vesper
|
IZVIRNO SPOROČILO: ne111 Živjo punce, veliko sreče vsem k greste v postopek! Lenči škoda k ni že zdaj plusek pokazal ampak nekaj možnosti je še vedno. Jaz moram reči, da se mi tut zdaj s tem tednom tako vlečejo dnevi, da je groza!! Non stop razmišljam o temu čeprav ni prav!! Nimam pa popolnoma nobenih znakov tako, da sem začela že mičkano tuhtat da žal ne bo nič. Si pa skos mislim, če ni naj vsaj pride čimprej, da grem v nov postopek! A boste vse delale test al boste počakale da greste v bolnico? dobro jutro punce ne111 jaz za sebe ti lahko povem, da bom sigurno delala test doma, ker nikakor ne bom zdržala. Te pa čisto razumem kako ti je, da nonstop razmišljaš o tem in te je strah. Saj sem jaz ista. Me že vsi prijatli okrog, ki vejo za kaj se gre, kregajo, pa daj ne misli toliko na slabo, bodi pozitivna, kaj govoriš da se ne bo prijelo, seveda se bo. Ampak kaj ko pa me je strah razočaranja Nekaj mi povej prosim te, a vidva sta imela spolne odnose takoj po IUI? Ker mene je na dan postopka in včeraj tako bolelo, da niti pomislit nisem mogla na to. Danes je sicer že boljše, ampak še vseeno ne vem, če bi mi bilo ravno fajn no! Pa glede telovadbe sem skeptična, ker sem zdaj namreč vsak dan hodila po stopnicah na Kalvarijo, zdaj si pa ne upam saj vem, da so rekli naj živimo dalje tako kot prej, ampak ko sem se včeraj pogovarjala z mojim G pa je rekel naj kar malo počivam raje. On me pozna in ve kakšna sem, ne moram bit pri miru niti 5min, mi govorijo moji, da imam sršene v riti ne111 kdaj boš delala ti testek?