šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford ku-kuc! a je bila danes ena lepa zaspana sreda, a? leela, hvala v imenu našega zmajčka. sem ugotovila, da od sedaj naprej obema isti dan dam darila za rojstna dneva! smo se zbudili v krasno jutro. jaz in moja mulčka. prvi se je zbudil prej in ves navdušen budil zmajčka, naj vstane, da ima rojstni dan! zmajček pa je jamral, da hoče spat (kakšen špilferderber ) in sem se raznežila, ko mu je prvi dal lupčka pa ga pobožal in navdušeno, kakšno darilo je dobil! (vlakec, itak - tisoč namenov, a vedno pristanem pri vlakcih) no, zalomilo se je potem, ko je prvi hotel pogledati, si sposoditi, sabo v vrtec nesti zmajčkovo igračo,... jutri grem še po enega ma, ni mi žal, da sem ju rodila! enkratna sta! unique. moja moja,... če bi me zdajle videle, bi si mislile, kaj tale koka joka. nikolet, vesela zate! hladilnik pa je pri nas več ali manj prazen. smo se preveč razvadili mestnega življenja. več ali manj sproti kupujemo. občasno pa nas mami oboroži z domačimi pridelki. šivilja, ti zavidam njivico! lepo jo obdeluj! daj, povej, so ti že rešili geox reklamacijo? huuuh,... mislim, da bom odprla breezerja. čin! nič s slikico - si boste morale predstavljati. Najprej - vse najboljše tvojemu zmajčku Njivice pa res delujejo terapevtsko. Čeprav tale, ki sem si jo letos omislila je pa kar velika, upam da mi ne zraste čez glavo (bom pa tebe poklicala na pomoč) Od Geoxa pa še ne duha ne sluha - če si bojo vzeli 8 delovnih dni, imajo še več kot en teden časa. Oh ja, never again. Ravno razmišljava o poletnem dopustu - a je too much, če sem od konca junija do začetka septembra 22 dni na dopustu????? Drugače se mi nekako ne izide, da bi vse želje spravili pod streho (doma bi bila približno dva dni, ostalo pa po svetu)