Krysia
|
Pozdravljene, so Vidim, da je klepet na polno zlaufal, meni pa komaj znese, da vas preberem. Najprej super za vse rezultate pregledov; teni RR, čestitke za izvide AC; modrimedo, upam, da bo / je bilo na morfologiji vse OK. Vem, da sem vas še cel kup spregledala in pozabila, skratka - vsem čestitke za dobro opravljene preglede, tistim, ki še čakate, pa tud želim super rezultate in dobre novičke. Porodnišnica: prvič sem rodila v LJ, tudi zdaj imam tak namen. Osebno nisem imela kakšnih hudih negativnih izkušenj. Edino ta prvi G v porodni sobi (sem imela vmes izmeno) mi je šel na živce, sploh ne vem, kaj mi je naredil pri pregledu, vem pa, da me je ful zabolelo. Ampak potem je bilo vse OK. Sestre so bile (vsaj tiste, s katerimi sem jaz imela opravka) ful prijazne, vedno so prišle nasmejane v sobo, pomagale so nam, eno cimro so tudi zelo lepo tolažile, ko je padla v neko poporodno otožnost al že napol paniko ... v glavnem, karkoli smo vprašale, so nam pomagale, svetovale, ni da ni ... v sobi smo bile tri, dve prvorodki in ena, ki je že imela otroka, edina stvar, ki me je motila, je bila, da je ena imela ful obiskov - 10 ljudi naenkrat ... tako da jaz grem še enkrat v LJ in mi ni panike ... Košara: definitivno se splača ... moj prvi otrok je avgustovček, v košari sva se sprehajala celo zimo (če ni blo glih -10°C) - na srečo je ni prerasel. V glavnem, kar se mene tiče, je košara zakon ... nana13, če hočeš menjati ginekologa, moraš najprej najti novega, kar zna bit kar problem, sploh v nosečnosti ... Torej, ko se zmeniš, kje te bodo vzeli, greš k svojemu G in rečeš, naj pošljejo karton na novo lokacijo ... Mogoče bo šlo tudi samo s telefonskim klicem (ko sem menjala osebno zdravnico, sem samo poklicala in je bil karton naslednji dan pri novi zdravnici). Upam, da sem ti kaj pomagala, te pa takoj opozorim, da G zelo neradi sprejemajo nosečnice, ker smo drage Ne vem točno, a potem zavarovalnica vse povrne prvemu al kako žem v glavnem, ne sprejemajo radi nosečnic ... 2.2., si mi lušte naredila s češnjami ... njami ... še bolj nestrpno pa čakam sezono nektarin .... Nič, toliko za danes ... lepo se imejte in božajte bušije ...
|