Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 21.2.2011 16:23:25
|
|
|
|
skuštrana
|
Uh, mi imamo pa ta teden vpis v šolo. Za Lizo. Ma, saj ni da nisem pričakovala ampak malo me pa stiska.
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 21.2.2011 20:55:55
|
|
|
|
Kasija
|
skuštrana razumem, da te stiska. jaz sem šla danes kupit teniske elianu in sem kar gledala tiste 26 številke čevlja. z mojim malim takile gromozanski čevlji nimajo ničesar skupnega. seveda so mu bili prav. kar rastejo tile malčki in malčice... sanwebdra kavica tudi na mb koncu a se dostikrat dobite? majoli glede maškar se mi tudi zdi, da še e ne ve točno kaj bi bil. ne zna se odločit, preveč je možnosti. zato mu zaenkrat namignem in ga potem prepričujem v eni smeri. rmo letos bo voznik strele mcqueen. je pa dobil pod babi in dedija kosum za spidermena, ampak ga noče 8sta bila na potovanju, kjer sta ga kupila ne vedoč, da ga že ima). bo pa za drugo leto. čeprav meni niso všeč te nasilni liki. ga čimbolj odvračam od pušk in orožja. 10ka mene je mami vedno oblačila v kar nekaj. ji je bil pust brezveze, pa je doma nekaj poiskala tik pred zdajci in me prepričevala, da je vseeno. sem bila krotilec kač, kuhar, romkinja, klovn... jaz sem si pa seveda želela biti vila ali princeska. na faksu sem se zato enkrat šemila v vilo. tako da meni se zdi v re da se ti da ukvat s tem in posvetit pozornost vzgajanju princeske v tjaši . ki bo verjetno nodi za pusta aja, pa vedno me vsi sprašujejo kako izgleda fakir - krotilec kač. ima turban, belo srajco, brezrokavnik in hlamudračaste hlače. v glavnem indijsko tradicionalno obleko. pa kačo v pleteni košari. majoli pa ne morem verjet, da se je prvič poškodoval. e je že padel z glavo iz postelje - kjer je skakal - na računalnik (šli na urgenco), padel je na črepinje na obcestnem postajališču (sem se naučila, da obstajajo taki trakovi steri strips s katerimi sam zalepiš rano, da drži skupaj in ne ostane brazgotina - je delovalo), si je zvil nogo, ko je padel po stopnicah (kriv je bil pa moj dragi). pa to so samo večje poškodbe. čeprav je res odvisno od otroka. e gre povsod in vse poskusi. g je recimo veliko previdnejši.
|
|
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 22.2.2011 14:10:20
|
|
|
|
pingi
|
Majoli, samo, da ni bilo hujšega z M. Sanwebdra, držim pesti za dvojkico in znosnejše razmere v službi Jaz pa danes vem, zakaj mi je že par dni slabo. Naša trojkica je očitno pohitela, saj sem zjutraj spet zagledala magične Držte pesti, da ostane pri meni še nadaljnjih 8,5 mesecev
|
|
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 22.2.2011 14:46:58
|
|
|
|
10ka
|
PINGI ČESTITKE itak, da bo zdržalo še 8.5 mesecev, pol pa spet žurka . trojkica je super pohitela, pri vas bo še letos zabavno!! majoli - po moje gre M komot v vrtec kot princeska/dobra vila. verjetno pa lahko o tem pove kaj tudi živa. skuštrana - joj, so veliki, tvoji grejo že v šolo!!! ne morem verjet... še mal pa bodo šli desetkoti ravno danes sem preverjala št. otrok letnik, ki se bo v prihodnjih letih vpisalo v "našo" osnovno šolo. zdaj jih je na letnik nekaj čez 40, ko bosta šli punčki tja, jih bo pa okoli 70!!! torej za cel razred več!! to bo gužva. podatke lahko pogledate tudi za svoje šolske okoliše in sicer na http://portal.mss.edus.si/pls/sokol/login kasija - kaj bo pa G za maškare? pa še vprašanje - kaj boste delali na pustno soboto, torek - greste na kakšno rajanje ali podobno prireditev?
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 22.2.2011 15:04:08
|
|
|
|
pingi
|
10ka, hvala Ste prve, ki veste za našo pikico (poleg možeka, seveda). Ja, čez dve leti se bomo že mi vpisovali v OŠ Aja, še glede pusta. Jaka hoče bit na vsak način mojster Miha ( a katera ve, kje kupit zaščitno čelado??), Maja bo pa krava (se lahko še malo izživljam) Za pustno soboto pa ne vem. Mogoče bomo našli kakšno povorko in šli malo pogledat. Seveda ob predpostavki, da bomo zdravi. Itak. Majoli, pa naj bo M. dobra vila, če želi. A je v mešani skupini (so kakšni bistveno starejši fantje)? Te bi se znali kaj pohecat. Ja, drugače ima pa Živa izkušnje, pa bo kaj več napisala. Nič, šibam še kaj nardit, da bom lahko šla kmalu domov. Čau!
|
|
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 22.2.2011 21:32:00
|
|
|
|
valči
|
me je skenslalo Hotela sem pingi čestitat Pa sanwebdra,držim pesti za bebico,pa skuštrana,mi smo vpisali Laro že 4.2.se zelo veseli. Bolanček je Nina,kašlja in micena vročina 37.8.Prejšnji teden bolanček Mihael. So bili do sedaj zdravi dolgo,Mihael več kot 1 leto brez vročine,Lara 2 leti brez,ona je zwelo zdrava-TRKAM,Nina že 8 mesecev brez vročine.Nazadnje je imela poleti škrlatinko,tako da,so kar zdravi.Sedej pa,bo že.
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 22.2.2011 21:38:09
|
|
|
|
majoli
|
pingi, super! Čestitke!!! Moje počitnice so se spremenile v bolniško za malega. Dop. je nakuhal in imel cel dan okoli 38. Sva lenarila in sestavljala pucle, ki so mu trenutno najljubša igrača. Zelo uživa, ko sestavlja in razstavlja, pa spet... Edino pri težjih moraš sedeti zraven.
|
|
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 22.2.2011 22:20:22
|
|
|
|
Kasija
|
pingi za . kam hitiš? s kom se bom pa sprehajala po tivoliju? pust bom sama z obema tako da bolj zahtevni pohodi odpadejo. bomo pa že kam šli. samo ne vem še kam? neko bolj obvladljivo - bližjo možnost. 10ka g bo lev. valči ti imaš pa res zdrave otroke
|
|
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 22.2.2011 22:37:21
|
|
|
|
skuštrana
|
Pingi !!! Ja, ja, ve boste svoje desetkote vpisovale v šolo čez 2 leti, jaz pa našega čez 3 To je pa prednost življenja na Balkanu V šolo bo šel eno leto kasneje.
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 22.2.2011 22:41:18
|
|
|
|
Ulaa
|
PINGI Pust:ce si nas N. ne premisli bo bacek Jon, pajacek je ze delno zasit, se kapo in uhce. Samo me nekaj grlo boli in mislim, da me malo vrocina slata, tako, da se nisem koncala. 2ursae tudi jaz se strinjam s Kasijo. Jemlji vse z veliko rezerve. Se mi zdi, da bi danes radi vsakega malo po etiketirali in popredalckali. In imej v mislih, da nam ovire postavlja okolje in ni z nami nic narobe! Pri mojem tavelikem otroku, ki je za moje pojme nepremicnina je ena brihtna namignila, ce sem pomislila na adhd Ali je bil od katere otrok na operaciji zrelnice? Bi bila vesela vsake informacije.
|
|
|
|
RE: Deset__ke007 - drugič 22.2.2011 22:57:35
|
|
|
|
skuštrana
|
Ulla, Liza in Oton sta operirala žrelnico. Liza tudi mandeljne in lahko rečem samo - kaj za vraga sem čakala do skoraj petega leta?? Njej je res full pomagalo, prej stalno streptokokne angine, letos samo en prehlad celo zimo. Pa salbo je slišala zaradi povečane žrelnice, imela ja 30 procentov poslabšan sluh..Pa koliko živcev mi je šlo zaradi tega. Otonu pa itak ne pomaga nič, to je bila samo ena slamka, ki smo se je oprijemali, ker pri njem je to očitno nekaj "vesoljskega"...
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 22.2.2011 22:58:27 >
|
|
RE: Deset__ke007 - drugič 22.2.2011 23:38:40
|
|
|
|
2ursae
|
Pingica, ne morem verjet ČESTITKE .
|
|
RE: Deset__ke007 - drugič 23.2.2011 13:08:56
|
|
|
|
10ka
|
pingi - pred kratkim so po radiu objavljali, da morajo starši "v akcijo", če želijo PDP 11.11.2011. Zihr si ti isto oddajo poslušala . a pa bo PDP na ta datum? kasija - razmišljam, da bi šči na pustno soboto v festivalno. lahko se kaj zmenimo in skupaj krotimo leve, strele, princese in druge živali. priprave na pust - trenutno si T želi biti pikapopolnica. včeraj sem jo spet prepričevala za princesko in sicer . "T bo princeska, K bo tudi princeska, pa če je treba, bo pa še mami princeska". tjaša me je z zasanjanim nasmehom pogledala in rekla "jaaaaaaaa, ati bo pa spidermam" uspavanje - z ukinitvijo ograje na K postelji smo prišli v obdobje težavnega uspavanja. namesto uspavanja je namreč žur, skakanje po posteljah, lovljenie in sploh in oh. Dajte mi povedat, kako to poteka pri vas, oz. če se kdaj to umiri (punci spita v isti sobi). T se že da kaj dopovedati, K pa še nič. Povrhu je pa K otrok brez strahu in veselo skače po postelji, pleza po mizi itd. kazni je ne ganejo, prav tako prošlje in prepričevanja...
|
|
RE: Deset__ke007 - drugič 23.2.2011 17:04:40
|
|
|
|
2ursae
|
punce, joooooj, men se bo sfuzlalao ... Bor je siten kot muha, kriv prst mu pokažeš in že je jok
|
|
RE: Deset__ke007 - drugič 24.2.2011 13:27:49
|
|
|
|
pingi
|
2ursae, a je že kaj boljš? Ja, res je najhuje takrat, ko so bolni in tečni kot driskice Saj bo kmalu bolje, ane 10ka, ja to glede datuma sem slišala, samo meni bo verjetno manjkala ena 1 spredaj. Zaenkrat izračun kaže na PDP 1.11.2011 Žur! Al bo pa mogoče na noč čarovnic... Glede uspavanja pa ti ne znam svetovat, ker še ne spita skupaj (čeprav je že nekaj časa v načrtu). Ko pa berem o tvoji K kakšne zganja, me pa čist na našo Majo asociira Pust - problem z mojstrom Miho je rešen, ker bo Jaka dinozaver Smo predvčerajšnjim gledali Tušev katalog, pa je notri ta dinozaver in se je ful zapalil, tako da sem ga šla včeraj kar kupit. Sicer zaenkrat še ni hotel oblečt pajaca in kapuce, je pa oblekel tiste copatke za čez noge Je pa čist fajn kostum za 7 evrov A se boste ve tud kaj našemile in šle z malčki naokrog? Mene mika, da bi se oblekla v ovco Že cel dan grickam bobi palčke... Najboljše "zdravilo" proti slabosti. Samo jih moraš res cel čas jest Punce, uživajte v sončku, pa čeprav samo skozi okno!
|
|
|
|
RE: Deset__ke007 - drugič 24.2.2011 13:43:40
|
|
|
|
Kasija
|
pingi mene mika našemit se, ampak ne vem, če bo čas za moj kostum. 10ka z veseljem bi šli v festivalno. se sliši po telefonu. do zdaj naa je krotenje 2 na 4 še kar šlo. glede katje je pa gal v isti brezglavi fazi, ki se ne morem spomnit, kdaj že mine. povsod pleza, skače, teče, povsod ga je polno skratka. sicer spita vsak v svoji sobi, ampak prehajanje iz sobe v sobo se je zaključilo v 1 tednu. 2ursae a je bolje z borom? poznamo take tečne trenutke. skuštrana tvoj a bo pa leto dni dlje vrtičkar. Lepo .
|
|
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 27.2.2011 8:16:47
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa Ali je bil od katere otrok na operaciji zrelnice? Bi bila vesela vsake informacije. Pri nas je bila Anja, lani oktobra. Na dan sprejema je imela pregled na polikliniki, potem smo šli na kliniko. Ta dan jo je poleg otologa pregledal še pediater, nato pa so sledile bolj birokratske zadeve. Starši smo bili lahko ves čas z otrokom, jih je bilo pa v sobi 5, skupaj s starši, ki so spali na stolih. Naslednji dan je pred Op dobila neko zravilo rektalno, po katerem so se vsi otroci smejali in bili prav "počeni". Potem so jo odpeljali v OP. Po operaciji je morala nekaj časa ležati, ni smela piti. Naslednji dan smo pred odpustom dobili navodila, nato pa je šla lahko domov Pri njej je bila OP zelo uspešna (sicer so ji vstavili tudi cevke v ušesa). PINGI: waw čestitke
|
|
|
|
RE: Deset__ke007 - drugič 5.3.2011 9:18:41
|
|
|
|
Kasija
|
naša stran se vztrajno približuje dnu druge strani in da ne potonemo v pozabo, en post. samo bo bolj jamraško nastrojena. ura je 9 in kaj delam? pijem svojo prvo kavo danes. ne, nisem sladko spala. nasprostno, zbudila sta me ob 6h. 6.03 je pokazala ura, ko sem pogledala. potem sem jima dala kakava, da bi mi dala še malo mir. seveda - popila in potem je gal prišel nazaj in se premetaval zbujen zraven mene in me gledal,kdaj se bom zbudila. sem se trudila do 7h, pa itak ni šlo ne spočit si ne naspat. potem pa mami kakava, mami lačna, podit ju da se preoblečeta, umijeta zobe, e se kar pokaka zjutraj v plenico, ki jo ima za ponoči in ga je bilo potem lažje kar stuširat... tri ure po zbujanju in 2 uri potem, ko sem vstala šele pijem kavo. a je to normalno? aaaaaaaaagggggggggggrrrr sem prav razmišljala, kako tole vse zmorejo mame, ki so same? jaz sem sama po par dni, pa me prav izmučita takole zjutraj. saj vem, pa jaz bi imela tri. a sem nora kaj vaši že delajo sami? elian sicer marsikaj zna, pa veliko stvari kar noče. pogosto se noče sam obut recimo. zna pa prižgat televizijo in računalnik, jasno. pač stvar interesov predvsem me zanima, če se sami oblečejo, pospravijo igrače, v smislu samostojnosti.
< Sporočilo je popravil Kasija -- 5.3.2011 9:20:47 >
|
|
|
|
RE: Deset__ke007 - drugič 5.3.2011 10:49:25
|
|
|
|
skuštrana
|
Oh, Kasija, mene je tudi zjutraj zbudil kakav In pa Oton ki me je full vlekel za lase in če kaj sovražim je to to da me nekdo veleče za lase..grrrr.
|
|
RE: Deset__ke007 - drugič 5.3.2011 20:33:34
|
|
|
|
10ka
|
pri nas je bila zjutraj ura "šele" 6:30 ko je prva čmrljica prilezla do nas. samo moj zlati mož jih je spokal iz spalnice, kjer sem jaz ostala v trdnem spancu do 9:20. ok,vem da nisem dobra frendica, k se s tem hvalim . se pa iskreno pridružujem trpečim zaradi neskončnosti večernega uspavanja, ki se vleče že kak mesec. zato mi prosim ne zamerite jutranjega luksuza, s katerim sem se pohvalila. kasija naša tjaša je kar samostojna glede oblačenja, slačenja, pospravljanja igrač itd. je čisto angelska, pravi luksuz otrok. trenutno zgubljamo živce zaradi najmlajše navihanke, ki misli, da je neskončno samostojna oz je v tistem brezglavem obdobju ko brez strahu počne vse mogoče bolj ali manj nevarne neumnosti. in se sploh ne pusti prepričat, zlepa ali zgrda - nič ji ne morem vbiti v glavo.
|
|
RE: Deset__ke007 - drugič 6.3.2011 22:16:23
|
|
|
|
janja
|
Pozdravljene čveke! Pingi Majoli - imam še nekaj tvojih stvari. A se boste kaj dobile? Me lahko katera obvesti na janja.zomer@gmail.com ? pust - včeraj smo se šli drenat v City Park, da bi rajali s Čuki. Pa je bil tako slab zrak, da smo kmalu pobegnili. V nasprotju z vašimi miroljubnimi pustnimi liki, sta naša dva Zorro (Urban) in Ninja (Andraž) - ampak samo za pusta. Drugače tudi meni niso všeč ti nasilni liki. Orožja pa sploh ne dovolim. Od igrač so itak najbolj popularne Lego kocke. muhe - Urban si zadnje čase predstavlja, da je policaj. Vedno hoče imeti oblečene samo kavbojke, ali pa druge hlače s pasom. Zgoraj pa jopico s kapuco. Kapuco si da potem na glavo. Tudi v vrtcu. Da bi oblekel kakšno trenirko še slišati noče. Kasija - Urban se sam sleče in obleče, razen kadar se nam zelo mudi, mu pomagam jaz. Toliko na hitro. Pridne bodite in ne sekirajte preveč svojih otrok.
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 7.3.2011 13:41:16
|
|
|
|
10ka
|
nujno moram napisat zgodbico o mojih princeskah. po mesecu prepričevanja, da so princeske KUL (ja, saj vem, mal se izživljam), sem ju v soboto stlačila v svetleče rožnate oblekice, jima nataknila krono in ju peljala v festivalno dvorano na pustno rajanje. kjer smo se imeli kar fino, moram priznat. sem bila tudi sama prijetno presenečena nad dogajanjem in rajanjem - priporočam. vsekakor, včeraj sta našli stare pustne maske: čebelico in pikapolonico in zdaj hočeta biti samo še to. torem moj projekt princesk se je neuspešno zaključil. jutri bom gresta v vrtec čebelica in pikapoka
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 8.3.2011 11:55:46
|
|
|
|
Kasija
|
čestitam ob dnevu žena!!!
|
|
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 8.3.2011 13:01:12
|
|
|
|
skuštrana
|
Desetka, pusti ju, boš itak imela princesk še čez glavo Naša Liza je samo v roza princess fazi... in vse njene vrstnice tudi
|
|
RE: Deset__ke007 - drugič 10.3.2011 8:45:38
|
|
|
|
skuštrana
|
Hojla... Mene je pa ulovil prehlad, mož mi pravi da zato ker sem šla na dan žena s frendicami ven, sedaj pa imam Je bilo za pričakovat, najprej je bila bolna Liza, sedaj Arsen in trenutno se seli na mene...Grr.. Oblačenje in pospravljanje - naš Arsen je tako len in trmast. Njemu se nič ne da. Ampak res, ne bi se oblekel, ne bi igrač pospravil, če mu zagrozim mu čisto dol visi, edino kar pomaga je da mu obljubim čokolado če bo pospravil...Ma, ja vzgojno na kubik, ampak to edino pali Pihanje nosu - dajte mi povedat a vaši že znajo pihnit nos? Naš ne in ne i ne..Še Oton ga boljše pihne od njega Ah, lenoba... Ko smo že pri njegovi lenobi, trenutno je bolan in cel dan samo leži Ampak res, gre v sobo se pokrije in leži..Pa gre v spalnico in spet malo leži..pa potem na kavču,... Maškar imam letos že poln kufer, pri nas so že od 6.januarja naprej, tako da slik naših maškar ne bom lepla Hvalabogu da je konec...Liza je bila z vrtcem na otroškem karnevalu pa ji ni bilo ravno naj, naj ker sem jo jaz čisto preveč oblekla in ji je bilo VROČE ...
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 10.3.2011 8:46:38 >
|
Ime za punčkoBrenčačkaKatero ime izmed spodaj naštetih vam je najbolj všeč?Nina (
23%)
Gaja (
21%)
Neli (
17%)
Maja (
14%)
Pia (
26%)
Število vseh glasov: 413Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!