|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
16.5.2011 9:10:34   
MojkaUA
tudi jaz sem imela morfologijo v porodnišnici in sem bila kar hitro na vrsti cca 45 min...čisto odvisno na kaj naletiš.V petek sem bila v laboratoriju na polikliniki pa sem že za v sprejemno čakala ko idiot ( exuse my french ), ampak da ne dajo niti enga stola tam da se vsedeš...se mi je začelo kar vrtet ker je bilo tko soparno....na srečo me je en mladenič spustil pred sabo in sem šla čez celo vrsto user posted image hvala bogu da obstajajo še uvidevni ljudje.
Tudi jaz imam danes g. pregled in tukaj pa vem da bom 2 ure minimalno čakala...mi ni spasa :)
Pa veliko sreče in čim manj čakanja vama želim.
lp
M.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
16.5.2011 9:20:38   
modrimedo
mojka jaz sem bila pa zadnjičl res hitro na vrsti na polikliniki ,mogoče 10 minut ( da sem se vpisala ,dala kri in vodo )
ma upam da bom danes hitro na vrsti ,ker mi res ni za čakam še cel popoldne na vrsto in plačevat parkirnino
na srečo sem sedaj našla parkirišče ,ki računa 1 eur na uro ,do sedaj sem parkirala tam ko je 2 eura user posted image

(odgovor članu MojkaUA)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
16.5.2011 9:27:34   
MojkaUA
tudi jaz sem ga zvohala user posted image tam nasproti nove garažne hiše .
Bom držala pesti za vse nas, da bomo čim prej konec in predvsem da bo vse ok. Javite kako je šlo in seveda če boste vprašale kaj bo user posted image ali user posted image . Kot vidim je kar veliko user posted image v našem mesecu user posted image .
Pa srečno !
Mojka

Neposredna povezava do sporočila: 4003
16.5.2011 9:32:12   
*tedy*
V petek sem imela tud jest morfologijo in vse okuser posted image user posted image

teni čestitke uz adobre izvide in seveda za fanta

modrimedo držim pesti zateuser posted image

Jest bom rodila v Lj. sem že trikrat in je blo zmeraj super in res nimam pripomb na babice.Je pa res da gre pri meni to ekspres in nimam niti časa gledat kaj se dogakauser posted image  Edino ena zdravnica me je razjazila, ker je tamala imela zlatenico in mi je tm "mašo" držala , ker sem hotla domov ( en dan je bla pod lučko) in sem tud šla sam sva mogla oba podpisat.

Mi smo bli za vikend na morju in je blo prav lušno, v petek in soboto sončno in smo se kopal, včeri je bilo pa malo oblačno sam ni nič padalo,  in potem pridemo iz 19 na 8 stopinj sem mislila da bom kr bundo obleklauser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4004
16.5.2011 10:03:56   
pumpkin23
Pozdravljene sonosečke

2.2. jaz sem na bolniški, oziroma danes koristim dopust ker še nisem dobila nove odločbe, stara pa mi je potekla v petek. Tako da sedaj nestrpno pričakujem poštarja das vidim kako in kaj naprej. Načeloma sm na bolniški zaradi krčev ki so se pojavljali na začetku, sedaj me boli trtica kot zmešana in sm učeri samo preležala ker nič drugega nism mogla in ker mi tolk vse dol pritiska, da niti mojega tavelikega čmrla (2,5leti in 10kg) ne morm dvignt. In seveda je razlog tudi to da delam v vrtcu v jaslih.

vozički-ja seveda morte uzet tudi košaro, saj je ta res zakon. Si lahko zunaj  ne glede na to kakšno je vreme. Jz sm bla zunaj tudi če je snežilo ali deževalo. Daš čez samo prevleko za dež in šibaš. Pa te ta nove so take, da se jih da tudi malo dvignt, ko je otroček malo večji, da kej vn vidi. Smo jo uporabljali tam 4-5 mesecev in včasih je kar tam notri tudi prespal čez noč, če smo šli za vikend k tašči.

porodnišnica-jz bom v Ljubljani, tako kot v prvo. In ja tudi jaz sem bila malo razočarana nad vnemo babic na oddelku in to kar se tiče dojenja. Prvo ko mi je prnesla otroka po CR in mi ga prislonila na jošk je rekla da jz pa ne bom mogla dojit!!!!  In tako sva mela veliko težav s pristavljanjem in noben ni pomagal. No po mesecu in pol pa nama je končno zlaufalo in sva se rešila flaške. Sama.

streptokok-ga je mela moja kolegica in se je otroček okužil med porodom, ker niso vedli da ga ma. Otroček je posledično komaj preživel in bil zaradi tega 1 mesec na intenzivni.

tako zdej je jutranje branje in kavica za mano sedaj pa pridno pospravljat, da ne bo možek spet prej doma user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
16.5.2011 10:07:02   
moniketna
evo me nazaj, sem šla dat kri pa vodo, upam da bo vse ok, jutri pa imam morfologijo.

držim pesti za vse, ki jo imate danes da bo vse tako kot mora biti

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
16.5.2011 11:05:31   
URSY33
ojla punce!

PORODNIŠNICA-ja jst grem rodit še enkrat v LJ, ker nisem imela nobenih problemov, je vse steklo kot mora.user posted image

Bolniška-jst sm še ta teden na bolniški, pol bom pa tud jst že čakala na odločbo, kaj se bo odločila komisija, upam, da kaj dobrega, drugače pa spet v službo.user posted image

Ali je katera kupila voziček 3yCOMBO?

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
16.5.2011 11:06:29   
URSY33
Jutri pa imam pregled za sladkor, upam, da ga ne bo, ker ga tudi v 1. nosečnosti nisem imela.

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
16.5.2011 11:17:56   
Sunny_Dream
Hej!

Jooj kero butasto vreme smo meli včeraj! Prav brez energije. Še kužija se mi ni dalo pelat na sprehod. Danes je na srečo že malo boljše, vsaj dežuje ne!
Midva z možekom sva v soboto malo gledala vozičke in do sedaj nama je od vsega videnega še najbolj všeč Mutsy Slider, ker ima načeloma vse kar hočeva od vozička. Ni sicer ravno najbolj poceni, ampak na srečo pa tudi ni med najdražjimi. Me pa zanima če je katera od vas kaj šla gledat vozičke kam čez mejo (Avstrija, Italija, Hrvaška) in če imajo tam kaj drugačno izbiro, al je več al manj ista situacija. Ker če nimajo drugačne, širše ponudbe se men ne da vozit za brezveze... Pa če je katera bila, v kateri trgovini oz. kje jih sploh imajo?

Vidla sem da se že pogovarjate o porodnišnicah. To mate ene že prav raziskano vse! user posted image Js iz prve roke nimam izkušenj, tako da se moram zanašat na pripovedi znank, prijateljic in sorodnic... Večina prijateljic je rodila v LJ in sm slišala čisto različne zgodbe - od pravih grozljivk do čist super izkušenj in ne vem... neki je odvisno po moje od tega kako naletiš, nekaj od tvoje percepcije in tut od poteka poroda samega... Če gre vse lahko in gladko ti verjetno vse ostane v lepšem spominu kot če so komplikacije.
Sem pa za razliko od LJ skoraj same krasne stvari slišala od sorodnic in prijateljic  iz Koroške, da v SG so res super babice in zdravniki. Me malo kr mika da bi morda rodila gor, ampak pol si rečeš, pišuka, a se bom iz LJ v SG vozla, pol pa če je kaka komplikacija te pa nazaj v LJ šibajo! Tako da verjetno bom kr v LJ, razen če me preseneti ko bom na obisku pri starših in mi je potem najbližja SG. user posted image V vsakem primeru si predvsem želim da, kjerkoli to že bo, poteka porod čim bol gladko in hitro, na koncu pa mi v naročje izročijo zdravega user posted image

Lep pozdravček vsem in vso srečo tistim, ki vas danes čakajo pregledi! Jst imam v četrtek 4D in že komaj čakam! user posted image

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
16.5.2011 11:31:59   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

jaz mam danes tud morfologijo in tud mene kar malostriska ...malo pomislite name in stisnite pesti

pomaranča kje maš ti morfologijo ?

v kamniku, pri moji ginekologinji. še dobro, da gre možek z mano. nevem zakaj sem v drugi nosečnosti čisto prestrašena in tako paničarimuser posted image

kje imaš ti?

jaz imam v porodnišnici malo pre 2 uro popoldne ,tako da bom še čakala ..in kolikor berem bom tud tam čakala par ur ..
mene mal panika daje zarad slabe nuhalne ,da kaj ekstra slabega ne najde user posted image

vse bo tako kot mora biti... boš videla... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4010
16.5.2011 11:49:46   
vintage
Weila user posted image
Včeraj je bil kar pester dan, lih ko sva se odločila z dragim da gremo malo po svetu, se seveda ulije dež, ampak naju to ni prestrašilo da bi doma ostala. Je bilo kar zanimivo :D

Vidim da omenjate porodnišnice, a ima katera izkušnjo v porodnišnici Izola? Ta mi je najbližja, pa tudi tam hodim h ginekologinji. Mi je zaenkrat vse v redu :D

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
16.5.2011 11:55:41   
Pigy
Držim pesti za vse, ki imate danes morfologijo. Sej boste videle, da bo vse ok. user posted image   Jaz sem jo prejšnji teden imela v porodnišnici in sem čakala samo 30 minut (sem bila druga po vrsti).

Lepo da nas bo kr neki rodilo v Ljubljani.

Držim za vse, ki ste na bolniški, da že končno dobite odločbo. Jaz jo tudi čakam, sem za podaljšanje oddala prejšnji teden.

Kaj boste kaj kuhale? Jaz bom špagete boloniese.

Grem še mal na fb, ker se mi itak nič ne da, sem tok neki smotana- sama sebi grem na živce. user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
16.5.2011 12:21:29   
Teni_
Pigy,  mi2 sva se danes zmenile. Pri nas bodo tudi špageti.user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
16.5.2011 12:23:47   
Princess1
Ok vidim, da nas zdej res že kar neki čaka na podaljšanje bolniške. Moja je potekla učeri in zdej čakam kaj mi bodo odgovorili.

Jaz sem na bolniški zaradi panične motnje in ogromnega zatekanja, je vseen če ležim ali stojim sem ko lubenica. Pa tudi dva predhodna ss-ja in cel niz zadevščin še zdraven.

Ja učeri je pa res lil pa še ohladil se je ful. Kr neki.

Midva sva pa danes rezervirala morje in sicer 14 dni v drugi polovici junija, ker naju čaka potem v juliju šola za starše, nakupi, pleskanje in urejanje sobice..... user posted image  komi čakam. Greva pa v Rovinj v TN Amarin, tko da komi čakam.

Jutri grem dat vodo in kri v ZD k mojemu g in to je to.

Sem pa našla na nemškem ebay-u gugalni stol in ga bom konec meseca naročila. Končno. Ker preko ameriškega ebaya in amazona ne dostavljajo v SLO. Ampak sem bla ful vesela, ko sem našla takega ko hočem tuki.

Ja jst tud ne vem kaj je z mano ampak mi v zadnjem tednu, čeprav so vsi rezultati NS in morfologije super, neki psiha daje in se kar naprej bojim ali je vse ok, ali bo vse ok ko rodim.....kr neki...user posted image  

Me je pa že ful gnezdenje prijelo in sem bila čist vesela, ko sem dala učeri moji mami seznam kaj želim da mi prinese iz ČG glede otroške kozmetike in kompletkov, ker imajo dol najbolj srčkane kompletke za kopanje in stvari na sploh. Sem kupila lani prijateljici kompletek (rokavičke za novorojenčka, kopalni plašč, kapico, brisačo in neko majčko) za 8eur. Tko, da zdej komi čakam, da se moja dva vrneta, da vidim kaj mi bosta prinesla.

Pa vso srečo danes tistim puncam, ki imate preglede! user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
16.5.2011 12:35:23   
ANDMIL
Moje kosilo danes - sadje, sadje in še enkrat sadje... user posted image

Za možeka pa kuham - juhico, makaronje meso in solato... Komaj čakam, da pride domov iz službe, ker potem gre v novo stanovanje še naprej urejat otroško sobo... user posted image user posted image user posted image Jaz pa danes počivam, da ne bom jutri še zaradi dela dodatno zatečena...

Lepo bodite!user posted image

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
16.5.2011 13:02:26   
Teni_
pomar*ANČA* - imaš ZS, da ga ne spregledaš. user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
16.5.2011 13:11:49   
pomar*ANČA*
pri nas je vse ok, res bomo imeli dolgonogo punčko, tako da sem že šla kupiti eno malo roza stvarco- nisem si mogla kaj:) je blo potrebno za dušo, ker se bila res živčna pred pregledom.

naslednji pregled imam 13.6.

pozabila sem vprašati, koliko je velka in težka in se zdaj po vseh teh podatkih v materinski več na znajdem, ve katera kje to piše? ali je to mogoče GV/TT/BPD?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
16.5.2011 13:12:14   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

pomar*ANČA* - imaš ZS, da ga ne spregledaš. user posted image

hvala, sem ti že odgovorilauser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
16.5.2011 14:44:02   
issa
3yCOMBO
IZVIRNO SPOROČILO: URSY33

ojla punce!

PORODNIŠNICA-ja jst grem rodit še enkrat v LJ, ker nisem imela nobenih problemov, je vse steklo kot mora.user posted image

Bolniška-jst sm še ta teden na bolniški, pol bom pa tud jst že čakala na odločbo, kaj se bo odločila komisija, upam, da kaj dobrega, drugače pa spet v službo.user posted image

Ali je katera kupila voziček 3yCOMBO?

ja jaz sem ga...user posted image kaj te zanima??

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
16.5.2011 14:47:11   
pomarančika
URSY33 jz mam 3yCOMBOta sm ga dobila prejšn tedn sm ga že 4x ceuga sestaula pa raztaula pa je ful fini user posted image !!!

Jz pa sm bla čist prepričana da bom šla v Lj. porodnišnco rodit, zdej pa nevem sm zdej iz štajrskega konca (bivša ljubljančanka) in v Celje pa v MB ne mislm jt rodit k sm ful slabe stvari že slišala (pa še ni mi) ... bi šla pa mogoče v SG porodnišnico k mi je mal bliži k Ljubljanska sam res nevem kaj bom user posted image

Sm bla pa dons na pregledu mi je vzela kri in urin pol pa mi je merla materični vrat pa pretok krvi v njemu al neki tazga pa je rekla da je vse ok in da ne bom rodila predčasno (zarad tega se baje to sploh mer). Z user posted image je pa tut vse ok tk da sm vesela user posted image   Sva se pa mal menle glede bolniške ker mamo izredno slabe pogoje v službi (nočne, vročina, vroč cin) je pa rekla da naj pač grem na dopust in ga porabm kokr ga mam in da se bova potem pa menle o bolniški user posted image komi čakam, ta tedn še morm delat sm pa spet v nočniuser posted image groza no sej pol grem pa nasledn tedn na morje user posted image komi čakamuser posted image

Moj nasledn pregled pa mam 13.6.

Pridno božite bušije user posted image

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
16.5.2011 14:49:38   
Rižkoo
Punce,
ker nam ne privoščijo Ikee, sem se odločila, da nam pomagam :-).  

Zavedam se kako zelo jo včasih rabimo :-) in da pot do nje ni prav hitra in poceni.

V Ikeo bom šla predvidoma 2x na mesec oz. odvisno od naročila. Nabavim kar potrebujete. Od otroške opreme, lučk, okvirjev za slikce..., skratka vse kar lahko spravim v malo večji avto in kar tako zelo »nujno« potrebujemo za lepši dom :-).

Vse za kar je potreben prevoz s kombijem/kamionom žal odpade.

Na spletni strani Ikee (www.ikea.de) izberite izdelke, dodajte v košarico in enostavno prilimajte v mail. Mail naj vsebuje: - ime artikla, -št. artikla, po možnosti tudi sliko, da ne pride do pomote.

Na spodnjem linku se nahaja tudi IKEA katalog 2011:  http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/DE/

Naročeno lahko prevzamete v CE, LJ, MB..., po dogovoru.

Ker moram pa mejčkan tud zaračunat uslugo, so tukaj številke :-):
10% od naročila, 25 EUR prevoz (najmanj tri naročila). Možen  je tudi odhod zaradi enega ali dveh naročil katerikoli dan v tednu, vendar po dogovoru.

Naročam tudi izdelke iz nemške spletne strani www.mytoys.de. Strošek naročila je odvisen od višine nakupa in števila naročil.

Če vas zanima in imate kakršnakoli vprašanja, me kontaktirajte na spodnji email. dinamis.shopping@gmail.com

No, zdej pa v šoping!!!! :-)

Pozdravček

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu tinci1)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
16.5.2011 14:55:55   
issa
IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika

URSY33 jz mam 3yCOMBOta sm ga dobila prejšn tedn sm ga že 4x ceuga sestaula pa raztaula pa je ful fini user posted image !!!

heheh jaz tudi, minimalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
16.5.2011 15:56:57   
2.2.
user posted image za rezultate današnjih pregledov.
zdajle mi je brat prinesel polno vrečko češenj-njami kako so fine...tako da sem jaz danes tudi na sadnem dnevu. no zjutraj sem pojedla navadni jogurt potem sveži ananas in zdaj češnje..........

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
16.5.2011 15:58:51   
URSY33
Ojla!

issa  vse me zanima okrog vozička.user posted image Jst sm ga že nekaj ogledovala, pa me najbolj zanima, če se res dost na majhno zloži, tako kot piše v opisu.Kakšne barve ga maš?Men je všeč sivo zelen?Koliko pa računajo še dostavo, ker je zdaj cena okrog 350 eur?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
16.5.2011 16:01:22   
nana13
Hejla pupke!

Najprej, tistim ki so že opravle preglede, čestitke za dobre rezultate.user posted image
Tiste, ki pa jih mate zdej v kratkm, pa srečno.

Mam pa eno vprašanje za vas. Če želiš menjati ginekologa, kaj moraš oz. kako to gre. Rečeš sestri naj ti da karton pa ga pol sam neseš k drugemu G., ga oni pošljejo?
Morš navest kšn razlog za zamenjavo al ne?

Jst bi rada menjala in jutri mam kontrolo, pa bi še tu spotoma rešla.

Upam, da ste vse ok in da uživate v sončku, po takem deževnem dnevu, k je bil včeraj. user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?