|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
10.5.2011 12:35:05   
lenci
evo moja druga inekcija je mimouser posted image
ne111 test naj bi delala okoli 22.5 takrat naj bi tudi user posted image prisla,ampak upam da je koncno ne bo ker imam teh inekcij in tablet ze cez glavo.ja fino bi bilo ce bi vse videle en velik user posted image na testku tele dniuser posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
10.5.2011 18:12:24   
lenci
punce danes se meni dogaja nekaj cudnegauser posted image prvo ko sem jedla sendvic sem zavohala tak cuden vonj koy bi bil zdraven mene moker pesuser posted image in malo prej ko je moj jedel kosilo sem zavohala kot bi nekaj smrdelo po smeruuser posted image ,skoz me neki dons ze mal tisci v trebuhu(pri jajcnikih)sploh ne znam opisat in pa vsake toliko casa imam cmok v grlu kot bi mi hotelo biti malo slabouser posted image pojma nimam in tud mislim da je malo prehitro za kaksne znake glede na to da je danes 5 dan od IUIja.ali je katera imela kdaj tak obcutek

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
10.5.2011 21:29:57   
vesper
joj lenci si me nasmejala s tem mokrim psom user posted image user posted image user posted image
srčno upam, da so ti znaki pravi in da zagledaš user posted image Komaj čakam, da nardiš test in poveš veselo novico. Nešteto user posted image zate

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
11.5.2011 9:12:10   
ne111
OOOLenči ko bi vsaj to pomenilo nekaj!!!! To bi bilo tako super!!

Jaz pa kr poskušam, da tok ne bi mislila na to a je ali ni samo ne morem!! Kr skos mi zaplavajo misli na to temo. Včeraj popoldan sem delala in itak sem vmes začela spet tuhtat in sem šla gledat na net koliko je kaj % uspešnosti iui na svetu?

Mislim k mi to itak nič ne pomaga ampak kr ne morem se upret!! Uh jaz Lenči imam pa 17 dan šele 26.05. ampak če ni ratal mislim da bo kr tečka že prej prišla!! No sej, če ni ratalo najraje vidim da čimprej pride, da grem lahko v drug postopek!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
11.5.2011 14:09:12   
lenci
hehe punce hvala za pestkeuser posted image ja vesper tud jaz ne vem kako naj si razlagam tole iz mokrim user posted image user posted image ampak ne znam opisat tega vonja.ne111 ja ti imas takrat IUI ko imam jaz pregled pri Dr.,ce ne uspe.ampak jaz srcno upam,da bomo tud me user posted image v teh mesecihuser posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
11.5.2011 16:01:27   
vesper
ne111 kdaj imaš ti IUI? Kako sem jaz mislila, da si ga ti že imela in zdaj čakaš na user posted image joj, joj spet sem vse pomešala user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
11.5.2011 18:55:13   
lenci
evo danasnji dodatek spikanje v jajcnikih da tezko hodim,na vsake 15 minut obiskovanje wcja,vrocinski vali(obcasno)in rahle slabostiuser posted image
kako ste ostale

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
11.5.2011 21:32:39   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: lenci

evo danasnji dodatek spikanje v jajcnikih da tezko hodim,na vsake 15 minut obiskovanje wcja,vrocinski vali(obcasno)in rahle slabostiuser posted image
kako ste ostale

lenci jaz mislim, da se že naglo bliža dan, ko boš ti zagledala en velik plusek. Naj bo plusek, naj bo plusek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
12.5.2011 9:18:25   
ne111
Sam res Lenči tole je pa že res malo sumljivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam upam res, da je to to

Ja ja Vesper prav imaš sem imela iui 09.05. zdaj smo pa v najhujšem obdobju čakanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
12.5.2011 10:32:50   
lenci
hehe punce moj dan je šele čez dobrih 10 dniuser posted image tko da se bom še kar malo načakala

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
12.5.2011 10:33:10   
šičko
Ojla lenci: jaz sem imela zelo podobne znake kot jih omenjaš ti (februarja ko mi je uspelo zanosit z IUI). V grlu sem imela non stop kot nek cmok, prsi so me začele kar močno bolet, predvsem je bilo to zeo občutno zvečer, ker sem navajena spati na trebuhu in pa zelo kmalu me je motila pižama, ki je imela premočno elastiko. Ne moreš verjet, ampak sem imela trebuh ful občutljiv. Kasneje sem govorila s sodelavko in je rekla, da se je njej v prvi nosečnosti tudi to dogajalo, da so jo takoj na začetku zelo motile močne elestike.
Upam da so znaki še prisotni oziroma vsak dan bolj in da boš kmalu poročala o najlepšem.
Drži se

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
12.5.2011 12:33:02   
lenci
šičko hvala za razlago.ja znaki so še prisotni,vsak dan bol me obdajajo tele male slabosti ampak dobro da niso take da bi bruhala.kdaj so se pa tebi začeli pojavljati znaki?ker jaz imam še 10 dni do testka,znaki pa so se začeli dogajati od ponedeljka se pravi 5 dni po IUI-ju.men se zdi vse skup mal čudno da bi bili znaki tako kmalu že prisotni.ampak pustimo se presenetit.ja glede elastike na hlačah oz.pižami ja nimam tok zategnjene,spim pa tud jaz na trebuhu ampak zaenkrat še normalno edino kar sem opazila da mi bo9lj paše spat na boku kot trebuhu

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
12.5.2011 14:33:12   
šičko
Lenci kar se tiče slabosti je bila tudi pri meni hitro prisotna, to ni vrste slabost da bi bruhala ampak enostavno sem imela občutek, da imam v grlu nek cmok ki ne gre ne dol ne gor. Jaz sem drugače test delala 14 dan IUI-ja in je že pokazal rahlo ampak res rahlo črtico (najprej sem mislila da imam privide user posted image .
Vedet moraš da je pri vsaki nosečnici drugače, moja sestrična mi je reka, da je od trenutka, ....kako bi človek reku, ko je prišlo do oploditve vedla da je noseča. Nekatere imajo znake bolj prisotne druge manj. Je pa dejstvo tudi to, da me ki imamo takšne in drugačne probleme, ki nikakor ne zagledamo user posted image  (oziroma jih zagledamo pa se zadeva ne odvije najbolje) včasih že malo psihološko mislimo da nam je slabo, da se nam nekaj dogaja, tko da..... Samo glavo gor in razmišljat, da je uspelo, to definitivno najbolj pomaga.
Držimo pesti ........ ful ful močno
Pozdravček

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
12.5.2011 22:10:55   
vesper
lenci torej znaki pri tebi se vsak dan povečujejo. Joj samo naj tako ostane, oz.naj se stopnjujejo, samo da se pokaže plusek user posted image

punce držite jutri pesti zame prosim user posted image jutri zjutraj imam UZ in upam, da bo vse ok, da pridem do inseminacije user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
12.5.2011 22:38:37   
suzy1111
živjo moje punceuser posted image

vidim da ste kar dejavneuser posted image

lenci: to pa ni kar tak user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da je to to. s tistim v zvezi z injekcijami pa tabletami pa te čisto razumem, ker jih mam tudi jaz že preko glaveuser posted image , ampak pridno čakamo user posted image , pol pa se vam pridružim v novem krogu IUI.

vesper: držim pesti za ju3, pa itak da bo vse v reduuser posted image

ne111: ti si mela prvi IUI? ja, najhujši del samega postopka je to smotano čakanje ...

punce eno skupno vprašanje za vse: kako se vam je zdel sam postopek IUI?? mene je fulll bolel, tak da sem mislila, da bom znorela na tistem stolu (po dr. razlagi bi naj imela zelooo ozek maternični vrat, pa mi je s tistimi kleščami raztegoval ta vrat, da je z injekcijo prišel do materniceuser posted image ), tak da sem tudi po posegu ful krvavela, pa še pol vsaj tri dni. je katera imela podobne izkušnje? meni je kar malo sila, ko se spomnim, da me naslednji teden to spet čaka, ampak če drugače ne gre, bomo že potrpeli, samo da bo user posted image . user posted image

uživajte pa se tipkamouser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
13.5.2011 9:03:39   
ne111
Živjo punce,

vesper kako kaže uz? Upam, da greš v postopek!!!

Suzy to je bil moj drugi postopek, ki je šel do konca. Eden se je pa vmes prekinil, ker so počli folikli!!

Kar se tiče bolečine sem jaz imela tako izkušnjo, da me je prvič ful bolelo in sem tudi imela kar krvave hlačke ko sem prišla domov. Zdaj drugič pa nisem čisto nič čutila!! Dr.Drobnič je tako dober mojster da pojma nisem imela ko je vse opravil. Še ful sem se ustrašila ko mi je gospa Tatjana pokazala inekcijo v kateri je bil "pridelek" mojega dragegauser posted image

In seveda sem ratala napeta ampak je kar naenkrat rekel lahko se oblečete. jest pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj punce a veste, da do zdaj sem kr lahko nekak čez dan progurala, da nisem nič preveč tuhtala zdaj se mi pa zdi da sem vse bolj nestrpnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse pa se tipkamouser posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
13.5.2011 9:04:37   
camino79
Punce moje, dolgo se nisem oglasila, ker smo bili enostavno na čakanju na pregled in novi IUI nekje jeseni.

Ampak danes sem po nekem čudežu zjutraj na testku zagledala user posted image .
Nič nama ni jasno...user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
13.5.2011 9:36:26   
tisa116
Meni pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
13.5.2011 9:40:22   
lenci
camino79 čestitkeuser posted image
vesper še vedno držim pesti kljub temu da si verjetno že mimo iz UZ.user posted image
suzy1111 hm glede bolečine mene ni bolelo nič razen ko je doktor vbrizgnil seme v maternico sem čutila rahlo pekoč občutek.prvič nisem nič krvavela,drugič pa sem imela samo en majhen roza izcedek ampak samo ko sem šla na wc in sem se obrisala potem pa nič več.imam pa nenormalno veliko belega tokauser posted image
znaki pri meni so še vedno prisotni edino prsa me nič ne bolijo.sem pa opazila da zadnje dni ne spim dobro in se skoz neki premetavam.v trebuhu me skoz neki zateguje sploh pri popku čutim skoz eno majhno bolečinco oz.kot bi se nekaj držalo notri ko se premaknem me zategneuser posted image no toliko od mene danes

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
13.5.2011 9:41:19   
lenci
tisa116 kaj to pomeni da ti čestitamo al kaj?user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
13.5.2011 10:59:21   
ne111
ja lenči še vedno so znaki vseeno tapravi!! joj ko bi bilo to to, bi bilo noro noro

CAMINO ZMAGALA SI, JEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA JO MAMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
13.5.2011 11:17:10   
lenci
ne111 user posted image ja po opisovanju mojih znakov mi punce pripovedujete da so to lepi znakiuser posted image ampak jaz se ne dam tko hitro,ker sem bila že prevečkrat razočarana(7let).vseeno mi vlivate vsaj malo upanja da pa bi to res bilo kaj ampak bom močna in zdržala do 21 ali 22.5,če slučajno le niso spet napačni znaki.tako danes ali jutri zgodaj zjutraj grem na morje malo si oddahnit čez vikend,seveda po pametiuser posted image tako da navijam za vse nas da končno enkrat tud nas sreča najdeuser posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
13.5.2011 13:26:03   
tisa116
??????
Meni? Ne še!
Samo čestitala sem lencni , samo to

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
13.5.2011 13:43:40   
lenci
aha ni mi bilo jasno ker si napisala meni pauser posted image user posted image user posted image user posted image
hvalauser posted image

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
13.5.2011 13:51:31   
tisa116
ni problema..user posted image user posted image user posted image
Bi bilo pa lepo!!!!
Še tebi lepo črtico čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?