|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
7.5.2011 20:45:32   
tanci29
Hej bejbrle

srečanje jaz sem za samo 29.delam ker mamo inventuro prvo nedeljo v juniju pa smo povabljeni na krst. če pa bo srečanje na kak drug datum pa pridemouser posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
7.5.2011 20:54:35   
Ajvy
oi...kako smo kaj...

Dopoldne smo se potepale ....Tisa ima prve spodnje hlače....se že perejo....in ko bodo suhe, začnemo z misijo brez plenic....ja...sej vem.-..zdejle sem še pogumna...bomo videli kako bo....
Brez dude smo že 6 dan...se mi zdi,...,mal ke težko zvečer , ker se ne zna uspavat še....ampak bomo tut to ....
Tisa si je izbrala Hello Kitty gatke...itak.....je bilo zabavno....

Jutri..mogoče gremo v Arboretum pogledat pradavnino....bomo videli....

LEp dan naj bo.....danes pa mirna noč

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
7.5.2011 21:34:37   
Katjusa
čer....

SREČANJE PREKMURJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da bi blo to super lokacija in enkrat mal vstran od ljubljaneuser posted image user posted image user posted image user posted image   piši 4 člane katerakoli nedelja samo 19. ali 26. junija eno od teh ne bo šlo k bomo verjetno na morju    najboljše bi blo pa zadnja nedelja v majuuser posted image user posted image user posted image se pravi 29. maj aha sam tanci takrat ne more tak da pol pa 12.6user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
   [Brisano sporočilo]
7.5.2011 21:36:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
7.5.2011 21:43:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer

Roksotu so se baterije spraznile ob 19 50user posted image ....ni mel popoldanskega spanca oz se je ob 14h ulegu za 20 min (pokril s kovtrom, rolete dol, mami ga je pa za roko držala, tko k zmeriuser posted image , nakar je reku: Mami gemo vnuser posted image ....in smo šli....gosod je šel kar v nogavicah, ker sm jst sam za sekundo skočila v spalnico po Juretauser posted image ....smo bli do 19h pol kr dol........res je bil lep danuser posted image

joj še ena Majkova od danesuser posted image .......sm zanč( kakšen mesec nazaj) brala eno knjigo Vzgoja brez solz......in je not pisal, d mormo tut tastari našim ljubim user posted image  dopovedat, da mamo mi tut svoje želje in da glih ne skočmo vedno k si oni želijo ( ko recimo piješ kavico al pa pač neki delaš).....no in jst to takoj nasled dan povem Majklu k sm glih kofe pilauser posted image ........in dons.....se on igra u dnevni z enim avtom....uleti turbo, mu ga jasno spul in se hoče točn tm igrat k se je Majkl.......Majkl pa njemu: A veš kaj ti Rokso.....jst mam tut svoje želje, pa mami ma tut svoje želje in zdej pač se ne boš igral tuki, kr neki druzga si zaželiuser posted image user posted image user posted image .......jst sm skor crknla od smeha....sm se sam potuhnla, ko da berem cajtnguser posted image ......Rosko sam neki zamomlja v svoji kitajščini, se obrne in gre.....nism mogla verjetuser posted image

LEP VEČER ŠE NAPREJ

sem še mojmu prebrala in sva se skupaj smejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok so luštni naši sončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
7.5.2011 21:51:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm žlico olja in kolk masla približnoo - tud žlico? A to za vsako šnito posebej dam tolk olja in masla a za vse? Joj sej vem da je trapasto vprašanje sam ne vem user posted image user posted image user posted image Jih bom pa res naredila ker jih moj sanja že ene par letuser posted image user posted image user posted image

verjetno malo prepozno mi jih delamo iz starega kruha in stepem par jajčk (kr odsti) malo posolim pomočim kruheka v jajčka in je to to, potem pa v olje in da jajčka malo pozlati:)
potem pa jst si rada dam gor mal sladkorja moj si jih pa mal posoli..... otročka pa kot mamo sladkoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
7.5.2011 22:11:58   
tanci29
no pa je tišina...

smo bli pridni danes...smo zjutraj začel pospravljat pa kosit...malčka sta se igrala v peskovniku pa seveda pomagala kosit travo pa poganjalčki...

potem smo šli z bicikli malo naokoli...pol sva pa še z mojim bambinton igrala...zdele sem pa čist fuč tko prijetno utrujena

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
7.5.2011 22:23:22   
brkn83
čer.

evo pa je konec našega dopusta in smo že doma..................o sej smo prišli domov ob pol petih...............potem pa nas je čakalo košenje trave in seveda tudi js sem morala porihtati mojo škarpo, ker so odcveteli tulipani, tako da smo kr delali celo popoldne....................no ob osmih sem imela še eno masažo. Zdej pa me čaka še sicer razpakiranje in seveda pranje cot.

Srečanje,......................tudi mi smo za. Pridemo trije, no seveda če bo pravi termin - namreč 12.6 ne bo šlo19.6 pa tudi ne, drugi termini pa lahko. Kar pa se lokacije tiče, pa mogoče kak piknik plac, v okolici Celja vem za enega (zraven gostišča Cizej).

No ja drugače pa smo danes ko smo se vračali domov, se ustavili še pri Tamiki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo njenim fantom, ki so res čudoviti, prav tako pa tudi tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj mož se še zdej čudi kak so lahk tako pridni fantje.user posted image user posted image user posted image  Tamika še enkrat hvala za vaše gostoljublje in upam, da se vidimo kmalu zopet.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
7.5.2011 22:48:13   
sjmm
čer!

se javljam na raport....končno on tejle nočni uri...so me Brandon in njegova banda, pa pucanje, cote in obiski na polno zaposlil donsuser posted image

sem bla že zjutri prkloplena na 220, pa mi ni noben hotu kej dost sledit in mi je fit vn vrgl...pol so pale mau rit zmigaluser posted image user posted image user posted image user posted image

popoldne pa smo imeli prijetne obiske in že je bil večer

jz sm pa še čist razkurjena sama nase od včerišnega šopinga....k sploh nism nč pametnega najdla...sicer kr ene par lepih majčk...hotla pa sm šeneki lepga ...k mam 20.5. obletnico mature, pa sm hotla neki najdit d ne bom k ena kmetavzarka...no, sej za hlače ni blema, pri bluzicah pa se zatakne, čemi je pač prov, pol se mi vsi rešilni šlaufki na trebuhu vidjo in sem bla raz****** k 100user posted image , tak  zdej mam še ene par dni d se znebim še neki kilc, pol pa še 1x ...šoping...pa d vidmouser posted image

sem vas prebrala.....vidm d ste fajn izkoristli lep sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pogrešam pa uršo...upam, da ni kej zbolela k je bla neki slaba...za vsak slučaj pošiljamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...pa za tvoje krempljčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Majje pa res car s svojimi izjavamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@...super za kilce, ti manekenkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...važičkauser posted image

brkn...super za lep dopustekuser posted image user posted image

no,tokle od meneuser posted image ..NOČKO!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
7.5.2011 23:24:05   
brkn83
joj kolk dolgo sem vas brala,......komentirala pa nič ne bom. Se mi ne da zdele nič več

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
7.5.2011 23:24:12   
brkn83

EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ A VESTE D SE FEBRUARČKI DELAJO MESECA MAJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A SE VAM KEJ KOLCAuser posted image user posted image user posted image ......MEN FUUUUUL SM ČIST IN LOVEuser posted image

joj zdej si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sva ravn zdej mela z mojim debato o temuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3686
8.5.2011 7:15:49   
Čebel@
SREČANJE FEBRUARČKOV!!!

kdaj: nedelja,5.6.

kje: prekmurje 

dajte se pofločkat!!!

-mihailo
-sjmm
-petrušk
-čebel@
-tamika
 -ajvy
-barbarags?
-deja
-pikica
-črticaa
-kolumbo

-surf
-tanci
-katjuša
-brkn

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 8.5.2011 7:16:07 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
8.5.2011 7:30:52   
Čebel@
jutrouser posted image

srečanje:zaenkrat je 5.6. datum,ko imate vse časuser posted image ....meni je načeloma vseeno kje se dobimo,za sunny,petrušk in še kakšno iz primorskega bo pa verjetno malo dalečuser posted image ....kako bi se pa zmenile glede ure,glede na to da malčki spijo čez opoldne???

tamika......vav boste lepiuser posted image user posted image user posted image

salt....user posted image user posted image user posted image  za hišico......najboljš da jo greste kar v Alburetum v živo pogledat in si skicirašuser posted image

tanci......a pol imate 5.6. krst?user posted image ......si me spregledala:a je Erik še vedno v sedežu na kolesu?

ajvy......vav brez dude in pleničkeuser posted image user posted image user posted image .....pri nas po nnovem prav prosi,da bi šla lužico naredituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......sem tko ponosnauser posted image user posted image ...kje si pa kupovala gatke?.....lepo se imejte v Alburetumuuser posted image user posted image user posted image

katjuša.....vav vi pa že na morjeuser posted image user posted image user posted image fovš,fovšuser posted image user posted image user posted image

kolumbo.....tebi pa res ne more biti dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn.....kako ste se imeli?......pridete z dopusta pa takoj na polno delat-vavuser posted image user posted image user posted image

sjmm......sej boš našla kej primernegauser posted image .....po moje bi ti kakšna srajčka s kratkimi rokavi pasalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  spijo....grem Hano počasi zbudit,pa user posted image  za naju....pol gre pa ati enga ata od sodelovca kropit,popoldan gremo pa na piknik

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
8.5.2011 9:42:12   
tanci29
čebela-ej super 5.6. bo uredz za nas...jest sem zabluzila mi imamo prvo nedeljo v juliju krst user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
8.5.2011 9:56:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čebela-ej super 5.6. bo uredz za nas...jest sem zabluzila mi imamo prvo nedeljo v juliju krst user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
8.5.2011 9:57:03   
Čebel@
mi 3je smo sami......sva s Hano risali z barvicami in prstki,Gal pa aja.....zdej malica,pol bova pa nalepkali album.....zunaj pa spet pihauser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 8.5.2011 10:13:43 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
8.5.2011 13:47:19   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Naši tamali šefici bova z mojim naredila eno leseno "vikendico" tako z balkonom za predprostor,z stopničkami,topoganom,da bo znotraj prostor za stolčke,mizico,pa kake blezineuser posted image spodaj bo pa peskovnik....najbolj me mikajo v stilu Hutko hišk......sedaj bova naredila načrt...ima katera kakšen predlog...mogoče načrtuser posted image

To se je pa moj zdej lotu delat, sam nima nobenega načrta narisanega ker je vse še v pripravi materialauser posted image  Naša bo edin mal manjša. 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
8.5.2011 16:03:17   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

SREČANJE FEBRUARČKOV!!!

kdaj: nedelja,5.6.

kje: prekmurje 

dajte se pofločkat!!!

-mihailo
-sjmm
-petrušk
-čebel@
-tamika
 -ajvy
-barbarags?
-deja
-pikica
-črticaa
-kolumbo

-surf
-tanci
-katjuša
-brkn

super datum kar se nas tiče....se pofočkamo

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
8.5.2011 18:01:40   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutrouser posted image

srečanje:zaenkrat je 5.6. datum,ko imate vse časuser posted image ....meni je načeloma vseeno kje se dobimo,za sunny,petrušk in še kakšno iz primorskega bo pa verjetno malo dalečuser posted image ....kako bi se pa zmenile glede ure,glede na to da malčki spijo čez opoldne???

kar se ure tiče je men vseen, k bomo itak šli za čez vikend....bo pa verjetn res najboljš tam po 2, 3 uri....k mi zjutrej čist predolgg spimo :))

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
8.5.2011 19:17:57   
Ploha
punce moj brat je neke hiške risal pa jih nekaj tudi uspel narest...če imate kako željo, mu lahko rečem pa kaj zriše pa kako idejo ali namig da...dela jih pa ne.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
   [Brisano sporočilo]
8.5.2011 20:31:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
   [Brisano sporočilo]
8.5.2011 20:33:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3697
8.5.2011 20:43:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

punce moj brat je neke hiške risal pa jih nekaj tudi uspel narest...če imate kako željo, mu lahko rečem pa kaj zriše pa kako idejo ali namig da...dela jih pa ne.

prosim za kak načrt user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
8.5.2011 20:47:22   
Katjusa

ČER

moški del kraljevine  že smrčijo - VSIuser posted image ....kraljica mati pa še na 220user posted image ....čakata me še kuhna in utilitiuser posted image ....pa 5 minut RRuser posted image

Piknik je bil bl beden, ker je pihal in se še uscaluser posted image ...pa še par bednih malenkosti je pršlo vmes ( Šime je mogu nuuujno bale zvozit dam in popredalčkat itd....)

SREČANJE......da se menimo ob 14 ali 15h in to še v Prekmurju.... loh pol sam še kofe spijemo, tko d mislm d nam ob taki uri noben ne bo peku......če se mene vpraša se je treba dobit nekje med 11 in 12 najkasnej.....spal tistri dan pač ne bomo,,,,,,al kako?

jst tud mislim da spanje pri 2 letnikih ni več neka sila če kak dan ne spijo bodo itak spal pol v avtu, tamalčke k imate bodo pa tak v vozičkih spal:).... mi zadnič na morju nismo spal pa je pol zaspal kak se je v avto vsedu do takrat je bil pa čist normalno aktiven in živahen... tak da ura okol 11-12 bi bla super ob 14-15 je čist prepozno če čemo imet kak piknikuser posted image in še na nedeljo k je treba it pol drug dan v vrtec (pravočano spat)

Neposredna povezava do sporočila: 3699
8.5.2011 20:55:00   
Deja
Čer!
Najprej vse lepo pozdravljene!
Upam da niste kaj jezne name, ko se bolj poredko javljam in ne komentiram preveč.....
Mi smo za srečanje ZA! Pišite 3kom! Ja nam pa paše dopoldan, spali bomo že v vozu, al pa v avtu, al pa sploh ne....
Tako da mi komaj čakamo na 5.6.!!!

@Ploha - tudi jaz se priporočam za kak načrt!

Lepo mi bodite!
papa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?