jona klara
|
punce- želim vam lep dan, če se danes dobite, sploh če boste šle na ginek pokazat pikice.Takoj bi šla zraven.Naju z G ni ker danes šibamo na morje za teden ali 2, vse odvisno od vremena in kako bo to dol z mojo mamo.Fajn se imejte in komaj čakam, da se pol res enkrat vidimo no...sem vam že kr faušč petyyy- žal naju ne bo v slo sedaj, tako, da hvala, ker si se spomnila name, drugič, lepo se imejte!!! urshy, teta m- upam, da ste kaj bolje spali in da se uredijo zadeve s spanjem, sploh ne vem kaj bi rekla na to- grozn, utrujajoče.Imate pa fajne pediatre, marsikaj vam povejo.Pri nas ne izvem ničesar, samo kile in višina.Če kaj vprašam še tam vse ne zvem.Je pa res, da je za spanje lahko veliko krivcev in preden to ugotoviš.Je pa tudi res, da ponavadi otroci, ki so na flaši prej začnejo spati in po celo noč, ker po zizi, nikoli ne veš koliko se naje, pa tam je še cartanje zraven.Držim pesti, da čimprej uredite in začnejo čmrlji spati. betricija- ti imaš podobno s S kot jaz pri G.Zspi po 8 uri , po novem se začne jokati v ležalniku, kjer se mi je prej vsak večer uspaval.Ga samo primem in nesem v posteljo, tam se še malo vala in suče pol pa kr naenkrat zaspši, brez joka in težav.Sampo po novem mi okoli 4, 5 ure poje flašo, ne vem če je ok, da mu dajem, samo tako vleče prst, da je noro in cuza, pa se premetava, pol je pa takoj mir in zaspi nazaj.Čez dan pa isto kot S 3 krat po pol ure,to je to. aja pa včeraj sva izvajala prvo pomoč, obračanje okoli, ker je jedel bučko plus krompir, zraven žlobodral in ni požiral, sploh nisem vedela, da hrani v ustah, pol pa samo postal rdeč, špukal in kot bi se davil, mešal se mi je, sama doma, preden sem odvezala pase in ga dobila iz ležalnika, pa kr zbledel se mi je sem mislala, da bom dol padla od živcev.Kr po tepihu v dnevni full izbruhnil, no čez 5 minut sem se pa nenormaln zjokala ko sem si predstavlaja, kako hitro je lahko kaj narobe G se mi je pa smejal.