betricija
|
mojškra..joj si ti jezna hehehe...sicer sem pa jaz isto :) glede cukrarne, naj bi notri spravil celotni MOL, ker so sedaj na več lokacij, celotni JHL (zdaj nas je 200 ko nas je združil..budalo, na mojem delovnem mestu je sedaj 5 ljudi, čeprav so trdili, da novih zaposlitev ne bo, pa še narobe delajo in se ****kajo, ker k...c je mene dal na jhl...prav jim bodi), pa geodetski zavod, v glavnem okol 1000ljudi. notri naj bi bil še fitnes, vrtec in trgovina aja pa restavracija da smo drugi na čakalni listi, vem, ker sem pogledala na internetne strani vrtca, kjer je seznam. sedaj čakam, da bodo poenotili seznam, pa da vidim, kako sem v ostalih 4 vrtcih. si se lahko prijavil v 5vrtcev, sedaj pa si samo na enem napisan..čist neki butastega vse skupaj.. WP, kot je mojškra napisala, to so krči..če ima E ob isti uri krče in to trajajo 3 ure, so pa koliki.če ti hlasta hrano, ker je naša isto, sem isto naredila, spraznila joško in ji dala hrano po flaški, s tem da sem ji odstavljala, ker je tako vlekla, da bi pojedla vse v 2minutah.pa jaz sem še mleko prenehala. to ti res polagam na srce..tudi hrana je nekaj, zakaj pol ne smeš jesti fižola, pa kislih stvari...nekaj knjig sem prebrala o hrani, pa tudi nasveti drugih mamic je bilo, prenehaj z mlekom in mlečnimi izdelki,čez en teden bo bolje..pa je res bilo. krči so skoraj minili, jaz pa sem mleko nadomestila z mlekom brez laktoze. ljublj.mlekarne imajo ta mlek, prav tako jošta brez laktoze in jogurt. res probaj. pa držim pesti, da krči čimprej minejo lina, pridne sta tvoji punci in lepo napredujeta.kar tako naprej. jona, lepo se imej na morju al kamorkol greš. jaz imam pa kar odpor it nazaj na morje, ker moja mami ne razume, da ne maram da saro nonstop po rokah vlačijo. pa to s očetom kar tekmujeta, mala je pa zmedena. sem tolk jezna (pa nočem biti), sam sara je čist spremenjena sedaj, prav tečna je čez dan in zvečer so borbe za spat skoraj 2 uri, prej pa se je sama zamotala čez dan, zvečer si jo pa samo v posteljo položil in je že spala.in sedaj je moja mama užaljena, ker sem ji rekla, da saro čist preveč po rokah nosijo in da mene ne upoštevajo...benti no, mi je hudo..sploh ker sem res mislila, kolk bom na morju... urshy vi ste danes kaj bolje spali? ti prav nič ne zavidam, da imaš smčača ob sebi. pri nama je res bolje, da spiva ločeno, se oba vsaj malo naspiva. špica držim pesti, da vsaj ti dobiš vrtec.
|