Danes sem pa prva user posted image , madoniš, sem se zbudila mal pred 4 zjutri, sedaj pojedla samo 3 kose kruha z eurokremom user posted image , sedaj pa telovadim s prsti po tipkovnici, da se kg ne primejo user posted image user posted image user posted image

Je bil včeri dan testenin?
Danes bom naredila čfte v omaki s krompirjem, bo še kdo?user posted image user posted image

moniketna- dobr opravi na morfoligiji, pa lep ogled vozičkov, le glej da poročaš.

nana13- tudi ti dobr opravi na pregledu

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo
pigi pri meni se vsa hrana nalima na mene :)))))

a se ti poznauser posted image user posted image . Jaz se najbolj bojim, ker ne vem al je tehtnica pokvarjena, ali res nimam tok kg kolikor pojem. user posted image

Si grem še kavico skuhat, pa mal vode spit, ker bi še vedno lahko jedla.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
17.5.2011 7:06:24   
modrimedo
jaz sem danes slabo spala ,sem celo noč na telefonu sliko našega user posted image  gledala user posted image
sem pa res dobre volje ,vsaj 100 kg lažja od učeraj :)
pigy jaz tako porcijo mam čez cel dan ,men še vedno ne paše ne vem kaj jest user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
17.5.2011 7:14:21   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 01.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.05., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 01.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.05., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
26.05.,  Maribor,
user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 27.05., ,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 31.05., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 83
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
17.5.2011 7:16:28   
Teni_
Dobro jutro!

Vsem  čestitke za dobro opravljene preglede in vso srečo vsem, ki jih imajo danes.

Jaz imam pa danes Niko doma, ker imava še zadnje cepljenje pred šolo, potem sem ji pa obljubila, da se greva kopat za eni dve urci. Zvečer pa me čaka še zadnji sestanek v šoli za Tejo, da nam povedo za šolo v naravi in zaklučni izlet.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
17.5.2011 7:26:06   
2.2.
dobro jutro!
pa sem dočakala dan D. danes imam morfolo. so mi prestavila prej tako da bomo danes videli kako in kaj. zraven pa še gresta tamala in možek. sem pa celo noč prebedela kolko mi je srce razbijalo, pa pritzsk se mi je verjetno full zvišalsem tako živčna pred vsakim pregledom...
včeraj sem bila na češnjah danes bomo pa na domačih jagodah-jih je včeraj zvečer tast prinesel. imamo pa že gozdne jagode sem jih v nedeljo nabrala enih 10 to je tako dišalo---njami.
nič šibam se počasi rihtat-popol. se pa oglasim kako in kaj je bilo na pregledu.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
17.5.2011 7:36:48   
Princess1
Jutro,

no vidim, da nas je kar nekaj, ki smo bolj tko tko spale.

Pigy - jst isto lahka pojem na tone, sam, da se men tud temu primerno kilce poznajo user posted image

Jst pa nimam pojma kaj bi danes delala za kosilo. Mogoče še jst nardim čufte, bom vidla.

Čakam pa poštarja, da vidim kaj se je draga komisija odločila.

Veliko sreče vsem user posted image  ki imate danes preglede!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
17.5.2011 8:27:11   
barbara85
Jutro user posted image !
Najprej vsem user posted image za super rezultate in odlične novice!!!

Sem mela skoz gužvo in nisem mela nič časa kaj napisat, brala sem vas pa skoz!
Smo v soboto meli krst mojega mlajšega nečaka, tak je bil priden in sladek, smo meli super sončen dan, je od naju in babice ter dedka dobil tisti kolo, ko prvo sam gor sedi, ti ga pa potiskaš in se mu tako fajn zdi, čeprav piše od 10m dalje naš pa že pri 8 in pol mesecih sedi gor ko frajer, pa tko fajn pas je, pa še ena zaščitna plastika je, tak da je dokaj varno! V nedeljo smo pa šle 5 punc eni kolegici v višave na obisk na Kaplo, ko nas že en čas k sebi vabi in nismo uspele skupnega datuma najt in nam je ratalo v nedeljo, pa seveda skoz lepo vreme samo v nedeljo je blo pa zlo grdo vreme, no a se mamo mi kjer koli smo in kakršno koli je, smo se mele super!

Tak da sem včeri mal počivala, pa včerej je zgleda bil dan ko so nas naši razvajali, je meni moj najboljši sladoled prinesu, pa še o enih bombonih sem skoz sanjala in mi jih je prinesu! Sej je prav da se tko trudijo naši user posted image !

Glede kje bom rodila sem prvo mislila na Ptuju, kjer res dobro poskrbijo zate, je bla sestra tam obakrat in res poskrbijo zate v nulo, se vidi da je bolj manjša porodnišnica. Ampak od mojega soseda dela v Celjski porodnišnici in je glavna babica tam, tak da bom verjetno tam, saj je fajn če maš koga takega poznanega! Je pa res da sem od vsake porodnišnice slišala kaj dobrega in kaj slabegega!
Danes mam tudi kr natrpan urnik, sem skoz na poti, prvo grem v CE na govorilne ure z enim mojim profesorjem, ko grem na izpit v juniju, pol grem neki domov pojest, pol mam materinsko šolo, nato pa šibam v MB na drugi faks na vaje, ja bom kr leteča user posted image !

Kar se pa vozičkov tiče, sem eno spletno stran odkrila, kjer prodajajo vozičke po zlo ugodni ceni komplet in verjetno se bom za enega odločla (adbor babylux) brez jajčke, pa barv maš kolko češ, ga ma ena v našem kraju in je zelo zadovoljna in praktičen je, sem ga vidla v živo in tudi vozla, sicer pa ga tko mislim šele v začetku avgusta vzet! Tu je pa link, če še kero zanima:

http://www.sb-poceni.si/otroski_vozicki_adbor_arte.html

No lepo bodite, grem nekaj pojest, pa se počasi pripravit!
Vas pol popoldan prečekiram!

Papa

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
17.5.2011 8:29:01   
barbara85
Aja pa pozabla sem povedat, da ma moj user posted image v meni kr fino žurko, res ga je tko fajn čutit, sploh ko moj da roko gor full skače, že zdej se vidi da bo atijeva mazika user posted image !!!

Lp

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
17.5.2011 8:54:37   
Krysia
modrimedo, super za rezultate in krasna slikca! user posted image user posted image

princess1, stran s takimi mislimi. Brez skrbi, dojenje ni pogoj za to, da si dobra mama. Poznam en kup žensk, ki niso mogle al celo niso želele dojiti, pa zato niso slabe mame. Pri tebi je še posebna situacija, ker res ne moreš dojiti. In verjemi, da te tudi v porodnišnici ne bodo silili s tem glede na to, da pač jemlješ zdravila, ki prehajajo v mleko. Samo tisto potrdilo pa le imej nekje na dosegu roke, da ne bo kakšna preveč vneta medicinska sestra rekla kaj, kar bi te prizaselo. Ker po pordou (no, tud prej) nam hormoni precej nagajajo in smo tako občutljive, da nas lahko še tako nedolžna beseda prizadane ... In boš videla, tvoj otroček te bo imel najrajši na svetu, pa če ga dojiš al pa ne! En user posted image zate.

2.2., če boš še o takih dobrotah govorila, se bomo povabile k tebi na češnje, jagode in kar imaš še ostalih dobrih stvari user posted image Glede živcev pa ... včeraj je bil očitno tak dan ... naš "skoraj triletnik" je imel tudi take izpade, da se mi je skoraj zmešalo ... V takih trenutkih se resno vprašam, kako bom z dvema zmogla, če mi gre včasih še eden pošteno na živce ... ampa se potem potolažim, da bo nekako že šlo .... je pa danes polna luna, tako da verjetno je tudi s tem malo povezano ...

Teni RR, uživajta s tvojo gospodično na kopanju!

Vso srečo danes vsem na pregledih!

Hm, kaj pa je bilo včeraj z vašimi moškimi? Moj pa ni imel takih idej o ježkih, sacher tortah in podobno ... ampak ste mi dale navdih - delam v šoli, kjer se tud slaščičarji izobražujejo, tako da imamo dol v kuhinji polno tega za kupit ... bom pa jaz mojega pocrkljala s čim sladkim ... Pa ko smo ravno pri hrani ... ne morem mimo hladilnika ne da bi kaj ven vzela - še dobro, da imamo hladilnik v kotu, ne pa na sredi kuhinje ...

Nič, grem počasi v službo ... danes moram en kup dijakov vprašat ... to mi je pa najbolj zoprna stvar od vsega ... saj če znajo, ni problem, ampak ko pa jamrajo, pa vse skupaj nič ni ... eh, bomo že, se trudim, da bi blo čim manj popravcev glede na to, da me avgusta ne bo ...

Lep dan vam želim in uživajte!

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
17.5.2011 9:22:11   
issa
Jutro!!

danes sem pa čisto tako kot vreme...user posted image čeprav sem spala ko ubita, ampak zjutraj sem se komaj vstala,...muka,...pa sem malega peljalav vrtec, ker moj dragi ne more, se mu spet bula na roki dela, in pol jaz vozim,...user posted image user posted image revček, mu se pa to pojavlja še tolko bolj ob spremembah vremena,..zdaj pa ko mamo tako vreme, da je enkrat tak pol pa spet drugače,...ah saj bo...
jaz bi se tudi šla kopat, pa nimam kopalk ki bi mi pasale, no pravzaprav še nisem niti poskusla nobenih, ker že na okovidim da ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image bom mogla kaj nabavit, da sem bom letos lahko kaj namakala,...samo pssst pol ne to babici povedat, je mojemu v glavo zanesla da ni vredi, ker bom ziher vnetje fasala...babice pač...user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmm lušte delate s češnjami in jagodami,....aaaa.....user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bom pa danes naredila nekaj bolj na žlico,..kako enolončnico s stročjim fižolom,se mi zdi da paše , glede na to kaki vikend je za mano,same požrtije s piknikov in potem eno zares konkretno nedeljsko kosilo,.od katerega je nam babi dala še tolko zraven da smo še včeraj jedli,..hehehehe..user posted image user posted image user posted image ...malo za spremembom jutri pa čufte delam,..jih mam že narete v skrinji..user posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem si kavico skuhat, da me spravi malo k sebi...user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
17.5.2011 9:24:14   
issa
pozabla sem napisat:
superca za lepe razultate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in srečno vsem ki imate danes preglede, user posted image uživajte ob pogledih na vaše pikice/pikece!! user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
17.5.2011 9:39:48   
ANDMIL
Hojla!

Evo mene nazaj iz pregleda... Ginekologinja in jaz sva bile dobre volje... V enem tednu mi je šlo za 2 kilograma vode iz telesa in sem bila takšna na vagi, ko je pokazala 2 kilograma manj user posted image user posted image user posted image - res se splača malo potrpeti in se paziti... user posted image Tako, da niti omenila ni bolnišnice, čeprav mi je prejšni teden zagrozila... Poslušali sva še srčka - 150 utripov / minuto, tako, da je to tudi vredu... Za naslednji pregled mi je spet dala test za sladkor - že tretjič v tej nosečnosti... Pa imam vedno vredu sladkor... Imam pa še naprej strogo neslano dieto in vmes kakšen sadni dan... Srm pa že v 26 tednu - še 2 dni pa bo že 27. teden.

teni - naslednji pregled imam 7.6.2011.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
17.5.2011 9:56:19   
mate0ja
dan,

po uri in pol sem končno uspela vse prebrat. Zdej pa da vidim kok mi spomin dobro dela, da mal pokomentiram. Itak bo spet cel roman.

Dopust - mi smo taka bolj razpuščena firma, pa nima noben proti, če grem med delovnikom v šoping al pa prej grem, kasnej pridem. Ne sicer redno ampak občasno si lahko privoščimo kake take bonuske, tko da mi ni panike, če bom par dni dopusta pustila v dobro firmi. Itak bom celo leto na porodniški, tko da mi ni panike.

Spanje pri babici - naša je bila prvič pri enem letu pri babici na počitnicah 14 dni. Čez vikende in dvakrat med tednom sem šla mal pogledat, drgač se je mela pa super. Babice so zlate, če seveda znajo upoštevati določene zapovedi staršev. Mi tako vsako poletje v vrtcu vzamemo mesec dni rezervacije pa gremo na dopust pol je pa še pri babici kak teden. Naša ful uživa, pa še z dedijem sta totalno zaljubljena drug v drugega, tko da nimam nobenih skrbi, če jim jo prepustim.

Košara za voziček - ko smo kupovali voziček, naju je trgovka hotla prepričat, da košara za poletnega otroka ni potrebna, ampak jaz sem jo hotla imet in ni mi žal, ker otročiča noben veter ne prepiha, udobno mu je, edino ko rata bolj radoveden mu je treba omogočit pogled v svet. Ampak mi imamo tako košaro, da se dno lahko dvigne, tko da nismo imeli problema z omogočanjem razgleda. Če si jo le lahko privoščite, jaz vam jo priporočam.

Porodnišnica - v prvo sem rodila na Jesenicah in toplo priporočam. Zame je blo res kot hotel s *****. Sestre se vtikajo ravno toliko kot želiš, vsake toliko prodejo mal poklepetat. Pri hrani si lahko izbirčen, saj imajo na voljo več jedilnikov. Edino dolgčas mi je bilo, ker sem bila zaradi CR cel teden pri njih in to do zadnjega dne sama v sobi, včasih je to luksuz, če ti pa nič kaj veliko ne fali ti pa postane dolgčas. Zelo mi je bilo všeč, ker so me po CR namestili direktno na oddelek v sobo, sm kar spreskočila intenzivno in tamalo sm mela od prve minute pri sebi. Razen prvo noč so mi jo odpeljali, ker jaz itak nisem mogla sama vstat, tko da je blo za vse lažje. seveda ni dileme, da grem tudi tokrat na Jesenice. Sm bla zadnjič na obisku pri babici v bolnišnici in sm se šla v zgornje nadstropje že najavit user posted image . Carly se bova mogoče srečali, mava rok samo dva dni narazen.

Pigy - mi imamo tamalo trenutno v vrtcu Mladi rod, ampak ne v glavni enoti. Tko da se ne oziraj na vse pripombe, ki sem jih imela čez njih.

Dojenje oziroma nedojenje - pri prvi sem se okrog tega veliko presekirala, sploh ker imajo dosti ljudi okrog tebe veliko za povedat okrog tega. Tri mesece in pol nama je uspevalo, pol je pa mala ratala prelena za vlečt in preveč požrešna, tko da sva počasi šaltale. na AM. S štirimi meseci pa sva začele z gosto hrano in ni mi žal. Tamala od prvega dne ful uživa v raznoraznih okusih, alergij pa tudi ni bilo nobenih.

Včeraj sem imela morfologijo. Vse skupi je mende trajal okrog ene ure, je blo pa kar smešno. Mi je g naročila, naj imam poln mehur, da bo kljub oblogam na mojem trebuhu dobro videla. In jaz sem jo dobesedno vzela, tako da sem ob šestih zjutraj pridno začela požirat vodo in tja do osme mi je uspelo liter in pol vase spravit. Ko sva čakala v čakalnici me je ful tiščal lulat. Pol mi sestra reče naj se usedem in jaz da ni variante. Me postavi na tehtnico pokaže 5 kg več kot prejšnjič. In 3 kg več kot na moji domači. Skorej razstavi tehtnico, ker je bla prepričana, da je neki crknla, pa niče nič drugače pokazat. Grem na ultrazvok in že pri vratih opozarjam, da naj bo milostna do mojega mehurja in g ful pohiti in pravi da bo najprej Uz nardila. Mi je skor ušlo, ko je tist mrzu gel na trebuh stisnila. Pol ona naredi svoje meritve in me pošlje na wc. Joj kako olajšanje. Pridem nazaj in z mojim in sestro komentirjajo, da sem res faca, da sm tok vode zadržala, saj pravi g da pri nosečki še ni vidla tok polnega mehurja. Pol še naprej gledamo naše dete in pravi, da sm jaz še pri drugi nosečnosti šolski primer. Tamali je velik in težak do dneva toliko kot mora biti. Imajo pa otroci v moji maternici očitno posebno obnašanje. Taprva je od začetka naprej sedela v medenici. In to resnično sedela. Ta frajer, ki pa je trenutno na gostovanju pa prečno leži, s stegnjenimi nogami in očitno najraje z rokami pod glavo. Res je frajer. Dojenčki so navadno skrčeni, glavo imajo med koleni, naš pa čist stegnjen. In že na prejšnjem pregledu, ko je G pokukala z ultrazvokom je blo enako In kaj po vsej verjetnosti sledi - prečna vstava in še en CR user posted image . Upam, da se bo mali je zganil in zavzel položaj kot ga mora. obljubim, da bom letos plavala ko nora. Baje to pomaga.

Sicer smo pa OK, v nedeljo je pasal tisti dež, da smo lahko lenarili cel dan. Ta teden pa tudi ne bo preveč naporen, saj imam v petek dopust in že v četrtek letimo na moje na podaljšan vikend.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
17.5.2011 9:57:36   
mate0ja
no sm rekla, da bo spet poglavje romana. user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
17.5.2011 10:13:45   
vintage
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

sem bila pa danes s pregledom zadovolna ,sicer sem čakala 3 ure user posted image ,samo je res vse prečekirala ,večino pregleda delala v 3d mi ga pokazala iz vseh strani in na koncu vseeno naredila cd z par slikami in 2 filma :)
user posted image

Ful sem se raznežila ob pogledu na tole slikco, zelo je lepa.
Čestitam!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
17.5.2011 10:13:59   
pomar*ANČA*
dan

porodnišnica: jaz grem v lj. mi je blizu tudi kranj, ampak že prvič se je lj zelo dobro obnesla pa še eno gospo tam ponam, tako da sploh ne študiram več kam.

košara: pri galu sva imela jane voziček, samo športni del pri katerem gre ležišče čisto dol, notri pa zimsko vrečo. rojen novembra, ko je bil star en mesec smo bili cel dan na pokljuki kjer je bilo krepko pod -, ampak mu ni nič pihalo, nič ga ni zeblo in niti malo se ni prehladil. zdaj bova imela košaro, ker imava quinnya buzz, jane je pa za rezervo oz ga bova poskusila prodati.

menjava ginekologa: če ga želiš menjati, se najbolj splača med nosečnostjo, ker ti v tem času najmanj težijo, kar zna kasneje biti problem, saj so vsi dobri do vrha zasedeni. no, vsaj taka praksa je tukaj kjer jaz živim.

dopust: na hitro bomo nekam odfrčali, še naslednji mesec lahko letim, tako da bomo malce last minute gledali.

bolniška: jaz sem na zavodu+bolniški. ker mi en mesec dohodka premalo hodi, sme se odločila, da malce izkostim situacijo in grem na bolniška, saj se mi potem na zavodu zamrzne za en mesec nadomestilo in ko končam z bolniško dobim od zavoda spet nadostilo. načeloma teh stvari ne izkoriščam, ampak gre se za en mesec, ta mesec je pa treba tudi položnice plačati.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
17.5.2011 10:19:48   
san
ooo ste načvekale včeraj....

princess1 itak, da si in boš najboljša mama svojemu detecu! nič se ne obremenjuj z dojenjem, veš koliko nas je na flaši gor zraslouser posted image

jst sm še ena, ki se ji vsa hrana nalimauser posted image , sploh ta vikend smo imeli zopet zelo sladek s tortami, ker smo imeli praznovanja in domači torti se res ni za upretuser posted image , sploh če jo sam delašuser posted image . sploh se mi pa zdi, da sem zadnje dni nenasitna

modrimedo in ostale, česitke za dobre rezultateuser posted image in krasna fotkauser posted image

mi smo imeli včeraj tudi testenine, ampak s koromačem in tuno. danes bo pa polenta z lečo v paradižnikovi omaki. pa solatka nikoli ne manjka. pa češenj sm se tudi že naužilauser posted image

pigy, jst sm šla pa takrat ravno dobro spatuser posted image

rodila bom pa kar v lj porodniošnici, sem že 4 krat in je bilo ok, sploh tretjič in četrtič!

andmil res super, bravouser posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
17.5.2011 11:09:48   
Shamsia
2.2. - mamo tut pri nas take izpade s tamalo. mi je prejšnji petek ušla iz sprehoda domov, pa smo ble kar daleč in nism vedla al ve kam it al ne in sm mogla za njo laufat, seveda je nism mogla ujet, trebuh me je bolel za znort, slabo mi je blo in sm misnla, da jo bom na pol pregriznla od jeze. Sicer so se avti umikali in ustavljali k je laufala, ma vseeno. Jih je pa fasala čez rit, kot še nikoli, čist me je vrglo ven res! user posted image Smo meli potem kazenski vikend - nič risank, nič pravljic zvečer, minimalna komunikacija moje strani, nič skupnega igranja, tako da se mi zdi, da je kar pomagalo, ker vsake tolko omeni, da ne bo nikol več ušla s sprehoda.
dojenje - se strinjam z ostalimi, če ne gre iz takšnih ali drugačnih vzrokov pač ne gre, se ni za požirat al pa očitat, smmo ravno tako dobre mame, kokrkol pač je.
košara - tut mi bomo meli košaro, ker je res praktična in se mi ne zdi vezana samo na mrzlo obdobje. Prvič smo meli otročka poleti in mi je ful prou pršla, na morju je spala kar v njej, na plaži, na obiskih...ne vem kaj bi, da je ne bi meli.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?