|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
15.5.2011 14:05:26   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: nana13

Streptokok je bakterija. Deluje tako kot toksoplazmoza, če se pri porodu prenese na novorojenčka, nardi velik kažin.
toxsa je parazit ,kolikor je meni znano
streptokok je bakterija ,ki načeloma vedno reagira na navadne antibiotike ,rečimo hikoncil

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
15.5.2011 14:13:50   
nana13
ne, ne,... mislna sm na to, da se prenese na otroka med porodom, tako kot toksa. Sam na način prenosa. user posted image
Imaš pa prow, eno je bakterija, drugo parazit.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
15.5.2011 14:15:51   
2.2.
še jaz da se vam malo javim. jaz tudi si ogledujem voziček z košaro, ker ziher do decembra ne bo snega, tako da upam da bo prišlo prav.
glede porodnišnic.....vsak je nekaj slišal so plusi in minusi; greš igrat na kocko-upaš da bo z tabo vse v redu in tako kot mora bit. jaz bom rodila v NM in kaj preveč nimam druge možnosti....-bomo poročali po porodu. prvikrat se mi pa ni zameril, čeprav sem bila 9dni v P, kakšen si ti do njih takšni so tudi oni od tbe...-in kakšno izmeno naletiš....
matične celice-je prav oderuško se mi zdi, starša sta skoraj prisiljena plačat da ti hranijo....se mi pa zdi ne fer če pač daruješ ti ga pa ne shranijo oz ti ne pripada če je z otrokom kaj narobe-malo čudna politika. če sem prav razumela sestro od moje G ko sva se o tem na hitrco pogovarjale o tem....-ne zdi se tudi njim  feruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3978
15.5.2011 14:23:00   
anabanana1981
Živjo!

O kak bedn dan, sam za pot kouteruser posted image

Ja jaz študeram na vgs Bled smer gostinstvo, bi loh že zdavni diplomirala (oziroma letos je skrajni čas, ker je 2 let od konca študija)pa je mal težji pr dveh mladičih, sploh če en ni v vrtcuuser posted image

V glavnem sm pa kr pridna, ker polovica mojih sošolcev je brez otrok pa še do polovice niso prlezel.(da sama sebe mal pohvalim)

TENI -ja mene tud še čaka da sortiranje, pa se bom resno lotla ko bo diplomska zvezana. Se kr nabere če maš že od prej dva otroka, pol ti pa še kdo da cotike. Čeprav sem jih jaz čist tamale od 0-3 m že dala na rdeč križ, ker sm bla takrat od neprespanih noči odločena, da smo zaprl tovarno otrokuser posted image

No pa me je spet prjel. da bi mel še enga ( fantka), če bo....če bo pa pupa pa tud v redu, smo pa preskrbljeni s cotikami do 4.leta.

lp

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
15.5.2011 14:27:32   
anabanana1981
Aja glede porodnišnice, sm jaz obakrat rodila v Postojni. Pa nimam nič proti Ljubljanski, sam bolj prijetna mi je ni tok bolnišnična. Čeprav upam da bom pršla do njeuser posted image

Zdej v drugo je šlo zlo hitr, zdej pa itak k G prav da mam zlo nizko posteljco in če je to tretji porod...hmmm bomo vidl.

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
15.5.2011 15:33:03   
moniketna
evo da se še jaz oglasim po dolgem času.

midva bova tut vzela voziček z košaro oz. 3v1. kar se pa poroda tiče bom pa rodila v Slovenj Gradcu, ker je pač najbližje in nisem čula nekih ekstra pripomb do sedaj.

na 4/d UZ bova šla v 24 tednu, ker se tedaj menda najboljš vidi, kolegica je bla v 28 tednu, in ga je komaj ujel, ker je bil user posted image že kar velik. greva pa najbolj zato, ker je le trajen spomin pa še lepo ga vidiš.

jutri grem dat kri in vodo, v torek pa imam pregled in morfologijo, komaj čakam da vidim svojo bebico, pa tut vsem ostalim želim veliko sreče in vse najboljše na pregledih.  včeraj je čist divji/a bil/a v trebuhu cev dan sem čutila brcike, res super.

lep dežen dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 3981
15.5.2011 16:10:03   
MojkaUA
pozdravljene punce, tudi jaz nisem bila ravno prisotna te mesece, se je veliko dogajalo, nažalost tudi slabe stvari. Ravno prejšnji teden mi je umrla babica, ki je dosegla 100 letuser posted image , tako da sem bila kar v šoku, čeprav smo nekako pričakovali njen odhod...vendar pa nikoli nisi pripravljen na take stvari. Se mi zdi da sem bila tisti dan še posebej občutljiva in me je zelo začelo špikati v spodnjem delu trebuha oz predelu slepiča, da sem se kar malo ustrašla.
No čisto na kratko,sem v 25 tednu in za mano je že kar nekaj pregledov tako pri moji g. kot pri dr.Strah, ki mi je naredila nuhalno ( vse ok ) , bila pa sem ne dolgo nazaj tudi na morfologiji. Ker sem po naravi bolj radoveden človek, si nisem mogla kaj, da ne bi vprašala kaj bo...in .... baje bo user posted image user posted image Seveda sva bila oba z atijom zelo prevzeta da so kar solzice tekle :) Drugače se počutim dokaj ok, včeraj sem prvič občutila zelo nenavadno bolečino v spodnjem delu trebuha med tem ko sem se sprehajala, resno sem mislila da ne bom prišla do doma. Tudi brce so vedno močnejše in pogostejše, tako da imam kar probleme z položaji ležanja, nikoli dovolj povštrov :) Zelo velikokrat pa moram tudi lulat. Ne vem kok imate kaj vi s tem probleme ? Jaz grem res skoraj vsako uro in to včasih samo par kapljic priteče. Me kar malo skrbi da nisem kakšno vnetje fasala.  Glede zatekanja, zaenkrat še nimam nekih večjih problemov, mi pa dostikrat začne srce ful nabijat tko da se mi zdi da bom kar skup padla. Se mi zdi da bo tole poletje še pestrouser posted image
Glede prodnišnic, se mi zdi da je to čisto odvisno kok imaš srečo da naletiš na prijazno osebje, ne glede na to v kateri prodnišnici si. Sem slišala veliko zgodbic tako dobrih kot slabih na račun različnih porodnišnic, tako da se nebom tok ozirala na to ampak bom šla tja kjer mi bo najbližje. Verjetno mi bo takrat najvažnejše da porod čim hitreje mine. Sem pa tudi jaz prebrala knjigo Modrost Rojevanja kjer je veliko porodnih zgodb, ki dajejo navdih in se da veliko razbrati tudi glede pravic, ki jih ženske imamo pri porodu, pa se jih večina ne zaveda in tako ne zahtevajo da se jih upošteva.  Knjigo mi je priporočila izkušena doula ( oz. profesionalna babica ) in mislim da je predvsem za prvorodke kar dobrodošla.
Se še kaj oglasim, vsem želim veliko sreče .
Uživajte v brcih malih korenjakov :)

Neposredna povezava do sporočila: 3982
15.5.2011 16:57:38   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 17.05., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 01.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.05., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 01.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., 16.05., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.05., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., 16.05., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 17.05., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
26.05.,  Maribor,
user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 27.05., ,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 17.05., 17.05., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
16.05., Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 31.05., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , .17.5., 17.05., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , 16.05., 16.05., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 83
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
15.5.2011 17:09:53   
anschk
Hey, hoy!
Joj kakšen smotan dan je res danes. Čist sm brez energije in samo ležala bi...Sem se namenila da nam bom nardila čokoladne suflejčke za posladkat pa se mi ne da...:/ mogoče zvečer.
ANABANANA 1981- diplomca je v lekturi, tako da upam da mentorca pol ne bo mela še kšnih pripomb in bom mela v prvem tednu junija zagovor. Ma res bi se rada rešla tega že. Je sicer tema zelo zanimiva in mi je trenutno pisana na kožo ampak sm vseen že mal naveličana. Sej bo. Sva pridni da sva se lotli. Jst mam tut tamlačka doma in ni v vrtcu in moram rečt da je blo potrebnega kar precej prilagajanja in organizacije da sm spisala tole.
glede porodnišnic- jst sm prvič rodila v Lj in nimam preveč lepih spominov na babco. Je res loterija. Sam se mi pa zdi da sm tut sama bla preveč popustljiva in se nism znala postavit sama zase. Upam da bo drugič drugače, ker imam tut tokrat namen it v LJ (moja filozofija je taka da je oskrba najbolša če gre karkoli narobe). Sem pa tokrat preštudirala precej gradiva (tudi zradi diplomske) in upam da se bom znala postavit sama zase in jim povedat kaj si želim...Bomo vidli. Je pa še daleč do poroda in imamo še čas malo razmišlat o vsem skupaj...
lepo nedeljo še naprej

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
15.5.2011 19:14:20   
2.2.
kooončno bo temauser posted image ....
cel dan ležanja da me že vse boli. nimaš kam it, ker dežuje.. zdaj sem si svež ananas olupila in ga jem, mi full paše kislo.
tamala se namaka v banji možek zraven sedi, jaz ne zdržim na tisti pari....jutri pa nov teden, kjer nas čakajo pregledi

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
15.5.2011 19:24:31   
issa
ojla...
evo mene doma,..hm je prav pasalo ta dva dni, polna sončka,..danes te pač slabo vreme, ki pa nas ni motlo,...vožnja je bla dosti bolj prijetna...user posted image user posted image user posted image user posted image
ja avto popravljen, samo zdi se mi da, oziroma dejansko je bil popravljen del ki je vrkno, ne pa tisto kar nam povzroča že dva mesece preglavice,...jooj, tote kište...user posted image vsaj avto nas nebo pustil kar sred poti na cedilo,...

kar se tiče košare, jaz jo imam, mislim da je najbolj fajn, bebo je zaščiten pred vetrom, če je bolj hladno se dol zapre in spodaj še da kaka deka pa je to to....
Porodnišnice- jaz grem kar v mb, ker se že prvič tudi bla, pa sem mela dobre in slabe izkušnje v porodni (me niso šmirglale, češ kaj te ta šmrkljica ve) in pol tudi v sobi (ena zatežena pediatrinja), pa kaj češ,..vsak ma kdaj slab dan,pa še ene 100 do 200 m stran sem doma, tak da ko me zgrabi lahko grem peš...user posted image user posted image user posted image user posted image poroda me pa ni strah, no nevem niti prvič me ni bilo, edino mogoče zadni teden, pol pa ko se je začela akcija je moj bil čisto fuč, jaz pa lepo v miru, si še šla lase prat, pol pa v P,.tak da mislim da bo zaj tudi tak...user posted image user posted image user posted image user posted image

tak, nekaj na hiterco, ste pa ble pridne, ste se naklepetale...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
15.5.2011 20:04:42   
carly
Ojla,
glede porodnišnice grem jaz kar na Jesenice, gin. imam tam pa tudi sem čisto zadovoljna z njimi, imajo tudi EA vedno na volj čeprav se še odločam ali bi jo vzela.Mi je všeč ker imajo majne sobice kjer sta po dve, edino če je gužva pa so te sobice zasedene potem te dajo pač v večjo kjer je več prostora.
Sicer je tudi tista v Kranju dokaj blizu samo tam imajo veliko več porodov in je dejansko porod kot po tekočem traku in ker so tako zasedeni greš naslednji dan že domov.

SIcer pa tudi jaz že komaj čakam na torek ko imam morfo.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
15.5.2011 20:34:01   
bimba7277
Pozdravljene souser posted image ,

vikend je mimo, je bil pa tko prijeten... Aja mimogrede vceraj sem se postarala za eno leto user posted image pa prav fajn mi je. Prezivela dan na plazi, pol v hotelu so mi pripravli presenecenje - pripeljali torto njami (al bo hudic v torek ko grem na pregled user posted image ) pa sampanjc... sva ga odprla za nazdravit, pa sam en sljukec za RD. Zdej pa hiter oprat cote, pa vecerjo pripravit...jutri je sluzba - ze spet.

Teni odlicno za AC !!! user posted image user posted image user posted image . Jst se vedno cakam. So rekli 14 dni ali vec. Jutri bo 14 tako da sem skor cist prepricana da bo vse OK.

Lep teden vsem in bozajte busije.

Neposredna povezava do sporočila: 3988
15.5.2011 21:37:01   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: bimba7277

vikend je mimo, je bil pa tko prijeten... Aja mimogrede vceraj sem se postarala za eno leto user posted image pa prav fajn mi je. Prezivela dan na plazi, pol v hotelu so mi pripravli presenecenje - pripeljali torto njami (al bo hudic v torek ko grem na pregled user posted image ) pa sampanjc... sva ga odprla za nazdravit, pa sam en sljukec za RD. Zdej pa hiter oprat cote, pa vecerjo pripravit...jutri je sluzba - ze spet.

Teni odlicno za AC !!! user posted image user posted image user posted image . Jst se vedno cakam. So rekli 14 dni ali vec. Jutri bo 14 tako da sem skor cist prepricana da bo vse OK.

Vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva prišla domov. Bila sva na obisku pri moji botri in botru. Čas je defenitivno prehitro minil. Zdaj pa še malo pogledama televizijo, potem pa spat. Jutri grem dati še enkrat urin, v torek pa na pregled. Povejte mi tiste, ki ste že imele takšno izkušnjo. Ali bi morala katera od vas v bolnišnico zaradi zatekanja ( tako je meni rekla ginekologinja, da bom morala iti, ker zatekam ) in je odklonila oziroma rekla ginekologinji, da ne bo šla??? Upam, da meni ne bo rekla v torek, da moram, ker si trenutno to ne morem privoščiti oziroma mi je brezveze, ker verjamem, da, če bom bolj pazila, da ne bom več zatekala. Po drugi strani me je pa strah, če odklonim bolnišnico in bo potem kaj narobe, da mi bo potem ginekologinja rekla, da sem sama kriva.

Lep večer želim! user posted image

(odgovor članu bimba7277)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
15.5.2011 21:39:02   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika

IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika

ANDMIL a te lahka sam neki uprasam sm zasledila da si napisala da maš spet sadn dan ... a se kake dijete držiš ... k zgleda da se jo bi mogla tut jzuser posted image čeprou se mi zdi da jem čist normalno pa sm se vsen zredila 10 kg user posted image migam pa res ne velik k sm po službi čist fertik in sam kej skuham pospravm pol grem pa počivat.
Nevem mate kak predlog zame kaj naj jem al pa kaj naj nardim da se nebi več redila (če pr 10kg ostanm do poroda bom čist vesela user posted image )

hvala za predloge že v naprej user posted image

Nimam kakšne posebne diete ampak imam bolj pogosto sadni dan, ker tako zatekam in pridobivam na kilogramih, da je že ginekologinja huda...user posted image user posted image user posted image

A pol ceu dan sam sadje ješ? Ja sej jz tut ful zatekam k mam rada mal bol slano, že od zmeri ... zgleda da bom mogla začet manj solit hrano user posted image   Ginekologinja mi pa še nč ni rekla ... bom zdej vidla v ponedeljek k mam pregled če me bo kej kregalauser posted image ... nč bom pa še jez poskusla s sadnimi dnevi vsake tok časa če bo kej pomagal user posted image

Tako je... Potem cel dan samo sadnje jem in vodo pijem... user posted image

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
15.5.2011 23:01:17   
nana13
IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

IZVIRNO SPOROČILO: bimba7277

Vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva prišla domov. Bila sva na obisku pri moji botri in botru. Čas je defenitivno prehitro minil. Zdaj pa še malo pogledama televizijo, potem pa spat. Jutri grem dati še enkrat urin, v torek pa na pregled. Povejte mi tiste, ki ste že imele takšno izkušnjo. Ali bi morala katera od vas v bolnišnico zaradi zatekanja ( tako je meni rekla ginekologinja, da bom morala iti, ker zatekam ) in je odklonila oziroma rekla ginekologinji, da ne bo šla??? Upam, da meni ne bo rekla v torek, da moram, ker si trenutno to ne morem privoščiti oziroma mi je brezveze, ker verjamem, da, če bom bolj pazila, da ne bom več zatekala. Po drugi strani me je pa strah, če odklonim bolnišnico in bo potem kaj narobe, da mi bo potem ginekologinja rekla, da sem sama kriva.

Lep večer želim! user posted image

Andmil : če boš odklonila in bo kej narobe, si ne boš odpustila. Rajši pejdi in potrpi, konc koncu gre za sončka, ki ga nosiš pod srcem. Zdej morš itak bolj nanj mislt, kot nase.  Boljše da te tam porihtajo,se morda še kej naučiš.
Če mislš d lhku sama, pa se probaj tako zment, da ti G. da še nekaj dni časa, pa se potem odloči kaj bi blo najboljše.

Kolegica moje mame je tudi ful zatekala, pouna je bla vode in ko je prišel čas poroda, jo je celo "raztrgalo", ker koža ni bla več tako prožna, k je bla itak prenapeta od vode. Jst se ne bi hecala in probala čim bolj pazit na to zatekanje. Pa ne da te kej strašim, samo dobro ti hočem. user posted image
Premisli...  pa boš povedala v torek kaj si se zmenla.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
16.5.2011 6:55:57   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 17.05., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 01.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.05., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 01.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., 16.05., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.05., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 17.05., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
26.05.,  Maribor,
user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 27.05., ,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 17.05., 17.05., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 31.05., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , .17.5., 17.05., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 83
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
16.5.2011 6:57:29   
Teni_
Dobro jutro!

Danes pa sem se celo samo 2X zbudila, 1X za wc, 1X pa ko je mojemu budilka zvonila.

Vso srečo danes vsem na pregledih.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
16.5.2011 8:40:49   
pomar*ANČA*
dobro jutro,

no,moje ni tako dobro, zvečer sem jedal en slan sir in malce domačega savinjskega želodca (sej vem da je na prepovedani listi, ampak bili so res samo trije koščki) in sem celo noč hodila pit,lulat... in ko ravno dobro zaspim dragemu pozivnik začne piskat! itak da sem bila tudi jaz v sekundi v luftu!

danes imam morfologijo, malce sem živčna... no kar precej.

za nazaj sem vas brala, ampak nimam pojma kaj ste čvekale:)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
16.5.2011 8:47:39   
modrimedo
andmil jaz se kar se zdravstva tiče marsikaj upam ,si pa ne bi upala odklonit hospitalizacije ...
bi pa na tvojem mestu predlagala ginekologinji da te pošlje v dnevni center .tam prideš zjutraj ti naredijo vse preiskave in po 12 enkrat pridejo vsi izvidi in če je ok greš domov
pa tudi iz izkušenj ti povem da v ljubljani ne boš ležala minute več kot je potrebno ..naredili ti bodo vse preiskave (kri ,voda ,pritisk,uz...) in če bo vse ok boš šla domov in to je to
no noben bav bav in te samo zarad otekanja ne bodo tam gledali do poroda :)

jaz mam danes tud morfologijo in tud mene kar malostriska ...malo pomislite name in stisnite pesti

pomaranča kje maš ti morfologijo ?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
16.5.2011 9:01:24   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

jaz mam danes tud morfologijo in tud mene kar malostriska ...malo pomislite name in stisnite pesti

v kamniku, pri moji ginekologinji. še dobro, da gre možek z mano. nevem zakaj sem v drugi nosečnosti čisto prestrašena in tako paničarimuser posted image

kje imaš ti?

Neposredna povezava do sporočila: 3996
16.5.2011 9:04:27   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

v kamniku, pri moji ginekologinji. še dobro, da gre možek z mano. nevem zakaj sem v drugi nosečnosti čisto prestrašena in tako paničarimuser posted image

kje imaš ti?

jaz imam v porodnišnici malo pre 2 uro popoldne ,tako da bom še čakala ..in kolikor berem bom tud tam čakala par ur ..
mene mal panika daje zarad slabe nuhalne ,da kaj ekstra slabega ne najde user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
16.5.2011 9:07:32   
pomar*ANČA*
modrimedo, ziher bo vse ok, bom mislila nate! 

Neposredna povezava do sporočila: 3998
16.5.2011 9:08:34   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

modrimedo, ziher bo vse ok, bom mislila nate! 
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 3999
16.5.2011 9:09:34   
2.2.
dobro jutro!
jaz sem tudi tako slabo spala, moj se je prehladil in je tako smrčal da bi ga najrajši nekam poslala, pa nikoli drugač ne smrči.
bliža se tudi moja morfologija, tamala in možek so že čist neučakani-kaz pa še bolj da vidim kako in kaj. je pa mene tudi v tej nosečnosti full vsega strah in ne znam opisat tega straha.
me pa zanima katera je na bolniški-kakšen vzrok imate---> če ni skrivnost?

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?