Matejita
|
Zivjo punce, danes zacela 33.i teden in imela hkrati tudi pregled pri dojenckologu. . Sva imela nekaj vprasanj, no ko smo se financne plati lotili, dobro, da sva sedela , ampak se tolazim, da je najino dete varcno, ker sva mislila, da bova sla na mnogo pregledov in postopkov, preden bom zanosila, pa sem kar naravno zanosila, se preden je zdravnik zacel kaj magicnega. Tokrat smo poslusali samo bitje , vse v redu, pa pritisk so mi zmerili 110/80 tudi baje v redu, stehtali so me (73,5kg), sem se spet zredila. Tole mi je kar vsec, ker je bila moja teza pred nosecnostjo 62kg, ker sem na zacetku krvavela, sem shujsala na 58,5 kg, moja normalna teza pa naj bi bila 68kg in se nikoli nisem mogla zredit. No upam, da se vsaj malo zadrzi na meni. Narocil mi je, naj nadaljujem s folno kislino in zelezom in tudi kalcijem tudi v casu dojenja, ker te snovi bogatijo materino mleko in da ce npr. ne bo dovolj kalcija, se ga bo pa iz kosti vzelo. Pa se nekaj, me je opozoril, ja naj opazujem gibanje. Da ce se mi zdi, da se giba manj, naj pojem nekaj sladkega, da ji to da energijo in naj jo poskusim zbuditi, da se zacne premaknit. Ce se ne spremeni situacija, naj ga pa poklicem, ker manj gibanja pomeni, da se ne pocuti optimalno. Pa vprasal me je, ce cutim kaksne porodne krce, sem rekla, da ne. Narocil mi je, naj ga poklicem, ce mi poci mehur, ali pa ce bom krvavela. Da mu povem kaj tocno se dogaja in da mi bo dal navodila. Naj poklicem, ce imam kakrsnokoli vprasanje, ce se kaj nenavadnega pojavi ali ce me karkoli zanima. Naslednji pregled 9.6., potem pa na 2 tedna. Pa zakonske dolznosti ste omenjala, zal se obnasava kot najstniska zaljubljenca ze od prve krvavtive naprej, v 7. tednu, ker so nama bili tovrstni sporti prepovedani. Cestitke vsem za vse dobre novice - hiskaste, vrtcevske in s pregledov .