2ursae
|
Uf, naš Bor je bil pa od nedelje zaradi bronhiolitisa (tako hudega še ni imel) v bolnici zdaj je pa že doma . Zjutraj, ko je mož javil, da prihajata (on je bil z nim), sem z Anžetom in Lučko letela po tortice in čevapčiče (Anže je predlagal zabavo ob Borovi vrnitvi ) in ko sta se vrnila, je mož zakuril žar, tako da smo celo popoldne viseli zuanj in se gostili, tamala2 sta bila kt rit in srajca, igrala sta se na polno, se nič kregala in bila na splošno zelo zadovoljna z življenjem, vesoljem in sploh vsem (če smem citirat Štoparskega vodiča ). Zdaj bom imela polno gnezdo vsaj e ves april, so na pediatrični odsvetovali, da bi Bor hodil v vrtec, pa za brata tudi, tako da se bomo veseljačili doma. Sem ravno razmišljala, da mi je tole obdobje zdaj sigurno eno najlepših v življenju, ko sem na porodniškem dopustu, obkrožena s svojimi otroci, brez obvez (s tem mislim na šolo) in lahko počnemo kar nas je volja . V bolnici so za Bora priporočali čim več morja (voda na moj mlin ), še par ovir je treba premagat in upam, da bomo to lahko uresničili. skratka, zaenkrat je svet res lep . Je pa Pediatrična klinik ufff, ni da ni, sem super zadovoljna. Včeraj sem šla na obisk, sobca je res enkratna, svetla, svetlo pohištvo, vse aparature hi-tec (v primerjavi z Infekcijsko), zdravniki super in v iber prijazni, imajo čas, da poklepetajo s tabo, lahko vprašaš, kar želiš, se jim ne mudi naprej. U. je imel foteljček, ki se ga raztegen v horizontalo, kopalnico z banjo, sicer manjšo, za otroke, a vseeno za hitro tuširanje več kot dovolj. Hrana tudi kvalitetna, še popoldnaska malica za otroka. Pohvale, pohvale. tako, šibam pospravit in spat, zjutraj moram zgodaj vstat - sem vam že povedala, da tečem? jaaaa, nora sem, zjutraj vstanem malo čez šest, da sem do sedmih zihr nazaj, če se Lučka zbudi. Če imam srečo, se v miru stuširam in pozajtrkujem, preden se začnejo otroci prebujat. zdaj, ko ne bo treba vstat za vrtec, bo pa to še toliko bolj luštno. Zvečer namreč ne spravim iz sebe več toliko moči, da bi šla še tekat naokoli, sem izrazito jutranji tip. nočko