|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
16.5.2011 21:18:13   
sandra74
vesper a veš da bi bila smotana , da se ti nebi javila, seveda da boma ostale na liniji jeeeeee user posted image user posted image user posted image ,
sem pa danes celo popoldne preležala na sedežni ko ene crkauser posted image .
Počutim se še kar dobro sem pa rahlo napihjena to je pa tudi vse.....user posted image . A ti boš šele 3.6 delala
testuser posted image , je ja rekla da na 14. dan to je pa 29.5user posted image , če sem seveda prav zračunalauser posted image ?
No zdaj pa same lepe stvari počet in mislit user posted image ,  tako kot nam je bilo naročeno, je treba ubogatuser posted image .

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
16.5.2011 22:20:41   
suzy1111
hej punce mojeuser posted image

lenci: mislimo nate in ti držimo pesti ko nore, samo da bi bil user posted image !!!!! bi pasala ena sprememba - uspešen IUI!!!, si pa bla posrečena s tistim mokrim,

vesper: boga user posted image user posted image , a te je ful bolelo? si mela isto izkušnjo kot jaz, z temi smotanimi kleščami user posted image , ampak samo da bo user posted image user posted image , pa bomo pozabli na bolečineuser posted image user posted image user posted image user posted image .

jaz pa čakam prvi dan user posted image (se mi že cel dan napoveduje z krči), da lahko pokličem v Mb in začnem z drugim krogom IUI.

punce mislim na vas vsaki dan in močno držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
16.5.2011 22:22:31   
suzy1111
lenci: za mokrim sem prlepla slikco oniga letečega psa, ampak se ni prikazaluser posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
17.5.2011 7:02:49   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: sandra74

vesper a veš da bi bila smotana , da se ti nebi javila, seveda da boma ostale na liniji jeeeeee user posted image user posted image user posted image ,
sem pa danes celo popoldne preležala na sedežni ko ene crkauser posted image .
Počutim se še kar dobro sem pa rahlo napihjena to je pa tudi vse.....user posted image . A ti boš šele 3.6 delala
testuser posted image , je ja rekla da na 14. dan to je pa 29.5user posted image , če sem seveda prav zračunalauser posted image ?
No zdaj pa same lepe stvari počet in mislit user posted image ,  tako kot nam je bilo naročeno, je treba ubogatuser posted image .

sandra potem pa sploh in dileme, test delama 29.5 user posted image user posted image
tisti 3.6 še je bil moj stari izračun, po naravni poti. Ja ja, šc šc slabe misli, samo dobre pridejo v poštev user posted image
javi se kaj sandra, da malo poklepetamo še med čakanjem in nam prej mine user posted image pa lažje je ko smo skupaj. Iiii kak sem vesela user posted image

ne111 a veš da sem pomislila nate, ko mi je začela rovarit tam not user posted image točno sem se spomnila tvojih besed, ko si rekla da te je fajn bolelo.
Ampak tako kot si rekla, vse potrpimo, samo da na koncu zagledamo user posted image in da bomo potem lahko končno objele svojo pikico user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
17.5.2011 9:03:44   
ne111
Ojla punce,  veliko vas je to je lepo, ker bo veliko velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vesper važno, da je za teboj!!! Punce v Mb celo malo počivate po postopku v Lj nič ne počivamo kar hitro moramo zleteti ven in domuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra midve se še ne poznava ampak jaz tudi mislim, da ne moreš kaj izgubiti, če probaš spet z postopkom! Mogoče pa glih zdaj ratauser posted image

Je ena gospa s katero sva bile skupaj na inseminaciji lepo povedala ne smeš nikoli odnehat in ti garantiram, da ratauser posted image user posted image user posted image user posted image
Njej je ratalo v 3 z iui-jem!!

Ja mene so včeraj ciknil z inekcijo in mi je bilo slabo cel večer, pa še rita me boli!!!

Mah sploh ni važn samo, da bi blo vse po pričakovanjihuser posted image user posted image

Jaz imam danes 8 dan po inseminaciji pa se mi že malo meša!!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
17.5.2011 9:57:58   
lenci
vesper boga ampak vseenouser posted image zdaj pa pride najhuje čakanje.
suzy1111user posted image
no pri meni so se danes krči malo umirili bomo videli čez dan kako bo,me pa še vedno bolijo prsa sploh bradavice.še vedno pravim pustimo se presenetit

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
17.5.2011 10:57:41   
andreja_p
Čaw!
Sem danes klicala v LJ in imam UZ v ponedeljek ob 7:30 uriuser posted image user posted image user posted image .A mi lahko katera,ki je imela UZ napiše kako je to potekalo.Tako kot pri običajnem pregledu pri ginekologu?????
Tukaj mi piše da se moram po vsakem UZ vpisati v sprejemni pisarni za sobo 105. A mi lahko katera pove kaj več o tem.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
17.5.2011 11:20:20   
lenci
andreja_p prvo superca da si dobila hitro UZ.glede tega pa tako bodi malo prej tam,ker se moraš vpisati v sprejemni,UZ je enak kot pri ginekologu gledajo vaginalno.glede vpisa v sobo 105 počakaj da ti tam povejo kako in kaj to ti pove sestra ki je prisotna na uz,če so folikli dovolj veliki ti pove da greš v sobo 105 drugače pa moraš naslednji dan spet pridt na UZ.če te še kaj zanima kar vprašaj

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
17.5.2011 13:26:12   
sandra74
vesper seveda da se še javim.....user posted image  29.5 pa da le zagledamo user posted image  .
ne111 zdravo poznamo se res ne, ampak vas že kar nekaj časa samo beremuser posted image ,
lepo da nas je malo več tu gor. Jaz sem že v 3. postopku z IUI imam še enega s špikanjem,
ker baje na klomofen slabo reagiramuser posted image . Imam pa že datum pogovora za IVF postopek, če mi seveda ne uspe prej.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
17.5.2011 13:46:58   
andreja_p
Lenci hvala za tvoj odg.A to se vpišem na šlajnerjevi2,tam ko se vpišem kadar pridem ko sem naročena pri ginekologu? a potem grem pa v staro porodnišnico na UZ? Potem se morem vedno ko bom šla na UZ vpisati? Koliko vprašanj imam,saj ne morem verjeti.
Ti si morala vsaki dan na UZ? Kaj pa naj rečem v sprejemni pisarni?

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
17.5.2011 13:51:06   
lenci
andreja vpišeš se v stari porodnišnici v sprejemni še prej pa pojdi pogledat v sobo za UZ ali se je sploh treba vpisat,ker men se zdaj 2 krat ni blo treba.potem ko opraviš iz UZ pa te pošljejo v leonišče v sobo 105 da prideš do sestre Tatjane
jaz sem v prvem postopku šla samo enkrat in drugi dan že IUI,drugič sem šla pa dvakrat,ker je bil glih praznikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4761
17.5.2011 13:54:03   
lenci
sandra74 kerga doktorja pa imaš?
jaz upam,da vam punce uspe zagledati user posted image in da je imel tale doktor ki nam je ustavljal tole čudežno tekočinco srečno rokouser posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
17.5.2011 14:23:26   
sandra74

IZVIRNO SPOROČILO: lenci

sandra74 kerga doktorja pa imaš?
jaz upam,da vam punce uspe zagledati user posted image in da je imel tale doktor ki nam je ustavljal tole čudežno tekočinco srečno rokouser posted image  

lenci moj dr. je Vlaisaljevič, inseminacijo mi je pa delala ženska, sem pozabla imeuser posted image , mogoče pa vesper veuser posted image , ko sma bile skupaj user posted image .

Za vsak postopek je bil drug, tako da se menjajo in pri UZ je isto, samo pri tem postoku sem imela srečo, da je bil za vsak

dr. Marko Došen, kar mi je bilo zelo všečuser posted image . Seveda da nam je uspelo user posted image  pravijo v tretje gre rado....user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
17.5.2011 14:23:59   
lenci
evo punce danes je 12 dan od moje inseminacije,če ne štejem tistega dne.od zadnje inekcije je točno 1 teden in moja radovednost kaj bo pokazal test.torej test je pokazal samo eno črtico kar pomeni -ni nosečnostiuser posted image
znaki so seveda malo manj prisotni,bolijo me edino prsa na dotik,malo bol so napete,slabost se še vedno pojavlja na vsake toliko časa,...ampak to pripisujem hormonom.toliko od moje radovednosti in sedaj bom lažje čakala na dan Duser posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
17.5.2011 14:31:44   
andreja_p
lenci potem je to na dveh različnih koncih??????
soba105 je v Leonišču nasproti stare porodnišnice.Ja mi je že jasno.Kaj ti pa potem v sobi105 povedo?Sej verjetno na UZ vidijo rast folikov,jajčec in tudi kaj povedo,ali moraš vprašati?
Po kolikšnem času si imela 1UZ in katere tablete si jedla?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
17.5.2011 14:32:45   
sandra74

IZVIRNO SPOROČILO: lenci

evo punce danes je 12 dan od moje inseminacije,če ne štejem tistega dne.od zadnje inekcije je točno 1 teden in moja radovednost kaj bo pokazal test.torej test je pokazal samo eno črtico kar pomeni -ni nosečnostiuser posted image
znaki so seveda malo manj prisotni,bolijo me edino prsa na dotik,malo bol so napete,slabost se še vedno pojavlja na vsake toliko časa,...ampak to pripisujem hormonom.toliko od moje radovednosti in sedaj bom lažje čakala na dan Duser posted image  

lenci user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image ,
a ni malo prehitro za test,   ne vrzi puške v koruzo in ponovi test čez par dni user posted image ,
tako dolgo da ne dobiš user posted image  je še upanje user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
17.5.2011 14:35:40   
cina
Punce, a katera ve slučajno, kakšna je kaj uspešnost na splošno tega IUI-ja?

Ker sem bila tako optimistična, da nama bo pa ta postopek takoj pomagal, saj drugače pri nama niso našli nič večjega narobe..

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
17.5.2011 14:44:09   
andreja_p
cina v katerem kraju imaš IUI? MB ali LJ? Kdaj si naročena na 1UZ. Pri tebi prvi postopek ni bil uspešen?Jaz osebno ne vem mislim da sem nekje prebrala da je 20% možnosti v vsakem postopku.Nisem 100% tak da če ima katera bolj natančen podatek me naj popravi.

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
17.5.2011 14:50:40   
cina
Hvala za hiter odgovor. user posted image Imam pa v Mb, tokrat drugič. Upam na najboljše.
Kdaj pa imaš ti?

Neposredna povezava do sporočila: 4769
17.5.2011 14:51:21   
lenci
andreja ja to je na različnih koncih.UZ se dela v stari porodnišnici vse ostalo pa v leonišču.
v sobi 105 te sprejme sestra tatjana in te da na odvzem urina(10 minut počakaš in je rezultat)potem pa ti ona da napotke naprej kdaj je postopek ti da inekcije,...
jaz sem imela tako:dobila sem tablete femara ,jedla sem jih od 3-5 dne menstruacije in 12 dan prišla na UZ.
sandra nič bat je prehitro vsaj 2-3 dni ampak me je firbec dajal kako zgledajo user posted image na testu,ker punce pravijo da ti pokaže po inekcijah no meni niuser posted image
bom pa sevede počakala do 21 ali 22 in delal potem test če je še ne bo.
cina prosim malo se razglej po forumu povsod se najde kaj,drugače pa verjetnost je kar prisotna so tud punce ki so zanosile.tudi pri nama ni nič narobe vse je bp in sva že v drugem postopku IUI-ja.ker v prvem postopku jaz sploh nisem razmišljala da bi nama lahko uspelo vsaj po tolikih letih.sedaj pa še čakamouser posted image ne obupaj,če takoj ne ratauser posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
17.5.2011 15:00:30   
lenci
cina evo sem ti našla odgovor od dr.pušenjaka:
verjetnost zanositve, če je formalno z rodili vse v redu, je približno 25% na ciklus, običajno pa opravijo vsaj 3 ali 4 postopke.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
17.5.2011 16:57:17   
sandra74
lenci te šist razumemuser posted image , tudi ja ne vem kako bo zdržala 14. dni ne da bi prej delala testa,
mislim da ga bom tudi kak dan prejuser posted image .

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
17.5.2011 20:58:59   
vesper
oj punce. Uf vidim da ste se razpisale. Prav je tako user posted image user posted image

lenci jaz mislim, da si ti kar prehitro delala test, to še nič ne pomeni, čisto nič. Boš videla da bo plusek user posted image user posted image user posted image

sandra a misliš da vem, kako se dr.ki nama je delala IUI piše?? Vraga, si niti približno nisem zapomnila. Zapomnila sem si samo stavek, tako gospa, to bo pa sedaj bolelo user posted image
pa zapomnila sem si jo po UZ od zadnjič, ker je bila groba user posted image joj, meni tudi gre na živce ko je vsakič neki drugi doktor v pisarni user posted image
mene še jajčniki vedno bolijo ko vrag, pa napihnjena sem ko ena žaba user posted image

andreja_p super ua UZ, zdaj pa držim pesti, da bodo folikelčki takšni kot morajo bit user posted image user posted image

ne111 tako kot si rekla, važno je da je mimo in seveda je že pozabljena bolečina. Ja, to pa se meni res zdi prednost, da lahko malo počivamo. Se mi zdi noro, da v LJ tega ni, je pa res, da ve dobite injekcijo za vspodbudo nosečnosti, kar je me v Mb ne dobimo. Ah vsepovsod so plusi in minusi

važno je, da bomo vse me na koncu zagledale en VELIK PLUSEKKK user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
18.5.2011 8:51:45   
ne111
Živjo punce, veliko sreče vsem k greste v postopek!user posted image

Lenči škoda k ni že zdaj plusek pokazal ampak nekaj možnosti je še vedno. Jaz moram reči, da se mi tut zdaj s tem tednom tako vlečejo dnevi, da je groza!!

Non stop razmišljam o temu čeprav ni prav!! Nimam pa popolnoma nobenih znakov tako, da sem začela že mičkano tuhtat da žal ne bo nič. user posted image

Si pa skos mislim, če ni naj vsaj user posted image pride čimprej, da grem v nov postopek!

A boste vse delale test al boste počakale da greste v bolnico?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
18.5.2011 9:09:08   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: ne111

Živjo punce, veliko sreče vsem k greste v postopek!user posted image

Lenči škoda k ni že zdaj plusek pokazal ampak nekaj možnosti je še vedno. Jaz moram reči, da se mi tut zdaj s tem tednom tako vlečejo dnevi, da je groza!!

Non stop razmišljam o temu čeprav ni prav!! Nimam pa popolnoma nobenih znakov tako, da sem začela že mičkano tuhtat da žal ne bo nič. user posted image

Si pa skos mislim, če ni naj vsaj user posted image pride čimprej, da grem v nov postopek!

A boste vse delale test al boste počakale da greste v bolnico?

dobro jutro punce

ne111 jaz za sebe ti lahko povem, da bom sigurno delala test doma, ker nikakor ne bom zdržala. user posted image
Te pa čisto razumem kako ti je, da nonstop razmišljaš o tem in te je strah. Saj sem jaz ista. Me že vsi prijatli okrog, ki vejo za kaj se gre, kregajo, pa daj ne misli toliko na slabo, bodi pozitivna, kaj govoriš da se ne bo prijelo, seveda se bo. Ampak kaj ko pa me je strah razočaranja user posted image
Nekaj mi povej prosim te, a vidva sta imela spolne odnose takoj po IUI? Ker mene je na dan postopka in včeraj tako bolelo, da niti pomislit nisem mogla na to. Danes je sicer že boljše, ampak še vseeno ne vem, če bi mi bilo ravno fajn no!
Pa glede telovadbe sem skeptična, ker sem zdaj namreč vsak dan hodila po stopnicah na Kalvarijo, zdaj si pa ne upam user posted image saj vem, da so rekli naj živimo dalje tako kot prej, ampak ko sem se včeraj pogovarjala z mojim G pa je rekel naj kar malo počivam raje. On me pozna in ve kakšna sem, ne moram bit pri miru niti 5min, mi govorijo moji, da imam sršene v riti user posted image user posted image
ne111 kdaj boš delala ti testek?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?