|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
13.5.2011 19:31:23   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

jaz bom delalal do zadnjega, če ne bo zdravstvenih težav. Vem, da bi se dal izsiliti kak teden mesec, vendar pa nimam tega interesa. Bom mela srečo, če bom 15. avgusta zaključila z delom.

a dopust boš dobila izplačan? Šenkala ga menda ne boš ali pa imaš možnost ga prenest? Sprašujem, ker mormo letos izkoristit vsega letošnjega. Jaz imam pa še 11 dni lanskega, tako da delam še nekje 3 tedne user posted image user posted image user posted image .

zatekanje ja, pa se je začelo. Pri prvem pa čisto nič - 100% je kriva vročinauser posted image . Po celem dnevu službe in letanja sem zamo še lahko bosauser posted image user posted image user posted image . Kaj šele bo?

tašče jaz čez mojo ne morem rečt nič slabega. Mene čudi edino to, da si ne želi preveč družbe našega čmrlja.... A je čudno, če je otrok pri 3 letih le 2x prespal pri babici? No, meni je.... Hkrati pa razmišljam, da bom kmalu imela 2 sinčka in da bom posledično pridelala 2 snahiuser posted image user posted image . Le upam lahko, da ne bom taka, kot vas večina opisuje...

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
13.5.2011 20:18:48   
rainbow
Čer!

Ste pa pridneuser posted image

Se še jaz malo pohvalim, danes bila na morfologiji, vse bp, dobila 3d slikico obrazkauser posted image in že drugič kaže bolj na fanta, kar je zelo všeč mojemu možuuser posted image . Bo pa sprememba, glede na to, da imamo doma dve punci.

Meni tudi noge zatekajo, sem mislila, daje to od mojega emšouser posted image , pa občasno se že počutim kot nek kit, kaj šele bo. Je pa res, da imam malo prehud tempo, super, da je vikenduser posted image

Vsem user posted image user posted image user posted image za uspešne preglede, predvsem tebi, teniRR za amnio! pa lep vikend!!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
13.5.2011 20:37:26   
carly
Ojla,
ena je spraševala če je čudno če je tri letnik le dvakrat prespal pri babici.No naj ti povem da naša 2,5 letnica ni še nikoli, pa sploh ne zato ker babica tega nebi želela.Mi imamo namreč še vedno malo problemov s zbujanjem ponoči in potem nočem obremenjevati moje mami če se bo tamala ponoči zbujala poleg tega da je tako občutljiva za vse spremembe v rutini da je vprašanje kdaj bi sploh zaspala, no največji problem je pa seveda v tašči, ki stanuje nastropje pod nami in ne zastopi da ni popolnoma nobene potrebe da bi tamala prespala pri njej kar pa ona avtomatično misli (namreč da če lahko pri eni mami prespi more potem tudi pri ta drugi ).Ja Vintage je pri nas podobna situacija kot pri tebi, tašča zelo posesivna, tamalo razvaja v nulo in nima tamala pri njej nobenega reda, počne lahko popolnoma vse kar si zaželi in potem je jok in stok ker nastropje višje pa istih stvari pa ne more početi.In kljub temu da ji oba z možem teživa kaj lahko in kaj ne je tako kot bi govoril steni.In ker živimo pač v isti hiši v kateri imava za povrhu še službo in smo takorekoč 24 ur na dan skupaj si lahko predstavljaš kako piham na čase.PA ima gospa še probleme z depresijo pa prej še z alkoholom tako da smo mogl še pošteno paziti na jezik da je nismo porinili čez rob.Zato sem pa jaz pač vedno ob tamali in ji je ne zaupam za dalj kot pol urice če ni nujno in tudi raje delam čez vikende kot pa da bi ji tamalo dala v varstvo.Pač če se ne da osebe spremeniti je pač ne moreš si pa urediš svoje življenje tako da čim manj trpiš.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
13.5.2011 20:41:03   
carly
Joj bi skoraj pozabila, danes me je moja user posted image tako presenetila je izvedla en tak čuden premik da sem prvo sekundo pomislila da me je elektrika stresla, šele potem sem dojela da je bila to ena taka čudna pa ful močna brca.

Pomar*ANČA* upam da si bolje, drugače pojdi raje na pregled k dežurnemu.

Pa čestitke Teni zauser posted image in dobre izvide pa tudi vsem ostalim za preglede.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
13.5.2011 21:04:22   
Princess1
Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede in dobre rezultate! user posted image

Jst tud tolko zatekam, da niti enih sandalov na zapenjanje ne morem zapet. Kr neki! Sploh pa jst k sem bla vedno navajena, da lahko oblečem vse kar je na lutki. user posted image  Zdej mam pa rit ko krof, da o nogah in rokah ne govorim. Zato sva se danes tudi odločila in greva za 14dni na morje. Danes sva že nekaj pregledala v agenciji, greva pa v ponedeljek rezervirat. Bo pa Istra, ker enostavno ne upam preveč riskirat z nekimi bolj oddaljenimi lokacijami.

A ja pa učeri sem si kupila dvoje ful lepe kopalke v H&M in dala 30,00eur user posted image . Ker mi je bilo žal dajat za kopalke, ki jih bom imela samo zdej v nosečnosti toliko denarja kot dajem ponavadi. Tko, da sem zdej čist vesela.

Služba - jst sem na bolniški, ampak bolj proti svoji volji. Sem hotla delat, pa me šef sili v petke in sem mu rekla, da jih ne morem nosit ker mi noge toliko zatekajo in posledično bolijo in mi je kar reku, da potem raje vidi, da me ni. Mi pa zdej pravijo sodelavke, da mu je ful žal, ker ne najde nobene dobre zamenjave zame user posted image . Mu je čist prav.

Tašče - midva živiva v najinem stanovanju v bloku, oddaljena od mojih in njegovih po ene cca 3km. Z mojo taščo sem imela na začetku ful težave, ker sem hotla bit vljudna in bla bla bla, potem pa sem ugotovila, da ona ne razume mojega obnašanja kot stvar vzgoje ampak zgolj kot njen prav. Tko, da zdej kar nazaj rečem in je že lep čas mir. Čeprav si pa tega vnučka tolk želi, da se kar bojim, da mi ga bo non stop slinla in da mi bo vedno visela tuki. Tega pa oba ne marava, tko da bo spet najbrž huda. Ker zdej pride ene parkrat na leto, tako, da s prepogostimi obiski nimamo težav. Hodiva midva bolj pogosto k mojim in njegovim.

No pa lepo bodite in božite svoje user posted image !

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
14.5.2011 6:26:42   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 17.05., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 01.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.05., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 01.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., 16.05., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.06.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?., 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.05., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., 16.05., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 08.06., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 17.05., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
26.05.,  Maribor,
user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 27.05., ,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 17.05., 17.05., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
16.05., Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 31.05., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , .17.5., 17.05., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , 16.05., 16.05., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 83
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
14.5.2011 6:29:52   
Teni_
Dobro jutro.

Jaz sem se pa ponoči spet zbujala na uro in dve in komaj čakala na jutro, da vstanem.

Zatekam pa na srečo ne. Nisem v obeni nosečnosti oz. čisto minimalno v tisti največji vročini, tako, da me verjetno to še čaka.

Hvala vsem za čestitke. Res sem presrečna.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
14.5.2011 7:36:37   
modrimedo
dobro jutro
jaz bom kot vsako soboto pospravljala user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
14.5.2011 7:50:15   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo
dobro jutro

jutro, jaz sem pa včeri, tako da danes počivam.user posted image

Vreme je neki čudno.user posted image

Sedaj sem gledala neki naš seznam in vidim, da jih je kr precej, ki se niso nič javili, niti ne vem nič o njih. Upam, da so še z nami.

< Sporočilo je popravil Pigy -- 14.5.2011 7:51:33 >

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
14.5.2011 7:53:14   
ANDMIL
Dobro jutro!

Vstala sem pa bi še spala...user posted image Vse me boli od včerajšnega dela - na rokah, nogah in zadnici čutim vse mišice... user posted image
Trenutno zajtrkujem - danes imam spet sadni dan tako, da sem si skuhala kompot iz jabolk, seveda brez sladkorja... Čakam, da se mož zbudi, ker grema najprej ploščice za kuhinjo kupiti, potem pa grem jaz spucati spalnico on pa beliti otroško sobo... Glavno, da sva skupaj... Za možeka bom danes kar čevapčiče in krompir spekla, za sebe pa imam kompot... user posted image Težko je, ker delama v stanovanju, potem se moram jaz v avto vsesti in iti kosilo kuhat in potem po njega, ko se naje gre pa spet nazaj...

Lepo izkoristite ta dan - pri nas je že sonček!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3935
14.5.2011 7:54:03   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

dobro jutro

Vabljene tudi k meni... Te ne bi nagnala... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3936
14.5.2011 8:00:21   
Teni_
Mi gremo pa najprej na en nastop, ker Teja nastopa. Imajo druženje treh generacij.
Potem pa še ne vem kaj se bo dogajalo. user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
14.5.2011 8:06:04   
modrimedo
pigi mi delaš slabo vset :)
andmil hehe ko končam pri sebi ,kar bo nikoli
sej veste pregovor
kjer so mali otroci pri hiši ,je pospravljanje kot kidanje snega ,ko sneži :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
14.5.2011 8:20:27   
daka
Teni mi tudi imamo v šoli druženje treh generacij,tako so moji zdaj šli tja.Mene pa čaka gora perila in likalnik.Do večera bom verjetno končalauser posted image !!Lep vikend vsem in čimmanj nosečniških težav.

Neposredna povezava do sporočila: 3939
14.5.2011 8:32:20   
Teni_
Joj, ti nič ne zavidam likalika. Če je le možno, likam čimmanj. 

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
14.5.2011 8:37:49   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Joj, ti nič ne zavidam likalika. Če je le možno, likam čimmanj. 
jaz likam vse razen brisač ,nogavic ,spodnje hlače in določen del posteljnine..
če ne likam sproti ,kar se je sedaj zgodilo ,imam likanja za kake dva dni po 12 ur (vsaj),pa se ne zazam ,mam na sumu vse sosede da nosijo k nam likat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sedaj zlikam samo kar rabimo za naslednji dan ,drugo pa čaka selitev pralnice in generalko ,jao sem lena user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
14.5.2011 10:28:54   
*alja*
dobro jutro!
Tudi mene čaka danes likanje, ampak bolj proti večeru, se mi zdaj ne da user posted image upam da ne bom večer isto reklauser posted image .

Pa še od mojega babica ima jutri piknik 30 ljudi če ne kaj več in sem ji obljubila da bom spekla pecivo, tak da bo treba počasi it pečt. Posesala in pobrisala sem hvala bogu včeraj.

Jaz ne vem kaj je z mano ampak jaz tako nestrpno pričakujem september da bomo dobili to malo štručko, ne vem če se bom včakala user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

Neposredna povezava do sporočila: 3942
14.5.2011 11:21:56   
pomarančika
ANDMIL a te lahka sam neki uprasam sm zasledila da si napisala da maš spet sadn dan ... a se kake dijete držiš ... k zgleda da se jo bi mogla tut jzuser posted image čeprou se mi zdi da jem čist normalno pa sm se vsen zredila 10 kg user posted image migam pa res ne velik k sm po službi čist fertik in sam kej skuham pospravm pol grem pa počivat.
Nevem mate kak predlog zame kaj naj jem al pa kaj naj nardim da se nebi več redila (če pr 10kg ostanm do poroda bom čist vesela user posted image )

hvala za predloge že v naprej user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
14.5.2011 11:31:27   
2.2.
se vidi da je vikend-malo zatišja....
mene tako mika da bi ša kaj v kik pogledat za nosečnice, pa pol se mi zdi brez veze, hlače so mi itak še vedno prav majčk in tunik pa imam. saj kam pa grem. skoz sem doma razen k g..... jaz imam takšen občutek da bomo imeli fantka a nebom vprašala ker ni več potem tistega presenečenja ko rodiš....ampak vse bolj gledam na modro. sicer roza imamo veliko. do pol leta pa nevtralne barvice.
kaj si boste vzeli za iz P (saj vem full prerano razmišljam). verjetno kakšen bodi dolgi rokav pa še čez nekaj....1. sem rodila januarja-pa so nam rekli v materinski da en  sloj oblačila več. septembra pa vem da bom jaz še v kratkih rokavih....in upam še na japonkeuser posted image

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
14.5.2011 11:40:00   
Teni_
Jaz bom vzela body z dolgimi rokavi, hlače, zoknčke, copatke, pa eno majico z dolgimi rokavi imamo še pripravljeno, pa bomo potem videli kako bo z vremenom.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
14.5.2011 12:27:22   
olana
Dons hujšam sploh ne. user posted image user posted image Sem si privoščila piščančje trakce s slanino v smetanovi omaki po mediteransko, bom pa pustila polnozrnate peresnikeuser posted image user posted image Zatekala nisem nič 2 dni, po moje zasluge zato prejme lubenica, sem pa veliko hodila lulat in ležala na levem boku, ker baje pomaga. Včeraj sem bila na vadbi, danes grem pa spet AKCIJA!
Mejte se skrajno lepo!user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
14.5.2011 14:58:57   
vintage
Eila pupce, kako smo kaj?user posted image
Tukaj pri je sonček ki nas greje, jutri smo hoteli it v Arboretum sam slabo kaže to vreme. No bomo vidli jutri kako in kaj?user posted image user posted image user posted image

Voziček: Kaj menite, koliko je pametno, da kupiš celoten komplet vozička (predvsem me matra košarica) za bebija septemberčka, ko pa moraš biti vsaj kak teden ali dva notri pod strehco, pol pa se zna zgodit da bo kaj frišno ratalo in tko. Mislite da ne bo premraz za bebija takrat?
Sem prvorodka in nimam pojma, kaj mi je za pričakovati, pa se mi zdi škoda dajat denar za nekaj kar ne bom rabila.

Uživajte še naprej, user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
14.5.2011 15:23:38   
2.2.
pri nas pa danes nismo nič kuhali me je brat povabil na kosilo-zadnji čas in smo na žaru pečeno zunaj jedli ribice. tamala poje skor celo postrv. meni pa ni glih za ribo, zaradi koščic ampak je bil še krompir zraven tak da je bilo čist ok. sem pa danes full žejna tak da sam vodo pijem.
zdaj sva pa šle z tamalo bezeg nabrat da bomo delali bezgov sirup-meni je v poletnem času zelo dober in ostalim doma, ker se res odžejaš. lani sem poskusila šabeso pa mi ni tako fina kot sirup.

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
14.5.2011 15:46:11   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.
lananai user posted image  res super, samo kaj so ti zd. dali zeleno luč takoj SS ali si šla na svojo roko?

Se mi je spucalo samo, brez abrazije. Moj G je sicer rekel, naj počakam eno M, ampak sem že brala, da nekateri pravijo, da se lahko zanosi takoj. Sem po prvem SS in abraziji čakala toliko, kot so mi svetovali, pa je bil v drugo spet SS. In jih nisem hotla več poslušat. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

lananai se ste spomnim,oz se te spomnim iz tem v pričakovanju

hehe, jst tebe tudi in sem vesela, da ti na tej temi, po vsem, kar si dala skoz   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
14.5.2011 16:45:35   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika

ANDMIL a te lahka sam neki uprasam sm zasledila da si napisala da maš spet sadn dan ... a se kake dijete držiš ... k zgleda da se jo bi mogla tut jzuser posted image čeprou se mi zdi da jem čist normalno pa sm se vsen zredila 10 kg user posted image migam pa res ne velik k sm po službi čist fertik in sam kej skuham pospravm pol grem pa počivat.
Nevem mate kak predlog zame kaj naj jem al pa kaj naj nardim da se nebi več redila (če pr 10kg ostanm do poroda bom čist vesela user posted image )

hvala za predloge že v naprej user posted image

Nimam kakšne posebne diete ampak imam bolj pogosto sadni dan, ker tako zatekam in pridobivam na kilogramih, da je že ginekologinja huda...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?