živa
|
Hoj! Pri nas nič kaj posebno novega ; maksi je bil celo cel teden v vrtcu, čvergi dva dni, ker mi je čez vikend sumljivo kašljal in sem že kar videla bolezen, če bi ga dala v vrtec. No, mezinček, ki mu je v začetku tedna začelo zelo teči iz nosu, je pa v četrtek že kuhal čez 39, na srečo je trajalo samo en dan. Ta teden, v torek, gresta gavnarja k moji mami na počitnice, pa bo mezinček malo mamina maza . Joj, ko pa tako hitro raste! Zdaj je tolk kjuti, ko že kobaca in se dviguje ob opori . Uf, Pingi, čvergi ima ok. 18 kg, maksi pa tudi nekaj takega , morda kako kilo več. Pa tudi bolj majhen je. Ampak je bila pa danes na obisku ena punčka, stara toliko kot čvergi, ki ima čez 19 kg in je pol glave večja , je bila v bistvu že bolj v maksijevi kategoriji , pa je čvergi izgledal skini-mini proti njej . 10ka, ko berem, kakšne revčke dajo v rejo, jao ... Kasija, go girl . Mogoče pa dobiš ultra sladko-mirno-pridno dekletce ... če bo pa še en gverilec, ti pa vsaj ne bo prekmalu dolgčas . Meni ni prav nič . skuštrana, kaj zumba za fantke, moja dva sta v vrtcu v pajkicah za punčke iz H&M . Ravno zadnjič mi je moj najedal, če morata biti res taka v vrtcu . No, pa za čvergija je še vseeno, ampak maksija pa že malo vprašam, če ga kdo zbada - na srečo mu ni še nič nerodno . Pust - moja dva bi bila rada, na srečo, pikepoke kot lani . Zdaj moram samo še za mezinčka zašiti en tak kostum . A se dobimo kak večer na babji čvek ? Z 10ko sva se menili, da bi nama prav prišel en prost večer . Sporočite. Lp, živa
|