Matejita
|
Total, cestitke za pregled . Monmar dobrodosla . Juhica, ne vem, ce sem te prav razumela, ampak ti si se odlocila, da bos ob dojenju jedla vse, kar ti pase? Pismu sem brala kaj vse si izlocila, kaj ti je pa potem sploh se ostalo, sirove luknje? Mismis skoraj ready za tvoji dve . Tole posojanje oblekic in stvari v Sloveniji je super stvar , tukaj tega prakticno ni, oz. je med revnim slojem. No na sreco so zadeve vsaj nekoliko cenejse. Jaz pa obozujem sadje. Tule sem kot v sadnem raju. Zdajle je sezona za papajo, melone, lubenice, gvajave, mango; banane, jabolka, pomarance imamo celo leto, vmes se pa se kaj drugega najde - jagode, cesnje, sadezi kaktusa in cel kup sadja, ki mu se ne vem imena. Smo ravno danes v soli debatirale o prehrani. Eni moji sodelavki se ne da zjutraj vstati in pripraviti sadnega koktaila - tako pravijo tukaj na koscke narezanemu sadju, meni pa ni problem vstat, ne morem verjet, da se lahko takole afnam. Ponavadi jem papajo, banano in mango zjogurtom. V solo nesem jabolko, ker je najbolj prakticno. Od solat pa tudi jeva vse sorte - zelena solata z avokadom in pustim sirom, buckina solata, karfjolina solata, fizolova solata, se moj dragi ne more nacudit, kako enostavne in dobre solate delamo v Sloveniji. Edino, cesar ne toleriram prevec dobro je pa paprika, tako da se ji kljub temu, da jo imam rada, zdajle izogibam. Upam, da teorija Bubu_bibi drzi in da se je najina navadila na vse to sadje, ker bi se mu res tezko odpovedala. MetiLu, si tok produktivna, da si si ze pripravila torbo za porodnisnico in da ne bos novega kroga pri tebi doma delala in pospravljala ze zgloncano, a ne bi ti raje k meni prisla na en krog ? Te z veseljem berem, ko kar kipis od energije. Takna sem bila jaz do kaksnega meseca nazaj, zdajle se pa pocutim kot z na pol praznimi baterijami. Julijka, sama sreca a ne, da nam odvetniki ne mahajo 24ur na dan z locitvenimi papirji pred nosom . Sicer pa tudi jaz opazam, da je moja splosna toleranca zdajle malo manjsa in zadeve na katere prej se pomislila nisem, me vcaish malo iztirijo. Drugace pa po malem dopolnjujeva zadeve, ki nama se manjkajo. V soboto nama dostavijo roza jogi za posteljico, imajo namrec samo roza ali modrega, pa tisto potovalno posteljico z delom, kjer jo bom previjala. Nabavit hocem pa se kengorujcka in baby phone, pa lezalnicek, kamor jo das, da ni vseskozi po narocjih in smo s ta vecjimi zadevami zakljucili. Zanimata me pa 2 stvari. DEZINFICIRANJE STEKLENICK - kako boste ve to pocele, boste nabavile kaksno zadevo, ali boste enostavno prekuhale. Ce, na koliko casa? IGRACE - sva malo gledala za igracke. Jaz sem na splosno bolj minimalisticne sorte in konzervativna, po mojem. Kjerkoli sva se ustavila, se je narisal prodajalec in nama zagotovil, da imajo vse te igrace tudi lucke in zvok. Jaz sem bolj mnenja, da je prevec vseh teh impulzov okoli otrok in da bi rada simpl igracke. Kaj od igrac imate oz. smatrate za dobre igrace za recimo 1 dojenckovo leto. Midva sva nabavila 1 ropotuljico, 2 plisasti igraci, kupila sva kocke brez luck in glasbe , ki so iz gume in se lahko postavljajo druga na drugo. Najbrz bova poiskala se eno puncko iz cunj, da je mehka, pa da bo imela svojo puncko. Kaj pa vi imate oz. imate namen kupit. Cezluzni pozdravcek vsem, uzivajte v bozanju vasih busijev in vzadnjih, predzadnjih ali prvih pripravah