|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
10.5.2011 21:41:35   
beba75
Moje današnje poročilo. Po 2urah čakanja prišla na uz. Dr. Rejlič zmeri samo polovico foliklov, ostale pa kar tako od oka določil. Vglavnem vodilni 17.3mm ostali pa od 13,5-16.5mm. Je pa bil uz tak hitro da sploh nisem prav videla . E je 8c, to pa je zanimivo včeraj je bil 12c danes pa maniši. Nič mi ni več jasno, ampak zdaj tako je kar je.
Jutri si dam stopko v petek pa punkcija. Upam da čimveč celic ( vsaj 8) in da bojo lepo polne in prav zrele.

latka se zna zgoditi da se v petek vidima. Kajti transferje delajo takoj za punkcijami. Jaz bom tista ki ima lase do ramen, rdeče rjave barve pa malce bolj okrogla.

Glede te trinajstice v petek imam jaz zeloo dober občutek. Do zdaj se mi v življenju ni zgodilo na ta dan nič slabega, kvečjemu kaj dobrega.

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
10.5.2011 21:56:19   
mismis
Beba, nič se ne sekiraj za folikle, ponavadi povejo mere samo za največje, no saj pri meni je bilo tako, zmerili so cca 10 foliklov, na vsaki strani po 5, ko sem rekla, da bom šla na punkcijo brez narkoze, je pa rekla, da ne bi bilo pametno, ker je skupaj foliklo čez 20.
Glede E je pa tako, da je odvisno od tega kdo ga meri in s katerega kota ga meri, torej to še ne pomeni, da se je zmanjšal.

Pa veliko sreče, sedaj je že čas, da tudi teni rata user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
10.5.2011 21:59:22   
Smejka11
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeee, Beba, pa ti je uspelo!!!!
Vso srečo v petek na punkciji...

Bo prav zanimiv tale petek...

:S
Smejka11

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
11.5.2011 4:51:55   
womanpolice
Živjo.

najprej čestitke vsem novim nosečkam in držim pesti za trepetalke. Večina vas je "novih" bork tle, jaz sem "stara, ki je 4.4.2011 dobila prelepo deklico. Ker pa ta deklica že sprašuje po družbi, greva 15.9.2011 na nov razgovor k dr. Reljiču v MB za nov postopek. To bo najin 5. postopek ICSI oz. 6. transfer, ker pa gre spet od začetka (4) je to prvi.
lp

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
11.5.2011 4:52:44   
womanpolice
Držim pesti za VSE - popravljam post :-)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
11.5.2011 8:32:18   
latka
Beba75, super za punkcijouser posted image , no potem se pa res lahko srečamo v petek, upajmo, da bo za vse nas ta datum zelo srečen!user posted image user posted image user posted image
Smejka11, kako se kaj počutiš, jaz imam namreč občasno še vedno rahle bolečine, predvsem zvečer ali pa če sem predolgo na nogah!
Ja, pa živčki mi delajo 100 na uro!user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
11.5.2011 10:32:02   
Smejka11
Latka, boli me več ne... Sem se pomirila... Da pa sem žžžžživčna, pa je itak jasno!!!
V petek se vidimo...

Womanpolice - srečno že danes!!! Naj bo razgovor uspešen!!!

Smejka11

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
11.5.2011 10:40:57   
latka
Super da si ok!user posted image
Če do zdaj nismo prejele klica, potem verjetno danes ne rabimo več iti v MB?
To je zame prvič, zato pa toliko sprašujem!user posted image
Vidva imata tudi uro 8.30 v petek, pa javimo se tam gor v pritličju, ne?

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
11.5.2011 11:18:39   
beba75
latka in smejka ker vaju niso poklicali je to zeloo dober znakuser posted image user posted image , to pomeni da se lepo razvijajo. Jzgej vaju bo pričakalo kar nekaj "otrok"user posted image user posted image .

Jaz imam v petek uro ob 7.30 zgoraj v pritličju, moj more oddati spermo ob 8.30 tak da se bomo sigurno videle. Če ne prej pa po punkciji in vajinem transferju, ko bomo ležale v sobi  in počivale.

womanpolice naj bo uspešno danes!

< Sporočilo je popravil beba75 -- 11.5.2011 11:19:52 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
11.5.2011 15:50:50   
Cameleon
Še moje poročilo s punkcije. Pridelala 6celic, transfer v ponedeljek.,grem kr nazaj poležavat.user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
11.5.2011 19:50:52   
Smejka11
Latka - midva imava uro 8.40, tako kot na punkciji - sem med zadnjimi user posted image
Zgleda, da se celice vseeno še razvijajo... Naj sedaj še zdržijo do petka. Držim nama pesti. Oglasimo pa se zgoraj, ja, oziroma v pritličju. user posted image

Beba - če se vidimo, se pocukamo za rokav...

Cameleon - user posted image user posted image user posted image za punkcijo... in naj te do ponedeljka počaka čimveč lepih blastocist!!!

Srečno vsem!!!!

Smejka11

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
11.5.2011 21:18:06   
Zojatisa
hay
Držim pesti za vse za čim boljši rezultat.
Če slučajno katera ve da katera rabi tablete Komifen,mam eno celo škatlico viška,kajti nama je ratal v prvvem krogu z Klomifenom.
Zojatisa@gmail.com
lp

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
12.5.2011 7:47:28   
nitaje
Zdravo punce!
Tudi jaz imam punkcijo jutri. Foliklov je bolj za vzorec ampak upam da bo med njimi tudi kakšen zmagovalen user posted image .
Cameleon čestitke!!! Smo se zadnjič pogovarjale ko smo čakale ultrazvok... Saj veš ti si desno jaz pa levo usmerjena. Sem tudi jaz potem prešaltala na drugo znamko pivauser posted image . Mene so po tistem še precej namučili ampak sem prepričana da ni bilo zaman.
Srečno vsem:))))

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
12.5.2011 10:19:37   
mismis
Diana, veliko sreče danes, navijam da bosta dva user posted image user posted image user posted image user posted image

veliko sreče pa tudi ostalim, ki se trenutno v postopku user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nitaje)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
12.5.2011 10:52:49   
Cameleon

nitaje levičarka sem prav tuhtala o tebi včeraj, kdaj boš na vrstiuser posted image super, da je pikanje za teboj in jutri bom držala močno pesti zate, da bo brez bolečin in da pridobijo kvalitetne celice.
Veliko sreče vsem jutri na punkcija, navijam, da bo čimveč lepih zrelih celic

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
12.5.2011 11:07:12   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Diana, veliko sreče danes, navijam da bosta dva user posted image user posted image user posted image user posted image

veliko sreče pa tudi ostalim, ki se trenutno v postopku user posted image user posted image user posted image

A ima Diana tudi danes UZ???????
SREČNO Diana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
12.5.2011 11:17:07   
beba75
Lep pozdrav vsem!

diana še z moje strani veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za danes!

nitaje midve se pa tako vidima na punkciji! Bi bilo zelo fajn če bi malo klepetale, da nama bo prej čas minil ko bova čakale na vrsto. Kdaj si si dala stopko? Jaz sem si jo ob 21uri, pa da vidim kdaj približno bom na vrsti.
Sem pa tista z z lasmi temne višnje( mešanica rjave in temno rdeče), lepo izpopolnjena. Brala bom kakšen trač, kajti moj mož ko opravi svoje bo verjetno mogel nazaj v službo.

Vsem sotalim pa veliko sreče še naprej!

(odgovor članu nitaje)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
12.5.2011 13:02:26   
nitaje
O Cameleon hvala za vzpodbudne besede. Glede na to da sem skoraj pognala korenine zadnje dni v čakalnici sem res presrečna in se tako veselim punkcije da bom šla brez narkoze:)))
Beba75 ja se vidimo sigurno. Jaz sem si dala stopko šele ob 10:30 torej bom čist med zadnjimi jutri. Baje da gre lepo po vrsti na vsake 15 minut ena.
Ja upam da se jutri kaj več zmenimo.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
12.5.2011 13:03:24   
nitaje
Ja 10:30 beri pol enajsta zvečer...

(odgovor članu nitaje)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
12.5.2011 14:02:37   
beba75
ntaje si pa pogumna da greš na punkcijo brez narkze. Jaz si tega sploh ne predstavljam in ne upam!! Bravo punca!!

Ja pa še to, ponavadi so punce ki so bile brez narkoze bile prve na vrsti. No, mogoče se pa je to spremenilouser posted image .

(odgovor članu nitaje)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
12.5.2011 14:06:34   
curkica
Punkcija je čist odvisna od stopke. Mislim da 36 ur po njej, al nekak tak. user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
12.5.2011 14:34:43   
Cameleon
beba75 spremenilo se je ja. Prvo narkozike pol pogumne.
nitaje javi jutri kako bo in če si me premagala v številuuser posted image če si opazila sem imela eno več, kot je bilo vidnouser posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
12.5.2011 16:52:56   
nitaje
Cameleon - Ja sem vidla da si jih imela več user posted image ! O da bi še jaz kakšno zraven pridelala ker tri je res bolj žalostno... V ponedeljek imaš torej transfer. Držim pesti!!!

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
12.5.2011 18:00:01   
diana79
OJLA!midva sva danes videla user posted image user posted image srčka ki veselo bijeta!vse je ok,velika sta:plod A 4,9mm in plod B 3,4 mm!tako sva vesela!user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
12.5.2011 18:13:52   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

OJLA!midva sva danes videla user posted image user posted image srčka ki veselo bijeta!vse je ok,velika sta:plod A 4,9mm in plod B 3,4 mm!tako sva vesela!user posted image user posted image user posted image user posted image

jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vesela kt radio user posted image , čestitke Diana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?