Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.5.2011 20:45:32
|
|
|
|
tanci29
|
Hej bejbrle srečanje jaz sem za samo 29.delam ker mamo inventuro prvo nedeljo v juniju pa smo povabljeni na krst. če pa bo srečanje na kak drug datum pa pridemo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.5.2011 20:54:35
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...kako smo kaj... Dopoldne smo se potepale ....Tisa ima prve spodnje hlače....se že perejo....in ko bodo suhe, začnemo z misijo brez plenic....ja...sej vem.-..zdejle sem še pogumna...bomo videli kako bo.... Brez dude smo že 6 dan...se mi zdi,...,mal ke težko zvečer , ker se ne zna uspavat še....ampak bomo tut to .... Tisa si je izbrala Hello Kitty gatke...itak.....je bilo zabavno.... Jutri..mogoče gremo v Arboretum pogledat pradavnino....bomo videli.... LEp dan naj bo.....danes pa mirna noč
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.5.2011 21:34:37
|
|
|
|
Katjusa
|
čer.... SREČANJE PREKMURJE mislim da bi blo to super lokacija in enkrat mal vstran od ljubljane piši 4 člane katerakoli nedelja samo 19. ali 26. junija eno od teh ne bo šlo k bomo verjetno na morju najboljše bi blo pa zadnja nedelja v maju se pravi 29. maj aha sam tanci takrat ne more tak da pol pa 12.6
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2011 21:36:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.5.2011 21:43:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer Roksotu so se baterije spraznile ob 19 50 ....ni mel popoldanskega spanca oz se je ob 14h ulegu za 20 min (pokril s kovtrom, rolete dol, mami ga je pa za roko držala, tko k zmeri , nakar je reku: Mami gemo vn ....in smo šli....gosod je šel kar v nogavicah, ker sm jst sam za sekundo skočila v spalnico po Jureta ....smo bli do 19h pol kr dol........res je bil lep dan joj še ena Majkova od danes .......sm zanč( kakšen mesec nazaj) brala eno knjigo Vzgoja brez solz......in je not pisal, d mormo tut tastari našim ljubim dopovedat, da mamo mi tut svoje želje in da glih ne skočmo vedno k si oni želijo ( ko recimo piješ kavico al pa pač neki delaš).....no in jst to takoj nasled dan povem Majklu k sm glih kofe pila ........in dons.....se on igra u dnevni z enim avtom....uleti turbo, mu ga jasno spul in se hoče točn tm igrat k se je Majkl.......Majkl pa njemu: A veš kaj ti Rokso.....jst mam tut svoje želje, pa mami ma tut svoje želje in zdej pač se ne boš igral tuki, kr neki druzga si zaželi .......jst sm skor crknla od smeha....sm se sam potuhnla, ko da berem cajtng ......Rosko sam neki zamomlja v svoji kitajščini, se obrne in gre.....nism mogla verjet LEP VEČER ŠE NAPREJ sem še mojmu prebrala in sva se skupaj smejala kok so luštni naši sončki
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.5.2011 21:51:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm žlico olja in kolk masla približnoo - tud žlico? A to za vsako šnito posebej dam tolk olja in masla a za vse? Joj sej vem da je trapasto vprašanje sam ne vem Jih bom pa res naredila ker jih moj sanja že ene par let verjetno malo prepozno mi jih delamo iz starega kruha in stepem par jajčk (kr odsti) malo posolim pomočim kruheka v jajčka in je to to, potem pa v olje in da jajčka malo pozlati:) potem pa jst si rada dam gor mal sladkorja moj si jih pa mal posoli..... otročka pa kot mamo sladkor
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.5.2011 22:11:58
|
|
|
|
tanci29
|
no pa je tišina... smo bli pridni danes...smo zjutraj začel pospravljat pa kosit...malčka sta se igrala v peskovniku pa seveda pomagala kosit travo pa poganjalčki... potem smo šli z bicikli malo naokoli...pol sva pa še z mojim bambinton igrala...zdele sem pa čist fuč tko prijetno utrujena
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.5.2011 22:23:22
|
|
|
|
brkn83
|
čer. evo pa je konec našega dopusta in smo že doma..................o sej smo prišli domov ob pol petih...............potem pa nas je čakalo košenje trave in seveda tudi js sem morala porihtati mojo škarpo, ker so odcveteli tulipani, tako da smo kr delali celo popoldne....................no ob osmih sem imela še eno masažo. Zdej pa me čaka še sicer razpakiranje in seveda pranje cot. Srečanje,......................tudi mi smo za. Pridemo trije, no seveda če bo pravi termin - namreč 12.6 ne bo šlo19.6 pa tudi ne, drugi termini pa lahko. Kar pa se lokacije tiče, pa mogoče kak piknik plac, v okolici Celja vem za enega (zraven gostišča Cizej). No ja drugače pa smo danes ko smo se vračali domov, se ustavili še pri Tamiki , bravo njenim fantom, ki so res čudoviti, prav tako pa tudi tamika . Moj mož se še zdej čudi kak so lahk tako pridni fantje. Tamika še enkrat hvala za vaše gostoljublje in upam, da se vidimo kmalu zopet.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.5.2011 22:48:13
|
|
|
|
sjmm
|
čer! se javljam na raport....končno on tejle nočni uri...so me Brandon in njegova banda, pa pucanje, cote in obiski na polno zaposlil dons sem bla že zjutri prkloplena na 220, pa mi ni noben hotu kej dost sledit in mi je fit vn vrgl...pol so pale mau rit zmigal popoldne pa smo imeli prijetne obiske in že je bil večer jz sm pa še čist razkurjena sama nase od včerišnega šopinga....k sploh nism nč pametnega najdla...sicer kr ene par lepih majčk...hotla pa sm šeneki lepga ...k mam 20.5. obletnico mature, pa sm hotla neki najdit d ne bom k ena kmetavzarka...no, sej za hlače ni blema, pri bluzicah pa se zatakne, čemi je pač prov, pol se mi vsi rešilni šlaufki na trebuhu vidjo in sem bla raz****** k 100 , tak zdej mam še ene par dni d se znebim še neki kilc, pol pa še 1x ...šoping...pa d vidmo sem vas prebrala.....vidm d ste fajn izkoristli lep sonček ...pogrešam pa uršo...upam, da ni kej zbolela k je bla neki slaba...za vsak slučaj pošiljamo kolumbo...pa za tvoje krempljčke ...Majje pa res car s svojimi izjavami čebelc@...super za kilce, ti manekenka ...važička brkn...super za lep dopustek no,tokle od mene ..NOČKO!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.5.2011 23:24:05
|
|
|
|
brkn83
|
joj kolk dolgo sem vas brala,......komentirala pa nič ne bom. Se mi ne da zdele nič več
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.5.2011 23:24:12
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ A VESTE D SE FEBRUARČKI DELAJO MESECA MAJA A SE VAM KEJ KOLCA ......MEN FUUUUUL SM ČIST IN LOVE joj zdej si me pa nasmejala sva ravn zdej mela z mojim debato o tem
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.5.2011 7:15:49
|
|
|
|
Čebel@
|
SREČANJE FEBRUARČKOV!!! kdaj: nedelja,5.6. kje: prekmurje dajte se pofločkat!!! -mihailo -sjmm -petrušk -čebel@ -tamika -ajvy -barbarags? -deja -pikica -črticaa -kolumbo -surf -tanci -katjuša -brkn
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 8.5.2011 7:16:07 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.5.2011 7:30:52
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro srečanje:zaenkrat je 5.6. datum,ko imate vse čas ....meni je načeloma vseeno kje se dobimo,za sunny,petrušk in še kakšno iz primorskega bo pa verjetno malo daleč ....kako bi se pa zmenile glede ure,glede na to da malčki spijo čez opoldne??? tamika......vav boste lepi salt.... za hišico......najboljš da jo greste kar v Alburetum v živo pogledat in si skiciraš tanci......a pol imate 5.6. krst? ......si me spregledala:a je Erik še vedno v sedežu na kolesu? ajvy......vav brez dude in pleničke .....pri nas po nnovem prav prosi,da bi šla lužico naredit ......sem tko ponosna ...kje si pa kupovala gatke?.....lepo se imejte v Alburetumu katjuša.....vav vi pa že na morje fovš,fovš kolumbo.....tebi pa res ne more biti dolgčas brkn.....kako ste se imeli?......pridete z dopusta pa takoj na polno delat-vav sjmm......sej boš našla kej primernega .....po moje bi ti kakšna srajčka s kratkimi rokavi pasala spijo....grem Hano počasi zbudit,pa za naju....pol gre pa ati enga ata od sodelovca kropit,popoldan gremo pa na piknik
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.5.2011 9:42:12
|
|
|
|
tanci29
|
čebela-ej super 5.6. bo uredz za nas...jest sem zabluzila mi imamo prvo nedeljo v juliju krst
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.5.2011 9:56:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-ej super 5.6. bo uredz za nas...jest sem zabluzila mi imamo prvo nedeljo v juliju krst
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.5.2011 9:57:03
|
|
|
|
Čebel@
|
mi 3je smo sami......sva s Hano risali z barvicami in prstki,Gal pa aja.....zdej malica,pol bova pa nalepkali album.....zunaj pa spet piha
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 8.5.2011 10:13:43 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.5.2011 13:47:19
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Naši tamali šefici bova z mojim naredila eno leseno "vikendico" tako z balkonom za predprostor,z stopničkami,topoganom,da bo znotraj prostor za stolčke,mizico,pa kake blezine spodaj bo pa peskovnik....najbolj me mikajo v stilu Hutko hišk......sedaj bova naredila načrt...ima katera kakšen predlog...mogoče načrt To se je pa moj zdej lotu delat, sam nima nobenega načrta narisanega ker je vse še v pripravi materiala Naša bo edin mal manjša.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.5.2011 16:03:17
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ SREČANJE FEBRUARČKOV!!! kdaj: nedelja,5.6. kje: prekmurje dajte se pofločkat!!! -mihailo -sjmm -petrušk -čebel@ -tamika -ajvy -barbarags? -deja -pikica -črticaa -kolumbo -surf -tanci -katjuša -brkn super datum kar se nas tiče....se pofočkamo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.5.2011 18:01:40
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro srečanje:zaenkrat je 5.6. datum,ko imate vse čas ....meni je načeloma vseeno kje se dobimo,za sunny,petrušk in še kakšno iz primorskega bo pa verjetno malo daleč ....kako bi se pa zmenile glede ure,glede na to da malčki spijo čez opoldne??? kar se ure tiče je men vseen, k bomo itak šli za čez vikend....bo pa verjetn res najboljš tam po 2, 3 uri....k mi zjutrej čist predolgg spimo :))
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.5.2011 19:17:57
|
|
|
|
Ploha
|
punce moj brat je neke hiške risal pa jih nekaj tudi uspel narest...če imate kako željo, mu lahko rečem pa kaj zriše pa kako idejo ali namig da...dela jih pa ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2011 20:31:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2011 20:33:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.5.2011 20:43:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha punce moj brat je neke hiške risal pa jih nekaj tudi uspel narest...če imate kako željo, mu lahko rečem pa kaj zriše pa kako idejo ali namig da...dela jih pa ne. prosim za kak načrt
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.5.2011 20:47:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČER moški del kraljevine že smrčijo - VSI ....kraljica mati pa še na 220 ....čakata me še kuhna in utiliti ....pa 5 minut RR Piknik je bil bl beden, ker je pihal in se še uscal ...pa še par bednih malenkosti je pršlo vmes ( Šime je mogu nuuujno bale zvozit dam in popredalčkat itd....) SREČANJE......da se menimo ob 14 ali 15h in to še v Prekmurju.... loh pol sam še kofe spijemo, tko d mislm d nam ob taki uri noben ne bo peku......če se mene vpraša se je treba dobit nekje med 11 in 12 najkasnej.....spal tistri dan pač ne bomo,,,,,,al kako? jst tud mislim da spanje pri 2 letnikih ni več neka sila če kak dan ne spijo bodo itak spal pol v avtu, tamalčke k imate bodo pa tak v vozičkih spal:).... mi zadnič na morju nismo spal pa je pol zaspal kak se je v avto vsedu do takrat je bil pa čist normalno aktiven in živahen... tak da ura okol 11-12 bi bla super ob 14-15 je čist prepozno če čemo imet kak piknik in še na nedeljo k je treba it pol drug dan v vrtec (pravočano spat)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 8.5.2011 20:55:00
|
|
|
|
Deja
|
Čer! Najprej vse lepo pozdravljene! Upam da niste kaj jezne name, ko se bolj poredko javljam in ne komentiram preveč..... Mi smo za srečanje ZA! Pišite 3kom! Ja nam pa paše dopoldan, spali bomo že v vozu, al pa v avtu, al pa sploh ne.... Tako da mi komaj čakamo na 5.6.!!! @Ploha - tudi jaz se priporočam za kak načrt! Lepo mi bodite! papa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?