|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
16.5.2011 17:33:56   
Krysia
Pozdravljene, souser posted image

Vidim, da je klepet na polno zlaufal, meni pa komaj znese, da vas preberem.
Najprej super za vse rezultate pregledov; teni RR, čestitke za izvide AC; modrimedo, upam, da bo / je bilo na morfologiji vse OK. Vem, da sem vas še cel kup spregledala in pozabila, skratka - vsem čestitke za dobro opravljene preglede, tistim, ki še čakate, pa tud želim super rezultate in dobre novičke.

Porodnišnica: prvič sem rodila v LJ, tudi zdaj imam tak namen. Osebno nisem imela kakšnih hudih negativnih izkušenj. Edino ta prvi G v porodni sobi (sem imela vmes izmeno) mi je šel na živce, sploh ne vem, kaj mi je naredil pri pregledu, vem pa, da me je ful zabolelo. Ampak potem je bilo vse OK. Sestre so bile (vsaj tiste, s katerimi sem jaz imela opravka) ful prijazne, vedno so prišle nasmejane v sobo, pomagale so nam, eno cimro so tudi zelo lepo tolažile, ko je padla v neko poporodno otožnost al že napol paniko ... v glavnem, karkoli smo vprašale, so nam pomagale, svetovale, ni da ni ... v sobi smo bile tri, dve prvorodki in ena, ki je že imela otroka, edina stvar, ki me je motila, je bila, da je ena imela ful obiskov - 10 ljudi naenkrat ... tako da jaz grem še enkrat v LJ in mi ni panike ...

Košara: definitivno se splača ... moj prvi otrok je avgustovček, v košari sva se sprehajala celo zimo (če ni blo glih -10°C) - na srečo je ni prerasel. V glavnem, kar se mene tiče, je košara zakon ...

nana13, če hočeš menjati ginekologa, moraš najprej najti novega, kar zna bit kar problem, sploh v nosečnosti ... Torej, ko se zmeniš, kje te bodo vzeli, greš k svojemu G in rečeš, naj pošljejo karton na novo lokacijo ... Mogoče bo šlo tudi samo s telefonskim klicem (ko sem menjala osebno zdravnico, sem samo poklicala in je bil karton naslednji dan pri novi zdravnici). Upam, da sem ti kaj pomagala, te pa takoj opozorim, da G zelo neradi sprejemajo nosečnice, ker smo drage user posted image Ne vem točno, a potem zavarovalnica vse povrne prvemu al kako žem v glavnem, ne sprejemajo radi nosečnic ...

2.2., si mi lušte naredila s češnjami ... njami ... še bolj nestrpno pa čakam sezono nektarin ....

Nič, toliko za danes ... lepo se imejte in božajte bušije ...

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
16.5.2011 17:34:46   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: nana13
Mam pa eno vprašanje za vas. Če želiš menjati ginekologa, kaj moraš oz. kako to gre. Rečeš sestri naj ti da karton pa ga pol sam neseš k drugemu G., ga oni pošljejo?
Morš navest kšn razlog za zamenjavo al ne?

Ko sem jaz menjala ginekologa iz cerknice v ljubljano, sem si našla ginekologa tuki, tam pa sem samo rekla naj karton pošljejo novem ginekologu. Nič nisem rabla razlagat.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
16.5.2011 17:39:13   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.
zdajle mi je brat prinesel polno vrečko češenj-njami kako so fine...tako da sem jaz danes tudi na sadnem dnevu. no zjutraj sem pojedla navadni jogurt potem sveži ananas in zdaj češnje..........

jao, češnje, se lahko povabim user posted image user posted image .

Sem še hujša kot to vreme, zjutri bi postrelila vse okoli sebe, sama sebi šla na živce, sedaj pa vesela nasmejana, polna energijeuser posted image user posted image user posted image

Na tv imam 200 programov, pa na več kot polovici so samo limonadeuser posted image . Pol pa uživaj

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
16.5.2011 17:49:28   
modrimedo
user posted image user posted image user posted image  vse je v redu ,tud materični vrat je še dolg in zaprt
vesela :))))))))

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
16.5.2011 17:49:41   
Rižkoo
Malo površnosti in mi je ušel en odstavek. :-)
Dodano je napisano z odebeljenimi,rdečimi črkami. :-)

Punce,
ker nam ne privoščijo Ikee, sem se odločila, da nam pomagam :-).  

Zavedam se kako zelo jo včasih rabimo :-) in da pot do nje ni prav hitra in poceni.

V Ikeo bom šla predvidoma 2x na mesec oz. odvisno od naročila. Nabavim kar potrebujete. Od otroške opreme, lučk, okvirjev za slikce..., skratka vse kar lahko spravim v malo večji avto in kar tako zelo »nujno« potrebujemo za lepši dom :-).

Vse za kar je potreben prevoz s kombijem/kamionom žal odpade.

Na spletni strani Ikee (www.ikea.de) izberite izdelke, dodajte v košarico in enostavno prilimajte v mail. Mail naj vsebuje: - ime artikla, -št. artikla, po možnosti tudi sliko, da ne pride do pomote.

Na spodnjem linku se nahaja tudi IKEA katalog 2011:  http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/DE/

Naročeno lahko prevzamete v CE, LJ, MB..., po dogovoru.

Ker moram pa mejčkan tud zaračunat uslugo, so tukaj številke :-):
Vzamem 1 EUR na artikel za naročila do 500 EUR, nad 500 EUR 10% od naročila in 25 EUR prevoz ne glede na naročilo (Najmanj tri naročila).
Možen  je tudi odhod zaradi enega ali dveh naročil katerikoli dan v tednu, vendar po dogovoru.

Naročam tudi izdelke iz nemške spletne strani www.mytoys.de. Strošek naročila je odvisen od višine nakupa in števila naročil.

Če vas zanima in imate kakršnakoli vprašanja, me kontaktirajte na spodnji email. dinamis.shopping@gmail.com

No, zdej pa v šoping!!!! :-)

Pozdravček

P.S. Vesela bom tudi, če moj mail pošljete svojim sorodnikom, prijateljem, znancem.. Hvala!

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
16.5.2011 17:51:17   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

user posted image user posted image user posted image  vse je v redu ,tud materični vrat je še dolg in zaprt
vesela :))))))))

super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
16.5.2011 18:18:28   
pumpkin23
Princess- mene pa zanima kako mislis to izpelat z bolniško in dopustom. Ker jaz tud upam da mi podaljšajo do konca bolniško ampak bi tudi rada šla kaj na dopust, sploh ker imamo hiško na morju in malega nadobudneža, ki obožuje morje in kamnčke.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
16.5.2011 18:26:12   
2.2.
zdaj sem ugotovila da nimam več živcevuser posted image a še katera?
sva šle z tamalo na en kratek sprehod ona z skirojem in ta me čist nič ne posluša, ma lahko se derem in nevem kaj ma ona pa nič ne šlivi. z lepa pa sploh me niti ne pogleda. pri nas je samo ati zakon. v glavnem iz enega hriba se je spustila ma jaz jo nisem mogla gledat ker bi jo lahko res samo z lopato pobrali-prvič mi je to naredila kaj bi jo user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
16.5.2011 18:46:21   
daka
Pumpkin jaz bom tudi do konca na bolniški.Sem pa si zračunala kdaj bom začela s porodniško in koliko DL imam.Tako bom na bolniški do dopusta, naprej pa začela PO.user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za uspešne preglede.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
16.5.2011 18:56:30   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

IZVIRNO SPOROČILO: nana13
Mam pa eno vprašanje za vas. Če želiš menjati ginekologa, kaj moraš oz. kako to gre. Rečeš sestri naj ti da karton pa ga pol sam neseš k drugemu G., ga oni pošljejo?
Morš navest kšn razlog za zamenjavo al ne?

Ko sem jaz menjala ginekologa iz cerknice v ljubljano, sem si našla ginekologa tuki, tam pa sem samo rekla naj karton pošljejo novem ginekologu. Nič nisem rabla razlagat.

Jaz sem hotela menjat ginekologa na začetku nosečnosti (nekje 10-12 teden) sem šla k novi g. in mi je rekla da ni problema da me sprejme ampak po nosečnosti, ker je zdajšnja ginekologinja že pokasirala denar za mene ona me pa na svoje stroške ne more vzet.

Meni se pa zdi da mi je zdaj v 2 tednih ful trebuh zrasel, res se pozna da je 5 mesecev za mano user posted image . Zatekam hvala bogu ne, ampak imam na nogi bradavico ki so mi jo januarja operirali in je ponovno zrasla večja in boli kot user posted image , aploh hodit ne morem, kar plantam.

Rodila bom v Rakičanu, vse ostalo je itak predaleč. Tolažim se z tem da je zdaj nova porodnišnica (prvič sem rodila v stari), osebje je sicer verjetno isto, ampak nekak bo že, tistih par ur bom že prestala user posted image , sam da dobim user posted image v roke.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
16.5.2011 19:14:36   
modrimedo
sem bila pa danes s pregledom zadovolna ,sicer sem čakala 3 ure user posted image ,samo je res vse prečekirala ,večino pregleda delala v 3d mi ga pokazala iz vseh strani in na koncu vseeno naredila cd z par slikami in 2 filma :)
user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
16.5.2011 19:41:00   
Pigy
modrimedo- kako lepa slikca.user posted image user posted image user posted image user posted image

A to si šla samoplačniško na morfologijo? 

Neposredna povezava do sporočila: 4037
16.5.2011 19:44:13   
Princess1
Pumpkin - jaz sem na bolniški in bom enostavno šla vmes na morje. Zadeva je sledeča, da imam panično motnjo z depresivnimi epizodami in mene nobena komisija ne sme zapret v stanovanje, ker se mi lahko stanje poslabša do te stopnje da dobim raznorazne fobije, kar za bodočo mamico ni ravno priporočljivo. Sploh pa ker povsod zdraven pride še več zdravil.

Sta pa to tudi zadnja dva tedna veljavnosti moje pogodbe o delu in itak po tem nisem več zaposlena, ker sem bila za določen čas. Tko, da tudi če bi prišla komisija se mi itak pogodba izteka.

Sicer se pa ti lahko v službi zmeniš za izrabo dopusta, sploh če si sprejeta za nedoločen čas in greš po tem spet na bolniško. Ampak to ti bodo dovolil, če ste res v dobrih odnosih, ker si ti za čas dopusta svojim delodajalcem v breme in še naslednji prvi mesec bolniške. Sploh pa ker, ko si ti na bolniški nisi zmožna za delo, dopust pa je namenjen za počitek tistih ljudi, ki delajo. Mene tudi sicer pripada za pol leta sorazmerni delež dopusta ampak vem, da lahko samo sanjam o tem, da mi ga bodo dovolil porabit.

Mene pa zanima ali je katera še tuki gor, ki iz takšnih in drugačnih razlogov ne bo dojila? Jaz sem med njimi in imam ogromne občutke krivde, ampak me moj dragi tolaži, da je veliko bolje zdrava mama kot pa  user posted image  ali pa user posted image  mama. Vem, da sploh ni rečeno, da bi lahko dojila tudi če bi vse bilo bp, ampak mi je vseeno hudo. Ampak ne smem dojiti, ker moja zdravila prehajajo v mleko. Sploh ne vem kako to povem v porodnišnici, ker vem, da tam posiljujejo z dojenjem? Itak bom imela s sabo potrdilo s strani mojega zdravnika.

Neposredna povezava do sporočila: 4038
16.5.2011 19:44:13   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

modrimedo- kako lepa slikca.user posted image user posted image user posted image user posted image

A to si šla samoplačniško na morfologijo? 
ne sem šla na  na napotnico :)
kaj naj rečem ,lepo so me pocrkljali :)

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
16.5.2011 19:45:05   
2.2.
modrimedo kako lepa slikica

zdaj sem gledala na kolendar in bliža se polna lunauser posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
16.5.2011 19:53:17   
modrimedo
princes sedaj pa poslušaj nekoga z nekaj kilometrine in z zdravstveno podlagouser posted image
nikoli ,nikoli ne razmišljaj da si slaba mama če ne dojiš
materinstvo je vse kaj drugega kot dojenje
jaz mojih otrok praktično nikoli nisem dojila ( sem brizgala kar je bilo in dodajala ) pa se za to nimam za slabo mamo
nikoli ne bo obsojala nobene ženske ki se odloči da ne bo dojila ,sploh pa ne v tvojem primeru!!!!!!
sem pa imela tud jaz hudo moralno krizo ,da sem razčistila pri sebi in sprejela dejstvo da ne morem dojiti  v tvojem primeru sploh ni dobro da zapadeš v to ,ker bo pri tebi še huje
super mama boš in otroku se ne bo nič poznalo če bo zalivan !!!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
16.5.2011 19:54:12   
Teni_
Res lepa slikica.

Glede dojenja: sem se že zdavnaj nehala sekirat. Če bo šlo, če ne pa ok. Sta dve zrastli na adaptiranem, pa še bo tretji, če bo potreba. Prva je bila še tretirana kot nedonošenčke, dobila sem jo po 16. urah, ni imela ravno razvitega sesalnega refleksa, ko so jo po hranjenju tehtali, je dobila pri meni ravno 5 ml in je že v porodnišnici dobivala dodatek in se je potem navadila, da je po flaši pač lažje. Drugič sem mislila, da je steklo, pa je preveč teže izgubila in so me poslali domov pod pogojem, da dodajamo. Nekje en mesec je bila dojena + dodatek, potem pa je bilo tudi mojega mleka vedno manj. Tako da, bo kaj bo. Potrudila se bom, če pa ne bo šlo, pa se ne bom sekirala.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
16.5.2011 20:10:47   
Princess1
Modrimedo - hvala ti, res si zlata.

To mi res vsi govorijo, vse prijateljice, ki so bile prisotne ob mojih najhujših padcih in mi res stojijo ob strani. Čeprav sem jaz sedaj hvala Bogu dobro ampak po treh letih intenzivne terapije in mnogih zdravilih. Tko, da zdej hodim še na terapijo in sem samo na enih najbolj blagih zdravilih, tko, da si res ne bi rada tega pokvarila. Sploh pa z novorojenčkom, ki potrebuje dva starša.

Sicer je tudi moj zdravnik in ginekolog odločno proti opustitvi zdravil, tko, da se bom morala neglede na vse morala sprijazniti s tem, da ne smem dojiti.

Je pa tudi res, da imam nekaj prijateljic, ki niso in niso mogle dojit in so imele isto slabo vest in sem jih jaz tolažila, da nedojenje ne pomeni, da so slabe mame. Sploh ena prijateljica, ki je končala dvakrat na urgenci zaradi hudih vnetij. In dejansko verjamem v to. Ampak sem pri sebi (ne vem zakaj) toliko stroga in kritična in si te iste moje nasvete izredno težko dopovem.

Zanima me, a jst moram aptimel s flaškami vred prinesti s sabo ali to dobiš v porodnišnici?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
16.5.2011 20:13:11   
Princess1
A ja pa še to me zanima? A mi bodo morali dati kaj za zaviranje mojega mleka ali kako to poteka, glede nato da ga ne bom rabila? A to boli, če na "silo" ustavijo tak naraven postopek kot je izločanje mleka?

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
16.5.2011 20:17:22   
issa
IZVIRNO SPOROČILO: URSY33

Ojla!

issa  vse me zanima okrog vozička.user posted image Jst sm ga že nekaj ogledovala, pa me najbolj zanima, če se res dost na majhno zloži, tako kot piše v opisu.Kakšne barve ga maš?Men je všeč sivo zelen?Koliko pa računajo še dostavo, ker je zdaj cena okrog 350 eur?

ja jaz mam pa olivno zelenega, hja jaz sem vmes še gledla po trgovinah voziček concord neo, pa sta enako velika zložena...user posted image user posted image user posted image skupaj se fajn zloži, če pa rabiš še več prostora pa se na simpl dajo kolesca dol,...meni odgovarja, mamo veliki prtljažnik tak da ni pene...user posted image user posted image user posted image Strošek dostave: 9,88 €

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
16.5.2011 20:19:21   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Princess1

A ja pa še to me zanima? A mi bodo morali dati kaj za zaviranje mojega mleka ali kako to poteka, glede nato da ga ne bom rabila? A to boli, če na "silo" ustavijo tak naraven postopek kot je izločanje mleka?

Če ne dojiš pride do tega, da se mleko ne proizvaja in to kolikor jaz vem ne boli.

Neposredna povezava do sporočila: 4046
16.5.2011 20:20:01   
modrimedo
princes vse dobiš tam :)

Neposredna povezava do sporočila: 4047
16.5.2011 20:21:01   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: Princess1

dobiš zdravilo za zatiranje mleka :)
ne skrbi te bodo poštimali

Neposredna povezava do sporočila: 4048
16.5.2011 20:25:32   
Princess1
hvala za odgovore....taki trenutki me še bolj navdušujejo nad tem forumom :)

Neposredna povezava do sporočila: 4049
16.5.2011 20:27:37   
issa
princess1 dobra mama si pa čeprav ne dojiš! user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?